slm kızlar gynoflor vajinal tablet kullananlar oldumu?dün doktorum verdi , enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım.dün tekrar baktı akıntımın şekline sonra bu fitili verdi.
ben kullanmadım ama kullananlar vardır aramızda enfeksiyon olduğunu nasıl anladı doktor ne tahlili yaptı
canım bir kısmı hazır ama beşik falan nasipse yarın annemle eksikleri tamamlıcaz bunun için bile çok heyecanlanıyorum...
ben o fitili çok zaman önce kullanmıştım..bende de akıntı vardı..ama enfeksiyon yoktu..1 hafta gece yatmadan önce kullanıyordum..
rahmi yenileyip yenilemediğini bilmiyorum böyle bir bilgi vermemişti doktorum bana.Benim aşırı bir akıntım vardı ve dönem dönem kokulu oluyordu.Bu fitili hatta buz dolabında tutuyordum öyle demişti eczanedeki.Sonrasında zaten akıntılarım devam ettiğinden ve bir türlü normal yolla hamile kalamayınca tüplerim bağlanmıştı benim.Sonra bir daha uzun bir süre fitil kullanmamıştım.Bildiğim bu kadar..Peki sende düşük mü yaşadın?
evet canım 3 ay önce 4.5 aylık bebeğimi kaybettim.
canım başın sağolsun acın taze...allah sabır versin ve hayırlısınla tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder..peki düşük yapmanın sebebi neydi?cinsiyeti bellimiyid? Senin yaşın kaç? İlk gebeliğin miydi?Çok sorun sordum ama en azından seni tanımak isteriz..
canım 29 yaşındayım resmen iki ay yas tuttum şimdi kabullendim durumu ama bir daha hamile kalırsam nasıl bir ruh hali olur onu beilemiyorum gidenin yeri acıtır kalbi galiba..erkekti bebeğim adını bile düşünmüştük doktorum anlayamadı yada takibini yapamadı canım.enfeksiyon yüzünden oldu malesef ama bu hastalığın hamileliği sonlandıracağını bilmiyordum o zamanlar.ve ilk gebeliğimdi..şimdi tekrar hamiş olmak için nasıl sabırsızlanıyorum.bir arkadaşımla aynı dönem hamile kalmıştık o benden üç hafta gerideydi.en son bayramda gördüm karnı büyümüş benimse içimde kocaman bir boşluk..çok garib hissettim kendimi...herşeyin hayırlısı
herkese çok teşekkürler....kalp rahatsızlığı vardı....hastaneye acile kaldırıldıktan 1gün sonra kaybettik...2010 yılı benim için kötü geçiyor...umarım 2011de herşey daha güzel olur..............
premete allah yar ve yardımcın olsun.....inşallah herşey çok güzel olacak...hastanede emin ellerdesin...dualarımız seninlle...
canım benim tekrar tekrar allah sabırlar versin..benimde bebeğim erkekti ismide keremdi..ama o şimdi annesinden çoookk uzakta..bir melek..oğluna meleklerimiz arkadaş olsun güzelim..Evet doktor kurbanı olmak çok önemli..bundan sonra hepimiz daha bilinçli olduk ve bir kat daha dikkatli adım atmak zorundayız ve atıyoruz.Benimde arkadaşımla 4 ay vardı o benden ilerideydi.Hatta onun oğlu doğdu ve ufalan kıyafetlerini bana saklıyordu..ama ben o doğum yaptıktan 2.5 ay sonra ölü doğum yaptım.Ve hastanede kendi oğlumu kucağıma alacağım yerde arkadaşım ziyaretime geldiğinde onun oğlunu kucağıma alıp seveyim dedim ama olmadı.. ona karşı hiç olmadı.Hatta geçenlerde bana geldiklerinde sevemedim bile elim varmadı uzatmaya..Hemen eşime verdim o sevdi tuttu bende uzaktan..zor biliyorum ama hepimiz kabullendik ve artık savaşmaya alışıyoruz.Benimde toparlanmam 3 ayı aldı.Haa asla tabii kökden bitmiş değil ama mecburum çünkü melek oğlum kardeşini gönderecek allahın izniyle..Seninde oğlun gönderecek kardeşini...
Bir sonraki hamileliğinde hep iyi düşüneceksin.Burda tüm arkadaşlarımıza destek veriyoruz..Sana da veririz istediğin sürece biz burdayız...
canım başın sağolsun allah hepimize sabır versin. gerçekten burdaki tüm arkadaşlar ve bende kaybettiğimiz çocuğumuz ne ise yine aynı cinsiyette olmasını istedik. Fakat zaman geçtikçe insanın o panik, aceleci tavırları biraz değişiyor en azından bende öyle oldu senin doğumun nasıl oldu normalmi sezeryanmıburda sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.en iyi biz birbirimizi anlayabiliriz çünkü başımızdan benzer olaylar geçmiş.papatyacım sana da Allah sabırlar versin canım.sende de öyle oldumu önceden kız isterdim ama oğlumu kaybettiğim günden beri bir erkek sevdası sardı içimi.inş. tez zamanda kardeşlerini gönderirler bize...bu olaydan ne kadar zaman geçti ?denemelere başladınız mı canım?benim son olarak bir hafta fitilim var onu kullanayım ondan sonra tekrar düşünüyorum.yaa o günler bir gelse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?