Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mrb arkadaşlar
öncelikle hepinize geçmiş olsun
Rabbim yeniden sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benm rahimimde ufak bi yapışıklık var bunun erken doğuma sebep olabileceğini söylüo dr.um
sizlerin acaba erken doğuma ne sebep oldu?
bu durumdan erken doğum yapan var mı?

Suni sancıyla normal doğum oldu şimdi şaka gibi geliyor ama sabretmesini öğrendim yeterki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.

Suni sancıyla normal doğum oldu şimdi şaka gibi geliyor ama sabretmesini öğrendim yeterki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.

canım ben doktor değilim ama edindiğim tecrübelerde normal doğumda 3 ay yeterli, sen şanslısın benim sezeryan oldu ve 6 ay demişti doktor. şimdi yine gittim başka bir doktora 1 yılı aşmadan riskli dedi yani bence senin hamile kalmaman için sebep yok

canım benım bu durumu bende yasadım dayımın kızıyla ama kose bucek kacıyordum o cocugun orda oldugu ortamlarda olmuyordum herkesde farkındaydı gecenlerde teyzemızın kızı nısanlandı ve mecbur gıttık ve karsılastık ıcımden yangınlar cıktı sankı elım ayagım tıtredı onun benden 2gun sonraydı dogumu hemde o da erkektı kocaman olmus masallah kımseye caktırmadan gızlı gızlı baktım hep cocuga en sonunda ıcımden bı ses al sev oglun gıbı olmaz ama sev dedı gıttım ıstedım annesınden hem sasırdı hem sevındı cocugu alıcam dıye arzu yende aglar ama cok yabancı bılıyor dıyede uyardı bastan aldım ama elımden dusecek gıbı oldu heyecandan cocuk gıkını bıle ckarmadı parmagımı bır kavradı hıc bırakmadı bastım onu bagrıma ıcıme cektım kokusunu cok uzun oldu ama cookk guzeldııı cok

ınsallah hepımız kendı cocuklarımızı sevıp oksamak bagrımıza basmak nasıp olur bızlere ınsallah

canım hosgeldın bana yakın oldugunu bılmıordum hangı sehre geldın ben belcıkadayım ama yakın bızlere ne ıcı gelmıstın buraya;bende bugun oldum hıstereskopı cok rahat gectı agrım sızım hıcbıseyım yok sukur kucuk bır yapısıklık varmıs onu temızlemıs hoca ben yucel karaman a oldum tavsıye ederım sen kıme gıdıceksın ınsallah saglıkla atlatırsın sende

Son düzenleme:
canım şimdide dua ediyorum her zaman inanınki doğuma girerkende yine dualarım sizinle olacak nasipse...evet çoğu doktor 38 de alıyo ama benimki 39 da alıyo napalım hafta geç olsun yeterki sağlıkla gelsin...

hayırlısıyla sagsalım mutlu sona kavustun ınsallah kucagında yavrunla cıkacaksın bu kez hastaneden bızlerıde dualarından eksık etme canım

canım benım cok uzuldum ıcım tıtredı okurken hıc uzme kendını ne olur bak herse kontrol altına alıncak ınsallah sen gucl ol yavrunda daha sakın buyusun karnında ınsallah hıc bır sıkıntı olmadan oglun karnında cıkacaksın ve sonra 10 12 hafta sonrada oglun kucagında cıkacaksın dualarım senınle canım arkadasım

en ıyısını yaparsın canım bence tum onlemlerını al uzerıne dusenı yap gerısı allaha kalmıs dularını eksık etme sakın ınsallah bu kez yuzun gulcek saglıkla zamanında kucaklayacaksın yavrunu nedense oglusunu yazmak geldı ıcımden bakalım tutacakmı:) kızı erkegı ayıracak halımız yok tabıkı ama ınsan genede meraklanıyor ıcımdekı yavrum nedır dıye

canım bende hep kız isterdim ama ezelden beride oğlum olursa ismi kerem olacak derdim.Hamile kaldım ikiz olduğunu öğrendim ve 8 haftalıkken ikizimin birini kaybettim.Ama diğer bebeğim benimle olduğuna çok mutluydum.Cinsiyetini bir türlü dr. sabtıyamıyordu ve annesi kıza benziyor diyordu ve çok sevindim.Ama karnımı severken bir gün oğlum diye ağzımdan çıktı.Özür dilerim kızım dedim şaşırdım.Sonra ki kontrollerimde dr. ya annesi kız dedik ama erkeğe benziyorda değil dedi.Sonra başka bir dr. geldi baktı bu dedi erkek.Sonra dünyalar benim oldu sanki.Hiç üzülmedim ve daha çok sevdim inanırmısın.Oğlum senin adın belli dedim.Keremim canım paşam aslanım diye sevdim durdum.Şimdi melek teyzesi Keremin ismi hiç yakışmayan bir yerde yazılı kuru ıslak soğuk bir tahtada...(oaryaa hiç yakışmıyorşimdi yine oğlum olsun istiyorum..gerçi fark etmiyor kızda olsa oğlum aldıklarım cicilerini giydireceğim ve koklaya koklaya seveceğim gelecek bebeğimi..Ama erkek olursa ismini kerim diye düşünüyorum ama eşim onaylamadı.Acısı hep dilimizde olur dedi..bakalım allahım hayırlısınla sağ sağlım bebeğimi nasip etsin isim kolay iş olur...
Benim doğumum 14.01.2010 da oldu.sezeryanla maalesef.kontrolümde normal doğum yapmam çok zordu açılma incelme yoktu.Çoookk zor olur suni sancıyla dedi.Ben hep normal doğum isterdim ama böyle olunca elim boş kalacağından bu zorluğu göze almadım.İyiki almamışım sezeryanım zor geçti.Çok büyük kanama olmuş.Ve normal doğuma girseydim doktorum çok zorlanacak ve hatta beklendmedik istenmedik şeyler olabilirdi dedi kısaca...Ben doğum sonrası 2 tüp kan verdiler..eylülde tekrar tüp bebek denedim olmadı.Şimdi histeroskopi sonrası ocak ayında tekrar tüp bebek başlıyacağız..tüm dualarınıza ihtyiacım var..

canım geçmiş olsun.bu konuda bilgim yok.Allahım sağlıklı gebelik süresi ve sağlıklı bebeğine kavuşmak nasip etsin..allah emanet olun

canım uzun zaman yoktun herşey yolundamı arkadaşım...

Canım ben berline geldim.Zaten berlin doğumluyum ve orda büyüdüm okulu bitirdim geldim.Abim ve ablamlar orada ve ara ara gider gelirim ben.Değişiklik olsun diye bayramda eşimle gittim geldim.5 tane de yeğenim var artık kocaman oldular bol bol vakit geçirdik geldik..EN kötüsüde yeğenlerimden en ufakları 7 yaşındaki hala bebeğini kaybetmen çok üzücü dimi? o şimdi gömülü toprak altında dimi? Peki onu orda böcekler yerse sen ne yapacan dedi bana...bende ses kesildi yutkundum öyle kala kaldım...ne diyeceğimi şaşırdım..içim acıdı parçalandı ama dik durmak zorunda kaldım..onu yemezler dedim o melek gökyüzünde beni beklicek dedim.Sonra da ama okulda ölenlerin kemikleri oluyormuş ve onları kuruyormuş dedi..daha fazla birşey diyemedim ve hadi kahvaltı bitsin okula gi,deceksin dedim...diyecek birşey bulamadım..Yeğenim kuzeni hakında üzüldüğünü ve onu böcekler yiyecek kemikleri kalacak ve halası onu bir daha nasıl görecek nasıl alacak diye düşünüyor yeğenim..inanamadım.Ben aldırmazlar dedim.karnımı büyük gördüler karnımdan sevdiler şimdi de karnım normal anlamazlar dedim ama yanılmışım...zordu ama geçti..sınavlar bizler için SABIRLAR bizler için..allah tez zamanda mukafatlarımızı versin..

canlarım oğlum kerem benden gideli 10 ay olmuşşş....acısı ama hala dün gibi beni kavuruyor...nasıl geçer nasıl yaşarım dedim durdum ama baktımki 10 ay 2 hafta 4 gün olmuş...Oğlum canım oğlum keremim..dün gibi aklımdasın..seni unutmadım unutamamda aslaaa...Dün bir türlü uyuyamadım oğlum...hastanede doğumdan sonra müşaade odasında oğlum canım canım diye sayıkladığımı dün gibi hatırlıyorum ve yanımda duran bir hemşirenin sesini ay canım ya oğlum diye sayıklıyor yaa diye bir başka hemşireye söylediğini duydum..o ses hala kulaklarımda çınlıyor OĞLUMMMM..SENİ ÇOK ÖZLEDİMMM OĞLUM CANIM OĞLUM KEREMİM ANNECİĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM..ÇOK ÖZLEDİM OĞLUM YİNE RÜYAMA GEL OĞLUM ÖPÜP KOKLIYAYIM SENİ OĞLUMMM..

Evet canım, son pişmanlık fayda etmiyor.O yüzden ben tedbirimi alacağım. Allah yüzümüzü güldürsün. Allahım hayırlısını versin inşallah. Yakında öğrenirim heralde minnoşun cinsiyetini. Allah ne nasip etti göreceğiz. Hayırlısını versin, baklım belki oğlan olur.

Evet canım, insan ne kadar kör oluyor değilmi? Bende ikizlerimi kendimi çok yorduğum için kaybettim. O yüzden biliyorum. Acıları ancak çeken biliyor. Tedbiri elden bırakmıyacağım. Allahım hepimizn yardımcısı olsun. Hepimize Allahım hayırlısının nasip etsin inşallah.

premete Allah yardımcın olsun canım ,, şu an bebeğin ve sende çok iisinizdir inş. canım dualrım seninle

maytap Allah sabırlar versin ..

Özlemimsin doğuma çok az kaldı sağlıkla gelsnde 40. haftayada razıyız.sanırım sende kan sulandırıcı iğne kullanıyodun doğuma ne kadar kala bırakacaksın iğneyi doktorun bu konuda bişey dedimi?Bebeğime kavuşabilmenın heyecanı var içimde ama nedense sezeryan korkusuda var bu kan sulandırıcı iğne falan hepsni kafaya takıyorum ister istemez.

Biraz önce 3 çocuğunu toprağa veren babanın feryadını okudum. Şöyle diyor, 'Canım canlar gitti. Yıkıldım ama Rabbim verdi Rabbim aldı dedim. Böyle ayakta kaldım. Allah kimsenin başına vermesin. Mevlam beni imtihan ediyor diye düşünüyorum, sabrediyorum' diyor. Bende hep böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Allah sabrını versin.

Keşke peremetenin numarası olsaydı. En azından nasıl diye öğrenme şansınız olurdu.

amin canım ... hepimizin imtihanı farklıymış bizimkiisi de bu allah yardımcımız olsun...

Merhaba Melek anneleri. Hepiniz nasılsınız? Bayramdan sonra bir anda işlere gömüldüm çıkamadım. Çok fazla geçmişi okuyamadım
Özlemim Canım maşallah barek allah meleğinin kardeşine kavuşmaya az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Özlenen 2010 bebeşinin ve senin iyi olmana sevindim. Allah nazarlardan Korusun
Eburcu Canım seninde iyi olmana sevindim. İzin fikrin çok iyi. Bebeşinle birlikte evde olmak gibisi yok. İşler nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Ama bizlerin kayıpları telafi edilemiyor.:79:
premete Canım çok üzüldüm. Bol bol dua ediyorum. Allah yardımcın olsun. Meleğinin kardeşinisağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Maytap Canım umudunu kaybetme. Bebeğin inşallah doğal yolla gelir sana. Başınsağolsun . Allah amcanın yerini cenneti mekan eylesin.
Selen_k Canım sende umudunu kaybetme. İnşallah bir dahaki aylarda bebişna kavuşursun.
Sinannuray canım seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Benimde hamileliğimde kardeşimle aramızda 3 hafta vardı. Birlikte bebeklerimizi büyütcektik hep hayal etmiştik. Ama meleklerim beni bıraktı. O sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdi,doğumunu yaptı şimdi tosuncuk gibi 5 aylık bir oğlu var. Ben onun yanındaydım hep sanki hamileymişim doğum yapmışım bebek benimmiş gib oldu. Bu süreçlerde zor geçti ama kendimi o bebeğe bağladım. Şimdi gözlerimde meleklerimi, kokusunda yavrularımın kokusunu alıyorum. Belki ilerde benimde bebeğim olcak, kardeşimin de başka bebekleri olcak ama benim o bebekte hissttiklerimi hiçbirinde hisssedemiyecem.Allah sana bir an önce meleklerinin kardeşini gönderir inşallah.

teşekkürler arkadaşım ....bir mucize bekliyorum...tüp bebek beni çok yordu...biraz dinleneceğiz...inşallah beklerken güzel şeyler olur....mucize beklemek gibi birşey benimki ama ALLAHTAN ümit kesilmez.....

Allah o babayda bizlerede sabır versin...inşalalh hepimiz için güzel günler gelecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…