Suni sancıyla normal doğum oldu şimdi şaka gibi geliyor ama sabretmesini öğrendim yeterki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.canım başın sağolsun allah hepimize sabır versin. gerçekten burdaki tüm arkadaşlar ve bende kaybettiğimiz çocuğumuz ne ise yine aynı cinsiyette olmasını istedik. Fakat zaman geçtikçe insanın o panik, aceleci tavırları biraz değişiyor en azından bende öyle oldu senin doğumun nasıl oldu normalmi sezeryanmı
Suni sancıyla normal doğum oldu şimdi şaka gibi geliyor ama sabretmesini öğrendim yeterki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.
kızlar ben ilk hamileliğimde önce teyzemin kızı sonra dayımın kızı sonrada ben kalmıştım sonra teyzemin kızı ikizlere hamileydi 3buçuk aylık falan kaybetti dayımın kızıda 5 buçuk ayında kaybetti bende malesef 8. Ayımda hepimiz ayn ı acıyı yaşadık dertleştik üzüldük ağladık derken önce teyzemin sonra dayımın kızı sonrada ben tekrar hamile kaldık içimiz buruk olsada mutluyduk yeniden anne olacaktık yarım kalan herşey tamamlancaktı ama benim için değilmiş ebn düşük yaptım bügün teyzemin kızının mevlütü vardı kaçgündür nasıl gideceğimi düşündüm benim için çok zor olacaktı annem aradı biraz önce gelmiyeceğim dedim ve dayımın kızının doğurduğunu söledi ben ağlamaktan bi hal oldum işte neden ben dediğim noktadayım onlar için mutluyum ama şuan bende hamile olacaktım ve onların mevlütünde bulunacaktım bebek görmekten korkmayacaktım iyi olayım diyorum ama olmuyo ne yapıcam ben bilmiyorum
arkadaşlar dün döndüm tekrar türkiye ye almanyanın soğuk karlı havasından güzel istanbul türkiye havasına geldim..ve yine aranızdayım..
şöyle hemen göz ucuyla geçmişi okudum..
Premetecim üzülme stres yapma ve sadece doktor kontrollerini elden bırakma güzelim..gerekirse hapına başla ..herşey iyi olacak ve oğluna sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın..
Selencim üzülme denemelerine devam ..herşeyin hayırlısı allahtan bunu hepimiz iyi biliyoruz..lütfen kendini salma tüm gayretle diğer tedavilerine yelken aç..son yelken allahın izniyle hayırlı olur..
özlemimsin artık sayılı günlerin kaldı...eğer bebeğinin kilosu herşey iyiyse 38 haftada sezeryan olabilirsin güzelim ama dr. Herşeyin daha iyisini bilir..doğumda bizlere dua etmeye unutma..
Bende hayırlısınla 7 aralıkta histeroskopi olacağım..birde parça alınacak co culture için...artık herşeyin allahın izniyle iyi geçmesini ümit ediyorum..
canım şimdide dua ediyorum her zaman inanınki doğuma girerkende yine dualarım sizinle olacak nasipse...evet çoğu doktor 38 de alıyo ama benimki 39 da alıyo napalım hafta geç olsun yeterki sağlıkla gelsin...
kizlar amcami kaybettik
canım benım cok uzuldum ıcım tıtredı okurken hıc uzme kendını ne olur bak herse kontrol altına alıncak ınsallah sen gucl ol yavrunda daha sakın buyusun karnında ınsallah hıc bır sıkıntı olmadan oglun karnında cıkacaksın ve sonra 10 12 hafta sonrada oglun kucagında cıkacaksın dualarım senınle canım arkadasımkızlar birkaç gündür kendimde buraya yazacak güç bulamadım tansiyonum 4 gündür düşmüyor. Canım arkadaşlarım bana verdiğiniz destek için ve yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Benim bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi ama tansiyonum 15-8,5 çıktı. Yarın takip ve tetkik amaçlı hastaneye yatıyorum. Inşallah tahlil sonuçlarım temiz çıkar ve oğlum hala karnımdayken hastaneden taburcu olmak nasip olur. Ne olur bizim için dua edin çok korkuyorum. Hepiniz allah'a emanet olun.
paptyacım birleyler yazmıştım ama silindi sansım bir daha yazdım. Baktım silinmemiş mükerer yazı olmasındiye öyle silip nokta koydum. Sağol canım düşündüğün için ben şükür iyiyim. Tabi dört dörtlük olmuyor hiç bir şey. Resmen diken üztündeyim. çalışmakla çalışmamak arasında gidip geliyorum. Evde zaman geçmiyor, sıkıcı, işyerindeki idarecimiz sıkıntılı bir adam iş kolik. Doktorda tehlikem olduğu için pek çalışamamı istemiyor. Plezanta aşağıda. şimdi belki sorun olmaya bilir ama çaışmaman istirahat etmen daha iyi dedi. Işe gidip geliyorum ama gelde bana sor. Bazende düşünüyorum. Allah korusun (amin) bebişme bir şey olsa izne erken ayrılmadım ben sebep oldum diye artık yaşayamam. Doktor rapor çıkartacaktı bari işlerimi devredecek kadar çalışayım dedim. Sanırım önümüzdeki hafta izne ayrılacağım. Minnoşumu riske atamayacağım.
burda sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.en iyi biz birbirimizi anlayabiliriz çünkü başımızdan benzer olaylar geçmiş.papatyacım sana da Allah sabırlar versin canım.sende de öyle oldumu önceden kız isterdim ama oğlumu kaybettiğim günden beri bir erkek sevdası sardı içimi.inş. tez zamanda kardeşlerini gönderirler bize...bu olaydan ne kadar zaman geçti ?denemelere başladınız mı canım?benim son olarak bir hafta fitilim var onu kullanayım ondan sonra tekrar düşünüyorum.yaa o günler bir gelse :)))
mrb arkadaşlar
öncelikle hepinize geçmiş olsun
Rabbim yeniden sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
benm rahimimde ufak bi yapışıklık var bunun erken doğuma sebep olabileceğini söylüo dr.um
sizlerin acaba erken doğuma ne sebep oldu?
bu durumdan erken doğum yapan var mı?
canım benım bu durumu bende yasadım dayımın kızıyla ama kose bucek kacıyordum o cocugun orda oldugu ortamlarda olmuyordum herkesde farkındaydı gecenlerde teyzemızın kızı nısanlandı ve mecbur gıttık ve karsılastık ıcımden yangınlar cıktı sankı elım ayagım tıtredı onun benden 2gun sonraydı dogumu hemde o da erkektı kocaman olmus masallah kımseye caktırmadan gızlı gızlı baktım hep cocuga en sonunda ıcımden bı ses al sev oglun gıbı olmaz ama sev dedı gıttım ıstedım annesınden hem sasırdı hem sevındı cocugu alıcam dıye arzu yende aglar ama cok yabancı bılıyor dıyede uyardı bastan aldım ama elımden dusecek gıbı oldu heyecandan cocuk gıkını bıle ckarmadı parmagımı bır kavradı hıc bırakmadı bastım onu bagrıma ıcıme cektım kokusunu cok uzun oldu ama cookk guzeldııı cok
ınsallah hepımız kendı cocuklarımızı sevıp oksamak bagrımıza basmak nasıp olur bızlere ınsallah
canım hosgeldın bana yakın oldugunu bılmıordum hangı sehre geldın ben belcıkadayım ama yakın bızlere ne ıcı gelmıstın buraya;bende bugun oldum hıstereskopı cok rahat gectı agrım sızım hıcbıseyım yok sukur kucuk bır yapısıklık varmıs onu temızlemıs hoca ben yucel karaman a oldum tavsıye ederım sen kıme gıdıceksın ınsallah saglıkla atlatırsın sende
en ıyısını yaparsın canım bence tum onlemlerını al uzerıne dusenı yap gerısı allaha kalmıs dularını eksık etme sakın ınsallah bu kez yuzun gulcek saglıkla zamanında kucaklayacaksın yavrunu nedense oglusunu yazmak geldı ıcımden bakalım tutacakmı:) kızı erkegı ayıracak halımız yok tabıkı ama ınsan genede meraklanıyor ıcımdekı yavrum nedır dıye
canım lütfen riske atma bebeğini..çık evde dinlen sağlıklı bebeğini büyüt güzelim iş her zaman bulunur.bende 5.5 haftalıkken düşük tehlikesi yaşarken o bitmez yolları sabahın köründe gittim geldim ve iş yeri iki katlıydı bana acımadan indim çıktım sonrada 1.bebeğimi kaybettim ve rapor aldım 1 hafta sonrada patron efendi istersen sen çık doğumdan sonra gelirsin dedi.ve ayrıldım ama geç oldu diğer bebeğimide kaybettim.sonuç patron işine devam bense bebeklerimi kaybetmiş evde matem...yani işyerinde sana saygı olmaz.eve çık ve dinle kendini bebeğini sağlıklı büyüt.doğum sonrası yine iş bulur girersin..
Biraz önce 3 çocuğunu toprağa veren babanın feryadını okudum. Şöyle diyor, 'Canım canlar gitti. Yıkıldım ama Rabbim verdi Rabbim aldı dedim. Böyle ayakta kaldım. Allah kimsenin başına vermesin. Mevlam beni imtihan ediyor diye düşünüyorum, sabrediyorum' diyor. Bende hep böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Allah sabrını versin.
Merhaba Melek anneleri. Hepiniz nasılsınız? Bayramdan sonra bir anda işlere gömüldüm çıkamadım. Çok fazla geçmişi okuyamadım
Özlemim Canım maşallah barek allahmeleğinin kardeşine kavuşmaya az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Özlenen 2010 bebeşinin ve senin iyi olmana sevindim. Allah nazarlardan Korusun
Eburcu Canım seninde iyi olmana sevindim. İzin fikrin çok iyi. Bebeşinle birlikte evde olmak gibisi yok. İşler nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Ama bizlerin kayıpları telafi edilemiyor.:79:
premete Canım çok üzüldüm. Bol bol dua ediyorum. Allah yardımcın olsun. Meleğinin kardeşinisağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Maytap Canım umudunu kaybetme. Bebeğin inşallah doğal yolla gelir sana. Başınsağolsun . Allah amcanın yerini cenneti mekan eylesin.
Selen_k Canım sende umudunu kaybetme. İnşallah bir dahaki aylarda bebişna kavuşursun.
Sinannuray canım seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Benimde hamileliğimde kardeşimle aramızda 3 hafta vardı. Birlikte bebeklerimizi büyütcektik hep hayal etmiştik. Ama meleklerim beni bıraktı. O sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdi,doğumunu yaptı şimdi tosuncuk gibi 5 aylık bir oğlu var. Ben onun yanındaydım hep sanki hamileymişim doğum yapmışım bebek benimmiş gib oldu. Bu süreçlerde zor geçti ama kendimi o bebeğe bağladım. Şimdi gözlerimde meleklerimi, kokusunda yavrularımın kokusunu alıyorum. Belki ilerde benimde bebeğim olcak, kardeşimin de başka bebekleri olcak ama benim o bebekte hissttiklerimi hiçbirinde hisssedemiyecem.Allah sana bir an önce meleklerinin kardeşini gönderir inşallah.
Keşke peremetenin numarası olsaydı. En azından nasıl diye öğrenme şansınız olurdu.
Biraz önce 3 çocuğunu toprağa veren babanın feryadını okudum. Şöyle diyor, 'Canım canlar gitti. Yıkıldım ama Rabbim verdi Rabbim aldı dedim. Böyle ayakta kaldım. Allah kimsenin başına vermesin. Mevlam beni imtihan ediyor diye düşünüyorum, sabrediyorum' diyor. Bende hep böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Allah sabrını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?