premete Allah yardımcın olsun canım ,, şu an bebeğin ve sende çok iisinizdir inş. canım dualrım seninle
maytap Allah sabırlar versin ..
Özlemimsin doğuma çok az kaldı sağlıkla gelsnde 40. haftayada razıyız.sanırım sende kan sulandırıcı iğne kullanıyodun doğuma ne kadar kala bırakacaksın iğneyi doktorun bu konuda bişey dedimi?Bebeğime kavuşabilmenın heyecanı var içimde ama nedense sezeryan korkusuda var bu kan sulandırıcı iğne falan hepsni kafaya takıyorum ister istemez.
selen nerelerdesin??????gamze sen nasılsın???
canım ben burdayımiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?? tekrar başın sağ olsun canım
saol gamze...bende kızkardeşimi bekliyorum...gelsin amcamlara geçeceğim....biraz nete bakayım dedim onu beklerken.....bi arkadaş tüp bebek için almanyaya gidiyor...onu araştırıyordum..aceba drlar orda dahamı iyi die...türk doktorlarının daha başarılı olduğunu keşfettim..yani güvenilir ellerdeyiz...
Merhaba Melek anneleri. Hepiniz nasılsınız? Bayramdan sonra bir anda işlere gömüldüm çıkamadım. Çok fazla geçmişi okuyamadım
Özlemim Canım maşallah barek allahmeleğinin kardeşine kavuşmaya az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Özlenen 2010 bebeşinin ve senin iyi olmana sevindim. Allah nazarlardan Korusun
Eburcu Canım seninde iyi olmana sevindim. İzin fikrin çok iyi. Bebeşinle birlikte evde olmak gibisi yok. İşler nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Ama bizlerin kayıpları telafi edilemiyor.:79:
premete Canım çok üzüldüm. Bol bol dua ediyorum. Allah yardımcın olsun. Meleğinin kardeşinisağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Maytap Canım umudunu kaybetme. Bebeğin inşallah doğal yolla gelir sana. Başınsağolsun . Allah amcanın yerini cenneti mekan eylesin.
Selen_k Canım sende umudunu kaybetme. İnşallah bir dahaki aylarda bebişna kavuşursun.
Sinannuray canım seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Benimde hamileliğimde kardeşimle aramızda 3 hafta vardı. Birlikte bebeklerimizi büyütcektik hep hayal etmiştik. Ama meleklerim beni bıraktı. O sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdi,doğumunu yaptı şimdi tosuncuk gibi 5 aylık bir oğlu var. Ben onun yanındaydım hep sanki hamileymişim doğum yapmışım bebek benimmiş gib oldu. Bu süreçlerde zor geçti ama kendimi o bebeğe bağladım. Şimdi gözlerimde meleklerimi, kokusunda yavrularımın kokusunu alıyorum. Belki ilerde benimde bebeğim olcak, kardeşimin de başka bebekleri olcak ama benim o bebekte hissttiklerimi hiçbirinde hisssedemiyecem.Allah sana bir an önce meleklerinin kardeşini gönderir inşallah.
senin videoyu izledim...çok süperdi.....
Merhaba Melek anneleri. Hepiniz nasılsınız? Bayramdan sonra bir anda işlere gömüldüm çıkamadım. Çok fazla geçmişi okuyamadım
Özlemim Canım maşallah barek allahmeleğinin kardeşine kavuşmaya az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Eburcu Canım seninde iyi olmana sevindim. İzin fikrin çok iyi. Bebeşinle birlikte evde olmak gibisi yok. İşler nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Ama bizlerin kayıpları telafi edilemiyor.:79:
premete Canım çok üzüldüm. Bol bol dua ediyorum. Allah yardımcın olsun. Meleğinin kardeşinisağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Maytap Canım umudunu kaybetme. Bebeğin inşallah doğal yolla gelir sana. Başınsağolsun . Allah amcanın yerini cenneti mekan eylesin.
Selen_k Canım sende umudunu kaybetme. İnşallah bir dahaki aylarda bebişna kavuşursun.
Sinannuray canım seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Benimde hamileliğimde kardeşimle aramızda 3 hafta vardı. Birlikte bebeklerimizi büyütcektik hep hayal etmiştik. Ama meleklerim beni bıraktı. O sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdi,doğumunu yaptı şimdi tosuncuk gibi 5 aylık bir oğlu var. Ben onun yanındaydım hep sanki hamileymişim doğum yapmışım bebek benimmiş gib oldu. Bu süreçlerde zor geçti ama kendimi o bebeğe bağladım. Şimdi gözlerimde meleklerimi, kokusunda yavrularımın kokusunu alıyorum. Belki ilerde benimde bebeğim olcak, kardeşimin de başka bebekleri olcak ama benim o bebekte hissttiklerimi hiçbirinde hisssedemiyecem.Allah sana bir an önce meleklerinin kardeşini gönderir inşallah.
canım gözlerim doldu ne kadar hasretiz bebek sevmeye değilmi benim ilk kızım doğduktan bi gün sonra teyzem doğum yaptı oda kız on ay oldu görmedim görmeyide düşünmüyorum kaldıramam dayanamam ama dayımız kızı mesaj atmış doğum yaptım hastanedeyim diye ben ancak bigün sonra mesaj atabildim ayıp oldu ablam falan kızıyo gitmiyorum aramıyorum diye ama elimde değil o gücü bulamıyorum kendimde eşimde çok ısrar etti gidelim diye o bile anlamıyo beni benim için çok zorcanım benım bu durumu bende yasadım dayımın kızıyla ama kose bucek kacıyordum o cocugun orda oldugu ortamlarda olmuyordum herkesde farkındaydı gecenlerde teyzemızın kızı nısanlandı ve mecbur gıttık ve karsılastık ıcımden yangınlar cıktı sankı elım ayagım tıtredı onun benden 2gun sonraydı dogumu hemde o da erkektı kocaman olmus masallah kımseye caktırmadan gızlı gızlı baktım hep cocuga en sonunda ıcımden bı ses al sev oglun gıbı olmaz ama sev dedı gıttım ıstedım annesınden hem sasırdı hem sevındı cocugu alıcam dıye arzu yende aglar ama cok yabancı bılıyor dıyede uyardı bastan aldım ama elımden dusecek gıbı oldu heyecandan cocuk gıkını bıle ckarmadı parmagımı bır kavradı hıc bırakmadı bastım onu bagrıma ıcıme cektım kokusunu cok uzun oldu ama cookk guzeldııı cok
ınsallah hepımız kendı cocuklarımızı sevıp oksamak bagrımıza basmak nasıp olur bızlere ınsallah
Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.
premete Allah yardımcın olsun canım ,, şu an bebeğin ve sende çok iisinizdir inş. canım dualrım seninle
maytap Allah sabırlar versin ..
Özlemimsin doğuma çok az kaldı sağlıkla gelsnde 40. haftayada razıyız.sanırım sende kan sulandırıcı iğne kullanıyodun doğuma ne kadar kala bırakacaksın iğneyi doktorun bu konuda bişey dedimi?Bebeğime kavuşabilmenın heyecanı var içimde ama nedense sezeryan korkusuda var bu kan sulandırıcı iğne falan hepsni kafaya takıyorum ister istemez.
Canım sana benim doktorumu önereyim. Bir de ona görün. Bu kötü ruh haliyle bir de doktorlar böyle salak salak şeyler söylemiyorlar mı deliriyorum. Benim doktorum İlk muayenehanesine gittiğimden itibaren çok ilgilendi. Muayenesi biraz fazla ama çok iyi bir doktor. Prf. Engin Oral İnfilite ve Tüp bebek uzmanı. İnsana çok iyi pozitif enerji veriyor. Birde çok tecrübeli. Ben ilk muayensine gittiğimde ikizlerime hamile kalmadan önceki rahim filmimle gitmiştim. Daha ilk ona bakar bakmaz benim sorunumu anladı. Boşuna hamilelik geçirmişsin dedi.Daha önce tam 4 doktora gitmiştim bana hepsi hamile kal demişlerdi. SOnra sonuç ortada işte.Al bu raporlarının hepsini Engin hocaya git. Cerrahpaşada da hoca aynı zamanda. Tedavinle ilgili bir şey olursa (histeroskopi vs.)orda bile yapabilirkızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120
kızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?