Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşşekkür ederim arkadaşım.....

canım ben burdayımiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?? tekrar başın sağ olsun canım

saol gamze...bende kızkardeşimi bekliyorum...gelsin amcamlara geçeceğim....biraz nete bakayım dedim onu beklerken.....bi arkadaş tüp bebek için almanyaya gidiyor...onu araştırıyordum..aceba drlar orda dahamı iyi die...türk doktorlarının daha başarılı olduğunu keşfettim..yani güvenilir ellerdeyiz...

EVET canım cok iyiler daha cok yurt dışında geliyolar bazı şeyler kısmet canım inşallah bu ay habiş kalıcaz allahın izniyle..
E

Saol arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun sende iyisindir umarım ??

sağol canım .Allah razı olsun .Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş.

Evet canım kayıplarımızın telafisi yok. Çok güzel söylemişsin. Azar azar dinlenip sonrada tamamen istirahate ayrılmayı düşünüyorum.

Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

canım gözlerim doldu ne kadar hasretiz bebek sevmeye değilmi benim ilk kızım doğduktan bi gün sonra teyzem doğum yaptı oda kız on ay oldu görmedim görmeyide düşünmüyorum kaldıramam dayanamam ama dayımız kızı mesaj atmış doğum yaptım hastanedeyim diye ben ancak bigün sonra mesaj atabildim ayıp oldu ablam falan kızıyo gitmiyorum aramıyorum diye ama elimde değil o gücü bulamıyorum kendimde eşimde çok ısrar etti gidelim diye o bile anlamıyo beni benim için çok zor

hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ne kadar zor durumdayız allahaım bize yardım etsin çektiğimiz acılara mükafat gönderir inşallah bizimde kucaklarımız dolar kendi bebeklerimizle meleklerimizin hasretini gideririz

Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

sezeryana alacaklar diye korkupta apar topar hastaneden çıkma hastanede daha iyi bakarlar sana hem sürekli gözetim altında olursun herşey çok güzel olacak inşallah korkma sakın

kızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120

eburcu canım bence hiç bekleme bu hafta sonu ayrıl işten bizler hassasız hamileliğimiz zor geçiyo bide işte yorulursun birine moralin bozulur onu kafaya takarsın biz sorun yaşadığımız için herkezden anlayış bekleriz ama kimse göstermez en iyisimi evinde dinlen azıcık aşım ağrısız başım diye boşuna dememişler hiç bişey bizim mucizelerimizden önemli değil

saol canım seninde az kaldı maşallah allahım tamamına erdirsin...bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne doktorum doğuma 1 hafta kala bırak dedi.canım kafaya takacak bişe yok sezeryan kendi adıma söyleyeyim oğlumda 17 saat sancı çektirdiler son çare olarak sezeryana aldılar okadar saat sancıdan sonra bana sezeryan çok kolay geldi.. ve oğlumda doğumum aniden olduğu için iğneyi hiç kesmeden doğum yaptım...hayırlısıyla canım alalım kucağımıza inşallah herşeye razıyız takma canım...

seni analayabilyorum biliyormusun bende 26 haftalıkkken kızzımı cenneete uğurladım
zor ve acısı asla çıkmayacak içiimizden
içim acıyo yanıo ağlamak bile artık kesmio
kocama belli etmeme için çok sıktım ben kendimi
onun anneside vefat etti onun için daha zor
ama allah her zorlukdan ssonra bi ferahlık verio
ben bugün yeniden hamile kaldığımı öğrendim
korkmuyormuyum ?
çok korkuyorum ödüm patlıyo yine aynı şeyleri yaşayacağım diye
ama o benim içimdeya gerisini boşver diyorum
allah sanada devenı versin çünkü bu çocuk sana deva olacaktır

Canım sana benim doktorumu önereyim. Bir de ona görün. Bu kötü ruh haliyle bir de doktorlar böyle salak salak şeyler söylemiyorlar mı deliriyorum. Benim doktorum İlk muayenehanesine gittiğimden itibaren çok ilgilendi. Muayenesi biraz fazla ama çok iyi bir doktor. Prf. Engin Oral İnfilite ve Tüp bebek uzmanı. İnsana çok iyi pozitif enerji veriyor. Birde çok tecrübeli. Ben ilk muayensine gittiğimde ikizlerime hamile kalmadan önceki rahim filmimle gitmiştim. Daha ilk ona bakar bakmaz benim sorunumu anladı. Boşuna hamilelik geçirmişsin dedi.Daha önce tam 4 doktora gitmiştim bana hepsi hamile kal demişlerdi. SOnra sonuç ortada işte.Al bu raporlarının hepsini Engin hocaya git. Cerrahpaşada da hoca aynı zamanda. Tedavinle ilgili bir şey olursa (histeroskopi vs.)orda bile yapabilir

Bu değerlerle ilgili bi bilgim yok ama arkadaşım seni en iyi doktorlar aydınlatıcaktır zaten bence başka bir doktora git göster daha ilgili birini bulursan moral olarakta sana iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…