Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.
Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.
canım ben doktor değilim ama edindiğim tecrübelerde normal doğumda 3 ay yeterli, sen şanslısın benim sezeryan oldu ve 6 ay demişti doktor. şimdi yine gittim başka bir doktora 1 yılı aşmadan riskli dedi yani bence senin hamile kalmaman için sebep yok
saol canım seninde az kaldı maşallah allahım tamamına erdirsin...bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne doktorum doğuma 1 hafta kala bırak dedi.canım kafaya takacak bişe yok sezeryan kendi adıma söyleyeyim oğlumda 17 saat sancı çektirdiler son çare olarak sezeryana aldılar okadar saat sancıdan sonra bana sezeryan çok kolay geldi.. ve oğlumda doğumum aniden olduğu için iğneyi hiç kesmeden doğum yaptım...hayırlısıyla canım alalım kucağımıza inşallah herşeye razıyız takma canım...
Canım sana benim doktorumu önereyim. Bir de ona görün. Bu kötü ruh haliyle bir de doktorlar böyle salak salak şeyler söylemiyorlar mı deliriyorum. Benim doktorum İlk muayenehanesine gittiğimden itibaren çok ilgilendi. Muayenesi biraz fazla ama çok iyi bir doktor. Prf. Engin Oral İnfilite ve Tüp bebek uzmanı. İnsana çok iyi pozitif enerji veriyor. Birde çok tecrübeli. Ben ilk muayensine gittiğimde ikizlerime hamile kalmadan önceki rahim filmimle gitmiştim. Daha ilk ona bakar bakmaz benim sorunumu anladı. Boşuna hamilelik geçirmişsin dedi.Daha önce tam 4 doktora gitmiştim bana hepsi hamile kal demişlerdi. SOnra sonuç ortada işte.Al bu raporlarının hepsini Engin hocaya git. Cerrahpaşada da hoca aynı zamanda. Tedavinle ilgili bir şey olursa (histeroskopi vs.)orda bile yapabilir
Bu değerlerle ilgili bi bilgim yok ama arkadaşım seni en iyi doktorlar aydınlatıcaktır zaten bence başka bir doktora git göster daha ilgili birini bulursan moral olarakta sana iyi gelir..
ben şuan çapaya gidiyorum araştırmalarım tamamlanmasını bekliyodum başka doktora gitmek için bi riskli gebelik uzmanına giderim büyük ihtimal yarın sonucu alıcam bakalım orda bu testleri yazan doktorumu bulursam işim iyi ama bulamazsam kötü dua edin bana burayı bırakmak istemiyorum çünkü araştırma hastanesi bide özel bulup ikisinede devam etmek istiyorum
kızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120
canım buna çok sevindim...allahım inşallah daha daha iyi edecek sizi..yeterki stres yapma pozitif düşün herşey daha iyi olacak...canım bizi habersiz bırakmaCanım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.
canım bu testleri bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum..canım senin dr. kimdi?Bak İstanbuldasın ve kendi dr. umuda tavsiye edebilirm istersen ama riskli gebelik üzerinde Engin oralı bende duydum ve arkadaşım onun hastasıydı.Benim arkadaşım normal yollardan 4 e gebe kaldı.Biri tek yumurta bebek diğeri yumurta da ise 3yüz bebekleri vardı.3.5 aya kadar bekletti engin bey ve sonra karnından girerek 3yüzleri aldılar çünkü arkdaşım kendiside ikizdi ve gelişimi küçük kaldığından vücudu kaldrımıyordu ve tansiyon sorunu yaşadı.Gelişimde yavaşlıyordu.Engin beyi onu kurtardı.Kizi 1.5 yaşında şimdi.Bir gözükmende fayda var.Kendisinin muayenesini de var..kızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120
hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sihhatlı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin..sendeki kayıp nedendi?seni analayabilyorum biliyormusun bende 26 haftalıkkken kızzımı cenneete uğurladım
zor ve acısı asla çıkmayacak içiimizden
içim acıyo yanıo ağlamak bile artık kesmio
kocama belli etmeme için çok sıktım ben kendimi
onun anneside vefat etti onun için daha zor
ama allah her zorlukdan ssonra bi ferahlık verio
ben bugün yeniden hamile kaldığımı öğrendim
korkmuyormuyum ?
çok korkuyorum ödüm patlıyo yine aynı şeyleri yaşayacağım diye
ama o benim içimdeya gerisini boşver diyorum
allah sanada devenı versin çünkü bu çocuk sana deva olacaktır
allahım o babaya sabırlar versin...hepimize sabır versinBiraz önce 3 çocuğunu toprağa veren babanın feryadını okudum. Şöyle diyor, 'Canım canlar gitti. Yıkıldım ama Rabbim verdi Rabbim aldı dedim. Böyle ayakta kaldım. Allah kimsenin başına vermesin. Mevlam beni imtihan ediyor diye düşünüyorum, sabrediyorum' diyor. Bende hep böyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın. Allah sabrını versin.
arkadaşlar eğer hepinize uygun olursa facebooktan özel mesaj yerinden birbirmizin cep nolarını verelim.En güzel günlerimizde en aci günlerimizde de beraber oluruz..isteyenler faceden yazsın ve özel mesaj bölümünden gönderelim..Keşke peremetenin numarası olsaydı. En azından nasıl diye öğrenme şansınız olurdu.
Merhaba Melek anneleri. Hepiniz nasılsınız? Bayramdan sonra bir anda işlere gömüldüm çıkamadım. Çok fazla geçmişi okuyamadım
Özlemim Canım maşallah barek allahmeleğinin kardeşine kavuşmaya az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Özlenen 2010 bebeşinin ve senin iyi olmana sevindim. Allah nazarlardan Korusun
Eburcu Canım seninde iyi olmana sevindim. İzin fikrin çok iyi. Bebeşinle birlikte evde olmak gibisi yok. İşler nasıl olsa bir şekilde yürüyor.Ama bizlerin kayıpları telafi edilemiyor.:79:
premete Canım çok üzüldüm. Bol bol dua ediyorum. Allah yardımcın olsun. Meleğinin kardeşinisağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Maytap Canım umudunu kaybetme. Bebeğin inşallah doğal yolla gelir sana. Başınsağolsun . Allah amcanın yerini cenneti mekan eylesin.
Selen_k Canım sende umudunu kaybetme. İnşallah bir dahaki aylarda bebişna kavuşursun.
Sinannuray canım seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Benimde hamileliğimde kardeşimle aramızda 3 hafta vardı. Birlikte bebeklerimizi büyütcektik hep hayal etmiştik. Ama meleklerim beni bıraktı. O sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdi,doğumunu yaptı şimdi tosuncuk gibi 5 aylık bir oğlu var. Ben onun yanındaydım hep sanki hamileymişim doğum yapmışım bebek benimmiş gib oldu. Bu süreçlerde zor geçti ama kendimi o bebeğe bağladım. Şimdi gözlerimde meleklerimi, kokusunda yavrularımın kokusunu alıyorum. Belki ilerde benimde bebeğim olcak, kardeşimin de başka bebekleri olcak ama benim o bebekte hissttiklerimi hiçbirinde hisssedemiyecem.Allah sana bir an önce meleklerinin kardeşini gönderir inşallah.
kızlar bu arada bugün doktora gittim tahlillerimi gösterdim infertilite bölümü bi muayenehane var şansıma kürtajımı yapan doktor geldi ama bu çok ilgisizdi bi düşüğüm olduğu için testleri gereksiz buldu hatta bikere daha hamile kal tekrar düşerse seni biz takip edeceğiz dedi ne kadar rahatlar başlarına gelsse acaba böle davranabilirler mi ama ben alıştım eskisi gibi zoruma gitmedi bi tahlil değerleri düşükmüş netteki doktorda evime gelen ebede herşeye normal demişti tekrarladım iki gün sonra sonucu alıcam ama ben ilk muayene olduğum doktoru bulursam tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum çocuk oyuncağımı bu tekrar düşük yapıcakmışım nese çok uzattım şu tahlilleri size yazayım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doğru düzgün açıklama bile yapmadı tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyomuş protein s 74 referans ağırlığı 80 - 120 bide at ııı 125 referans ağırlığı 80-120
PREMETE canım gözün aydın olsun...çok sevindim gerekirse sonuna kadar hastanede yatmaya razıyızda allah ım yinede düşürmesin insan dışarda daha iyi vakit geçiriyo evinde yatsa bile.ben oğlumda kalktım trabzondan ankaraya gittim 1 ay yattım psikolojim mahvolmuştu...ama yinede oğlum için değerdi...sende bak bu zamana kadar geldin bak sonunuda göreceksin stres yapma...bak 30 dan sonrası daha iyi geçecek...bende 29. haftada doğum yapmıştım o zamanlar çok stresli geçti ama30 dan sonrasında en azından kafam biraz daha rahat oldu.seninde öyle olacak canım benim...bak ben hazırlıkları tamamladım çok güzeldi bebeğim için alışveriş yapmak...seninde az kaldı yakında sende yapacaksın...
Sağol canım inşallah ben de hayırlısıyla 30. haftayı atlatsam ondan sonra daha rahatlayacağımı tahmin ediyorum. Demek Eylül kızımın bütün hazırlıkları tamam. Allah aldıklarınızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Bu arada hala kıdemli hamilemiz olarak hastane çantası konusunda bilgi verme görevi sende ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?