Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

Çok sevindim ya, şükür her şey yolunda. Haber alamayınca meraklanmaya başlamıştık. Allah sağlıcakla çıkmayı nasip etsin inşallah.Amin

Canım arkadaşlarım bizde durumlar fena değil. Sanırım yakın zamanda hastaneden çıkacağım. Taburcu olunca daha ayrıntılı yazarım. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

çOK ŞÜKÜR.İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bebeğini kucağına aldığın günü de gösterecek inşallah.

canım maşallah ii olmanıza sevindim .. seninde doğum yaptığın tarih yaklaştıkça tansiyonların yükseliyor sanırım bende öyleyim benim doğum yaptığım tarih yaklaştıkça içime korku düşer oldu ,Allahın izniyle bişeycik olmayacak inş. biz kalbimizi ferah tutalım .Rabbim bu mübarek cuma günü hür*****e dualrımızı kabul etsin inş.

bende sezeryan olmak çok istedim acı çekmemek için ama doktorlar gerek görmemişti.şimdi iyiki normal doğum yapmışım diyorum.gerisi Allahın taktiri..sende bir seneye yaklaşıyorsun senin de az zamanın kalmış dimi tekrar denemek için.inş mutlu haberlerimizi de paylaşırız çok yakında.

anladım canım .. aslında doktorumada sorcaktımda sen birebir yaşamış biri olarak aydınlattığın için sağol canım . günlük kan sulandırıcı iğne oluyoruz acil sezeryan durumunda tehlike yatırmı yaratmazmı diye kafamı kurcalıyordu ,artık Allaha emanet biz ne kadar kafaya taksakta herşey olacağına varıyor .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş. Allahım tüm dileyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inş.

canım inanki çare olsalar hiç para pul önemli değil bi araştırayım bakalım şuan doktor arayışındayım zaten

Bu değerlerle ilgili bi bilgim yok ama arkadaşım seni en iyi doktorlar aydınlatıcaktır zaten bence başka bir doktora git göster daha ilgili birini bulursan moral olarakta sana iyi gelir..

ben şuan çapaya gidiyorum araştırmalarım tamamlanmasını bekliyodum başka doktora gitmek için bi riskli gebelik uzmanına giderim büyük ihtimal yarın sonucu alıcam bakalım orda bu testleri yazan doktorumu bulursam işim iyi ama bulamazsam kötü dua edin bana burayı bırakmak istemiyorum çünkü araştırma hastanesi bide özel bulup ikisinede devam etmek istiyorum

İnşallah sonuçlar güzel çıkar istediğin doktora ulaşırsın umarım kafan daha rahat eder böylelikle bizleride haberdar et gelişmelerden mutlaka..

selam kızlar....nasılsınız??????

premete çok sevindim...inşallah herşey çok daha güzel olacak...bizi habersiz bırakma.....

bende değerlerden pek bişi anlamadım...ama senin yerinde olsam dr değiştirirdim....aceba kendi başlarınada gelse aynı şeyimi söylerler.......Allah bize sabır...böyle söyleyenlerede akıl versin..........

canım buna çok sevindim...allahım inşallah daha daha iyi edecek sizi..yeterki stres yapma pozitif düşün herşey daha iyi olacak...canım bizi habersiz bırakma

canım bu testleri bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum..canım senin dr. kimdi?Bak İstanbuldasın ve kendi dr. umuda tavsiye edebilirm istersen ama riskli gebelik üzerinde Engin oralı bende duydum ve arkadaşım onun hastasıydı.Benim arkadaşım normal yollardan 4 e gebe kaldı.Biri tek yumurta bebek diğeri yumurta da ise 3yüz bebekleri vardı.3.5 aya kadar bekletti engin bey ve sonra karnından girerek 3yüzleri aldılar çünkü arkdaşım kendiside ikizdi ve gelişimi küçük kaldığından vücudu kaldrımıyordu ve tansiyon sorunu yaşadı.Gelişimde yavaşlıyordu.Engin beyi onu kurtardı.Kizi 1.5 yaşında şimdi.Bir gözükmende fayda var.Kendisinin muayenesini de var..

hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sihhatlı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin..sendeki kayıp nedendi?

allahım o babaya sabırlar versin...hepimize sabır versin

Keşke peremetenin numarası olsaydı. En azından nasıl diye öğrenme şansınız olurdu.
arkadaşlar eğer hepinize uygun olursa facebooktan özel mesaj yerinden birbirmizin cep nolarını verelim.En güzel günlerimizde en aci günlerimizde de beraber oluruz..isteyenler faceden yazsın ve özel mesaj bölümünden gönderelim..

çok saol canım allahım hepimize tattırsın inşllah yarım kalan duygularımızı...doyamadığımız yavrularımızın kardeşlerine kavuşalım...

canım bazı doktorlar çok duyarsız oluyolar anlamıyolar insanın halinden...onlara çok kolay geliyo bir düşük daha yap takip ederiz falanda filan...başka doktorlarlada görüş araştır inşallah bidahakine kucağına alacaksın canım...allahım yardımcımız olsun ...

Kızlaaaaaaaaaaaaar ben artık evimdeyim, oğluşum da hala karnımda. Hastaneden taburcu oldum daha doğrusu şartlı tahliye edildim demek daha doğru olur. Kan tahlillerinde böbrek ve karaciğer fonsiyonlarında bir bozulma tespit edilmedi, trombosit değerlerim de normal çıktı sadece 24 saatlik idrar sonucumda az miktarda proteine rastlandı. Günde 3 kere tansiyon hapı kullanacağım, iki haftada bir yapılan testleri tekrar ederek doktora gideceğim ve kan değerlerimde herhangi bir bozulma olursa bu sefer doğuma kadar çıkmamak üzere yeniden hastaneye yatacağım. Anlayacağınız şimdilik yırttık. Özlenencim çok doğru bir tespitte bulunmuşsun doğum yaptığımız hafta yaklaştıkça sinirler bozuluyor, tansiyonlar yükseliyor. İlk hamileliğimde de bu haftalarda hastanede yatıyordum yine aynı sonu yaşayacağım diye aklım çıktı. Çok şükür bu haftalara kadar geldik ama sanki bundan sonra vakit hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Bir türlü geçemedi şu 28. 29. hafta. Eburucucum benim yokluğumda listeyi güncellemişsin görünce çok sevindim ellerine sağlık. Bundan sonra yokluğumda vekilim sensin. Umudumuz hep taze kalsın. Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım umarım atladığım bir haber yoktur. Sağolun hepiniz beni merak etmişsiniz. Sizi yerim beeeeeeen

Son düzenleme:
PREMETE canım gözün aydın olsun...çok sevindim gerekirse sonuna kadar hastanede yatmaya razıyızda allah ım yinede düşürmesin insan dışarda daha iyi vakit geçiriyo evinde yatsa bile.ben oğlumda kalktım trabzondan ankaraya gittim 1 ay yattım psikolojim mahvolmuştu...ama yinede oğlum için değerdi...sende bak bu zamana kadar geldin bak sonunuda göreceksin stres yapma...bak 30 dan sonrası daha iyi geçecek...bende 29. haftada doğum yapmıştım o zamanlar çok stresli geçti ama30 dan sonrasında en azından kafam biraz daha rahat oldu.seninde öyle olacak canım benim...bak ben hazırlıkları tamamladım çok güzeldi bebeğim için alışveriş yapmak...seninde az kaldı yakında sende yapacaksın...

Sağol canım inşallah ben de hayırlısıyla 30. haftayı atlatsam ondan sonra daha rahatlayacağımı tahmin ediyorum. Demek Eylül kızımın bütün hazırlıkları tamam. Allah aldıklarınızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Bu arada hala kıdemli hamilemiz olarak hastane çantası konusunda bilgi verme görevi sende ona göre.

Günaydın kızlar....Premete çok sevindim canım ALLAH ın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme dua et sen bol bol....bende sen hastedeyken çok dua ettim hep hayırlısını diledim...bu arada bende idrar testi yaptım bende de protein çıktı az miktarda dr ilaç vermek istemiyorum bol bol su iç 1 hafta sonra tekrarla dedi dün kontrole gittim bebek karnımda çok sıkışmış ağrılarımda vardı 3 gündür zaten geçen hafta çok yoğun bir haftaydı sabahtan akşama kadar ayakta ameliyatlara girdim ve buz gibi içerisi dr da 1 haftalık rapor verdi bana bu hafta evdeyim bol bol yatacağım ....

tamam canım görevimi yerine getiririm ama hayırlısıyla bi yatayım hastaneye orda daha iyi anlarım eksik falan varmı diye çıkınca kısmetse paylaşırım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…