Günaydın kızlar....Premete çok sevindim canım ALLAH ın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme dua et sen bol bol....bende sen hastedeyken çok dua ettim hep hayırlısını diledim...bu arada bende idrar testi yaptım bende de protein çıktı az miktarda dr ilaç vermek istemiyorum bol bol su iç 1 hafta sonra tekrarla dedi dün kontrole gittim bebek karnımda çok sıkışmış ağrılarımda vardı 3 gündür zaten geçen hafta çok yoğun bir haftaydı sabahtan akşama kadar ayakta ameliyatlara girdim ve buz gibi içerisi dr da 1 haftalık rapor verdi bana bu hafta evdeyim bol bol yatacağım ....
Kızlaaaaaaaaaaaaar ben artık evimdeyim, oğluşum da hala karnımda. Hastaneden taburcu oldum daha doğrusu şartlı tahliye edildim demek daha doğru olur. Kan tahlillerinde böbrek ve karaciğer fonsiyonlarında bir bozulma tespit edilmedi, trombosit değerlerim de normal çıktı sadece 24 saatlik idrar sonucumda az miktarda proteine rastlandı. Günde 3 kere tansiyon hapı kullanacağım, iki haftada bir yapılan testleri tekrar ederek doktora gideceğim ve kan değerlerimde herhangi bir bozulma olursa bu sefer doğuma kadar çıkmamak üzere yeniden hastaneye yatacağım. Anlayacağınız şimdilik yırttık. Özlenencim çok doğru bir tespitte bulunmuşsun doğum yaptığımız hafta yaklaştıkça sinirler bozuluyor, tansiyonlar yükseliyor. İlk hamileliğimde de bu haftalarda hastanede yatıyordum yine aynı sonu yaşayacağım diye aklım çıktı. Çok şükür bu haftalara kadar geldik ama sanki bundan sonra vakit hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Bir türlü geçemedi şu 28. 29. hafta. Eburucucum benim yokluğumda listeyi güncellemişsin görünce çok sevindim ellerine sağlık. Bundan sonra yokluğumda vekilim sensin. Umudumuz hep taze kalsın. Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım umarım atladığım bir haber yoktur. Sağolun hepiniz beni merak etmişsiniz. Sizi yerim beeeeeeen
Selam kızlar herkes iyidir umarım ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ve yoğunda bir hafta geçireceğim işte maleseff..Bugün doktora gidicem yumurtalara bakcak ve gelişmelere çatlatma iğnesini ve aşılamanın gününü belirleyecek sanırım inşallah herşey yolunda gider bana dua edinn :18:
Selam kızlar herkes iyidir umarım ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ve yoğunda bir hafta geçireceğim işte maleseff..Bugün doktora gidicem yumurtalara bakcak ve gelişmelere çatlatma iğnesini ve aşılamanın gününü belirleyecek sanırım inşallah herşey yolunda gider bana dua edinn :18:
teşekkür ederim Gamze'cim sen ne yaptın doktora gittinmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?