Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağol canım. Sana Allah kolaylık versin. İşin hem ağır hem de zor biz yarım saat-1 saat ayakta durakta zorlanırken sen bütün günü ayakta geçirmek zorunda kalıyorsun. İnşallah amirlerin anlayışlıdır sana hamilelik döneminde kolaylık gösterirler. Sana iyi dinlenmeler. Proteine zaman zaman bütün hamilelerde rastlanabiliyormuş benimkisine çok yüksek tansiyon eşlik ettiği için tehlikeli bulundu. Ben tansiyon aletinde 16-10'u gördüm o gün berbat başım ağrıdı neredeyse beyin kanması geçirecektim. Bir de spot idrarda yapılan test yanıltıcı olabiliyor en garantilisi 24 saatlik sonuca bakmak. İnşallah sıkıntılarını çarçabuk atlatırsın.

Son düzenleme:
Premete iyi olmana cok sevindim..Gönlünü ferh tut..Hersey iyi ve dahada iyi olacak

Anca becerdim galiba....cok hosuma gidiyor seyretmek..Umarim sizide gülümsetmeyi basaririm..

[video]http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=134538174780&comments[/video]

Son düzenleme:
fericiğim çok komik gerçekten hele yumurtanın spermler gelirken saçlarını tarayıp süslenmesi falan :)))

Sağlığına kavuşmana çok sevindim canım. Allah hep sağlık sıhat versin sen hep sitede ol da ben listeyi yapmak zorunda kalmayayım. Kendine çok çok dikkat et. İnşallah her şey yolunda gideceke hepimiz için dua ediyorum. Allah dularımızı kabul etsin inşallah.

ben burdayım herkese gunaydın premeteyi merak ettiğim için girmiştim.
premete allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin canım sen bizim umudumuzsun.

Selam kızlar herkes iyidir umarım ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ve yoğunda bir hafta geçireceğim işte maleseff..Bugün doktora gidicem yumurtalara bakcak ve gelişmelere çatlatma iğnesini ve aşılamanın gününü belirleyecek sanırım inşallah herşey yolunda gider bana dua edinn :18:

inşallah canım hayırlısıyla güzel haberler vereceksin bize....

dualarımız seninle.......aşılma günü 10 güne kadar olur galiba dimi???eğer bende başlasaydım tedaviye bikaç güne transfer vardı.....ya günler ne çabuk geçiyor yetişemiyorum:)inşallah çok güzel haberler alacağız selen senden......

dualarımız seninle canım inşallah bu sefer güzel haberler vereceksin...hamile listemiz doğum yaptıkça yerine başkalarının doldurması lazımki listemiz şenlensin...

teşekkür ederim Gamze'cim sen ne yaptın doktora gittinmi ??

rica ederim canım..Evet cumartesi yumurtam büyümüş catlatma iğnesi vuruldum bakalım artık allahın takdirine kalmış inşallah bu sefer tutar canım hayırlısıyla habiş kalırız

İnşallah hepimiz güzel haberler veririz teker teker aşılama günü yumurtalara bağlı inşallah ilaç yumurtaları olgunlaştırmaya yetmiştir yumurtaların durumuna göre belli olucak eğer istenilen büyüklükteyse bugün yarın çatlatma iğnesi olur ondan 2 gün sonrada aşılama olur sanırım akşam üstü gidicem akşam gelişmeleri bildirirm sizlere :)Şubat tatili gelsede sende başlasan tedaviye bir an öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…