ayy hadi inşallah sen güzel haberler verip başlangıcı yaparsın bizlerde arkandan geliriz bu sefer ne güzel olurduu
inşallah canım.... bu catlatma iğnesi 2 gün sonra mı catlatıyor yumurtayı biliyormusun
Bana geçen ayki aşılamada perşembe akşam yapıldı çatlatma iğnesi ctesi öğlende transfer yapılmıştı..doktor bi bilgi verdimi sana iğneyi verirken??
yarından sonra gün aşırı iilişki dedi dr canım[/QUOTE
Kaç tane yumurtan olgunlaşmış bu ay ??
yarından sonra gün aşırı iilişki dedi dr canım[/QUOTE
Kaç tane yumurtan olgunlaşmış bu ay ??
1 tane canım olgunlaşmıştı senin
1 tane canım olgunlaşmıştı senin
Ben iş çıkışı gidicem doktora o zaman öğrencez kaç tane olduğunu sende benim gibisin galiba benim eşimde problem yok bende yumurta sayısı az ve pek kalite değil
Ben iş çıkışı gidicem doktora o zaman öğrencez kaç tane olduğunu sende benim gibisin galiba benim eşimde problem yok bende yumurta sayısı az ve pek kalite değil
canım eşimde varikosek cıktı ama %5 etkiliyormuş ama bebek olurdedi bende pko var cok yumurtluyom o yüzden yumöurtam büyümüyor canım inşallah yumoşların büyümüştür
canım eşimde varikosek cıktı ama %5 etkiliyormuş ama bebek olurdedi bende pko var cok yumurtluyom o yüzden yumöurtam büyümüyor canım inşallah yumoşların büyümüştür
Aa doru sende pko vardı evet hatırladım inşallah büyümüşlerdir :) görümcenin bebeği nasıl ??
Aa doru sende pko vardı evet hatırladım inşallah büyümüşlerdir :) görümcenin bebeği nasıl ??
iyi canım maşşallah cok tatlı
aşılama zaten kadında problem varsa yapılıyormuş...bana direkt tüp dediler....(((buaralar benim yumurtlama zamanım....kasık ağrılarım var....kendimi okadar çok dinliyorumki yumurtlama zamanını bile farkedebiliyorum:))))15 tatilde ne yapacağım bilmiyorum...buay bi geçsin bakalım...sizlerden iyi haberler gelirse motive olurum gibi geliyor......
gamzecim hayırlı olsun tedavin...aşılama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olabilirmi...transfer öyle ya....
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz teker teker aşılama günü yumurtalara bağlı inşallah ilaç yumurtaları olgunlaştırmaya yetmiştir yumurtaların durumuna göre belli olucak eğer istenilen büyüklükteyse bugün yarın çatlatma iğnesi olur ondan 2 gün sonrada aşılama olur sanırım akşam üstü gidicem akşam gelişmeleri bildirirm sizlere :)Şubat tatili gelsede sende başlasan tedaviye bir an öncee
canım herşey yolunda olduğuna çok sevindim..rahatla bir soluk al güzelim..bunların üstesinden geleceksen sadece biraz daha az stressiz günler geçir güzelim kafana hep iyi şeyler getir ve tokadan başka birşey takma...Sende en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın güzelim...Kızlaaaaaaaaaaaaar ben artık evimdeyim, oğluşum da hala karnımda. Hastaneden taburcu oldum daha doğrusu şartlı tahliye edildim demek daha doğru olur. Kan tahlillerinde böbrek ve karaciğer fonsiyonlarında bir bozulma tespit edilmedi, trombosit değerlerim de normal çıktı sadece 24 saatlik idrar sonucumda az miktarda proteine rastlandı. Günde 3 kere tansiyon hapı kullanacağım, iki haftada bir yapılan testleri tekrar ederek doktora gideceğim ve kan değerlerimde herhangi bir bozulma olursa bu sefer doğuma kadar çıkmamak üzere yeniden hastaneye yatacağım. Anlayacağınız şimdilik yırttık. Özlenencim çok doğru bir tespitte bulunmuşsun doğum yaptığımız hafta yaklaştıkça sinirler bozuluyor, tansiyonlar yükseliyor. İlk hamileliğimde de bu haftalarda hastanede yatıyordum yine aynı sonu yaşayacağım diye aklım çıktı. Çok şükür bu haftalara kadar geldik ama sanki bundan sonra vakit hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Bir türlü geçemedi şu 28. 29. hafta. Eburucucum benim yokluğumda listeyi güncellemişsin görünce çok sevindim ellerine sağlık. Bundan sonra yokluğumda vekilim sensin. Umudumuz hep taze kalsın. Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım umarım atladığım bir haber yoktur. Sağolun hepiniz beni merak etmişsiniz. Sizi yerim beeeeeeen
geçmiş olsun kendine biraz daha dikkat et ve bol bol dinlen.Senin işin neydi?Ameliyata girdiğine göre ?? Kendine çok dikkat et..Günaydın kızlar....Premete çok sevindim canım ALLAH ın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme dua et sen bol bol....bende sen hastedeyken çok dua ettim hep hayırlısını diledim...bu arada bende idrar testi yaptım bende de protein çıktı az miktarda dr ilaç vermek istemiyorum bol bol su iç 1 hafta sonra tekrarla dedi dün kontrole gittim bebek karnımda çok sıkışmış ağrılarımda vardı 3 gündür zaten geçen hafta çok yoğun bir haftaydı sabahtan akşama kadar ayakta ameliyatlara girdim ve buz gibi içerisi dr da 1 haftalık rapor verdi bana bu hafta evdeyim bol bol yatacağım ....
Gamze ve Selencim inşallah bu ay hamilelik haberinizi alırız. Zaten birisi şeytanın bacağını kırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bakalım ilk müjdeli haber kimden gelecek umutla, duayla bekliyoruz.
Papatyacım inşallah sonuçların çok güzel çıkar ve bu attığın adımın sonunda bebeğine kavuşursun. Kalbimiz seninle. Yarın hastanede mi kalırsın yoksa hemen çıkacak mısın. Bizi habersiz bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?