Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ayy hadi inşallah sen güzel haberler verip başlangıcı yaparsın bizlerde arkandan geliriz bu sefer ne güzel olurduu

aşılama zaten kadında problem varsa yapılıyormuş...bana direkt tüp dediler....(((buaralar benim yumurtlama zamanım....kasık ağrılarım var....kendimi okadar çok dinliyorumki yumurtlama zamanını bile farkedebiliyorum:))))15 tatilde ne yapacağım bilmiyorum...buay bi geçsin bakalım...sizlerden iyi haberler gelirse motive olurum gibi geliyor......

gamzecim hayırlı olsun tedavin...aşılama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olabilirmi...transfer öyle ya....

Kendimizle fazla ilgilenirdik olduk heralde bende ağrılarım olunca bi sürü yorum yapıyorum kafamdan bu arada bende enfeksiyon var sanırım yine doktordan onun içinde tahlil falan isticem geçen ayda antibiyotik kullandım ama hiç bi değişiklik olmadı ( inşallah iyi haberler verip motive edebilirizz

canım hadi hayırlısı olsun allahım inşallah yumoşunu sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eder..

canım herşey yolunda olduğuna çok sevindim..rahatla bir soluk al güzelim..bunların üstesinden geleceksen sadece biraz daha az stressiz günler geçir güzelim kafana hep iyi şeyler getir ve tokadan başka birşey takma...Sende en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın güzelim...
geçmiş olsun kendine biraz daha dikkat et ve bol bol dinlen.Senin işin neydi?Ameliyata girdiğine göre ?? Kendine çok dikkat et..

Gamzecim sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah seninde yumoşun sana tutunur..
Bana da yarın için dua edin arkadaşlar.Yarın sabah 11 de ameliyata giriyorum.Umarım sonuçlarım iyi çıkar ve iyi bir doku alınır..

Gamze ve Selencim inşallah bu ay hamilelik haberinizi alırız. Zaten birisi şeytanın bacağını kırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bakalım ilk müjdeli haber kimden gelecek umutla, duayla bekliyoruz.

Papatyacım inşallah sonuçların çok güzel çıkar ve bu attığın adımın sonunda bebeğine kavuşursun. Kalbimiz seninle. Yarın hastanede mi kalırsın yoksa hemen çıkacak mısın. Bizi habersiz bırakma.

papatya dualarımız seninle...inşallah herşey yolunda gidecek...yarın bize güzel haberler vereceksin.....

gamze 81 cim ben pco yum tatlım çok zor ama buna şükür, bende şu anda klomen kullanıyorum eğer hamile kalmazsam sezeryanımın üstünden 1 yıl geçer geçmez tüp bebek düşünüyorum hayırlısı

gamzeciğim inşallah adetin gecikir ve bize güzel haberi verirsin.
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama ya da (tüp bebek yapılacaksa) oosit toplama işlemi yapılıyor.

papatya arkadaşım sana co-culture yapılacaktı sanırım. İnşallah kaliteli hücreler toplanır ve güzel bir doku oluşur. Bebek olsun diye neler yapıyor nelerle uğraşıyoruz rabbim sen görüyorsun yardım et bizlere. Bugün gene birinin kürtaj haberini duydum sinir oldum yaaa

Son düzenleme:

inşallah canım hayırlısıyla güzel haberler veririz maşallah canım yeğenimizde büyüyyor allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…