Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz senin ilk bebeğin tedaviylemi oldu yoksa tüpmüydü?? canım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun

gamzeciğim inşallah adetin gecikir ve bize güzel haberi verirsin.
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama ya da (tüp bebek yapılacaksa) oosit toplama işlemi yapılıyor.

inşallah canım işte gün aşırı giriyoruz inşallah hayırlısıyla habiş kalırız

inşallah canım güzel haberler alırsın içini rahat tut allah gönlüne göre versin canım

Kızlar doktor iyi geçti çarşamba akşamı çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahıda aşılamam olcak çok fazla enfeksiyonum varmış fitil verdi doktor inşallah işe yarar...

Kızlar doktor iyi geçti çarşamba akşamı çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahıda aşılamam olcak çok fazla enfeksiyonum varmış fitil verdi doktor inşallah işe yarar...

canım yanlış anlama ama bence tamamen bu enfeksiyondan kurtulmadan aşılamayı deneme geç olsun güç olması gerekirse bi iki ay bekle hamilelğin ilerleyen dönemlerinde sorun yaşayıp erken doğum yapmaman için tedbirini al nede olsa yaşadık bu acıyı hiç kolay değil ama yinede sen bilirsin benden tavsiye sadece

buğünden beri çapada dolaşmadığım bina kalmadı o değerleri düşük dediğim tesler aslında düşük değil yüksekmiş ve normalide yüksek olmasıymış ikincide yüksek çıktı infertiltedeki çok bilmiş doktor beni sorunlu diye iç hastalıklarına yolladı oda baktı gayet güzel değerlerin dedi bilmiyosa yorum yapmasın dedi kağıda bişeler yazdı git okut dedi ama doktor çıkmıştı okutamadım yani bi kadın doğumcu değerin normal olduğunu bile bilmiyo bide unutkanlık için norolojiye yolladı oda unutkanlık depresyondan olur dedi psikiyatri bölümüne yönlendirdi randevu alıp orayada gidicem hem rahatlarım biraz

Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum

Son düzenleme:
Canım bak böyle kendini üzüp durma. Doktorlar hiç ilgilenmiyorlar. Çapa olsun Cerrahpaşa olsun hepsi aynı. Gel benim doktora git. Dediğim gibi kendisi CERRAHPAŞA TIP FAK. de Prf.doktor. muayenehanesine git bütün testlerini göster. Gerekeni yapar. Kolaylıkta gösterir. Benim ameliyatımı o yaptı çok memnunun. Bana çalıştığı hastaneleri söyledi. çalıştığı özel hastaneler çok pahalı olduğu için kendisinden CERRAHPAŞA da ameliyat etmesini istedim ve bana kolaylık gösterdi. ameliyatımı orda yaptı. Şuanda sorunlarım bittiyse hep onun sayesinde. Engin hoca hastalarına çok değer veren bir doktor. Hastasını yapacağı operasyona önce psikolojik olarak hazırlıyor sonra başarılı bir şekilde operasyonunu yapıyor. Kafandaki soruları çok kolay bir şekilde kendisine sorabiliyorsun hiç bıkmadan cevaplıyor.Engin hocanın muayenesine bir gitsen abartmadığımı göreceksin.

Son düzenleme:

canım tebrik ederim cok sevindim allah nazarlardan saklasın.. ilk hamile haberi geldi inşallah art art da hamilelik haberleri duyarız inşallah

canım inşallah yarar da enfeksiyonunda gecer bu arada aşırı enfeksiyon spermlerin yaşamasını engeliyor bende de var zaten enfeksiyon tekrarlıyor dr hamilelikte arada antibiyotik ve fitil vericem dedi hamile kalda canım sinnurayda haklı aslında :26: ama enfeksiyon geciyor gibi oluyor tekrar başlıyor

Tabii enfeksiyonun olumsuz etkisini bende düşünüyorum doktorumlada konuştum bendeki aşılamaya kadar kullanıcağım fitille halledilebilcek bi enfeksiyonmuş bide tabii her ay düzgün yumurtlamıyorum olgun yumurta olduğu ayı kaçırmak istemiyorum o yüzden acele ediyoruz doktorlarda acele etmem gerektiğini söylüyolar zaten..

Ne güzel bi haber buu gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun arkadaşım..

Doktorda aşırı enfeksiyonun spermlerin yavaşlamasına sebep olduğunu söyledi ancak bendeki öyle aşırı bi enfeksiyon değilmiş fitil kullanıyorum aşılamaya kadar bakalım inşallah geçer..şimdi kullanıyormusun sen ilaç falan enfeksiyon için???

slm canım nasılsın güzel haberlerle dönmüşsün kaç yumurtan varmış kaçıncı günü yapılacak aşılama??

Dört yumurtam varmış çarşamba günü çatlatma iğnesini yapcam cumada aşılama yapılcak evet haberler fena değil çok şükür..sen nasılsınn?

yok canım catlatma iğnesine kadar ilaç ve fitil kullandım dr 2 tane daha antibiyotik ilaç daha yazdı ama şimdi kullanma dedi

Dört yumurtam varmış çarşamba günü çatlatma iğnesini yapcam cumada aşılama yapılcak evet haberler fena değil çok şükür..sen nasılsınn?

cok güzel yaa maşallah iyi yumurtlamışsın valla ne olsun calışıyorum kaç günde bizde takdir allahtan sen de pko yok mu?? yumurtanın büyüklükleri kaç canım

cok güzel yaa maşallah iyi yumurtlamışsın valla ne olsun calışıyorum kaç günde bizde takdir allahtan sen de pko yok mu?? yumurtanın büyüklükleri kaç canım

İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alırız :) bende pko yok bi pko eksik zaten yumurtaların büyüklüğü 18-19 mmdi bi iki tanede daha küçük vardı çarşambaya kadar onlarda büyür belki bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…