gamze 81 cim ben pco yum tatlım çok zor ama buna şükür, bende şu anda klomen kullanıyorum eğer hamile kalmazsam sezeryanımın üstünden 1 yıl geçer geçmez tüp bebek düşünüyorum hayırlısı
gamzeciğim inşallah adetin gecikir ve bize güzel haberi verirsin.
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama ya da (tüp bebek yapılacaksa) oosit toplama işlemi yapılıyor.
Gamzecim sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah seninde yumoşun sana tutunur..
Bana da yarın için dua edin arkadaşlar.Yarın sabah 11 de ameliyata giriyorum.Umarım sonuçlarım iyi çıkar ve iyi bir doku alınır..
Kızlar doktor iyi geçti çarşamba akşamı çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahıda aşılamam olcak çok fazla enfeksiyonum varmış fitil verdi doktor inşallah işe yarar...
Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.Gamze ve Selencim inşallah bu ay hamilelik haberinizi alırız. Zaten birisi şeytanın bacağını kırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bakalım ilk müjdeli haber kimden gelecek umutla, duayla bekliyoruz.
Papatyacım inşallah sonuçların çok güzel çıkar ve bu attığın adımın sonunda bebeğine kavuşursun. Kalbimiz seninle. Yarın hastanede mi kalırsın yoksa hemen çıkacak mısın. Bizi habersiz bırakma.
Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
Kızlar doktor iyi geçti çarşamba akşamı çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahıda aşılamam olcak çok fazla enfeksiyonum varmış fitil verdi doktor inşallah işe yarar...
canım tebrik ederimcok sevindim allah nazarlardan saklasın.. ilk hamile haberi geldi inşallah art art da hamilelik haberleri duyarız inşallah
canım yanlış anlama ama bence tamamen bu enfeksiyondan kurtulmadan aşılamayı deneme geç olsun güç olması gerekirse bi iki ay bekle hamilelğin ilerleyen dönemlerinde sorun yaşayıp erken doğum yapmaman için tedbirini al nede olsa yaşadık bu acıyı hiç kolay değil ama yinede sen bilirsin benden tavsiye sadece
Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
İnşallah kızlar sizlerden haberler bekliyorum.Sıra sıra hamile haberlerinizi bekliyorum.
Ne güzel bi haber buu gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun arkadaşım..
canım inşallah yarar da enfeksiyonunda gecer bu arada aşırı enfeksiyon spermlerin yaşamasını engeliyor bende de var zaten enfeksiyon tekrarlıyor dr hamilelikte arada antibiyotik ve fitil vericem dedi hamile kalda canım sinnurayda haklı aslında :26: ama enfeksiyon geciyor gibi oluyor tekrar başlıyor
slm canım nasılsın güzel haberlerle dönmüşsünkaç yumurtan varmış kaçıncı günü yapılacak aşılama??
Doktorda aşırı enfeksiyonun spermlerin yavaşlamasına sebep olduğunu söyledi ancak bendeki öyle aşırı bi enfeksiyon değilmiş fitil kullanıyorum aşılamaya kadar bakalım inşallah geçer..şimdi kullanıyormusun sen ilaç falan enfeksiyon için???
Dört yumurtam varmış çarşamba günü çatlatma iğnesini yapcam cumada aşılama yapılcak evet haberler fena değil çok şükür..sen nasılsınn?
cok güzel yaa maşallah iyi yumurtlamışsın valla ne olsun calışıyorum kaç günde bizde takdir allahtan sen de pko yok mu?? yumurtanın büyüklükleri kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?