Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım yaaa güzel haberler alınca insan umutlanıyor senin tedaviyle mi oldu??

Canım biliyorsunuz daha önce ameliyat olmuştum. Bu ay korunmayı bıraktık. Ama doktor çabuk olmayı bekleme demişti. Bende olmayacak nasıl olsa diye hamileliği sürekli düşünmemiştim. Meleklerime de çabuk hamile kalamamıştım. Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalmıştım. Bunda da öyle olcam sandım. Benim gibi ameliyat olanların %80 ininde yapışıklık oluyormuş çünkü. Ama Allah nasip etti işte.Hayırlısı. Allah 37-38 leri görmeyi nasip etsin inşalalh.

Son düzenleme:
Ne güzel bi haber buu gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun arkadaşım..

Canım sana mesaj yazmıştım silinmiş. Teşekkür ederim. İnşallah senin de güzel haberlerini alacaz.Ayağımı sürüyorum beni fazla bekletmeyin kızlar.

inşallah göreceksin benim arkadaşımda ameliyat oldu cikolata kisti vardı 2 yıl sonra hamile kaldı maşalllah rabbim senin gönlüne göre vermiş kucağına almayı da nasip eder inşallah

Canım sana mesaj yazmıştım silinmiş. Teşekkür ederim. İnşallah senin de güzel haberlerini alacaz.Ayağımı sürüyorum beni fazla bekletmeyin kızlar.

Teşekkür ederimm inşallah fazla bekletmeyiz seni sende doktor sonrası güzel haberlerini bizlere vermeyi ihmal etmee :)

Veririm inşallah. Çok heyecanlıyım. Kalp atışlarını bir duysam. Bu haberi sadece sizlerle paylaşıyorum. Ne iş arkadaşlarıma nede aileme söyledim. 2 ay geçmeden onlara söylemeyi düşünmüyorum. Burdaki dostlarımla paylaşmayı uygun gördüm. Kötü günümde hep destek oldunuz kızlar. Herkes acımı abarttığımı söylediği zamanda burası vardı. Hep umut oldunuz bana. Şimdi de bu güzel haberi sadece sizlerle paylaşıyorum. Çevremdekiler uzun bir müddet söylemeyi düşünmüyorum.İnşallah umut oluruz birbirimize güzel haberleri paylaşırız burdan yine.

Canım benim forumu açıp da bizim topiğe en son senin yazdığını görünce daha topiği açmadan Bengisu hamile galiba diye düşündüm çok şükür aklıma gelen başıma geldi çoooooooooooooooooooooook sevindim. Allah sağlıkla zamanında kucağına aldığın günleri de göstersin. Canım son adet tarihini yaz seni hemen listeye eklemem lazım. Ve kızlar benim bir tezim var bugüne kadar da hep tuttu. Benim tezime göre hamilelik haberi hiçbir zaman yalnız başına gelmez hemen arkasından birisi daha hamilelik haberi getirir. Ne güzel hayal ettiğimiz günlere yaklaşıyoruz hamilelerimiz gün geçtikçe çoğalıyor, bir gün hepimizin kucağında bebeği ya da bebekleri olacak.

Tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın olsun.

İnşallah. Amin....

Doktor ziyaretin nezaman canım. Kalp atışlarının inşallah nezaman duyacağız minnoşun?

Premete, Eburcu çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun. Rabbim inşallah sonuna kadar taşımayı nasip eder.

Premetecim SAT 06 Kasım 2010 Beklenen Doğum tarihi 13 Ağustos 2011
Canım birde bana çizelge için yardım eder misin.

Doktor ziyaretim 14 Aralık inşallah kalp atışlarını duyarız. Kalp atışlarını duymadan inanamıyacam sanırım. Hiç hamile değilmişim gibi.

Son düzenleme:
Doktor ziyaretim 14 Aralık inşallah kalp atışlarını duyarız. Kalp atışlarını duymadan inanamıyacam sanırım. Hiç hamile değilmişim gibi.

Aaaaaa ne güzel 14 Aralık çok güzel bir tarih o gün Özlemimsin'in bebeği doğacak eminim o tarih sana da uğur getirecek.

Kızlar doktor iyi geçti çarşamba akşamı çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahıda aşılamam olcak çok fazla enfeksiyonum varmış fitil verdi doktor inşallah işe yarar...

süpeeerrrr....hadi hayırlısı....enfeksiyon için burdan gördüğüm kadarıyla ilaç ve fitil kullananlar var.....içini rahat tut...en azından tedavisi olan birşey...bide dr neye göre yani hangi testi yapıp enfeksiyon var diyor????

aaa çok süpe bir haber bu maşallah size:))doğal yoldanmı yoksa tedaviylemi??*bi öncekiler ikiz galiba onlarda doğalmı tüpmü???çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin

yok canım akıntına bakıp bide rahim içindeki sıvıdan(ultrasyonla) alıyor

inşallah tezin doğrudur sırada gamze ve selen var.....onlardan sonrada inşalalh ben.....nekadar çok hamile görürsem okadar çabuk bende olmak isterim çünkü

aaa çok süpe bir haber bu maşallah size:))doğal yoldanmı yoksa tedaviylemi??*bi öncekiler ikiz galiba onlarda doğalmı tüpmü???çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin

Teşekkür ederim canım. Darısı başına. İnşallah senin de hamile haberini alcaz en yakın zamanda. Doğal yolla oldu canım. İkizlerimde doğal yolla olmuştu ama onlarda bayağı sıkıntılı olmuştum. Rahim filmi çektirdikten sonra anca hamile kalabilmiştim.

aaa benim doğum günüm 13 ağustos...aslan burcu olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…