Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amin inşallah arkandan geliriz....Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini....

Cevap yazıyorum ama siliniyor cevaplarım ilginç..doktora ben bi iki şikayetimi söylemiştim oda akıntı varmı dedi bide muayene etti rahim ağzında enfeksiyon var dedi fitili cumaya kadar kullanacağım bakalım inşallah işe yarar..

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.

yarar niye yaramasın..hem ciddi bişi yok demiş..önlem amaçlı vermiştir drun...buarada bu ay yumurtlamanda çok iyi....hayırlısı ile bengisu nun arkasından sıra sen ve gamzede.....

canını sıkma inşallh herşey yolunda gidecek..sende pozitif düşünki öyle olsun...inşallah 14 ocakta bebeişini alacaksın sağ salim kucağına....benim ablamda da nts de sancı çıkmıştı..kendisi hissetmiyordu bile...bebiş zamanında geldi.....dualarımız seninle....ben dr un verdiği magnezyum ilacını bile içemiyordum mide bulantısından..şimdi siz 3e çıkardı deyince kendimi birkez daha suçladım..belki ilaçlarımı tam alsaydım bebeklerim beni terketmeyecekti((

Canım inşallah sağlıkla haftasında doğumunu yaparsın. Bu haftalarda stresten galiba böyle sancın çıktı. Bol bol dinlen güzel şeyler düşün. Yaramaz da acele etmesin. Annesini telaşlandırmasın öyle

Canım böyle kendini suçlama. Hepimiz meleklerimizin arkasından onu yapsaydık bunu yapmasaydık dedik durduk. Ama hiçbirşeye yaramıyor. Kendimizi yıpratmaktan başka.Rabbim bir daha aynı acıları bize göstermesin.

evet ama ben bazen(buaralar sıksık)kendimi suçluyorum....evet Allah isteseydi olurdu ilaç filan bahane ama bazen geliyorlar bana işte......keşke bende sizler gibi doğql yoldan hamile kalabilsem ...birde üstüne tüp bebek tedavsii eklenince inanın çıkmaza giriyorum..Allah sonumuzu hayırlı etsin...

Bengisucum tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.Güzel haberler almaya tekrar başladık facede gördüm az önce kulübe pek girmiyor betül hatırlarsınız o da 20 günlük hamileyim diye yazmış nasıl mutlu oldum Mevlam ağlatırsa yine güldürür derler ya Rabbim bu güzel haberleri daim etsin bütün melek anneleri hayırlı ve tez zamanda kuzularını kollarına alsın inşallah.

Bu arada bizde kızımla büyüyoruz kontrollere gidiyoruz ama çok acıkıyoruz 56 olmuşum 51-52 arasıydım hamiş kaldığımda kilo sorun değilde dikişlere zarar olur mu diye endişem bu aslında ayın 16 sında 3 boyutlu ultrasona gircez ne zamandır da girip yazamadım ama yazılarınızı okudum.Sizlerde çok dikkat edin kendinize bu arada sweetbaby ve beyazmelek hiç gözükmüyolar haberi olan var mı canlar.

slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar

Acı tarifsiz geçmek bilmeyen bir durum ama listemizde var burda tekrar hamile kalan ve hayırlısıyla çocuklarına kavuşan arkadaşlar var biz umudumuzu hiç kaybetmedik düştük ama tekrar kalktık ben sezaryenle doğum yaptım 6 ay ara istedi doktor ama ben 4 ay sonra doktorunda izniyle korunmayı bıraktım.Normal doğumda bildiğim kadarıyla 3 ay veriyorlar ama burda senin psikolojin çok önemli ne zaman melek oldu bebeğin

hoşbulduk gelincik geçmişi okudum da sen de ebnim gibi 35 haftallıkken kaybetmişsin
Rabbim ne güzel tekrarnasip etmiş sana bir sorum var ilk kaybndan ne kadar süre sonra hamiş kaldın tekrar

dr um kırkından sonra beklemene grek yok dedi
yalnız iyi beslen rahmin toparlansın dedi
bebişim melek olalı 15 gün oldu canım

4 ocakta kaybettim oğlumu 4 ay sonra korunmayı bıraktım ama temmuz ayında yani 7.ayımda hamiş kaldım şimdi kızımı bekliyoruz Rabbim bağışlasın inşallah.Bu arada yine sistem çok ağır yazılar geç gidiyo

ayy ne güzel fazla beklememişsin gelincik psiklojimi şöyle tarif edeyim
senin gibi örnekleri görüprahatlıyorum
sonra olumsuz şeyler geliyor aklıma çok kötüoluyorum
anlık psikloji yaşıyorum
eşim benden çok iyi Allah razı olsun hep beni motive ediyor
sen toparlanmana bak Allah ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla uzunömürle tekrar olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…