yok canım akıntına bakıp bide rahim içindeki sıvıdan(ultrasyonla) alıyor
Teşekkür ederim canım. Darısı başına.İnşallah senin de hamile haberini alcaz en yakın zamanda. Doğal yolla oldu canım. İkizlerimde doğal yolla olmuştu ama onlarda bayağı sıkıntılı olmuştum. Rahim filmi çektirdikten sonra anca hamile kalabilmiştim.
süpeeerrrr....hadi hayırlısı....enfeksiyon için burdan gördüğüm kadarıyla ilaç ve fitil kullananlar var.....içini rahat tut...en azından tedavisi olan birşey...bide dr neye göre yani hangi testi yapıp enfeksiyon var diyor????
inşallah tezin doğrudur sırada gamze ve selen var.....onlardan sonrada inşalalh ben.....nekadar çok hamile görürsem okadar çabuk bende olmak isterim çünkü
Cevap yazıyorum ama siliniyor cevaplarım ilginç..doktora ben bi iki şikayetimi söylemiştim oda akıntı varmı dedi bide muayene etti rahim ağzında enfeksiyon var dedi fitili cumaya kadar kullanacağım bakalım inşallah işe yarar..
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Canım böyle kendini suçlama. Hepimiz meleklerimizin arkasından onu yapsaydık bunu yapmasaydık dedik durduk. Ama hiçbirşeye yaramıyor. Kendimizi yıpratmaktan başka.Rabbim bir daha aynı acıları bize göstermesin.canını sıkma inşallh herşey yolunda gidecek..sende pozitif düşünki öyle olsun...inşallah 14 ocakta bebeişini alacaksın sağ salim kucağına....benim ablamda da nts de sancı çıkmıştı..kendisi hissetmiyordu bile...bebiş zamanında geldi.....dualarımız seninle....ben dr un verdiği magnezyum ilacını bile içemiyordum mide bulantısından..şimdi siz 3e çıkardı deyince kendimi birkez daha suçladım..belki ilaçlarımı tam alsaydım bebeklerim beni terketmeyecekti((
Canım böyle kendini suçlama. Hepimiz meleklerimizin arkasından onu yapsaydık bunu yapmasaydık dedik durduk. Ama hiçbirşeye yaramıyor. Kendimizi yıpratmaktan başka.Rabbim bir daha aynı acıları bize göstermesin.
dr um kırkından sonra beklemene grek yok dediAcı tarifsiz geçmek bilmeyen bir durum ama listemizde var burda tekrar hamile kalan ve hayırlısıyla çocuklarına kavuşan arkadaşlar var biz umudumuzu hiç kaybetmedik düştük ama tekrar kalktık ben sezaryenle doğum yaptım 6 ay ara istedi doktor ama ben 4 ay sonra doktorunda izniyle korunmayı bıraktım.Normal doğumda bildiğim kadarıyla 3 ay veriyorlar ama burda senin psikolojin çok önemli ne zaman melek oldu bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?