Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim çok yeni çok taze ama bizi burda buluşturdular yavrularımızda cennette buluştu.Elden gelen bişey yok Allahım hepimize bol sabır versin ve bu acıyı tekrar yaşatmasın.Eğer sende kendini ii hissediyosan burda senin durumun çok önemli biliyosun doktorunda müsade etmiş.Ben vücudum toparlansın diye incir suyu falan içtim çünkü çok yıprandık kendini de yıpratma bu süreçte üzüntümüzden dolayı adetlerimiz sarktı düzensizleşti bunlardan dolayı canımız sıkıldı eğer bu zaman yeter dersen kendini de iyi hissediyosan başla.

iştahım olmamamsına rağmen zorlayarakyiyorum sırf vücudum toparlansın diye
ah bir de psikolojim düzelse yine iyi oldugumu düşünüyorum hamdoldun aradan 15 gün gecmesine rağmen zaman gectikçe acılar daha azalıyor sanki
bir sorum dha var ilk adeti kaç günsonra gördünüz
lohusalık bittikten sonra

Canım benim bu dalgalanmalar hep oluyor ve olacak bu ateşin sönmesini beklemek hata sadece alışmalıyızhayat eskisi gibi olmuyor olgunlaştırıyor çok büyütüyor bu acı ama biliyoruz ki bu bir sınav ve bebeklerimiz bize dönmeyecek biz Mevlaya dönüp kavuşacağız kuzularımıza inşallah.Kabullenip dizlerimizin üzerine çöktüğümüz zaman eşlerimiz gerçekten onlar en büyük destekçimiz ailelerimiz burda kulüpteki arkadaşlar ki ilariki günlerde sende tanıyacaksın hepsi harika insanlar burda hep ellerimiz birbirimizin elinde omuzunda oldu hep destek olmaya çalıştık başardıkta inşallah şimdi senin için en önemli olan kendini yeni bir hamileliğe hazır hissedip hissetmediğin bebeğinin yokluğundan dolayı bunu hemen istiyorsun biliyorum çünkü hepimiz bunu sırayla yaşadık ama bu yorgunluğun yeni bir hamileliğe ne kadar cevap verir bunu da bilemiyoruz yani işin özü kendine müsade et doktorunun da dediği gibi beslenmene dikkat et ben incir suyu içtim topikte başka örnekler var onlardan yararlananlar oldu ama bu acıyla bebğinin özlemiyle hemen hamile kalman ne kadar verimli olunur inan bilmiyorum bunun cevabı aslında sende gizli

Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık ilk zamanlar çok sıkıntılı çok zor geçiyor zamanla toparlıyor insan kendini sende daha iyi olacaksın mutlaka zaman geçtikçe bende suni sancıyla normal doğum yaptım doktor 3 ay korunma süresi verdi genelde normalse 3 ay sezeryansa 6 ay veriyor doktorlar tam 1. ay dolduğu gün regl olmuştum ben 1 ayla 40 gün arasında olursun sende sanırım..

benim ilk adetim lohusa kanamama karışmış bende farkına varamadım bunun telaşını da yaşadım donra üzüntümden düzenim bozzuldu 3 ay düzenli gitti sonra hep sorun çıkardı eğer lohusa kanamana karışmadıysa sende adetini olursun normalde kırk çıkınca olunuyo bilğim kadarıyla 2 şubatta 2.adetimi oldum

tekrar hemile kalmak için psikoloji de önemli değil mi
bunun ben de farkındayım işte onun için sürekliümit hikayeleri duymak istiyorum
eşlerimiz hakikaten çok destekçiler
hayırlısıya sağlıkla tez zamanda Rabbim isteyen herkese versin
bu günlkeri de aratmasın

canım ben şimdi çıkıyorum kendine çok ii bak yalnız değilsin burda bizlerle zaman geçir inşallah Rabbim gönlümüzün tesellisini gönderecek bize.

sağol selen cim
sen kaç aylıkkan kaybettin meleğini

teolog başın saolsun ...allah bol sabır versin....benim drum sezeryanda da normaldede 3ay beklemek yeterli dedi...ama sen 36 haftada ben 24.haftada doğum yaptım...o yüzden farklı olabilir....

selen cim hepimiz aynı durumdayız üzülme kardeşim
benim içimde umut var bu acıların ardından çok güzel günlerde gelecek
sabır ve birbirimize bol destek vererek atabiliriz ancak
gelinciğe Rabbim tekrar nasip etmiş bizlere de eder inşallah,
ve bu günlerimizi aratmaz yaşadığımız en büyük acı bu olur

Gelincik güzelim maşallah senin formun yerinde inan ben artık tarıya çıkmayı felan bıraktım kafayı yiyeceğim ya çok uyuduğumdan bilmiyorum neden acayip kilo alıyorum 50 ile hamile kaldım 3,5 ayda 56 oldum nerdeyse. Allahım yardım etsin. Birde hamileliğimin başında tiksinti vardı o da olmasa ne olacaktı bilmiyorum. Allahım hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bebiş beri bekleyenlerede tez zamnda hayılrısıyla güzel haberleri almayı naip etysin. Hep beraber bebiş büyütelim inşallah.

Gelincik güzelim maşallah senin formun yerinde inan ben artık tartıya çıkmayı felan bıraktım kafayı yiyeceğim ya. Çok uyuduğumdan mı bilmiyorum neden, acayip kilo alıyorum 50 ile hamile kaldım 3,5 ayda 56 oldum nerdeyse. Allahım yardım etsin. Birde hamileliğimin başında tiksinti vardı o da olmasa ne olacaktı bilmiyorum. Allahım hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bebiş beri bekleyenlerede tez zamnda hayılrısıyla güzel haberleri almayı naip etysin. Hep beraber bebiş büyütelim inşallah.

teolog başın saolsun ...allah bol sabır versin....benim drum sezeryanda da normaldede 3ay beklemek yeterli dedi...ama sen 36 haftada ben 24.haftada doğum yaptım...o yüzden farklı olabilir....
maytap cım inanmayacaksın ama doktorum korunmana gerek yok dedi kararsız kaldım ben de eşimle konuşmadık bu durumu daha o sadece önce toparlan sonra düşünürüz diyor sadece sağolsun
doktor yalnız ilk adetini gör bir rahmine bakalım dedi

Arkadaşlar allah hepinizie bol sabır ardından hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip etsin.
Keşke son böyle yaşanmasaydı ama rabbimin bi bildiği vardır.Teselli bulmak zorda olsa ondan geleni kabul etmek zorundayız mecburen.
Dilerim rabbim bunu unnuturacak acılar vermesin bi daha ....

Zaman gerçekten iyi geliyor unutmuyorsun tabikide acını ama hafifletiyorsun yeni hedefler koydukça insan mücadeleye başlayınca dahada güçleniyor cuma günü aşılamam olcak belki tekrar hamile kalabilcem belki kalamıycam Allah biliyor ama uğraştıkça çaba sarfettikçe daha çok umutlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun..

amin candaş cım
vardır her şerde bir hayır bu büyükacıların ardından eminim güzel günler de gelecek meleklerimizin acısı kalbimizde olacak ama
daha büyükleriyle karşılaşmayalım

dualarımız senle selen cim hayırlısıyla olur inşallah
inşallah güzel haberlerle dönersinh dediğin gibi geçmiş geçmişte kalıyor öünümüze bakmak lazım

Canım allah en kısa zamanda hayırla versin meleğini kucağına İnş aşılaman tutar be arkadaşm...
amin candaş cım
vardır her şerde bir hayır bu büyükacıların ardından eminim güzel günler de gelecek meleklerimizin acısı kalbimizde olacak ama
daha büyükleriyle karşılaşmayalım
Amin canım iinş.Elbette unutmak zordur hatta mümkün değildir ama elbet mutlu günler gelecek.
İnsanoğlunun toprağında var.Zaman herşeye ilaç.
allah esirgesin ne fidanlar yok oluyoda ne evlatlar veriyoda analar, tekrar gülüp eğleniyolar.
İnş zamanla güzellikler gelsinde acısı dinsin yüreklerinizin (

Başın sağolsun canım acın çok taze allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bebişler verir Allahım. Allahım sabır dayanma gücü versin. İnşallah hiç bu günleri yaşamamış gibi çocuklarımızla mutlu günlerimiz geçer. Meleklerimizle de ahirette mutlu oluruz. Onlarda bizi orada bekliyor. Bu dünyada doyamadığın çocuğuna, Ahirette doyasıya bir hayat sunarmış Allahım. Bizde onları orada büyütüp öpüp koklayacağız. Onlar cennetin küçük bebişleri bizim onları büyütmemizi bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…