slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar
Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık ilk zamanlar çok sıkıntılı çok zor geçiyor zamanla toparlıyor insan kendini sende daha iyi olacaksın mutlaka zaman geçtikçe bende suni sancıyla normal doğum yaptım doktor 3 ay korunma süresi verdi genelde normalse 3 ay sezeryansa 6 ay veriyor doktorlar tam 1. ay dolduğu gün regl olmuştum ben 1 ayla 40 gün arasında olursun sende sanırım..
Bengisucum tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.Güzel haberler almaya tekrar başladık facede gördüm az önce kulübe pek girmiyor betül hatırlarsınız o da 20 günlük hamileyim diye yazmış nasıl mutlu oldum Mevlam ağlatırsa yine güldürür derler ya Rabbim bu güzel haberleri daim etsin bütün melek anneleri hayırlı ve tez zamanda kuzularını kollarına alsın inşallah.
Bu arada bizde kızımla büyüyoruz kontrollere gidiyoruz ama çok acıkıyoruz 56 olmuşum 51-52 arasıydım hamiş kaldığımda kilo sorun değilde dikişlere zarar olur mu diye endişem bu aslında ayın 16 sında 3 boyutlu ultrasona gircez ne zamandır da girip yazamadım ama yazılarınızı okudum.Sizlerde çok dikkat edin kendinize bu arada sweetbaby ve beyazmelek hiç gözükmüyolar haberi olan var mı canlar.
Bengisucum tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.Güzel haberler almaya tekrar başladık facede gördüm az önce kulübe pek girmiyor betül hatırlarsınız o da 20 günlük hamileyim diye yazmış nasıl mutlu oldum Mevlam ağlatırsa yine güldürür derler ya Rabbim bu güzel haberleri daim etsin bütün melek anneleri hayırlı ve tez zamanda kuzularını kollarına alsın inşallah.
Bu arada bizde kızımla büyüyoruz kontrollere gidiyoruz ama çok acıkıyoruz 56 olmuşum 51-52 arasıydım hamiş kaldığımda kilo sorun değilde dikişlere zarar olur mu diye endişem bu aslında ayın 16 sında 3 boyutlu ultrasona gircez ne zamandır da girip yazamadım ama yazılarınızı okudum.Sizlerde çok dikkat edin kendinize bu arada sweetbaby ve beyazmelek hiç gözükmüyolar haberi olan var mı canlar.
maytap cım inanmayacaksın ama doktorum korunmana gerek yok dedi kararsız kaldım ben de eşimle konuşmadık bu durumu daha o sadece önce toparlan sonra düşünürüz diyor sadece sağolsunteolog başın saolsun ...allah bol sabır versin....benim drum sezeryanda da normaldede 3ay beklemek yeterli dedi...ama sen 36 haftada ben 24.haftada doğum yaptım...o yüzden farklı olabilir....
selen cim hepimiz aynı durumdayız üzülme kardeşim
benim içimde umut var bu acıların ardından çok güzel günlerde gelecek
sabır ve birbirimize bol destek vererek atabiliriz ancak
gelinciğe Rabbim tekrar nasip etmiş bizlere de eder inşallah,
ve bu günlerimizi aratmaz yaşadığımız en büyük acı bu olur
Arkadaşlar allah hepinizie bol sabır ardından hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip etsin.
Keşke son böyle yaşanmasaydı ama rabbimin bi bildiği vardır.Teselli bulmak zorda olsa ondan geleni kabul etmek zorundayız mecburen.
Dilerim rabbim bunu unnuturacak acılar vermesin bi daha ....
Zaman gerçekten iyi geliyor unutmuyorsun tabikide acını ama hafifletiyorsun yeni hedefler koydukça insan mücadeleye başlayınca dahada güçleniyor cuma günü aşılamam olcak belki tekrar hamile kalabilcem belki kalamıycam Allah biliyor ama uğraştıkça çaba sarfettikçe daha çok umutlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun..
Canım allah en kısa zamanda hayırla versin meleğini kucağınaZaman gerçekten iyi geliyor unutmuyorsun tabikide acını ama hafifletiyorsun yeni hedefler koydukça insan mücadeleye başlayınca dahada güçleniyor cuma günü aşılamam olcak belki tekrar hamile kalabilcem belki kalamıycam Allah biliyor ama uğraştıkça çaba sarfettikçe daha çok umutlanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun..
Amin canım iinş.Elbette unutmak zordur hatta mümkün değildir ama elbet mutlu günler gelecek.amin candaş cım
vardır her şerde bir hayır bu büyükacıların ardından eminim güzel günler de gelecek meleklerimizin acısı kalbimizde olacak ama
daha büyükleriyle karşılaşmayalım
slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?