Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar ben cıkıyorum yarın görüşmek üzere
siz de ben de moralimizi gayet yüksek tutmnaya çalışaşım hayırlı akşamlar

Teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi..

canım gözün aydın bak beklemeden hemen hamile kaldın rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edecek herşey biz melek anneleri için daha güzel olsun gelecek yıl

sorma ben elektrikli aletlerle kafayı yedim:)))elektrikli düdüklü tencere aldım.....onda yemek yapmaya çalışıyorum:)se3n nasılsın heyecan varmı....2gün sonra büyük gün.....

Teşekkür ederim Canım. Maşallah kızına İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün.

sorma ben elektrikli aletlerle kafayı yedim:)))elektrikli düdüklü tencere aldım.....onda yemek yapmaya çalışıyorum:)se3n nasılsın heyecan varmı....2gün sonra büyük gün.....

oo süpermiş ben daha hiç düdüklü tencere kullanmadım heyecan var biraz ama düşünmemeye çalışıyorum şimdiden heyecanlanırsam cuma gününe kadar hiç zaman geçmez başka şeylerle kafamı meşgul etmeye çalışıyorum

iyide yapıyorsun.....ama bu sefer iyi düşün hep olacak inşallah de....buarada bende ilk defa hayatımda düdüklü kullanıyorum.elektrkli süpermiş......

canım gözün aydın bak beklemeden hemen hamile kaldın rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edecek herşey biz melek anneleri için daha güzel olsun gelecek yıl

Teşekkür ederim Canım.İnşallah senin de güzel haberlerini alacaz yakında. Şu doktordan randevu al git bak pişmanolmayacaksın.Ben şimdi keşke en baştan Engin Orala gitseydim diyorum. Boş boşuna tam 10 aydır bekledim. Meleklerim gideli tam 10 ay oldu. Ben bir sürü sıkıntı çektim doktorlar yüzünden. Rabbim birdaha yaşatmasın. Taşıyamıyacağımız yükler vermesin hepimize.

Son düzenleme:

İnşallah güzel haberler verceksin bize. bebeğin bu sefer seni bekletmeyecek.

canım benim tedavi ile değil kendim kontrolsüz klomen kullandım ve öyle hamile kaldım ama daha önce 3 kez aşılama ve yumurta takibim yapılmıştı olmadı ama sonra doktora gitmeden klomen kullandım o ay hamile kaldım şimdi yine kullanıyorum canım birde glucofage kullanıyorsun demi

Canım çok geçmiş olsun. Nst'de sancın çok mu çıktı. Bildiğim kadarıyla bu haftalarda biraz sancı ve kasılma normal kabul ediliyor. İnşallah bir dahaki nst'de sorun çıkmaz. Hatırlarsın Mhtp'ın hamileliğininin başından beri hep sancısı ve kasılması vardı ama ilaçlarla, serumlarla ve tabi istirahatle 39. haftada doğum yaptı. İnşallah senin de öyle olacak.

Arkadaşım Allah sabırlar versin. Hepimiz aynı yollardan geçtik ve şimdi çoğumuz tekrar hamileyiz inşallah sen de yeniden anneliği tadacaksın. Doktorlar Normal doğumdan sonra 3 ayı yeterli görüyor bunun zaten 1,5 ayı rahimin toparlanması için gerekli. İnsan bu psikolojiyle hemen çocuk sahibi olmak istiyor ama bence hem vücudunun hem de psikolojinin toparlanması için 3 ay bekle.

başın sağolsun canım burda hepimiz aynı duyguları yaşadık ve hala yaşıyoruz bencede normal doğumda 3 ay yeterli olur allah yardımcımız olsun kucaklarımız dolsun inşallah

kızlar bazen mantığımı kaybediyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama rabbim istemezse olmayacağını biliyorum yani sabrım yok ama yapacağım bişey de yok sadece kendi kendime panik olup tekrar duruluyorum

kızlar bazen mantığımı kaybediyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama rabbim istemezse olmayacağını biliyorum yani sabrım yok ama yapacağım bişey de yok sadece kendi kendime panik olup tekrar duruluyorum

Çok planlamak kurgulamak insanı yoruyor akışına bırakmamız gerekiyor ama hiç birimiz yapamıyoruz düşünmeden buda bi gerçek Allah ne zaman kısmet ederse o zaman gelicek melekler o yüzden çok düşünüpte kendini strese sokma Nihsav'cım..

farklı diiliz arkadaşım....bende bi çok istiyorum bi istemiyorummmmm....ben isteyince hemen olmayacak onuda biliyorum......görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler......biraz daha sabır edeceğiz galiba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…