Canım allah en kısa zamanda hayırla versin meleğini kucağınaİnş aşılaman tutar be arkadaşm...
Amin canım iinş.Elbette unutmak zordur hatta mümkün değildir ama elbet mutlu günler gelecek.
İnsanoğlunun toprağında var.Zaman herşeye ilaç.
allah esirgesin ne fidanlar yok oluyoda ne evlatlar veriyoda analar, tekrar gülüp eğleniyolar.
İnş zamanla güzellikler gelsinde acısı dinsin yüreklerinizin(
canım gözün aydın bak beklemeden hemen hamile kaldın rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edecek herşey biz melek anneleri için daha güzel olsun gelecek yılGünaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
kızlar papatya ne yaptı aceba ????ameliyatı vardı bugün
Bengisucum tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.Güzel haberler almaya tekrar başladık facede gördüm az önce kulübe pek girmiyor betül hatırlarsınız o da 20 günlük hamileyim diye yazmış nasıl mutlu oldum Mevlam ağlatırsa yine güldürür derler ya Rabbim bu güzel haberleri daim etsin bütün melek anneleri hayırlı ve tez zamanda kuzularını kollarına alsın inşallah.
Bu arada bizde kızımla büyüyoruz kontrollere gidiyoruz ama çok acıkıyoruz 56 olmuşum 51-52 arasıydım hamiş kaldığımda kilo sorun değilde dikişlere zarar olur mu diye endişem bu aslında ayın 16 sında 3 boyutlu ultrasona gircez ne zamandır da girip yazamadım ama yazılarınızı okudum.Sizlerde çok dikkat edin kendinize bu arada sweetbaby ve beyazmelek hiç gözükmüyolar haberi olan var mı canlar.
sorma ben elektrikli aletlerle kafayı yedim:)))elektrikli düdüklü tencere aldım.....onda yemek yapmaya çalışıyorum:)se3n nasılsın heyecan varmı....2gün sonra büyük gün.....
canım gözün aydın bak beklemeden hemen hamile kaldın rabbim inşallah bu sefer kucağına almayı nasip edecek herşey biz melek anneleri için daha güzel olsun gelecek yıl
oo süpermiş ben daha hiç düdüklü tencere kullanmadımheyecan var biraz ama düşünmemeye çalışıyorum şimdiden heyecanlanırsam cuma gününe kadar hiç zaman geçmez başka şeylerle kafamı meşgul etmeye çalışıyorum
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar
slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar
İnşallah güzel haberler verceksin bize.bebeğin bu sefer seni bekletmeyecek.
kızlar bazen mantığımı kaybediyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama rabbim istemezse olmayacağını biliyorum yani sabrım yok ama yapacağım bişey de yok sadece kendi kendime panik olup tekrar duruluyorum
kızlar bazen mantığımı kaybediyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama rabbim istemezse olmayacağını biliyorum yani sabrım yok ama yapacağım bişey de yok sadece kendi kendime panik olup tekrar duruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?