canım benim tedavi ile değil kendim kontrolsüz klomen kullandım ve öyle hamile kaldım ama daha önce 3 kez aşılama ve yumurta takibim yapılmıştı olmadı ama sonra doktora gitmeden klomen kullandım o ay hamile kaldım şimdi yine kullanıyorum canım birde glucofage kullanıyorsun demi
buğünden beri çapada dolaşmadığım bina kalmadı o değerleri düşük dediğim tesler aslında düşük değil yüksekmiş ve normalide yüksek olmasıymış ikincide yüksek çıktı infertiltedeki çok bilmiş doktor beni sorunlu diye iç hastalıklarına yolladı oda baktı gayet güzel değerlerin dedi bilmiyosa yorum yapmasın dedi kağıda bişeler yazdı git okut dedi ama doktor çıkmıştı okutamadım yani bi kadın doğumcu değerin normal olduğunu bile bilmiyo bide unutkanlık için norolojiye yolladı oda unutkanlık depresyondan olur dedi psikiyatri bölümüne yönlendirdi randevu alıp orayada gidicem hem rahatlarım biraz
Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
Doktor ziyaretim 14 Aralık inşallah kalp atışlarını duyarız. Kalp atışlarını duymadan inanamıyacam sanırım.Hiç hamile değilmişim gibi.
canım benim inşallah 14 ocağı görmek nasip olsun sana vaktiyle gelsin minik kuzun,allahım yardımcımız olsun...stres yapma bebişinide üzme canım...merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Günaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
Kapıyı ben açtım kızlar sizi bekliyorum. Ayağımı sürüyorum. Hamile haberlerini dört gözle bekliyorum
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
benim de...Ben 20 haftalıkken kaybettim meleklerimi ikizlerdi
bengisu hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza
Canım inşallah ikimiz içinde iyi geçer çok dua ediyorum. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alcaksın. Doğuma saat kaçta gircen onu bana haber etsene senin için o saatte dua edeyim.canım benim nasipse doğum yapacağım gün seninde inşallah kalp atışlarını duyacağın gün olur şansımız bol olsun...
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Evet doğal gebelik. Miyom ameliyatı olmuştum. Benim gebe kalmada problemim yoktu. Taşımada problemim vardı. Rahim taşıyamıyordu. Doktorum ilk hamileliğinde yaşadığın erken doğum riskini yaşayabilirsin diyor. Allah hayırlısını versin. İnşallah seninde hamilelik haberini alcaz burdan Mapcim. İçimden bir ses öyle diyor.bengisuuuuuu çok sevindim arkadaşım benim ne güzel bir haber bu spontan gebelik mi oldu? Sen ameliyat olmuştun değil mi miyom nedeni ile?
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
canım çok iyi geçti ağrı sızım olmadı.Sadece kanam vardı ama oda geçti çok şükür.Rahim içerisinde herhangi bir problem yok.Yapışıklık gibi şeyler yoktu çok şükür.Dokumu alımıda başarılı geçmiş ve bir küçük parça patoloje gönderildi herşeye rağmen içimiz iyi olsun diye..Dr. 1 ay ara vermek zorundayız 2.yada 3 ayda hazır olduğunda tüp bebeğe başlarız dedi.Bende zaten ocak ayında yeni yılda yeni umutla başlamak istediğimi söyledim dr. tamam dedi. Hayırlısı artık..kızlar papatya ne yaptı aceba ????ameliyatı vardı bugün
inşallah arkadaşım geride kalan melek annelerinede tez zamanda hamile kalmasını nasip etsin yüce rabbim.Bu arada kızınında iyi olduğuna çok sevindim allahım hayırlısınla sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürüp bebeğini kucağına almanı nasip eder..Bengisucum tebrik ederim hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.Güzel haberler almaya tekrar başladık facede gördüm az önce kulübe pek girmiyor betül hatırlarsınız o da 20 günlük hamileyim diye yazmış nasıl mutlu oldum Mevlam ağlatırsa yine güldürür derler ya Rabbim bu güzel haberleri daim etsin bütün melek anneleri hayırlı ve tez zamanda kuzularını kollarına alsın inşallah.
Bu arada bizde kızımla büyüyoruz kontrollere gidiyoruz ama çok acıkıyoruz 56 olmuşum 51-52 arasıydım hamiş kaldığımda kilo sorun değilde dikişlere zarar olur mu diye endişem bu aslında ayın 16 sında 3 boyutlu ultrasona gircez ne zamandır da girip yazamadım ama yazılarınızı okudum.Sizlerde çok dikkat edin kendinize bu arada sweetbaby ve beyazmelek hiç gözükmüyolar haberi olan var mı canlar.
Başın sağ olsun arkadaşım ve üzülerek aramıza hoş geldin..Acı çok taze ama zaman herşeyin ilacıdır..Umutlarını yıtırme bizler hiç yitirmedik ve sırasıyla arda arda hamile haberleri geliyor , doğum yapanlarda oldu darısı hepimizin başınaslm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar
canım panik yapma biraz daha evde dinlen..şimdi sen hazırlık telaşında olduğundan yoruluyorsundur onun için dinlenmeye gayret göster arkadaşım..herşey iyi olacak...merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım herkesler iidir inş. Dün kontrolüm vardı ultrasonda maşallah herşey yolunda dedi ama nst de sancım çıktı benim için zorlu süreç şimdi başlıyor sancı deyince dünyam karardı kendimde hissediyodum zaten bir anormallik olduğunu magnezyumu 3 e çıkardı biraz sonra nst için yine gidecem bu gecede ara ara gelen sancılar yüzünden uyuyamadım zaten Allahtan şiddetli değil ,nst de yine sancı çıkarsa hastaneye yatırıp seruma başlarız dedi . Eğer nasip olursa 14 ocak sezeryan tarihim inş. o güne ereriz sağsalim , dualrınızı esirgemeyin arkadaşlar.
canım benim çok yoruyosun kendini..gerçekten iyi bir doktora gitsin daha kolay olacak senin için.Bak Engin bey yada benşm doktoruma gel birde görüşmelerini burda yap.Farkı göreceksin ve kendini daha emin ellerde olduğunu hissedeceksin..Lütfen başka bir dr a git..buğünden beri çapada dolaşmadığım bina kalmadı o değerleri düşük dediğim tesler aslında düşük değil yüksekmiş ve normalide yüksek olmasıymış ikincide yüksek çıktı infertiltedeki çok bilmiş doktor beni sorunlu diye iç hastalıklarına yolladı oda baktı gayet güzel değerlerin dedi bilmiyosa yorum yapmasın dedi kağıda bişeler yazdı git okut dedi ama doktor çıkmıştı okutamadım yani bi kadın doğumcu değerin normal olduğunu bile bilmiyo bide unutkanlık için norolojiye yolladı oda unutkanlık depresyondan olur dedi psikiyatri bölümüne yönlendirdi randevu alıp orayada gidicem hem rahatlarım biraz
ayyyyyyyyyyyyyyyy süper bengisuuuu çok sevindim allahım ne güzel haberler bunlar..şimdi daha çok hevesleniyoruz umutlarımız katlanıyor..Allah hepimizi kötü sınavlarla sınıyor ve bir çoğumuzu sırasıyla sınavlarını bitirip güzel haberler nasip ediyor..Allahım hayırlı sağlıklı bir gebelik diler ve kucağına sağlıklı bebeğini almaya nasipeder...bizler için dua et güzelimGünaydın canlar. Nasılsınız. Müjdeli haber bekliyorsunuz galiba. O zaman sıkı durun ben hamileyim. Doktora gitmeden söylemiyecektim ama dayanamadım. Haftasonu meleklerimin kardeşini görmeye gitcem doktora. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek.
saol güzelim herşey iyi geçti.Doku alımıda başarılıydı ve bolcada kan aldılar benden.1 ay ara vermek zorundayız dedi dr. 2.yada 3.ay da başlarız dedi.Bende dedim ocak ayında başlamak istiyorum oda tamam olur uygun dedi.Hayırlısı artık bol bol dua edin bende bengisu ve betülden sonra müjdeli haberler vereyim.Gerçi benden önce selen var onunda hayırlı haberleirni alalım daha mutlu ve umutlu olacağız..Gamze ve Selencim inşallah bu ay hamilelik haberinizi alırız. Zaten birisi şeytanın bacağını kırsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bakalım ilk müjdeli haber kimden gelecek umutla, duayla bekliyoruz.
Papatyacım inşallah sonuçların çok güzel çıkar ve bu attığın adımın sonunda bebeğine kavuşursun. Kalbimiz seninle. Yarın hastanede mi kalırsın yoksa hemen çıkacak mısın. Bizi habersiz bırakma.
canım herşey iyi geçti.çok tşk ederim beni düşündüğünüz için.Ocak ayında kısmetse tüp tedavisi başlıyacakpapatya dualarımız seninle...inşallah herşey yolunda gidecek...yarın bize güzel haberler vereceksin.....
mapcim desteğin için tşk ediyorum.Evet parça alımı başarılıydı ve 6 tüp kan alındı.Güzel bir hazırlık olacak inş. ve ksımetse ocak ayında tüp tedavisi başlicak..Allah o yaralı anneye sabırlar versin..papatya arkadaşım sana co-culture yapılacaktı sanırım. İnşallah kaliteli hücreler toplanır ve güzel bir doku oluşur. Bebek olsun diye neler yapıyor nelerle uğraşıyoruz rabbim sen görüyorsun yardım et bizlere. Bugün gene birinin kürtaj haberini duydum sinir oldum yaaa
mrb 2009 papatya sağol güzel temennilerin için
çok şükür umudumu kaybetmedim bu acıyı yaşayan tk biz değiliz ki
sana da gecmiş olsun arkadaşım
Papatya geçmiş olsun arkadaşım iyi geçmesine çok sevindim herşey hepimiz için dahada güzel olucak inşallah..
sağol selencim inşallah yüce rabbim hepimizin gönlüne göre versin..Sen bu akşam çatlatma iğne yapacaksın değil mi? Hadi güzelim dualarımız seninle ve hayırlısınla sende güzel haberler vereceksin bize umut ışıklarımızdan olacaksın hayırlısınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?