Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet canım bende pko var bence konrollü kullan ilaçları belirli bir zaman sonra alışıyo bünye cevap vermiyo yumurtalıklar dr git bence inşallah hayırlısıyla hamile kalırız canım

canım gözün aydın değerlerin normalmiş...şimdi kafan daha rahat olur inşallah...bencede psikiyatri bölümüne git kendini daha iyi hissedersin.bende gitmeyi düşünüyodum hemde asla gidemem dediğim halde sonra hamile kalınca gitmedim...kendini nasıl iyi hissdeceksen elinden geleni yap canım...

canım gözün aydın...allahım tamamına erdirsin inşallahhh...ohhh be listemiz şenlensin sıradaki gelsin...

canım benim inşallah 14 ocağı görmek nasip olsun sana vaktiyle gelsin minik kuzun,allahım yardımcımız olsun...stres yapma bebişinide üzme canım...

bengisuuuuuu çok sevindim arkadaşım benim ne güzel bir haber bu spontan gebelik mi oldu? Sen ameliyat olmuştun değil mi miyom nedeni ile?

özlenenciğim tedavilerle bebeğin inşallah yerinde duracak uslu uslu. Ama diyelim ki senin yaramaz erken gelmekte ısrar etti doktor ciğer geliştirciyi yapar ve hiçbir sorun olmaz merak etme kuvöze bile girmiyor artık bu bebekler. 27 haftalık olanlar bile yaşıyor. Sen çoktan anne oldun. Böyle düşünürsen rahatlarsın üstelik bunlar kandırma değil gerçek. Yoksa korkudan sancın kasılman artar. Rahat ol canım.

Son düzenleme:
bengisu hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza

Teşekkür ederim canım. Allah sana da hayırlısıyla meleğinin kardeşini yollayacak inşallah. Benim bir arkadaşım da senin gibi pkolu soğan kürünü 1 seneye yakın hiç ara vermeden yaptı. Sonra hamie kaldı ikizlerine hemde tek yumurta ikizleri ve geçen hafta 37. haftanın bitiminde doğumunu yaptı.Sende soğan kürünü dene ne olur.Bak güzel sonuç alanlar var.

canım benim nasipse doğum yapacağım gün seninde inşallah kalp atışlarını duyacağın gün olur şansımız bol olsun...
Canım inşallah ikimiz içinde iyi geçer çok dua ediyorum. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alcaksın. Doğuma saat kaçta gircen onu bana haber etsene senin için o saatte dua edeyim.
bengisuuuuuu çok sevindim arkadaşım benim ne güzel bir haber bu spontan gebelik mi oldu? Sen ameliyat olmuştun değil mi miyom nedeni ile?
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Evet doğal gebelik. Miyom ameliyatı olmuştum. Benim gebe kalmada problemim yoktu. Taşımada problemim vardı. Rahim taşıyamıyordu. Doktorum ilk hamileliğinde yaşadığın erken doğum riskini yaşayabilirsin diyor. Allah hayırlısını versin. İnşallah seninde hamilelik haberini alcaz burdan Mapcim. İçimden bir ses öyle diyor.

İnancını kaybetme kendine güven. Bebişimi zamnında doğuracağım de içini ferah tut. İnşallah herşey yolunda gider. İlaçlar çok etkili oluyor. Allah senin ve bebişin yardımcısı olsun. Dularım seninle. Bizi fırstın oldukça haberdar et.

kızlar papatya ne yaptı aceba ????ameliyatı vardı bugün
canım çok iyi geçti ağrı sızım olmadı.Sadece kanam vardı ama oda geçti çok şükür.Rahim içerisinde herhangi bir problem yok.Yapışıklık gibi şeyler yoktu çok şükür.Dokumu alımıda başarılı geçmiş ve bir küçük parça patoloje gönderildi herşeye rağmen içimiz iyi olsun diye..Dr. 1 ay ara vermek zorundayız 2.yada 3 ayda hazır olduğunda tüp bebeğe başlarız dedi.Bende zaten ocak ayında yeni yılda yeni umutla başlamak istediğimi söyledim dr. tamam dedi. Hayırlısı artık..

inşallah arkadaşım geride kalan melek annelerinede tez zamanda hamile kalmasını nasip etsin yüce rabbim.Bu arada kızınında iyi olduğuna çok sevindim allahım hayırlısınla sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürüp bebeğini kucağına almanı nasip eder..

Başın sağ olsun arkadaşım ve üzülerek aramıza hoş geldin..Acı çok taze ama zaman herşeyin ilacıdır..Umutlarını yıtırme bizler hiç yitirmedik ve sırasıyla arda arda hamile haberleri geliyor , doğum yapanlarda oldu darısı hepimizin başına

canım panik yapma biraz daha evde dinlen..şimdi sen hazırlık telaşında olduğundan yoruluyorsundur onun için dinlenmeye gayret göster arkadaşım..herşey iyi olacak...

canım benim çok yoruyosun kendini..gerçekten iyi bir doktora gitsin daha kolay olacak senin için.Bak Engin bey yada benşm doktoruma gel birde görüşmelerini burda yap.Farkı göreceksin ve kendini daha emin ellerde olduğunu hissedeceksin..Lütfen başka bir dr a git..

ayyyyyyyyyyyyyyyy süper bengisuuuu çok sevindim allahım ne güzel haberler bunlar..şimdi daha çok hevesleniyoruz umutlarımız katlanıyor..Allah hepimizi kötü sınavlarla sınıyor ve bir çoğumuzu sırasıyla sınavlarını bitirip güzel haberler nasip ediyor..Allahım hayırlı sağlıklı bir gebelik diler ve kucağına sağlıklı bebeğini almaya nasipeder...bizler için dua et güzelim

saol güzelim herşey iyi geçti.Doku alımıda başarılıydı ve bolcada kan aldılar benden.1 ay ara vermek zorundayız dedi dr. 2.yada 3.ay da başlarız dedi.Bende dedim ocak ayında başlamak istiyorum oda tamam olur uygun dedi.Hayırlısı artık bol bol dua edin bende bengisu ve betülden sonra müjdeli haberler vereyim.Gerçi benden önce selen var onunda hayırlı haberleirni alalım daha mutlu ve umutlu olacağız..

papatya dualarımız seninle...inşallah herşey yolunda gidecek...yarın bize güzel haberler vereceksin.....
canım herşey iyi geçti.çok tşk ederim beni düşündüğünüz için.Ocak ayında kısmetse tüp tedavisi başlıyacak

mapcim desteğin için tşk ediyorum.Evet parça alımı başarılıydı ve 6 tüp kan alındı.Güzel bir hazırlık olacak inş. ve ksımetse ocak ayında tüp tedavisi başlicak..Allah o yaralı anneye sabırlar versin..

Tüm melek annelerin destekleri için çok tşk ederim..iyiki benim için varsınız..

mrb 2009 papatya sağol güzel temennilerin için
çok şükür umudumu kaybetmedim bu acıyı yaşayan tk biz değiliz ki
sana da gecmiş olsun arkadaşım

Papatya geçmiş olsun arkadaşım iyi geçmesine çok sevindim herşey hepimiz için dahada güzel olucak inşallah..

mrb 2009 papatya sağol güzel temennilerin için
çok şükür umudumu kaybetmedim bu acıyı yaşayan tk biz değiliz ki
sana da gecmiş olsun arkadaşım

evet bizler tek değiliz ama daha başka melek anneleri aramıza gelmesin yürekleri yanmasın..allahım kimseye böyle acı sınavlarla sınamasın..

Papatya geçmiş olsun arkadaşım iyi geçmesine çok sevindim herşey hepimiz için dahada güzel olucak inşallah..

sağol selencim inşallah yüce rabbim hepimizin gönlüne göre versin..Sen bu akşam çatlatma iğne yapacaksın değil mi? Hadi güzelim dualarımız seninle ve hayırlısınla sende güzel haberler vereceksin bize umut ışıklarımızdan olacaksın hayırlısınla

Evet akşama çatlatma iğnemi yapcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel haberlerle şenlendiririz birazda olsa burayı :)

papatya herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah ocakta da bebeğin sana tutunur yeni yıl gerçekten bize güzel gelecek ben buna yürekten inanıyorum 2010 bana hiç iyi gelmedi ama 2011 değişik olacak allahın izniyle

özlemimsin sana bişey sormak istiyorum en kıdemli sendin aramızda ocak ayında 34 haftalık normal doğum yapmıştım mayısta hamile kaldım ağutos başında 17 haftamda düşürmüştüm sen bunları biliyosun ama hatırlatmak istedim daha önce uzun süre beklemek gibi bi kararım vardı ama şuan sonuna kadar mücadele etmeyi düşünüyorum sence yeni bi bebk için uygun bi zaman mı yoksa daha beklemeli miyim sorunda yokmuş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…