Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim kız kardeşim hamileymiş ikinci bebeği benden saklamışlar canım sıkılmasın diye annem söyledi moralim cok bozuk hiç belli etmedim sevinmiş gibi yaptım ama kalbim kan ağlıyor allahım sen bana yardım et billiyorum yaptığım yanlış seviniyorum ama kendim için dayanamıyorum.. ecrenimi cok özledim insanlara numara yapmaktan bıktım

gamze üzülme demiyeceğim...diyemeyeceğim.....çok zor bizim için biliyorum.....bende 2 ablam ve abimin çocuklarını grünce kötü oluyorum...benim miniklerimle yaşıtlardı...ama yinede sürekli kucağıma alıyorum seviyorum saplantı haline getirmek daha kötü oluyor...sen yinede sevindiğini göster onlara ...çünkü çok yakının bile olsa psikolojisi bozuk diyorlar...eşiyle bütünleşiyor insan...herkes yabancı oluyor....kimse anlamıyor ondan başka...birde burası var işte...hiç birzaman unutma yalnız değilsin..hem senden daha çaresizler var yinede şükret.....üzülme tamammı...biz seni çok iyi anlıyoruz....

inşallah Nuraycım inşallah sende benimle beraber ocak ayında müjdelei haberleri paylaşırsın güzelim.çok saol

Evet akşama çatlatma iğnemi yapcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel haberlerle şenlendiririz birazda olsa burayı :)
hadi hayırlısı arkadaşım iyi haberleirni bekliyoruz

bu kararı almana çok sevindim arkadaşım yaa...seni hep böyle görmek duymak okumak istiyoruz..allahım sana 2011 de ilk aylarında güzel haberler verecek..allahım yardımcın olsun

canım benim seni çok iyi anlıyabiliyorum..Bende halamın kızının bebeğini sevmeye gidemedim.Face den resimlerini takip ettim ve istanbula geldiğinde geleceğim seveceğim oğlunu dedim.Ama o geldi ben gidemedim.Annemler gitti ben işim var dedim.Yapamadım...gerçi yanlış yaptım ama içimden gitmek gelmedi..
Ama bu senin kardeşin ve kaçamazsın..İçinden geldiği gibi hareket et ama birazda olsa bağrına basmayı çalış..Allahım sanada bu güzel haberleri nasip edecek.

2011 inşallah hepimize güzel günler getirecek..kabus bitecek.Allahın izniyle...............:79:

biliyorum kızlar elimde değil bağzım kitlendi daireden dışarı cıktım yeni galdim elimde değil ben memlekete geleceğimi söylemesem hamile olduğunu söylemiyeceklerdi de ben cok üzüyorum herkesi ..kocamıda ...sürekli ağlıyorum bazen başımı alıp gitmek geliyor sığamıyorum bu kente her kesi üzüyorum gitmicem memlekete daha fazla üzülmesinler benim için... yıllık iznimi evde geciricem allah büyüktür beni anladığınız ve destek cıktığınız için hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar allahın hikmeti boldur bizede düşecek elbet bizde hamile kalıcaz allahın izniyla kriz geldimi duramıyorum sizede oluyormu

üstelik dün hicri olarakta yeni bir yıla grdik....yeni sene heepimize hayırlı uğurlu olacak inşallah....

Allahtan ümidini kesme yeter...sana olanlar aynen bizede oluyor...diyorum ya yalnız diilsin....başka yere gidersiniz eşinle tatile..böyle bol müzeli tarihi yerli...gezmekten düşünmeye fırsatın olmaz...hem bebekten önce bol bol eşle gezmek daha mantklı..bebek olunca zaten hep ailelerin yanına memlekete gidilir...

cok hassas bir dönemden geciyoruz olması normal her-halde bilmiyorum kafam cok karışık en az zararla atlatmak lazım allah beterinden saklasın kusura bakmayın kızlar sizden başka anlatıcak kimse yok anlayanda inşallah bebişlermiz en kısa zamanda sağlıkla gelicek bu şenllendirecez topiği tekrar kusura bakmayın sizde aynı acıları yaşadınız metanetli olmak lazım kendimi kaybediyorum bazen

evet gamzecim yanlız değilsin ve kimseyiş üzmüyorsun bunun için suçlama..senin yaşadığını eşin bile bilmez yanlız hissedersin kendini bende hep öyle hissettim zaman zaman olurda..ama herşeye rağmen boynum dik ve yüreğimin büyüklüğünü oğlıuma söz verdiğimden iyi olmaya çalışıyorum.Dün hastanede yapayanlızdım.Eşimin işleri vardı sabah beni bıraktı ve ameliyata inene kadar işlerini halledecekti.Tam beni ameliyata götüryorlardı eşim geldi vedalaşmadım bile gittim geldim.Odama geldim eşim ordaydı.Sonra hemen apar topar toplandı ve tekrar işlerini halletmek için gitti.Ben yine yanlızdım.Yani bu savaşı kendim göğüsümü gererek yürüyorum anlatabiliyormuyum.Kimse bilmez ne yaşadığını anlamayada çalışmıyolar.Odamda biraz ağladım sonra topladım kendimi sonrada taburcu işlerimi yaptım eşim geldi eve gittik...Tek sığındım allahım ve sizlersiniz...

gamze biz seni hep dinleriz...tabiki bize anlatacaksın..keşke aynı yerlerde olsak atlar gelirdim de....biz kaderarkadaşıyız...ama emin ol ve umut et burdan iyi haberlerde paylaşacağız..hep kötü gtmeycek..her gecenin gündüzü var dimi??sadece biraz daha sabır arkadaşım.....kendine çok dikkat et....ben çıkmak zorundayım...sakın düşünme..başka şeylerle meşgul ol...kelimatör oyunu varya o beni baya oyalıyor bir dene istersen...Allaha emanet ol arkadaşım...

sağol canım duymuştum kelimatörü denicem benim iyi kalpli arkadaşım sağol sende canım kendine dikkat et evet bizim geceler uzadı nedense diyormuşum :))) günümüz aydın olacak allahın izniyle öptümm

canım senin şuan yaşadığını zaman zaman hepimiz yaşadığımız için seni iyi anlıyoruz çok zor eminim ama kendini topla memleketede git değişiklik olur kendinide başkalarınıda üzme iyi olmaya çalış hem yeni bi bebek için stresli mutsuz olmamamn lazım

evet canım doğru söylüyorsun memlekete gidecek gücüm yok ama canım biliyorum daha cok üzücem ailemi inşallah güzel haberlerle giderim tek temenlim bu vazgectim gitmekten anneme nasıl söylicem bilmiyorum heralde eşimi bahane ederim o zaman bir şey demez annem zaman canım her şey cok güzel olucak...

Seni inan hepimiz çok iyi anlıyoruz Gamze'cim başkalarının mutluluklarına sevinçlerine sahip olduklarına üzülüp ağlamıyoruz biz kendi sahip olamadıklarımıza yitirdiklerimize ağlıyoruz bazen kendimize acıyoruz üzülüyoruz o yüzden kendini düşündüklerin için suçlu hissetme sakın..ben hamile olduktan sonra etrafımda herkes bi anda hamile oldu doğum yaptı ben yolun yarısında kaldım her yeni haber aldığımda bi kez daha yıkıldım hissetirmedim kimseyede en zoru buydu ama insanoğlu herşeye adapte olabiliyor yeni umutlar yeşerttik bile biz,gerçekten güçlü anneler olucaz hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…