slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim kız kardeşim hamileymiş ikinci bebeği benden saklamışlar canım sıkılmasın diye annem söyledi moralim cok bozuk hiç belli etmedim sevinmiş gibi yaptım ama kalbim kan ağlıyor allahım sen bana yardım et billiyorum yaptığım yanlışseviniyorum ama kendim için dayanamıyorum.. ecrenimi cok özledim insanlara numara yapmaktan bıktım
inşallah Nuraycım inşallah sende benimle beraber ocak ayında müjdelei haberleri paylaşırsın güzelim.çok saolpapatya herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah ocakta da bebeğin sana tutunur yeni yıl gerçekten bize güzel gelecek ben buna yürekten inanıyorum 2010 bana hiç iyi gelmedi ama 2011 değişik olacak allahın izniyle
hadi hayırlısı arkadaşım iyi haberleirni bekliyoruzEvet akşama çatlatma iğnemi yapcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel haberlerle şenlendiririz birazda olsa burayı :)
bu kararı almana çok sevindim arkadaşım yaa...seni hep böyle görmek duymak okumak istiyoruz..allahım sana 2011 de ilk aylarında güzel haberler verecek..allahım yardımcın olsunözlemimsin sana bişey sormak istiyorum en kıdemli sendin aramızda ocak ayında 34 haftalık normal doğum yapmıştım mayısta hamile kaldım ağutos başında 17 haftamda düşürmüştüm sen bunları biliyosun ama hatırlatmak istedim daha önce uzun süre beklemek gibi bi kararım vardı ama şuan sonuna kadar mücadele etmeyi düşünüyorum sence yeni bi bebk için uygun bi zaman mı yoksa daha beklemeli miyim sorunda yokmuş şükür
canım benim seni çok iyi anlıyabiliyorum..Bende halamın kızının bebeğini sevmeye gidemedim.Face den resimlerini takip ettim ve istanbula geldiğinde geleceğim seveceğim oğlunu dedim.Ama o geldi ben gidemedim.Annemler gitti ben işim var dedim.Yapamadım...gerçi yanlış yaptım ama içimden gitmek gelmedi..slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim kız kardeşim hamileymiş ikinci bebeği benden saklamışlar canım sıkılmasın diye annem söyledi moralim cok bozuk hiç belli etmedim sevinmiş gibi yaptım ama kalbim kan ağlıyor allahım sen bana yardım et billiyorum yaptığım yanlışseviniyorum ama kendim için dayanamıyorum.. ecrenimi cok özledim insanlara numara yapmaktan bıktım
papatya herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah ocakta da bebeğin sana tutunur yeni yıl gerçekten bize güzel gelecek ben buna yürekten inanıyorum 2010 bana hiç iyi gelmedi ama 2011 değişik olacak allahın izniyle
biliyorum kızlar elimde değil bağzım kitlendi daireden dışarı cıktım yeni galdim elimde değil ben memlekete geleceğimi söylemesem hamile olduğunu söylemiyeceklerdi de ben cok üzüyorum herkesi ..kocamıda ...sürekli ağlıyorum bazen başımı alıp gitmek geliyor sığamıyorum bu kente her kesi üzüyorum gitmicem memlekete daha fazla üzülmesinler benim için... yıllık iznimi evde geciricem allah büyüktür beni anladığınız ve destek cıktığınız için hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar allahın hikmeti boldur bizede düşecek elbet bizde hamile kalıcaz allahın izniyla kriz geldimi duramıyorum sizede oluyormu
papatya çok sevindim...hadi bakalım sıra tüp bebekte....
Allahtan ümidini kesme yeter...sana olanlar aynen bizede oluyor...diyorum ya yalnız diilsin....başka yere gidersiniz eşinle tatile..böyle bol müzeli tarihi yerli...gezmekten düşünmeye fırsatın olmaz...hem bebekten önce bol bol eşle gezmek daha mantklı..bebek olunca zaten hep ailelerin yanına memlekete gidilir...
Evet akşama çatlatma iğnemi yapcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel haberlerle şenlendiririz birazda olsa burayı :)
gamze biz seni hep dinleriz...tabiki bize anlatacaksın..keşke aynı yerlerde olsak atlar gelirdim de....biz kaderarkadaşıyız...ama emin ol ve umut et burdan iyi haberlerde paylaşacağız..hep kötü gtmeycek..her gecenin gündüzü var dimi??sadece biraz daha sabır arkadaşım.....kendine çok dikkat et....ben çıkmak zorundayım...sakın düşünme..başka şeylerle meşgul ol...kelimatör oyunu varya o beni baya oyalıyor bir dene istersen...Allaha emanet ol arkadaşım...
üstelik dün hicri olarakta yeni bir yıla grdik....yeni sene heepimize hayırlı uğurlu olacak inşallah....
canım senin şuan yaşadığını zaman zaman hepimiz yaşadığımız için seni iyi anlıyoruz çok zor eminim ama kendini topla memleketede git değişiklik olur kendinide başkalarınıda üzme iyi olmaya çalış hem yeni bi bebek için stresli mutsuz olmamamn lazımbiliyorum kızlar elimde değil bağzım kitlendi daireden dışarı cıktım yeni galdim elimde değil ben memlekete geleceğimi söylemesem hamile olduğunu söylemiyeceklerdi de ben cok üzüyorum herkesi ..kocamıda ...sürekli ağlıyorum bazen başımı alıp gitmek geliyor sığamıyorum bu kente her kesi üzüyorum gitmicem memlekete daha fazla üzülmesinler benim için... yıllık iznimi evde geciricem allah büyüktür beni anladığınız ve destek cıktığınız için hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar allahın hikmeti boldur bizede düşecek elbet bizde hamile kalıcaz allahın izniyla kriz geldimi duramıyorum sizede oluyormu
canım senin şuan yaşadığını zaman zaman hepimiz yaşadığımız için seni iyi anlıyoruz çok zor eminim ama kendini topla memleketede git değişiklik olur kendinide başkalarınıda üzme iyi olmaya çalış hem yeni bi bebek için stresli mutsuz olmamamn lazım
slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim kız kardeşim hamileymiş ikinci bebeği benden saklamışlar canım sıkılmasın diye annem söyledi moralim cok bozuk hiç belli etmedim sevinmiş gibi yaptım ama kalbim kan ağlıyor allahım sen bana yardım et billiyorum yaptığım yanlışseviniyorum ama kendim için dayanamıyorum.. ecrenimi cok özledim insanlara numara yapmaktan bıktım
selen iğne yaptrdınmı???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?