Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlemimisin 1 hafta sonra bu saatlerde miniini emziyor olacaksın inşallah.

ayyy canım benim inşallah o günlerde nasip olur...bugün kızımın beşiği kuruldu inanın evlendiğimde evim donatıldığında bu kadar mutlu olmamıştım...allahım canı gönülden isteyen herkese naip etsin inşallah...

canım doktorum salı günü sabah 7 de aç karına gel dedi ama tam saati belli değil heralde öğleye kadar alır beni sezeryana nasip olursa...

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|39|KIZ|14.12.2010
|Denizim16|37|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|37|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|35|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|33|KIZ|14.01.2011
|Premete|30|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|28|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|21|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|20|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|15||06.06.2011
| Seblev|15||06.06.2011
| Bengisu82|5||13.08.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|11.12.2010
Gamze81|17.12.2010
Aabeyazmelek|20.12.2010
Selen_k|26.12.2010 [/table]

canım şöyle anlatayım benim düşüklerim hep küçüktü yani 4 düşükten 3 ünün kalp atışı bile alınmamıştı bir tanesi 2 aylıktı bide oğlum 29. haftasında doğdu biliyosun...ben hep düşüklerde ara verelim dedim ama eşim sağolsun pek ara vermedi bazılarında.ilk düşüğümde 3 ay ara demişlerdi 2.de 6 ay 3.de ise 1 yıl demişti doktor ve ben hamile kalınca kızıyolardı niye hamile kaldın diye.ama ben 1 yılı doldurmaya çalışırken başka bir doktor sen delimisin hemen çocuk yap 1 yıl ara verilirmi dedi...yani bilemiyorum canım aslında herşey kısmet ama 2008 12.ayda oğluma hamile kaldım nasip olursa 2 kez doğum 1 düşük yapmış olacağım bu tarihe kadar...bide düşükten sonra rahim zaten kendini toparlamışsa hamile kalıbileceğinide söylüyolar doktorlar...bence en iyisi doktoruna danış allahımında izniyle hayırlı zamanda olsun miniğin inşallah...bu arada insan acısı tazeyken hep kolay kolayına düşünmeyeceğim diyo ama aradan az bir zaman geçince zaman doldurup tekrar hamile kalmak istiyo bendede böyleydi...biz anne olabilmek için herşeyi göze alıyoruz ...anneliği sonuna kadar hakediyoruz...allahım tekrar yüzünü en kısa zamanda güldürsün canım...

Son düzenleme:

ohhh eline sağlık canımmmm ya ne güzel hep peşpeşe doğuracağız nasipse gelsin yeni hamişler inşallah...

Papatyacım işleminin başarılı geçmesine çok sevindim. Hadi bakalım ocakta bebeğimizi bekliyoruz.
Gamzecim burada ben dahil birçok arkadaşımızın bebekleri kendimizi en kötü hissettiğimiz, en çok üzüldüğümüz ayda geldi. Belki sen de şu an içinde bebeğini büyütüyorsun ve kardeşini arayıp ona teyze olacağı müjdesini vereceksin. Ne olur üzülmemeye çalış. Gün doğmadan neler doğar.
Sinannuraycım seni böyle umutlu görmek, ağzından yeniden bebek lafını işitmek ne kadar güzel. Bekleme artık ocakta bu iş tamamdır.

doğru söylüyorsun canım inşallah hamile kalırsam ilk size söylicem aileme ve cevreme söylemeyi düşünmüyorum daha doğruu hazır hissetmiyorum inşallah canım hamilelerin içine doğarmış hayırlısı artık bu topikte her kez için cok dua ediyorum inşallah hayırlısıyla yegenlerimizi kucağınıza alırsınız siler bu kadar acı yaşamış insanların umudusunuz iyiki varsınız sağol canım

ohhh eline sağlık canımmmm ya ne güzel hep peşpeşe doğuracağız nasipse gelsin yeni hamişler inşallah...

inşallah canım az kaldı heyecenlısındır her şey cok güzel alucak inşallah bebişini kucağına aldığında her şeyi unutucaksın bizim için de ona öp maşşallah yeğenimize

canım senin adına o kadar çok seviniyorumki anlatamam.Ben oğlumun beşiğini almanyadan getirtmiştim ama geldiği gün oğlumun durumunun iyi olmadığını öğrendim ve 3 gün sonra kaybetmiştim ve o beşiği kutusuyla annemin evinde bıraktım.Allahım inşallah yeni yılda onu annemden alıp evimde kurmaya nasip eder sizlerden sonra

canım doktorum salı günü sabah 7 de aç karına gel dedi ama tam saati belli değil heralde öğleye kadar alır beni sezeryana nasip olursa...
ay tüm gün dua edeceğim allahım seni hayırlısınla kurtarsın diye ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsın..Hangi hastanede olacak doğum sana tebrik mesajları gönderelim..yeminlen gelip o kadar sevmek kucağıma almak isterdim...canım benim allah evladınla bir ömür boyu sağlıklı uzun yıllar nasip etsin..

inşallah premetecim inşallah sizler bu duaları yapdıkça daha daha yakınlaştığımı hissediyorum...

liste çok süper olmuş ve sabırsızlıkla adımı o listede yer aldığında ve sonrada doğum yapmış yerde hayırlısınla görmek istiyorum benimle birliktede diğer benim gibi sırada bekleyen arkadaşlarımıda görmek istiyorum..2011 yılı bizim yılımız

Ellerine sağlık arkadaşım inşallah bu listeyi gittikçe genişletebilirizz..

hayır değil daha önceden kayıtlıydım ama girmeye fırsat olmadı bu aralar dikkaatimi çekti benimde bende bebişlerimi erken kaybedenlerdenim

günaydın arkadaşlar destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorm , sancım yine arada yokluyor şimdilik 3magnezyumla ve bol bol istirahatla idare ediyorum , inş. kızım biraz sabreder ve zamanında gelir.oğlumda 33+5 de başlayan sancım ve kasılmam sonucu , kalp atışları yükseldiği için acil sezeryana alınmak zorunda kalmıştım .34. haftayıda atlatınca biraz daha rahatlayacam inş. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.

bengisu tebrik ediyorum canım .Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
eburcu maşallah 15. haftalara gelmişsin canım , sağlıkla tamamına erdiğin günleride göreceksin inş.
teolog Rabbim sabırlar versin canım .

meraba arkadşalr
uzun zmandır girip sizinle dertleşemedimmm.
lütfen kusura bakmayınnn.
baya ilerledik ve Allaha şükür herşey yolunda.
Allah kısmet ederse 15 gün sonra kavuşucam kızıma. sezeryan tarihim belli oldu 24 aralık.
inşallah kızım sabırsız davranıp önce gelmek istemezse
lütfen dualrınızı esirgemeyin kızımdan da benden de.
uamrım sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.
sizlerden naber. hamileler nesıl gidiyo.
varmı yeni bebiş haberleri
olmasa bile kimse üzülmesin bizim meleklerimiz var onalr en yakın zmanda kardeşelrini göndericekelrdir emin olun.
içinizi ferah tutun.ben inanıyorum oğlumun kardeşini koruduğuna.
ALALH HEPİMİZİN DUALRINI KABUL ETSİNNNNNNNN
KUCAKALRIMIZ BOŞ KALMASINNNNNN
DOLSUNNN MİS KOKULULARLA

Ay canım çok şükür iyi haberlerle dönmüşsün. Dediğin gibi seni asıl sıkıntıya sokan şu 33.-34. hafta psikolojisi. Hayırlısıyla bu haftaları atlatınca herşey yoluna girecek. Bebeğinin zamanında geleceğine inanıyorum.

Sweetbabycim kalp kalbe karşıymış bugün seni aklımdan geçirdim baktım birkaç dakika sonra sen topiğe yazmışsın. Senin de kızının da iyi olmasına çok sevindim. Maşallah doğum tarihiniz de belli olmuş ve çok az kalmış. Allah sağlıkla kavuştursun sizi. Yaşasın bundan sonra herkesin doğum tarihi birbirine çok yakın ardarda gelcek bebeklerimiz. Miniğimizin adı belli mi?

Son düzenleme:

Bu kilolar düşündürüyo ama napalım kuzular ii olsun sağsalim kavuşalım da vermesi dert olsun bende 2 hafta falan yemeklerden uzak kaldım bulantı kusma falan ama iyiyiz artık çok şükür.Bu ayın 16 sında 3.lü test var zaman çabucak geçsin istiyorum ama geçmiyo sanki Rabbim esirgesin korusun hayırlısıyla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…