Eburcu merhaba canım bu arada senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu ben bugün kontrole gittim bir türlü göstermedi kendini dr çok uğraştı ama olmadıben bu hafta raporluydum dr raporumu 1 hafta daha uzattı bebek geçen haftaya kıyasla daha iyiymiş ama biraz daha yatman lazım dedi alıştım valla yatmaya işe gitmek çok zor gelecek valla ne yapcam bilmiyorum işe başlayınca uyurum heralde ameliyatta...bu arada benim kusma, bulantı, baş dönmesi hepsi bir arada kilo alamadım o yüzden sen nasılsın bu arada nasıl geçiyor senin...
öncelikle bütün arkadaşlara geçmiş olsun ve Rabbim hepimize bol sabır versin diliyorum...buraya katılmamda ki sebep kendimi çok yalnız hissetmem...doğum yapalı daha dört gün oldu erken doğumdu...beşinci ayımıza kadar her şeyimiz çok güzel gitmişti en son cinsiyetini öğrenmiştik tam göstermemişti ama erkek dendi..idrar yolları enfeksiyonum vardı ve sürekli fitil ilaç kullandım. yine kullanmam gerekiyordu devam ederken bir sabah kanamam oldu açık kırmızı adet kanı gibi agrımda vardı..hemen doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi hastaneye yatırıldım fitil iğne serum verildi iki gün yetmezse dört gün tedavi görmem gerektiği söylendi...dört gün boyunca yattım rahim kısalması olmuş 24mm idi ve rahimde 1cm açılma olmuştu bayramdan bir gün önce taburcu oldum ve yatak istirati verildi yine iğne ve antibiyotikler iki hafta boyunca yattım ve yine sancım kanam oldu hemen gittim serviks uzunluğu 17mm güşmüş ve bebeğim erken doğuma hazırlanmiş her an doğum olabilir dendi kadın dogumasevkettiler orası da fakülteye bir kaç doktor muanesinden sonra her şey normal dendi uzunluk19mm olmuş bebeğim gayet sağlılklı suyu normal eve geldm ve ertesi gün doktoruma gittim o da herşeyin iyi olduğunu söyledi ama yine yatmam gerekecekti eve geldim yattım ertesi gün akşam bir kaç iş yapmam istendi kalktim yaptım ve akşam hafif ağrım oldu sabaha kadar hızlandı ve tekrar doktora gittim serviks uzunluğu 13mm düşmüş artık yapılacak bir şey yok dendi fakülteye tekrar sevk ...doğumun engellenemeyeceği ve makad geliş olduğu söylendi 23+5 günlüktü yaşama şansı yüzde kırk....akşama kadar serum ilaç verildi ve sancım daha da arttive beni tek odaya aldılar doğuma alınacağım diye düşündüm sancım gittikçe çoğaldı kendi annem yanımdaydı dayanamadı doktora müdahale edin dedi doktorlarhiç bir müdahalenin yapılmayacağı kendi başima yatakda doğuracağim söylendi...sancılar iyice artti ve çıldırdım artık 5 aralık pazar günü sabah 10 da doğum oldu ....müdahale edilmedi sadece bebeğimi alıp morga beni de kürtaj masasına aldılar....temizlediler ertesi gün taburcu ettiler...bebeğimi koklayamadan mezara koydum daha adı bile yoktu....rabbim demek ki hayırlısıymış....ama çok zor şuan ....bütün anne adaylarına tavsiyem stresten uzak durun hayatınızı yaşayı hiç bişeyi takmayı değmez çünkü... üzülen yıpranan siz olursunuz....bir sorun yok denildi 1 yıl sonra tekrar düşünün dendi....bilemiyorum tekrar cesaretimazeymiş olurmu bilemiyorummm herkese teşekkürler.....
öncelikle bütün arkadaşlara geçmiş olsun ve Rabbim hepimize bol sabır versin diliyorum...buraya katılmamda ki sebep kendimi çok yalnız hissetmem...doğum yapalı daha dört gün oldu erken doğumdu...beşinci ayımıza kadar her şeyimiz çok güzel gitmişti en son cinsiyetini öğrenmiştik tam göstermemişti ama erkek dendi..idrar yolları enfeksiyonum vardı ve sürekli fitil ilaç kullandım. yine kullanmam gerekiyordu devam ederken bir sabah kanamam oldu açık kırmızı adet kanı gibi agrımda vardı..hemen doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi hastaneye yatırıldım fitil iğne serum verildi iki gün yetmezse dört gün tedavi görmem gerektiği söylendi...dört gün boyunca yattım rahim kısalması olmuş 24mm idi ve rahimde 1cm açılma olmuştu bayramdan bir gün önce taburcu oldum ve yatak istirati verildi yine iğne ve antibiyotikler iki hafta boyunca yattım ve yine sancım kanam oldu hemen gittim serviks uzunluğu 17mm güşmüş ve bebeğim erken doğuma hazırlanmiş her an doğum olabilir dendi kadın dogumasevkettiler orası da fakülteye bir kaç doktor muanesinden sonra her şey normal dendi uzunluk19mm olmuş bebeğim gayet sağlılklı suyu normal eve geldm ve ertesi gün doktoruma gittim o da herşeyin iyi olduğunu söyledi ama yine yatmam gerekecekti eve geldim yattım ertesi gün akşam bir kaç iş yapmam istendi kalktim yaptım ve akşam hafif ağrım oldu sabaha kadar hızlandı ve tekrar doktora gittim serviks uzunluğu 13mm düşmüş artık yapılacak bir şey yok dendi fakülteye tekrar sevk ...doğumun engellenemeyeceği ve makad geliş olduğu söylendi 23+5 günlüktü yaşama şansı yüzde kırk....akşama kadar serum ilaç verildi ve sancım daha da arttive beni tek odaya aldılar doğuma alınacağım diye düşündüm sancım gittikçe çoğaldı kendi annem yanımdaydı dayanamadı doktora müdahale edin dedi doktorlarhiç bir müdahalenin yapılmayacağı kendi başima yatakda doğuracağim söylendi...sancılar iyice artti ve çıldırdım artık 5 aralık pazar günü sabah 10 da doğum oldu ....müdahale edilmedi sadece bebeğimi alıp morga beni de kürtaj masasına aldılar....temizlediler ertesi gün taburcu ettiler...bebeğimi koklayamadan mezara koydum daha adı bile yoktu....rabbim demek ki hayırlısıymış....ama çok zor şuan ....bütün anne adaylarına tavsiyem stresten uzak durun hayatınızı yaşayı hiç bişeyi takmayı değmez çünkü... üzülen yıpranan siz olursunuz....bir sorun yok denildi 1 yıl sonra tekrar düşünün dendi....bilemiyorum tekrar cesaretim olurmu bilemiyorummm herkese teşekkürler.....
Canım başın sağolsun acın çookk taze gerçi hepimizin acılar daha dün gibi yaşanıyor ama bizler buna alıştık ve alışmak zorundayız..Senin de şimdi biraz zamanın var ve sana tavsiyemiz lütfen tüm testlerini yaptır.Genetik testleri hormon seviyeleri vs.Bunlar gözle görünmeyen bir çok şeye işaret olabilir.Bende bebeğimi kaybettiktwn sonra doktoruma dedimki Genetik testleri yapalım oda dedi ki bebeğiniz de herhangi bir sağlık sorunu yok ben pek birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ama kan pıhtılaşma çıktı.Yani bebeğimin geri kalıp beslenememsi bunun sorun olduğu ortaya çıktı.Yani kan pıhtılaşma karşısında kan sulandırıcı iğne kullanmak..Sende tüm testlerini yaptır öyle yenş umutlara adım atmanız tavsiye ederim.Normal doğumla yaptıysan en az 3 ay bekleniyor sezeryan ile en az 6 ay deniyor.Ama herşeyden önce senin moralinin durumu çok önemli...başın sağolsun canın sıkıldıkça biz burdayızöncelikle bütün arkadaşlara geçmiş olsun ve Rabbim hepimize bol sabır versin diliyorum...buraya katılmamda ki sebep kendimi çok yalnız hissetmem...doğum yapalı daha dört gün oldu erken doğumdu...beşinci ayımıza kadar her şeyimiz çok güzel gitmişti en son cinsiyetini öğrenmiştik tam göstermemişti ama erkek dendi..idrar yolları enfeksiyonum vardı ve sürekli fitil ilaç kullandım. yine kullanmam gerekiyordu devam ederken bir sabah kanamam oldu açık kırmızı adet kanı gibi agrımda vardı..hemen doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi hastaneye yatırıldım fitil iğne serum verildi iki gün yetmezse dört gün tedavi görmem gerektiği söylendi...dört gün boyunca yattım rahim kısalması olmuş 24mm idi ve rahimde 1cm açılma olmuştu bayramdan bir gün önce taburcu oldum ve yatak istirati verildi yine iğne ve antibiyotikler iki hafta boyunca yattım ve yine sancım kanam oldu hemen gittim serviks uzunluğu 17mm güşmüş ve bebeğim erken doğuma hazırlanmiş her an doğum olabilir dendi kadın dogumasevkettiler orası da fakülteye bir kaç doktor muanesinden sonra her şey normal dendi uzunluk19mm olmuş bebeğim gayet sağlılklı suyu normal eve geldm ve ertesi gün doktoruma gittim o da herşeyin iyi olduğunu söyledi ama yine yatmam gerekecekti eve geldim yattım ertesi gün akşam bir kaç iş yapmam istendi kalktim yaptım ve akşam hafif ağrım oldu sabaha kadar hızlandı ve tekrar doktora gittim serviks uzunluğu 13mm düşmüş artık yapılacak bir şey yok dendi fakülteye tekrar sevk ...doğumun engellenemeyeceği ve makad geliş olduğu söylendi 23+5 günlüktü yaşama şansı yüzde kırk....akşama kadar serum ilaç verildi ve sancım daha da arttive beni tek odaya aldılar doğuma alınacağım diye düşündüm sancım gittikçe çoğaldı kendi annem yanımdaydı dayanamadı doktora müdahale edin dedi doktorlarhiç bir müdahalenin yapılmayacağı kendi başima yatakda doğuracağim söylendi...sancılar iyice artti ve çıldırdım artık 5 aralık pazar günü sabah 10 da doğum oldu ....müdahale edilmedi sadece bebeğimi alıp morga beni de kürtaj masasına aldılar....temizlediler ertesi gün taburcu ettiler...bebeğimi koklayamadan mezara koydum daha adı bile yoktu....rabbim demek ki hayırlısıymış....ama çok zor şuan ....bütün anne adaylarına tavsiyem stresten uzak durun hayatınızı yaşayı hiç bişeyi takmayı değmez çünkü... üzülen yıpranan siz olursunuz....bir sorun yok denildi 1 yıl sonra tekrar düşünün dendi....bilemiyorum tekrar cesaretim olurmu bilemiyorummm herkese teşekkürler.....
Hadi hayırlısı güzelim benim biz senin yanındayız dualarımızla bunu zaten biliyorsun.Sende bize doğam esnasında dua edersen çok seviniriz..saol canım ya zaten aynı şehirlerde olsak bi arada olmamız çok daha güzel olurdu...dualarımız birbirimiz için olacak.doğumum nasipse trabzon özel karadeniz hastanesinde olacak...
eksik olma sen bizlerin ilk umudun sevincisin senden sonrada diğer arkadaşlar gelecek ve sıra hayırlısınlada bize..canım inan hep aklımda düşünüyorum ameliyat masasına yattığımda sizin için dua edeceğim diye hep hayal ediyorum...ben inanırım böyle şeylere benim ablam en son doğumuna girdiğinde doğum esnasında bana dua etti o ay tekrar hamile olduğumu öğrendim...önceki doğumundada bizim bir komşu vardı 10 sene çocuğu olmuyodu ona dua etmişti komşumuzda tüp bebek için başvuru yapacaktı o ay hamile olduğunu öğrendi...inanın dua edeceğim...
günaydın arkadaşlar destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorm , sancım yine arada yokluyor şimdilik 3magnezyumla ve bol bol istirahatla idare ediyorum , inş. kızım biraz sabreder ve zamanında gelir.oğlumda 33+5 de başlayan sancım ve kasılmam sonucu , kalp atışları yükseldiği için acil sezeryana alınmak zorunda kalmıştım .34. haftayıda atlatınca biraz daha rahatlayacam inş. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.
Canım iyice dinlen stres yapma herşey iyi olacak ve kolaylık bu haftaları atlatıp doğum masasına yatıp bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alacaksın..herşey güzel olacak.dualarımız seninle
bengisu tebrik ediyorum canım .Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
eburcu maşallah 15. haftalara gelmişsin canım , sağlıkla tamamına erdiğin günleride göreceksin inş.
teolog Rabbim sabırlar versin canım .
Sen bizim listemizde yer alıyorsun sen girmesende biz seni hep anıyoruz.Ara ara gir bilgi ver olurmu.Herşeyin yolunda olduğuna sevindik allah hayırlısınla tamamını erdirsin..meraba arkadşalr
uzun zmandır girip sizinle dertleşemedimmm.
lütfen kusura bakmayınnn.
baya ilerledik ve Allaha şükür herşey yolunda.
Allah kısmet ederse 15 gün sonra kavuşucam kızıma. sezeryan tarihim belli oldu 24 aralık.
inşallah kızım sabırsız davranıp önce gelmek istemezse
lütfen dualrınızı esirgemeyin kızımdan da benden de.
uamrım sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.
sizlerden naber. hamileler nesıl gidiyo.
varmı yeni bebiş haberleri
olmasa bile kimse üzülmesin bizim meleklerimiz var onalr en yakın zmanda kardeşelrini göndericekelrdir emin olun.
içinizi ferah tutun.ben inanıyorum oğlumun kardeşini koruduğuna.
ALALH HEPİMİZİN DUALRINI KABUL ETSİNNNNNNNN
KUCAKALRIMIZ BOŞ KALMASINNNNNN
DOLSUNNN MİS KOKULULARLA
öncelikle bütün arkadaşlara geçmiş olsun ve Rabbim hepimize bol sabır versin diliyorum...buraya katılmamda ki sebep kendimi çok yalnız hissetmem...doğum yapalı daha dört gün oldu erken doğumdu...beşinci ayımıza kadar her şeyimiz çok güzel gitmişti en son cinsiyetini öğrenmiştik tam göstermemişti ama erkek dendi..idrar yolları enfeksiyonum vardı ve sürekli fitil ilaç kullandım. yine kullanmam gerekiyordu devam ederken bir sabah kanamam oldu açık kırmızı adet kanı gibi agrımda vardı..hemen doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi hastaneye yatırıldım fitil iğne serum verildi iki gün yetmezse dört gün tedavi görmem gerektiği söylendi...dört gün boyunca yattım rahim kısalması olmuş 24mm idi ve rahimde 1cm açılma olmuştu bayramdan bir gün önce taburcu oldum ve yatak istirati verildi yine iğne ve antibiyotikler iki hafta boyunca yattım ve yine sancım kanam oldu hemen gittim serviks uzunluğu 17mm güşmüş ve bebeğim erken doğuma hazırlanmiş her an doğum olabilir dendi kadın dogumasevkettiler orası da fakülteye bir kaç doktor muanesinden sonra her şey normal dendi uzunluk19mm olmuş bebeğim gayet sağlılklı suyu normal eve geldm ve ertesi gün doktoruma gittim o da herşeyin iyi olduğunu söyledi ama yine yatmam gerekecekti eve geldim yattım ertesi gün akşam bir kaç iş yapmam istendi kalktim yaptım ve akşam hafif ağrım oldu sabaha kadar hızlandı ve tekrar doktora gittim serviks uzunluğu 13mm düşmüş artık yapılacak bir şey yok dendi fakülteye tekrar sevk ...doğumun engellenemeyeceği ve makad geliş olduğu söylendi 23+5 günlüktü yaşama şansı yüzde kırk....akşama kadar serum ilaç verildi ve sancım daha da arttive beni tek odaya aldılar doğuma alınacağım diye düşündüm sancım gittikçe çoğaldı kendi annem yanımdaydı dayanamadı doktora müdahale edin dedi doktorlarhiç bir müdahalenin yapılmayacağı kendi başima yatakda doğuracağim söylendi...sancılar iyice artti ve çıldırdım artık 5 aralık pazar günü sabah 10 da doğum oldu ....müdahale edilmedi sadece bebeğimi alıp morga beni de kürtaj masasına aldılar....temizlediler ertesi gün taburcu ettiler...bebeğimi koklayamadan mezara koydum daha adı bile yoktu....rabbim demek ki hayırlısıymış....ama çok zor şuan ....bütün anne adaylarına tavsiyem stresten uzak durun hayatınızı yaşayı hiç bişeyi takmayı değmez çünkü... üzülen yıpranan siz olursunuz....bir sorun yok denildi 1 yıl sonra tekrar düşünün dendi....bilemiyorum tekrar cesaretim olurmu bilemiyorummm herkese teşekkürler.....
Merhaba arkadaşlar..nasılsınız..Ben birşey soracağım..Histeroskopiden sonra kanama ne şekilde olur.Ben hastanedeyken bayağa bir kanama olmuştu.Adetin 1 günki gibi bir kanama.Ertesi gün 1-2 damla şeklinde , sonra hiç gelmedi , ama ara ara kasıklarımda çekme gibi bir kasılma oluyordu ve bugün az önce hatta köyü akıntı şeklinde ufak siyah bir pıhtıyla bir kanımsı geldi..Normal mi bunlar?Ben birde şimdi 15 Aralıkta adet olmam lazım onun işareti olabilir mi? Şayet geçmez ise yarın bir hastaneye gidip doktoruma soracağım birde test sonuçlarımı alacağım..öff rahatsız oldum şimdi
Canım ben açık ameliyatın arkasından histeroskopi olmuştum yapışıklık olmasın diye.Histersokopiden sonra kanaman oluyor. Ama adet kanaması gibi değil. Zaten doktor adetin biter bitmez. Daha rahim ince olduğu için yaptığından adet olma olasılığın olmuyor.İlk gün yoğun kanama oluyor. Sonraki kanamalar hafifliyor verdiği ilaçlarla.Bu dediklerinin hepsi oluyor. Rahim toplanmak için kasılıyor. Ben histeroskopiden sonra 34-35. günde adet olmuştum. Doktor normaldir bu durum demişti.Bir de ilk adetin çok ağrılı oluyor.SOnrakiler düzeliyor
Selam kızlar bugün aşılamam oldu ama ben biraz hastayım nezle olmuşum dinleniyorum bugün yeni bir adım attık bakalım neler olcak..kendinize çok iyi bakın..
Selam kızlar bugün aşılamam oldu ama ben biraz hastayım nezle olmuşum dinleniyorum bugün yeni bir adım attık bakalım neler olcak..kendinize çok iyi bakın..
hayırlı olacak inşallah.......faceden de yazmıştm..çoook geçmiş olsun...allah şifa versin....hadi sende bengisu nun arkasından ona takıl...sonra gamze...sonrada inşallah ben geleyim peşinizden:):81:
canım hadi hayırlısı bakalım
bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz ikiside kız doğdular şu anda biri kucağımda 6 aylık oldu diğeride cennette...
inş seninde evladın olur kucağına alırsın
Teşekkür ederim arkadaşım benimde cennette ikiz kızlarım var inşallah kardeşini gönderirler artık bana Allah bebeğini sana bağışlasın tam yemelik zamanları :)
zaman ayırıp okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkürler...bir nebze de olsa rahatlatıyo bunu bilmek en yakınımdan bile yakınsınız.....sabahtan beri yağmur yağiyo dişarıda tek istediğim o yağmuraltında saatlerce kalmak belki her şeyi hafifletir....belki unutturmaz ama....Rabbimden tek dileğim artık zaman geçsin su gibi aksın...geriye dönüp baktığımda o günlerde geçti demek istiyorum....Rabbimher şeyin hayırlısını nasip etsin herkese....tekrar anne olma atşiyle yanan arkadaşların,doğumuna haftalar kalan,bebeğini sabırla bekleyen bütün arkadaşların ALLAH ım yar ve yardımcısı olsun....her şeyin en hayırlısını nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?