Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bebişin cinsiyeti tam belli değil. Tamhminim var ama kesin emin olmadan bir şey söylemeyeyim dedi. Bende raporluyum ama galiba çalışamıyacağım gibi görünüyor dün doktotum br kaç doktor arkadaşınıda muayeneye çalırdı baktılar, serkraj yapalım mı diye incelediler. Serkrajı plesentam aşağıda olduğu için tehlikeli buldular. Kesin yatak istirahati dedi doktorlar. Plesantamın yeri iyi değilmiş, yani plesenta previa. Normalde 25.-26 haftaya doğru toparlaya biliyormuş plesenta ama benim plesenta toplamayacakmış gibi gömrünmüyor dedi doktor. Vallahi beni evde kalma fikri korkutuyor, Allah yardımcım olsun daha çok erken.

Benim biraz tiksintim olmuldu ama hiç kusmadum. Maşallah kilo alışımda iyi. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Üç defa tedavi hep yatak istirahi derken kilo almıştım, üstünede 3-4 kilo koydum. Yani anlayacağım simdiden zaten Maşallahım var. Seni formunu koruduğun için tebrik ediyorum. Allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah sabırlar versin. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın. Benden sana naçizane bir tavsiye tekrar bebek düşünmeden önce ayrıntılı bir kontrolden geç ve bütün tetkiklerini yaptır. Doktorlar uğraşmak istemiyor birşeyin yok deyip geçiyorlar ama hiçbirşeyin olmasa neden rahim ağzı durduk yerde kısalmaya başlasın. Herkese konuşması çok kolay geliyor ama yaşamayan anlamıyor.

Çok başın sağolsun canım. Allah yardımcın olsun. Bu acıyı ancak çeken bilir. O yürek yangını başka. Allahım kiseye vermesin. Metanetli ol. Allahım sana güç dayanma gücü versin.

Canım başın sağolsun acın çookk taze gerçi hepimizin acılar daha dün gibi yaşanıyor ama bizler buna alıştık ve alışmak zorundayız..Senin de şimdi biraz zamanın var ve sana tavsiyemiz lütfen tüm testlerini yaptır.Genetik testleri hormon seviyeleri vs.Bunlar gözle görünmeyen bir çok şeye işaret olabilir.Bende bebeğimi kaybettiktwn sonra doktoruma dedimki Genetik testleri yapalım oda dedi ki bebeğiniz de herhangi bir sağlık sorunu yok ben pek birşey çıkacağını sanmıyorum dedi ama kan pıhtılaşma çıktı.Yani bebeğimin geri kalıp beslenememsi bunun sorun olduğu ortaya çıktı.Yani kan pıhtılaşma karşısında kan sulandırıcı iğne kullanmak..Sende tüm testlerini yaptır öyle yenş umutlara adım atmanız tavsiye ederim.Normal doğumla yaptıysan en az 3 ay bekleniyor sezeryan ile en az 6 ay deniyor.Ama herşeyden önce senin moralinin durumu çok önemli...başın sağolsun canın sıkıldıkça biz burdayız

saol canım ya zaten aynı şehirlerde olsak bi arada olmamız çok daha güzel olurdu...dualarımız birbirimiz için olacak.doğumum nasipse trabzon özel karadeniz hastanesinde olacak...
Hadi hayırlısı güzelim benim biz senin yanındayız dualarımızla bunu zaten biliyorsun.Sende bize doğam esnasında dua edersen çok seviniriz..

eksik olma sen bizlerin ilk umudun sevincisin senden sonrada diğer arkadaşlar gelecek ve sıra hayırlısınlada bize..

Sen bizim listemizde yer alıyorsun sen girmesende biz seni hep anıyoruz.Ara ara gir bilgi ver olurmu.Herşeyin yolunda olduğuna sevindik allah hayırlısınla tamamını erdirsin..

Merhaba arkadaşlar..nasılsınız..Ben birşey soracağım..Histeroskopiden sonra kanama ne şekilde olur.Ben hastanedeyken bayağa bir kanama olmuştu.Adetin 1 günki gibi bir kanama.Ertesi gün 1-2 damla şeklinde , sonra hiç gelmedi , ama ara ara kasıklarımda çekme gibi bir kasılma oluyordu ve bugün az önce hatta köyü akıntı şeklinde ufak siyah bir pıhtıyla bir kanımsı geldi..Normal mi bunlar?Ben birde şimdi 15 Aralıkta adet olmam lazım onun işareti olabilir mi? Şayet geçmez ise yarın bir hastaneye gidip doktoruma soracağım birde test sonuçlarımı alacağım..öff rahatsız oldum şimdi

başın sağolsun allah sabır versin şuan canın çok yanıyo acın çok taze eminim ama zaman geçtikçe alışıyosun kabulluniyosun ve şuan belkide kolay kolay bebek yapmam diyosun ama bi kaç ay geçince içinde karşı koyulmaz bbi istek oluyo çünkü biz anneliği yarımda kalsa tattık bizim acımızı ancak yeni bi evlat hafifletir sanırım sende çok stresli bi ortamdasın ve erken doğum sebebin bu olabilir bence önce rahat olabileceğin bi ortam sağla kendine yeni acılar yaşamamk için dört beş ay bekleyip yaparsın eminim biraz zaman geçince sende istiyeceksin benim ilki erken doğum ikincisinide ağustosta düşürdüm bi sene beklemeyi planlamıştım ama annelik isteğimin önene geçemiyorum

Canım ben açık ameliyatın arkasından histeroskopi olmuştum yapışıklık olmasın diye.Histersokopiden sonra kanaman oluyor. Ama adet kanaması gibi değil. Zaten doktor adetin biter bitmez. Daha rahim ince olduğu için yaptığından adet olma olasılığın olmuyor.İlk gün yoğun kanama oluyor. Sonraki kanamalar hafifliyor verdiği ilaçlarla.Bu dediklerinin hepsi oluyor. Rahim toplanmak için kasılıyor. Ben histeroskopiden sonra 34-35. günde adet olmuştum. Doktor normaldir bu durum demişti.Bir de ilk adetin çok ağrılı oluyor.SOnrakiler düzeliyor

Canım benim ameliyatım adetimin 21.günü oldu nedenide co culture için parça alındı o yüzden.Ve ayrıca herhangi bir ilaç kullanmıyorum vermediler..Zaten durmaksızın bir kanama değil..umarım bir sorun yoktur herhalde..sağol canım benim

Başın sağolsun. Allah sabırlar versin.Bende bebeklerimi hiçbirşey yokken birden gelen sancılar ve doktorumun bunu anlamamasıyla kaybetmiştim.Allah tez vakitte meleğinin kardeşini gönderir inşallah.

Selam kızlar bugün aşılamam oldu ama ben biraz hastayım nezle olmuşum dinleniyorum bugün yeni bir adım attık bakalım neler olcak..kendinize çok iyi bakın..

Ya Rabbi..;
Bana DuA edenlerin duasini…
Benden dua bekleyenlerin duasini…
Benden dua isteyenlerin duasini…
Ve ;
Benim dualarimi ;
Dergah-i Izzetinde kabul eyle…
(Amin)!
cuma gününe özel bir dua olsun istedim....

Selam kızlar bugün aşılamam oldu ama ben biraz hastayım nezle olmuşum dinleniyorum bugün yeni bir adım attık bakalım neler olcak..kendinize çok iyi bakın..

hayırlı olacak inşallah.......faceden de yazmıştm..çoook geçmiş olsun...allah şifa versin....hadi sende bengisu nun arkasından ona takıl...sonra gamze...sonrada inşallah ben geleyim peşinizden:):81:

canım hadi hayırlısı bakalım
bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz ikiside kız doğdular şu anda biri kucağımda 6 aylık oldu diğeride cennette...
inş seninde evladın olur kucağına alırsın

hayırlı olacak inşallah.......faceden de yazmıştm..çoook geçmiş olsun...allah şifa versin....hadi sende bengisu nun arkasından ona takıl...sonra gamze...sonrada inşallah ben geleyim peşinizden:):81:

Çok saol Maytap'cım ne güzel demişsin inşallah böyle peşpeşe güzel haberler veririz :) sen nasılsın ??

Teşekkür ederim arkadaşım benimde cennette ikiz kızlarım var inşallah kardeşini gönderirler artık bana Allah bebeğini sana bağışlasın tam yemelik zamanları :)

Teşekkür ederim arkadaşım benimde cennette ikiz kızlarım var inşallah kardeşini gönderirler artık bana Allah bebeğini sana bağışlasın tam yemelik zamanları :)

bende iyiym...idare ediyorum..benden 1 ay sonra kardeşimn arkadaşı erken doğum yaptı...ben 24 haftalı oda 26 haftalık erken doğumdu..bebeişi dün küvezden dün çıktı...hem çok sevindim hemde elimde olmadan üzüldüm.......

Canım aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer hamilelik haberini alacağız. Sana da geçmiş olsun. Kendine iyi bak taze annemiz.

canım benim tüp bebekte de nezle olmuştum ama habiş kaldım inşallah sende hayırlısıyla hamile olucaksın allah hayırlısıyla bize meleklerimizin kardeşlerini gönderir inşallah.... şimdiden hayırlı olsun canım...

zaman ayırıp okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkürler...bir nebze de olsa rahatlatıyo bunu bilmek en yakınımdan bile yakınsınız.....sabahtan beri yağmur yağiyo dişarıda tek istediğim o yağmuraltında saatlerce kalmak belki her şeyi hafifletir....belki unutturmaz ama....Rabbimden tek dileğim artık zaman geçsin su gibi aksın...geriye dönüp baktığımda o günlerde geçti demek istiyorum....Rabbimher şeyin hayırlısını nasip etsin herkese....tekrar anne olma atşiyle yanan arkadaşların,doğumuna haftalar kalan,bebeğini sabırla bekleyen bütün arkadaşların ALLAH ım yar ve yardımcısı olsun....her şeyin en hayırlısını nasip etsin....

canım başın sağolsun... kendini toplamalısın canım hayat devam ediyor meleğinin kardeşi için cok iyi olman lazım allah her şeyin en güzelini vericektir... şuanın ne kadar zor olduğunu biliyorum hayat boş geliyor emin ol zamanla daha iyi olucaksın ama hiç unutmicaksın inşallah hayırlısıyla meleğinin kardeşini kucağına alıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…