Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım başın sağolsun bu acının üzerine söylenecek söz de yok...Rabbim sonsuz sabır ve hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar meleklerimizin kardeşlerini tez zamanda nasip etsin ve bu acının tekrarını hiçbirimize yaşatmasın inşallah.

yirmiyas arkadaşım yaşın 20 ise ve böyle bir acıyla yüzleşmişsen gerçekten çok ağır gelir. Öncelikle rabbim sana bol sabırlar versin. Ama şunu aklından çıkarma ki daha doğurganlığının devam edeceği uzun yılların var. İnşallah en kısa zamanda rabbim sana meleğinin kardeşini gönderir. Çok acele de etme kendini ruhen hazır hissetiğinde olacak bu.

Selam kızlar bugün aşılamam oldu ama ben biraz hastayım nezle olmuşum dinleniyorum bugün yeni bir adım attık bakalım neler olcak..kendinize çok iyi bakın..

İnşallah bu seferki tutunur sana ve güzel haberi verirsin selenciğim. Bol portakal ye. Ben de 3-4 gündür gribim bir türlü toparlayamadım. :94:

hepinizden de ALLAH razı olsun...ve Rabbim bütün darda kalanların ve yardıma muhtaçların yardımcısı olsun....Rabbim herkese her şeyin acının bile hayırlısını nasip etsin....

İnşallah bu seferki tutunur sana ve güzel haberi verirsin selenciğim. Bol portakal ye. Ben de 3-4 gündür gribim bir türlü toparlayamadım. :94:

Teşekkür ederim Map'cim inşallah hepimiz birgün güzel haberler verebiliriz..Portakal limon mandalina ile günlerimi geçiriyorum ama hiç toparlayamadım dahada ilerledi havalarda çok fena soğudu dikkat etmek lazımm sanada geçmiş olsun arkadaşım

Saol Gamze'cim inşallahh ard arda güzel haberler veririz ilk olarak senden bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsunn

selencim aşılaman hayırlı olsun canım . Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım inş. bebeğin seninledir .Nezle içinde geçmiş olsun bol sıvı al ve dinlen , bende oğlumda aşılama olduğumda felaket grip olmuştum ve oğluşum benimleydi..

Yirmiyaş Rabbim sabırlar versin sen elinden geleni yapmışsın ihmal etmemişsn ama meleğinin ömrü bu kadarmış canım .Allahım bir daha aynı acıları yaşatmasın inş..

Teşekkür ederim Özlenen'cim dediğin gibi yapıp bol bol dinleniyorum biraz daha iyiyim sonuç ne olur bilmem ama sizlerin güzel dileklerinizi almak beni çok sevindiriyor..sende kendine ve meleğine iyi bak arkadaşım sizler bizler için umutsunuz :)

Günaydın Melek Anneleri.
Ben cumartesi bebeğimi gördüm. İlk karşılaşmamız üzücü oldu. Doktorum bu hafta yurtdışına gideceği için salı gününkü randevumu cumartesiye aldı. Ultrason muayenemizde bebeğimin kalp atışını daha alamadık erken olduğundan ama kesenin yanında kocaman bir kan pırtısı vardı. Doktorum düşük tehliken var dedi. Eğer kanaman olursa bebek düşebilir. Kanaman olmazda gebeliğin devam ederse iyibir hamilelik geçirmeyeceksin dedi.

canım üzülme can cıkmayqan candan ümit kesilmezmiş drlar ablamada dedi kanaman olursa bebğin kaybedersin dedi allah bilir ancak sen moralini yüksek tut dr. ablama hiç cocuğun olmaz da dediler daha neler yani alllaha sığın inşallah bir şey olmicaktır bol bol dinlen

İnşallah olmaz ama çok karışığım. Hiç keyfim yok. Moralimi yüksek tutmak için uğraşıyorum. Sürekli Allaha dua ediyorum. Bir daha aynı acıyı yaşatma Rabbim diye.

Son düzenleme:
İnşallah olmaz ama çok karışığım. Hiç keyfim yok. Moralimi yüksek tutmak için uğraşıyorum. Sürekli Allah dua ediyorum. Bir daha aynı acıyı yaşatma Rabbim diye.

amin canım allah bidaha yaşatmasın canım allaha sığın allaha emanet et hakkımızda hayırlısı için dua et dinlen ve sevdiğin şeyleri yap yıpratma cocuk büyüse o pırtı küçülür kurur bende ilk ayda vardı lekeler geldi ama durdurduk ben enfeksiyon yüzünden kaybettim yavrumu inşallah sağlıkla kucağına alırsın şuan risklisin cümkü bebeğin daha küçük sana tutunmaya calışıyor oyüzde yat bende 3-4 aylık olanakadar ben öyle yapmıştım

İnşallah dediğin gibi olur. Doktor istirahat için birşey demedi.İlaçta vermedi. Anlamadım. Geçen sene meleklerimde de kanamam olmuştu progestan vermişti doktor.Artık Kalp atışlarını duyana kadar müdahele etmiyorlarmış, ilaç falan vermiyoruz dedi. Zaten izinlerimi, rapor hakkımı bitirmiş durumdayım 2010 için. Meleklerimin doğumu ve ameliytta hepsi bitti. Artık 2011 de kullancam inşallah.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…