Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşım hakkında hayırlısı olsun sen kendini yormamaya ve yıpratmamaya çalış bol bol dua et bizlerde senin için dua ederiz içini ferah tut inşallah sağlıkla bugünleri atlatırsın ve bebeğine kavuşursun..

İnşallah canım atlatırım. Canım senin de geçen hafta aşılaman olmuş. İnşallah bebişin senledir.Kendine iyi bak sende

Bengisucum canını sıkmamaya çalış. Kanaman olsa bile her kanaması olan düşük yapmıyor ayrıca kese etrafından kan pıhtısı pek çok hamilede görülebiliyor ve çoğu zaman kendiliğinden kayboluyor. Benim kardeşiminin de 6 haftalıkken gittiğinde kesesi aşağıdaydı ve etrafında kan pıhtısı vardı ona da kanaman olabilir, düşük yapabilirsin dediler ama 2 hafta sonraki kontrolünde hem kese yukarı çıkmıştı hem de kan pıhtısı kaybolmuştu. Doktorlar her zaman en kötü ihtimalleri söylüyorlar. İnşallah birbirimize ettiğimiz dualarla hepimizin hamileliği mutlu sona ulaşacak.

çok geçmiş olsun.....çok canını sıkma ...yat dinlen arkadaşım..Allahın izniyle hiç bişi olmayacak de....drlar hep en kötü ihtimali söylerler....çokta kafanı takma...

herkese günaydn....anakaraya kış geldi...okul bembeyazdı..yoolllar buzdu...çok korkunç gittim okula...Allah herkesi kazalardan belalardan korusun

canım çok geçmiş olsun...ve geçecek inşallah ileriki haftalara geldiğinde bu günlerin degeçtiğini göreceksin...Rabbim inşallah bi sorun olmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder....dualarımız seninile...RABBİM YARDIMCIN OLSUN...her şeyin hayırlısı olması dileğiyle...
bu gün Ürgüp te göz kamaştıran beyazlık ve ışıltı var...camdan dışarı bakılamıyo bile...bu kadar güzell...

Canım canımı sıkmamak için uğraşıyorum ama elimde değil. Önceki hamileliğimdekileri yaşayacam diye korkuyorum işte. Biz melek anneleri böyle panik geçirecez galiba hamileliğin her sürecini. Allah hayırlısını versin.
çok geçmiş olsun.....çok canını sıkma ...yat dinlen arkadaşım..Allahın izniyle hiç bişi olmayacak de....drlar hep en kötü ihtimali söylerler....çokta kafanı takma...
Teşekkür edrim maytapcım. kendimi dinlememek için uğraşıyorum. Sürekli dua ediyorum. Rabbim hgayırlısını versin.

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun senden. Dualarınızdan beni eksik etmediğiniz için tüm melek anneleri Allah sizden de razı olsun. Her zaman benim de dualarımdasınız. Rabbim hamilelere bebeklerine kavuşmayı, hamile olmayanlara da hamilelik nasip etsin. Hepiniz için tek tek dua ediyorum arkadaşlar.

herkese günaydn....anakaraya kış geldi...okul bembeyazdı..yoolllar buzdu...çok korkunç gittim okula...Allah herkesi kazalardan belalardan korusun

Kış bi anda çok fena bastırdı bize daha kar gelmedi durmak bilmeyen bir yağmur var..ne güzeldir şimdi oralar bembeyaz benim yerime camın önünde bi kahve iç beyazlığı izlerken nefiss :))

canım hemen moralini bozma allahım çok büyük bende arkadaşlara katılıyorum,hem erken olduğu için kalp atışları alınmamış inşallah bidahaki kontrolünde herşey güzel olacak...allahım güldürecek yüzümüzü...

merhaba CANLARIM....
bugün hastaneye gittik yatış işlemlerimi yaptırdık, odamızı seçtik,tahlillerimizi yaptırdık kısmetse yarın sabah 7 de hastanedeyiz 9 a kadar alır beni sezeryana doktorum...hala inanamıyorum allahım sonunuda hayırlı eylesin inşallah sağ salim kızımı alırım kucağıma...size dua edeceğim sizde bana dua edin canlarım...sizleri seviyorum...HOŞÇAKALIN kendinize iyi bakın...

yarın büyük gün:)))çok sevindim...Allah kolaylık versin inşallah....yarın yine derim ama bugünde diyeyim ''HOŞGELDİN EYLÜL BEBEK''................dualarını bekliyoruz.....

Kış bi anda çok fena bastırdı bize daha kar gelmedi durmak bilmeyen bir yağmur var..ne güzeldir şimdi oralar bembeyaz benim yerime camın önünde bi kahve iç beyazlığı izlerken nefiss :))

en sevdiğim şey...sıcak evden cam kenarında sıcak şeyler içmek....evde güzelde..... işe giderken çok korktum...arabayı kaydıracağım dciye kendimi kastım..hala bacaklarım ağrıyor...her yer buzdu...

buarada sen nasılsın????varmı bişiler:))

cok heyecanlandım yaa ne güzel kızınla sağlıklı bir şekilde eve gelirsin inşallah yegenimizi benim için öp sımsıkı sarıl şimdiden allah analı babalı büyütsün canım allah nazarlardan saklasın.. allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…