tabi sağlıkla kucağımıza gelsinler cekilecek cileyi cekicez artık inşallah emeklerin karşılağını rabbim versin canım 6 haftalık olmuşsunmaşallah gec döllenme olmuş galiba
Evet geç döllenme oldu. Yumurtalıkların geç yumurtlamasından oldu galiba. Öbür hamileliğimdede geç döllenmeydi.Galiba geç yumurtluyorum
Günaydın Melek Anneleri.
Ben cumartesi bebeğimi gördüm. İlk karşılaşmamız üzücü oldu. Doktorum bu hafta yurtdışına gideceği için salı gününkü randevumu cumartesiye aldı. Ultrason muayenemizde bebeğimin kalp atışını daha alamadık erken olduğundan ama kesenin yanında kocaman bir kan pırtısı vardı. Doktorum düşük tehliken var dedi. Eğer kanaman olursa bebek düşebilir. Kanaman olmazda gebeliğin devam ederse iyibir hamilelik geçirmeyeceksin dedi.
Günaydın arkadaşım hakkında hayırlısı olsun sen kendini yormamaya ve yıpratmamaya çalış bol bol dua et bizlerde senin için dua ederiz içini ferah tut inşallah sağlıkla bugünleri atlatırsın ve bebeğine kavuşursun..
Evet geç döllenme oldu. Yumurtalıkların geç yumurtlamasından oldu galiba. Öbür hamileliğimdede geç döllenmeydi.Galiba geç yumurtluyorum
evet o zaman kalp atışlarını ne zaman duymuştun??
günaydın selen nasılsın??
İyiyim Gamze'cim işe adapte olmaya çalışıyorum hafta sonundan sonra sen nasılsın ??
Öbür hamileliğimde 6. haftanın sonuna geliyordum. Kanamam oldu. Düşürdüm sandım. Acile gittim. Ozaman kalp atışlarını duymuştuk. 3 hafta bol miktarda kanamam olmuştu. Sonraki haftalarda herşey iyi gidiyordu. Tabii benim bildiğim öyleydi. Karnımdaki toparlanmalar ve kasılmalar. Erken doğum habercisiymiş. Ve 18. haftamda meleklerimden ayrıldım. Şimdi de aynı şeyleri yaşayacam diye çok korkuyorum elimde olmadan.Allah hepimize hayırlısını versin.
İyiyim Gamze'cim işe adapte olmaya çalışıyorum hafta sonundan sonra sen nasılsın ??
iyiyim canım bende pazartesi sendromu yarın yine izin alıcam kullanmazsaam yanacak haftada 2 gün evde iyi oluyor
iyiyim canım bende pazartesi sendromu yarın yine izin alıcam kullanmazsaam yanacak haftada 2 gün evde iyi oluyor
Yıllık izinlerinimi bitirmeye çalışıyosun ne güzel yaa :))bencede 2 gün evde olmak güzel olur ptesi salı geçtikten sonrada hafta hızlanıyor zaten
Günaydın Melek Anneleri.
Ben cumartesi bebeğimi gördüm. İlk karşılaşmamız üzücü oldu. Doktorum bu hafta yurtdışına gideceği için salı gününkü randevumu cumartesiye aldı. Ultrason muayenemizde bebeğimin kalp atışını daha alamadık erken olduğundan ama kesenin yanında kocaman bir kan pırtısı vardı. Doktorum düşük tehliken var dedi. Eğer kanaman olursa bebek düşebilir. Kanaman olmazda gebeliğin devam ederse iyibir hamilelik geçirmeyeceksin dedi.
Günaydın Melek Anneleri.
Günaydın Melek Anneleri.
Canım canımı sıkmamak için uğraşıyorum ama elimde değil. Önceki hamileliğimdekileri yaşayacam diye korkuyorum işte. Biz melek anneleri böyle panik geçirecez galiba hamileliğin her sürecini. Allah hayırlısını versin.Bengisucum canını sıkmamaya çalış. Kanaman olsa bile her kanaması olan düşük yapmıyor ayrıca kese etrafından kan pıhtısı pek çok hamilede görülebiliyor ve çoğu zaman kendiliğinden kayboluyor. Benim kardeşiminin de 6 haftalıkken gittiğinde kesesi aşağıdaydı ve etrafında kan pıhtısı vardı ona da kanaman olabilir, düşük yapabilirsin dediler ama 2 hafta sonraki kontrolünde hem kese yukarı çıkmıştı hem de kan pıhtısı kaybolmuştu. Doktorlar her zaman en kötü ihtimalleri söylüyorlar. İnşallah birbirimize ettiğimiz dualarla hepimizin hamileliği mutlu sona ulaşacak.
Teşekkür edrim maytapcım. kendimi dinlememek için uğraşıyorum. Sürekli dua ediyorum. Rabbim hgayırlısını versin.çok geçmiş olsun.....çok canını sıkma ...yat dinlen arkadaşım..Allahın izniyle hiç bişi olmayacak de....drlar hep en kötü ihtimali söylerler....çokta kafanı takma...
canım çok geçmiş olsun...ve geçecek inşallah ileriki haftalara geldiğinde bu günlerin degeçtiğini göreceksin...Rabbim inşallah bi sorun olmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder....dualarımız seninile...RABBİM YARDIMCIN OLSUN...her şeyin hayırlısı olması dileğiyle...
bu gün Ürgüp te göz kamaştıran beyazlık ve ışıltı var...camdan dışarı bakılamıyo bile...bu kadar güzell...
herkese günaydn....anakaraya kış geldi...okul bembeyazdı..yoolllar buzdu...çok korkunç gittim okula...Allah herkesi kazalardan belalardan korusun
Eğer herşey yolunda giderse 3 hafta sonra gitcem. Kalp atışları da 6.-7. haftada duyulur dedi. Bana 8. hafta da randevu verdi.O zaman da Rahimin dikilmesi için gün vercek. 12. haftada da rahimi dikeriz dedi. Yani anlayacağın bayağı zorlu bir süreç olcak benim için. İnşallah meleklerimin kardeşini sağlıkla kucağıma alırım da ben bu sıkıntıları çekmeye razıyım.
canım bu durumda en önemli şey moral zor ama yüksek tutmam lazım sürekli kafanda kötü şeyler kurma rahat olmaya çalış başka şeylerle meşgul ol rabbim yardımcın olsun inşallah bişey olmaz
Günaydın Melek Anneleri.
merhaba CANLARIM....
bugün hastaneye gittik yatış işlemlerimi yaptırdık, odamızı seçtik,tahlillerimizi yaptırdık kısmetse yarın sabah 7 de hastanedeyiz 9 a kadar alır beni sezeryana doktorum...hala inanamıyorum allahım sonunuda hayırlı eylesin inşallah sağ salim kızımı alırım kucağıma...size dua edeceğim sizde bana dua edin canlarım...sizleri seviyorum...HOŞÇAKALIN kendinize iyi bakın...
Kış bi anda çok fena bastırdı bize daha kar gelmedi durmak bilmeyen bir yağmur var..ne güzeldir şimdi oralar bembeyaz benim yerime camın önünde bi kahve iç beyazlığı izlerken nefiss :))
merhaba CANLARIM....
bugün hastaneye gittik yatış işlemlerimi yaptırdık, odamızı seçtik,tahlillerimizi yaptırdık kısmetse yarın sabah 7 de hastanedeyiz 9 a kadar alır beni sezeryana doktorum...hala inanamıyorum allahım sonunuda hayırlı eylesin inşallah sağ salim kızımı alırım kucağıma...size dua edeceğim sizde bana dua edin canlarım...sizleri seviyorum...HOŞÇAKALIN kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?