Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım ya çok sevindim inan saatler kalmış mutluluğa ...ve Rabbim inşallah hayırlısıyla kavuşturur kızına...Rabbim yardımcın olsun doğumdan sonra yazarsın artık ...Rabbim hayırlı ömür hayırlı bi evlat nasip etsin ...

herkese günaydn....anakaraya kış geldi...okul bembeyazdı..yoolllar buzdu...çok korkunç gittim okula...Allah herkesi kazalardan belalardan korusun
evet yaa..allah yardımcınız olsun..istanbulda da ara ara sulu kar yağıyor ama bayağı bir soğudu..allah hepimizi korusun

Canım benim özellikle senin için girdim bakayım birşeyler yazmışmısın diye..gerçi faceden de yazacaktım sana..canım tüm dualarım bu akşam ve yarın sabah seninle..allahım hayırlısınla iyi bir ameliyatla bebeğini kucağına verecek..allah yardımcın olsun..bütün dertlerin hüzünlerin kötü günlerini geride bırakmak için saatler kaldı..allahım senin ardından diğerlerimizede hayırlı bebekler gebelikler ve doğumu yaklaşan arkadaşlarımdan bir avazda kurtarmasını nasip etsin..Bebeişinin resimlerini bizlere faceden paylaşmayı unutma...onu benim için çok öp tüm melek kardeşleri onu koruyacak ve annesinin kucağına sağlıklı gelmesi için yanında olacak...allahım yar ve yardımcın olsun..seni çok öpüyorum sevgiler..kız gözlerimi doldurdun vallahi canım yaa...bizde tez zamanda kavuşalım

canım benim hiç panikleme güzelim..benimde ikizlerimin kesesinin altında büyük bir kanama alanı vardı ara ara ip ip kanamam olurdu ama kese büyükdükçede kan pıhtımız kaybolmuştu..Sen hiç stres olma iyi düşün geç döllenmeden dir güzelim..öpüyorum herşey iyi olacak

arkadaşlar bugün dr. gittim ve biopsi sonucum çıkmıştı.Allahıma şükürler olsun çok iyi çıktı herhangi bir şekilde iltihap gibi kötü bir durum yok , buda şu demek inşallah co culture için alınan dokuda iyi olacak ve inşallah herşey bu sefer iyi geçecek.Rahim içeriside temizdi..Allahım sizlerin duasıyla birlikte herşeyi yoluna sokarak yeni yıldaki denememde iyi geçmesi için ümidimi yeşerir hayırlısınla..

papatya çok sevindim....bende canı gönülden inanıyorum ve Allahımdan ümit ediyorum ki yeni yıl hepimize için hayırlar getirecek....

Özlemimsin güzel arkadaşım benim en sonunda çektiklerinin mükafatına kavuşuyorsun. Rabbim sana ve minik kızına birlikte sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bundan sonra seni hiçbieşey üzmesin. Hep böyle sevinçli günlerin olsun. Kızına banim yerime de sarıl ve kokusunu içine çek. Bir de fotoğraf eklersen sonra süper olur. İnşallah sezaryenin de kolaylıkla geçer çabucak kendini toparlayıp bize güzel haberlerini ulaştırırsın. Şimdiden tebrikler

Bengisu önce şunu söylemek isterim ki kesenin görülebilmesi olumlu birşey. Pıhtı olayına gelince kese yerleşirken rahim damarlarında yer yer kanama oluyor ve bu da pıhtılaşıyor. Şu an kanaman da yokmuş. E o zaman takılma hiç. Ben bu kadındoğumcu grubunu anlamıyorum bazı şeyleri önemsemez hafife alırlar sonra olan bizim meleklerimize olur bazı şeyleri de abartır gözüne sokar gereksiz yere moral bozarlar. Bir de şu iki doktor olayı var ya bence o çok önemli. Bence biraz daha olmlu bir kişi ile de görüşsen fena olmaz canım.

Papatya inşallah emeklerinin karşılığını almana az kaldı. Rahim içinin temiz oluşu da çok güzel.
Ocakta mı başlayacaksın tüpe canım?

Papatya inşallah emeklerinin karşılığını almana az kaldı. Rahim içinin temiz oluşu da çok güzel.
Ocakta mı başlayacaksın tüpe canım?

canım ben amin inşallah hepimiz alırız..Evet kısmetse ocakta..12 ocak gibi adet olmayı bekliyorum eğer bu ayki adetim 15 aralık geçikmez ise..

Canım benim nihayet çekilen onca sıkıntının, geçen stresli günlerin sonu geldi. Çok şükür yarın sabrının mükafatını alacaksın. Dualarımız seninle ve Eylülümüzle. Ne olur fırsat bulur bulmaz bize haber ver.

Canım gözün aydın çok sevindim. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

sağol premetecim inşallah inşallah...bir tek şey inanıyorum burda hepimiz aynı duaları yapıyorum ve burda pozitif enerji yüksek ve herkesin herkes için dua ettiğinde hepimizin enerjisi orda yoğunlaşyor ve hepimize pozitife dönüşüyor bunların meyvelerini alan arkadaşlarımız var listede gözüktüğü gibi..sıra yarın özlemimmsin sonra özlenen sonra sen sonra eburcu ve sayamadığım diğer arkadaşlarımız var...meyvelerine kavuşacaklar..sizlerin dualarıyla tedavide olan selen sonra ben hayırlısınla meyvelerimize kavuşur bizlerin dualarıylada diğer arkadaşlarımız gelir..ben buna çok inanıyorum...yeterki dualarımız eksik olmasın..sizler iyiki varsınız...sevgiler

Meleğin seni yormadan mutlulukla gelsin sana inşallah arkadaşım Allah kolay geçirsin dualarımız seninle ve meleğinle

Diikkat et kendine trafikte işe gidip gelirken ve karın tadını çıkarr :) ben iyiyim hiç bişi yok bu arada gerçi olsa bi garip olurdu bu kadar erken heralde :)

Maşallah bundan sonraki herşeyde temiz çıkıcak inşallah çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına gözün aydın arkadaşım

Çok güzel bu haber canım. Sonuçlarının iyi olmasına sevindim. İnşallah hayırlısıyla meleğinin kardeşine bir adım daha yaklaştın. Rabbim bir an önce bebişini gönderir inşallah.
Mapcim bende iki doktor mevzusunu düşünüyordum. Bu gittiğim doktor beni ameliyat eden doktor. Ünv. hastanesinde prof. onun muayenesi birz pahalı onun için ikinci doktorda bana bayağı yüklü gelcek. Eşimde iki de bir o doktor bu doktor yap deyip durma tek bir yerde karar kıl dedi.Bende ameliyat eden doktora gitdiyorum. Çok tecrübeli ve iyi bir doktor. Genelde böyle negatif davranan birdoktor değil. Gerçekten sıkıntı olmasa öyle demezdi.İnşallah dediğin gibi olur. Hayırlısı artık bekleyecez görcez.

Canım inşallah bebişini kucağına alcaksın.Dualarım seninle.Hoş geldin EYLÜL bebek

Son düzenleme:
EYLÜL BEBEK dünyaya merhaba demiştir.....tekrar hoşgeldi...Allah ona ,annesine ve babasına uzuun ve sağlıklı bir ömür versin......

Diikkat et kendine trafikte işe gidip gelirken ve karın tadını çıkarr :) ben iyiyim hiç bişi yok bu arada gerçi olsa bi garip olurdu bu kadar erken heralde :)

kar gtmiş....gece boyu yağmur yağmış.........daha çok erken evet....4.gün diimi bugün???içine doğan bişiler varmı???

kar gtmiş....gece boyu yağmur yağmış.........daha çok erken evet....4.gün diimi bugün???içine doğan bişiler varmı???

Burdada yağmur hiç durmuyo ama ben kışı çok özlemişim..evet 4. gün hiç bişey doğmuyor içime hislerim hiç kuvvetli değil bu konuda benim anladımki ilk seferdeki gibi umutsuz değilim ama zaman geçince nasıl hissetcem bilmiyorum..senin tatil günün dimi bugün ohh süper

evet boş günümdü ama maalsef toplantı var 1buçukta.....akşama kadar da sürer.((içinde umut olması güzel birşey...hep olacak Allahın izniyle de...inşallah olacak......negatif düşünme.....

evet boş günümdü ama maalsef toplantı var 1buçukta.....akşama kadar da sürer.((içinde umut olması güzel birşey...hep olacak Allahın izniyle de...inşallah olacak......negatif düşünme.....

İnşallahh olur hepimizin güzel haberler vericeği günü iple çekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…