Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Özlemimsin şu aralar mis kokulun kucağındadır ,Rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş..

Allahım sağ sağlim bebeğinle hastaneden çıkmayı nasip etsin. Şimdi cennet kokulun koynundadır inşallah. bizim yerimize de öp kokla kızını. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Amin Darısı başımıza.

Allahım yardımcın olsun bengisu. İnşallah nasibimizde bebişlerimizi büyütmek vardır. Sen elinden geleni yap, gerisi Allaha kalıyor. Kendine çok dikkat et, tehlikeli işler yapma, istirahat et. Lütfen morolinide yükset tutmaya çalış. Hepimiz Allaha emanetiz.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Eylül bebek. Yalnız annenin babanın hayatına değil bizim de hayatımıza baharı getirdin, umut tomurcukları açtırdın yüreğimizin kuruyan dallarında. Senin de ömrün hep bahar güzelliğinde geçsin, şansın da bahtın da hep açık olsun.

Çok şükür bir bebeğimize daha kavuştuk. Darısı başımıza olsun.

Kızlar hadibakemden haberi olan var mı? Uzun süredir topiğe girmeyince birkaç gün önce özel mesaj atmıştım cevap gelmeyince baktım ayın 6.'dan beri KK'ya hiç girmemiş. Merak etmeye başladım inşallah bir problem yoktur.

benimde 14 aylık bi kızım var allah herkesin evladını bağışlasın.başına gelmeyende anne olmayanda anlayamaz.allah yardımcın olsun

eylül bebek gönüllerimize taht oldun güneş gibi umut oldun allah seni analı babalı sağlıklı üzün ömürlü hayat versin güzel kızımız..Hepimizin kızı oldun seni kocaman kokulu öpüyorum allah seni nazarlardan saklasın...Özlenimin gözünüz aydın olsun mis kokulu kızını bizim için öp kokla olurmu...sabahtan beri o kadar çok duygu yüklüyüm ki anlatamam...allahım yaralarını sabrını bol eylecek eylül kızını nasip ettiği için ona şükrediyorum ve dileğim hepimiz senin yaşdığın bu güzel duyguyu bizlerede tez zamanda yaşatmasını nasip etmesini...çok öpüyorum sizi...

Maşallah bundan sonraki herşeyde temiz çıkıcak inşallah çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına gözün aydın arkadaşım
Çok tşk ederim selencim inşallah güzelim allah hepimize gönlümüzdeki yatanı nasip etsin..

Yine listeye adim yazilmis,görünce icimde sanki kuslar uucusuyor,dallarim yeseriyor..

hamile arkadaslar,herseyin yolunda gitmesi mükemel..öylede devam edecek
Bekleyen arkadaslar insallah 2011 bizim icin hamilelikl ve bebgimize kavusacagimiz yil olur..

Benim yeni regl tarihim 05.01.2011 yazarsaniz cok mutlu olacagim... insallah o gün geldiginde kirmizi rengi hamilleik testinde görürüm..Bu ay klomene basladim..

Hepiniz sevgi ve umutla kalin

bende merak ettim premetecim çok giremiyorum ama biliyorum o arkadaşı hadibakemi (hamilemiydi canım ya) bilemiyorum bir haber alırsan yaz canım

fericiğim canım inşallah klomenle gebe kalırsın ne kadar çok istiyorsun nasıl yanıp tutuşuyorsun annelik için. Bebeğin seni daha fazla bekletmeden gelir inşallah.

Son düzenleme:
Evde olunca yataktan kanepeye panepeden yatağa yuvarlanıp duruyorum.Çok sıkıcı. İnşallah her şey yolunda gider,mimmoşumu kucağıma alırım. Allahım sen hepimize yardım et.

Aynı şeyleri yaşadaım ikizlerimde 2 ay kadar evde yatmıştım bu beni baydı. Ben midem çok bulandığı için kitap gazete bile okuyamadım. Sen miden fazla bulanmazsa belki bunlarla daha kolay oyalanırsın. Bir de örgü falan. Ben bulantıdan yapamadım. Hatta tv de altyazılı film izlemek bile bulantımı arttırırdı.

Son düzenleme:
selvacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bizim yerimizede öpüp kokla meleğinin kardeşini inşalah bundan sonrası senin için daha güzel olacak

premete benimde haberim yok bayadır topiğimize girmiyo sormuştum daha önce kimseden ses çıkmadı sanırım sıkıntıları var eskide msnden konuşurduk ama bende pek açmıyorum artık

şeymacım sen nasılsın neler yapıyosun yanlışmı hatırlıyorum bilmem ama sanırım sende fazla yazmıyosun topiğe

sagol canim iyi olmaya calisiyorum iste ...
sarki dinleyip agliyordum oglumu cok özledim..

pek yazmiyorum ama neredeyse hergün sizleri takip ediyorum...

bircok melek annesi icin cok seviniyorum ya bebeklerini kucagina aldilar yada en yakin zamanda alacaklar..
ben ise neredeyse 3 sene olacak halaa bekliyorum belki bir bebegim olur diye ..

kimbilir belkide 2011 bizlerin yili olacak..

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Denizim16|38|KIZ|24.12.2010
|Sweetbaby|38|KIZ|24.12.2010
|Hadibakem|36|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|34|KIZ|14.01.2011
|Premete|31|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|29|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|22|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|21|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|16||06.06.2011
|Seblev|16||06.06.2011
|Bengisu82|6||13.08.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamze81|17.12.2010
Aabeyazmelek|20.12.2010
Selen_k|26.12.2010
Feri|05.01.2011[/table]

arkadaşlar inşallah en kısa zamanlarda,yeni yılda yeni umutlar yeni haberler almak nasip olur...ve inşallah Rabbim daha fazla çektirmeden , bitmeyen anne olma isteklerinizi kabul eder ve hayırlarla sizi mutlu eder herkes hakkında en hayırlısını versin diliyorum...bu steye girdiğimde umtlanıyorum her şey güzel olacak diye güzel haberleri okuduğumda da mutlu oluyorum tanımıyorum ama küçük mutlu yazılar bile mutlu ediyor sizler adına....ve kalpten edilen karşılıksız dualar...gerçekten çok güzel bi duygu sanki kendime sevinir gibi..... karşiliksız ve beklentisiz bi sevgi...bu bozulmayan güzellikler bile mutlu olmak için yetiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…