Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

EYLÜL bebek hoşgeldin hergün daha umutlanıyor insan bu güzel haberlerle Mevlam hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin bahtın şansın açık olsun anne ve babana bağışlasın Allahım seni

Özlemimsin canim gözün aydin , Rabbim kizina hayirli uzun ömürler versin, onu sizlere bagislasin cektigin zorluklari ve üzüntülerinizi unuttursun size Eylül bebekle...

harikasın premetecim dün yazıp listeyi söylicektim ama sen çoktan halletmişsin..ellerine sağlık..Bu listeyi görmek beni o kadar çok mutlu ediyorki aman nazarlardan saklasın..Bu topiğe gelmeden ilk seninle tanışmıştık sonra burası evim oldu..Ve bir liste tuttulduğunu görünce çok sevinmiştim..
Ben geçen sene ilk tüp bebeğe başlamadan önce burdaki tüp bebek topiğine girip bilgi almaya başladığımda da bir liste oluşmuş ve dolaşıyordu ve umutla o listeye girmeye çalışıyordum ve girmeye başarmıştım..Sonra bebeğimi kaybettiğimde kayıp listesinde yer almıştım..Şimdi de umudum melek annesi olarak melek kardeşine kavuşma listesine sizler gibi girmek..Kendim içinde dua ederken sizleride asla unutmuyorum can yoldaşlarım...
Arkadaşımın halası hacıdan geldi bol bol dua etmiş benim için ve bir tesbih getirmiş.Bol bol okumuş tesbihide orda ..Allahın izniyle cuma günü o tesbihi hem kendime hemde sizler için her gün usanmadan bıkmadan çekmeye başlıyacağım...Allahın izniylede hepimiz 2011 yılında bu listelerde yer alıp ve bu topiğe başka yeni adaylar gelmeden kapatıp , melek kardeşlerine kavuşan anneler olarak yeni bir topikte buluşuruz...Tüm dualarım böyle olacak banada bu dualarda destek olun arkadaşlarım...

merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.

hayırlısıyla sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle tez zamanda size de bana da Rabbim bebişler nasip eder inşallah

Son düzenleme:
canım başın sağolsun inşallah bu son acınız olur bizlerde sizin gibiyiz hep beraber dertleşip paylaşıyoruz acılarımızı inşallah meleğin kardeşi en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın...

Başın sağolsun canım.Rabbim bir daha aynı şeyleri yaşatmasın. Geçen sene ben de 18 haftalık ikizlerimi kaybettim. Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen.Benimde bir kızım bir oğlum olcaktı. Şimdi cennet kuşu oldular. Acıları hala ilk günkü gibi geçmedi geçmiyor. Allah sana da bir an önce nasip etder inşallah meleklerinin kardeşlerini. O zaman içindeki acı bitmez ama küçüğün sana teselli olur inşallah

Son düzenleme:
EYLÜL bebek hoşgeldin.Rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin bahtın şansın açık olsun anne ve babana hayırlı evlat eylesin.Güzel yüzün hiç solmasın hep gülsün Allah nazarlardan korusun seni.

Canım Allah güzel gönlüne göre versin. İnşallah bu güzel dileklerin hepimiz için gerçek olur.

Ardatuana Allah sabırlar versin. İnşallah meleklerinin kardeşine sıkıntısız bir şekilde, sağlıkla ve zamanında kavuşursun. Maalesef bizim hamileliklerimizde korkular hiç bitmiyor ve biz korktukça da aksilikler yaşıyoruz. Aslında birazcık rahat olsak belki daha rahat bir hamilelik geçirebiliriz. Yine de bu günümüze çok şükür. Allah korktuklarımıza uğratmasın.

canım başın sağolsun..yine ne mutlu size bebeklerinizi görmüşsünüz.Ben dahil olmak üzere bazı diğer arkadaşlarımda bebeklerini göremeden kokliyamadan toprağa verdik.Tabiiki teselli değil ama yinede ufak bir armağan..Ne zaman doğum yaptın? Birde sorunun neydi?Paylaşırsan sevinirim..Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?Yaranızı dehşmek istemem ama bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz..Size güzel sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı..Kaç haftalıksınız?

hayırlısıyla sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle tez zamanda size de bana da Rabbim bebişler nasip eder inşallah
Amin inşallah hepimize

Kızlar özlemimsinden haber varmı..biliyorum o şuan bulutların üstünüde eylülünü emziriyor altını alıyor onunla yatıyor onunla kalkıyor öpüyor kokluyor ohhh miissss gibi diyip içine bolca çekiyordur..uykusuz geceleri evde eylülün sesi ona o kadar huzur veriyordurki buralar gelmesi uzun zaman alacak gibi..Ama hepimiz bunun tadını çıkartmazmıydık dimi...ona daha zaman veriyorum ama o kadar merak ediyorumki eylül bebeği...kendi kızımız gibi oldu...allahım onlara uzun sağlıklı huzur dolu acısız yaşam nasip et..

premetecim sen nasılsın...senin çizgelgeni gördükçe o kadar çok mutlu oluyorumki anlatamam allah saklasın...az kaldı güzelim yakışıklı paşana kavuşacaksın..ismi belli oldu mu??allah emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…