BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Denizim16|38|KIZ|24.12.2010
|Sweetbaby|38|KIZ|24.12.2010
|Hadibakem|36|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|34|KIZ|14.01.2011
|Premete|31|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|29|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|22|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|21|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|16||06.06.2011
|Seblev|16||06.06.2011
|Bengisu82|6||13.08.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Gamze81|17.12.2010
Aabeyazmelek|20.12.2010
Selen_k|26.12.2010
Feri|05.01.2011[/table]
canım başın sağolsun inşallah bu son acınız olur bizlerde sizin gibiyiz hep beraber dertleşip paylaşıyoruz acılarımızı inşallah meleğin kardeşi en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın...merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.
merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.
harikasın premetecim dün yazıp listeyi söylicektim ama sen çoktan halletmişsin..ellerine sağlık..Bu listeyi görmek beni o kadar çok mutlu ediyorki aman nazarlardan saklasın..Bu topiğe gelmeden ilk seninle tanışmıştık sonra burası evim oldu..Ve bir liste tuttulduğunu görünce çok sevinmiştim..
Ben geçen sene ilk tüp bebeğe başlamadan önce burdaki tüp bebek topiğine girip bilgi almaya başladığımda da bir liste oluşmuş ve dolaşıyordu ve umutla o listeye girmeye çalışıyordum ve girmeye başarmıştım..Sonra bebeğimi kaybettiğimde kayıp listesinde yer almıştım..Şimdi de umudum melek annesi olarak melek kardeşine kavuşma listesine sizler gibi girmek..Kendim içinde dua ederken sizleride asla unutmuyorum can yoldaşlarım...
Arkadaşımın halası hacıdan geldi bol bol dua etmiş benim için ve bir tesbih getirmiş.Bol bol okumuş tesbihide orda ..Allahın izniyle cuma günü o tesbihi hem kendime hemde sizler için her gün usanmadan bıkmadan çekmeye başlıyacağım...Allahın izniylede hepimiz 2011 yılında bu listelerde yer alıp ve bu topiğe başka yeni adaylar gelmeden kapatıp , melek kardeşlerine kavuşan anneler olarak yeni bir topikte buluşuruz...Tüm dualarım böyle olacak banada bu dualarda destek olun arkadaşlarım...
merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.
canım başın sağolsun..yine ne mutlu size bebeklerinizi görmüşsünüz.Ben dahil olmak üzere bazı diğer arkadaşlarımda bebeklerini göremeden kokliyamadan toprağa verdik.Tabiiki teselli değil ama yinede ufak bir armağan..Ne zaman doğum yaptın? Birde sorunun neydi?Paylaşırsan sevinirim..Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?Yaranızı dehşmek istemem ama bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz..Size güzel sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı..Kaç haftalıksınız?merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.
Amin inşallah hepimizehayırlısıyla sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle tez zamanda size de bana da Rabbim bebişler nasip eder inşallah
Gamzeeeeeeeeeeee müstakbel hamilemiz günün geldi ne var ne yok.
ne olsun canım korkuyorum :26: bilmiyorum şuan gelen giden yok bakalım bazen 2-3 gün gecikir hayırlısı bakalım sen sorun ca heyecan yaptım :18:
İnşallah bu gecikme farklı bi gecikmedirr Güzel haberler ver bizee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?