Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Çok sabırsızım ben yaa hiç beklemeyi beceremiyorum :106: inşallah olmazsında bize güzel haberler verirsin

inşallah canım bekliyelim inşallah güzel haberlerle veririm size inşallah meleğimin kardeşi benimledir hayırlısı artık ben elimden geleni yaptım takdir allahın..

inşallah canım bekliyelim inşallah güzel haberlerle veririm size inşallah meleğimin kardeşi benimledir hayırlısı artık ben elimden geleni yaptım takdir allahın..

İlaç kullanıyomusun folik asit falan vermiştir heralde doktorun dimi ben kullanıyorum ama günde kaç taneydi unuttum bende 1 tane alıyorum o yüzden

premetecim sen nasılsın...senin çizgelgeni gördükçe o kadar çok mutlu oluyorumki anlatamam allah saklasın...az kaldı güzelim yakışıklı paşana kavuşacaksın..ismi belli oldu mu??allah emanet olun

Canım benim çok sağol inşallah siz de yakın zamanda hamilelik çizelgeleri eklersiniz de ben de onları görüp mutlu olurum. Benim tansiyon hariç bir sıkıntım yok. Maalesef tansiyon hapına rağmen küçük tansiyonum 8,5 civarında geziyor. Bugün tahlilleri tekrarladık çok şükür değerler normal çıktı. İnşallah tansiyonum beni en az 34-35. haftaya kadar idare eder. Yarın doktor kontrolüm var bakalım o ne diyecek. Oğluşa isim düşünüyoruz ama tam karar veremedik. Bana Tolga ismi sıcak geliyor ama eşim bazen bu ismi beğeniyor bazen de ben bunu sevmedim başka isim bulalım diyor. Bakalım sonunda ne olacak bizim adsız kahramanın adı.

ne olsun canım korkuyorum :26: bilmiyorum şuan gelen giden yok bakalım bazen 2-3 gün gecikir hayırlısı bakalım sen sorun ca heyecan yaptım :18:

Hadi canım hayırlısı inşallah hamilesindir. İnşallah hep beraber seviniriz.

öncelikle başın sağolsun çok geçmiş olsun...dilerimki hiç bi sorun olmadan sağ salim kucağına alırsın meleğini Allah ım bol sabır versin..her şeyin hayırlısını versin...

ne olsun canım korkuyorum :26: bilmiyorum şuan gelen giden yok bakalım bazen 2-3 gün gecikir hayırlısı bakalım sen sorun ca heyecan yaptım :18:

Gamzecimm inşallah güzel haberler verirsin hadi bakalım allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin..öpüyorum

çok karmaşık duygular içerisindeyim ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum..Adet olmam lazımdı 15 inde olmadım ve son 3 aydır hep geçikiyor ve canımı sıkıyor hiç böyle olmuyordu anlamıyorum neden çok sıkıntı yapmıyormuş gibi az önce çok samimi olduğum arkadaşımdan yüzüme kapak gibi bir haber aldım...
Sanki ne yaşadıklarımı bilmiyormuş gibi beni az önce kahveye çağırdı işe gitmemiş...sonrada gözümün içine bakarak elimi alıp karnına koyarak 2 mm öpücük isterim dedi..Ne yapacağımı şaşırdım başımdan kaynar sular döküldü ve bende sessizce çıkan aa hamilemisin bu kadar ve yanapından öptüm.2 bebeği olacak.Onun adına tabiiki sevindim ve bana dediki ilk öğrenen sensin..Ben bunu hakkedicek ne yaptım?? Onun ilk hamileliğinde yanındaydım doğuma kadar herşeyin yaptın ev toplama temizlik vs..bebek odası süslleri vs..Ben hamile kaldığımda yanıma bile gelmemişti ara telefon açıp birşey lazım geleyim demedi..geçirdiğim zorlu süreçte yanımda olmada sadece hastaneye geldi o kadar...Şimdi ise bana bu haberi böylece veriyor..Nefes alamadım bir an önce eve gelmek istedim..Arabaya bindim ve çığlık çığlık ağladım..Tabiiki ona seviniyorum ama benim yanımda olmadığından o sevinç gösterişini yapamadım bundan sonraki 40 hafta sürecinde görüşeceğimi hiç zannetmiyorum...Allahım ona bebeğine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin...Allahım çok kötüyüm ne olur bana kızma buda benim sınavım biliyorum bende iyi olacağım onuda biliyorum ama şuan gerçekten kötüyüm..

Herkes ince düşünemiyor malesef arkadaşım bizler gibi acı kayıplar yaşamamışlar zaten nasıl duygularla başettiğimizi hiç bilemezler arkadaşın senin yanında olmamış sana karşı düşüncelide davranamamış böyle bir arkadaş için sende kendini üzüpte yıpratma yanında seni hep düşüncek iyi kötü her anında yanında olucak insanlar olsun onun dışındakilerde kendi hayatlarında mutlu olsunlar..Başkalarını izlemekten sıkıldık İnşallah en kısa sürede bizlerde bu mutluluğu tadabiliriz...

ben bugüne kadar hiç kimseye kötülük etmedim hep kendimden kat kat fazla verdim..hamileliğim sürecide hep arkdaşlarım için gittim geldim bebek kıyafetlerim vardı ayırdım ettim poşetleri kapılarına kadar taşıdım durdum.Sonra ben ama bebeğimi kaybettim kimse yanıma gelmedi..yanı başımda durup benimle ağlamadı..Benim arkadaşlarım sizlersiniz etrafımda arkadaşım diyebileceğim iyi kötü yanımda olabilecek arkadaş diyebilecek kimsem yokmuş onu bebeğimi kaybettiğimde çok iyi anladım..
Tek isteğim tek duam allahım hayırlısınla önümdeki tedavimde bana ve burdan diğer arkadaşlarımada hayırlısınla sağlıklı bebeklerimize kavuşmak..Acılarımız artık dinsin kimse bize haketmediğimiz hareketler yapmasın ve bizde mis kokulu meleklerimizin kardeşleriyle tesellimizi bulalım..Allah mübarek perşembe günü bugün tüm dualarımızı kabul eyle yarabbim...Selencim desteğin için tşk ederim

Bende çok insan çıkardım hayatımdan bebeklerimi kaybettikten sonra beni anlamayan yapmacıklıkla yanımda olan ve bundan sıkılan insanları seçebiliyordum inan bana hiç yanımda olmasalardı daha iyiydi kimseyede ihtiyaç duymuyordum zaten niye duyucaktımki bazen o günleri düşünmek bile bana işkence gibi geliyor içindeyken nasıl dayanmış tahammül etmişim diyorum Allah bize o an çok güzel kaldırabilme gücü vermiş çok şükür..rica ederim arkadaşım bu arada ne zaman istersen dinlerim bizler birbirimizi anlayabiliyoruz en azından..

Evlendiğim gece hamile kaldım. İki tane ikiz kızım oldu. Çalışıyordum. Onları büyütürken o kadar büyük sıkıntılar çektimki bir daha bebek istemedim. Hamile kaldım aldırdım. Eşim çok sıkıştırmaya başladı illahi bir çocuğumuz daha olsun diye. Neyse hamile kaldım. Kızlarım 8 yaşında idi. Doktorum bana bebeğimin hasta olduğunu söylemedi. Söyleseydi aldırırmıydım. Hayır. 8 ay 15 gün büyük sancılar çektim niye böyle diye çok düşündüm 8. nci ayında çocuğumda özür olduğunu söyledi. 15 sonrasında kanamam başladı. Apar topar yaşadığım şehirden Adana Balcalı Tıp Fakültesine havale ettiler. Rahmim patlama noktasına geldi. Karnım çok büyüktü karnımdaki suyu boşaltmaya karar verdiler. Suyu başaltırken iğne eğildi. Servise aldılar. Suyum geldi. 2 saat sedye üzerinde doğum sancısı çektim. Şoka girmek üzere olduğumu farkettiler ve sezeryana aldılar. Sezaryanda yarı baygın oksiyeni ağzıma koyduklarında ittim ve onda hemşirenin oksijeni çocuğa ver dediğini duydum. Burda çocuğun ne işi var diye düşündüm meğer benim bebeğimmiş.13 hastanede küvezda yaşadı hastaydı biliyorum ama benimdi sonunda kaybettim. 35 yaşınnda idim. Hemen ardından menepoza girdim. Bir daha bebeğim olmadı. Şu anda yaşasa 6 yaşında olacaktı. Her gün pişmanlık yaşıyorum keşke hamile kaldığımda aldırmasaydım. Keşke hemen bir tane daha yapsaydım. Keşke Keşke Keşke. Anti depresanlarla yaşıyorum. Keşkeleri içimden atamıyorum. Bunları niyemi yazdım. Biraz rahatlarmıyım diye çünkü halen oğlumun konusu açılsa ağlıyorum. . Allah hepimizin yardımcısı olsun

ins bengisu tek tesellimde o ins bu defa hersey yolunda gider boyle bi durum yasadigim icin icimde hep bi korku var acaba diye.rabbim buyuktur o herseyin daha iyisini bilir.

ben temmuzun 21 de dogum yaptim.tub bebek yontemiyle hamile kaldim 3 denememde kaldim . benim sorunum doktorum bana bunyen kaldirmiyo diyodu onun icin hep dinlenmen gerekiyo diyodu .ve suan normal yoldan hamile kaldim doktorum ikizlerinde gorduk rahim yetmezligi dedi o yuzden onlemini alalim dedi serklaj yapti suan iyiym agrilar var daha amma bakalim ins sorunsuz gecer .suan 15 haftalik hamileyim herzaman korku olcak icimde dusunmemeye calisiyorum ama basimi yastiga koydugumda hep aklima geliyo bebislrim ve suanki durumum allahim kimseye yasatmasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…