Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim hep pozitif düşün arkadaşım bak yolun yarısınada gelmişsin..kaldı şunun şurasında 25 hafta..herşey iyi geçecek..bol bol yattıkça dua et bizde yanındayız

özlemimsin bebişinin resmini facede paylaşmış 41 kere maşallahhh çok tatlı bayıldımm .Rabbim nazarlardan saklasınn .Allahım herkeslere tatırsın o duyguyu..

herkese selamlar kızlar baya genişlemişiz.yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.bebiş haberi veren arkadaşlar artar inşallah güzel haberler alırız .

premetecım çocu zaman senı ve bebegını merak ettııgm ııcn bakıyorum ınsallah hayırlıısıyla kucagına alacaksın ,sen bıızim umudumuzsun ,bıze orneksın canım.diğer kızlara da bakıyorum allahım herkesin sabrını bol versin.

ardatuana nicklı arkadasım tuana ismi ilgimi cekti bı mahzuru yoksa nıck ındekı tuana ne ıcın ?kızımızın adı da tuanaydı da artık tuana ısmını nerde gorsem gözum takılıyo

merhaba canım arkadaşlarım...allahıma şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım.inşallah yaşadığım bu güzel duyguları en yakın zamanda hepinize yaşamak nasip olur.inanın çok dua ettim hepimiz için.ev kalabalık anlarsınız seneler üzerine olunca.fırsat buldukça girecem hepinizi öpüyoruz cici teyzeler...

canlarım bugün daha erken yazacaktım sayfada problem vardı ondan yazamadım.geldiğimde ilk sizlere yazmak istedim...öptüm sizi tekrar...

taze annecik canım yaa ah o evde bende olsaydım...:):)):ne mutlu sana güzelim duaların kabul olması ümidiyle sırasıyla burda senin gibi mutlu mutlu yazmak nasipler olsun bizlere..
Kızın kaç kilo , boyu kaç cm , sen nasılsın herşey yolunda mı , emzirmeler nasıl gidiyor..ara ara yazda yüreklerimiz hafiflesin..moral senin yazılarınla düzeldi..allaha emanet olun..özletme kendini

Hayırlı uğurlu olsun anneli babalı büyüsün Eylül bebek sende iyisindir umarım bebişine ve kendine çook iyi bak arkadaşım..

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün evde bayram hayası vardır şimdi bebek eve bereket güzellikler getirirmiş allah mutluluğunuzu daim etsin

Canım ben artık insanlardan incelik beklemeyi bıraktım. Bırak arkadaşlarımızı ailelerimiz, akrabalarımız bile yeri geliyor canımızı yakacak hareketler yapıyorlar. Maalesef başına gelmeyen çektiklerimizi anlamıyor. Ben eskiden böyle durumlarla karşılaşınca o kişilere kızar ve üzülürdüm ama artık yüreğim nasırlaştı şimdi bu inceliksiz davranışlar karşısında hiçbir şey hissetmiyorum. Dedikleri bir kulağımdan giriyor, bir kulağımdan çıkıyor. Böyle davranan insanları onlara kızacak kadar bile önemsemiyorum.

Seral arkadaşım Allah sabırlar versin. Allah bağışlasın iki tane kızın varmış hiç olmazsa onların hatırına kendini keşkelerle yiyip bitirme. Oğlunun başına gelenlerde senin bir suçun yok ki. Kader kısmet diye birşey var, alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Sen böyle davrandıkça hem melek oğlunu hem de hayattaki kızlarını üzüyorsun unutma. Anne olmak güçlü olmayı, hayata karşı sağlam durmayı gerektiriyor ve sen bunu yapabilecek niteliklere sahipsin.

Canım Allah razı olsun. Sizler ne kadar güzel yürekli, melek gibi insanlarsınız. Ben de buradaki arkadaşlarımdan aldığım destekle bugünlere gelebildiğimi düşünüyorum. İnşallah size umut olabilirim ve sizden alacağım güzel haberlerle mutlu olabilirim.

Canım yazdığını görünce çok duygulandım. İnan kızkardeşimden haber almış kadar sevindim. Allah bu mutluluğunu hiç bozmasın; küçük prensese sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür nasip etsin.

kızlar özlemimsinin bebğini fac te nasıl görebilirim merak ediyorum

Canım Özlemimsininin profiline girmen gerekiyor. Adını bilmiyorsan Melek anneleri grubunda Papatya adını yazmış oradan da bakıp girebilirsin.

Bu arada Angelhope da bebeğinin resmini koymuş daha doğrusu kendisinin değil de eşinin profilinde bebişin resmi var. Kendi profilinden eşinin profiline geçerek görebilirsiniz. Bu bebeklerin resmini görmek beni çok mutlu ediyor. Acaba bize de bebeklerimizin resmini paylaşmak kısmet olacak mı.

Hadibakem de dün Ocak anneleri sayfasına yazmış. Misafiri olduğu için nete giremiyormuş. Oğlu da kendi de iyiymiş.

Ohh ne güzel haberler yazmışsın premetecim..Herkesin iyi olduğuna çok sevdim allaha şükürler olsun..bebeklerimizin resimleri çoğalıyor çoğalacak sende vereceksin premetecim hayırlısınla..

canım ,allah analı babalı büyütsün.darısı tüm melek annelerinin başına inşallah......
allah bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallah..hepimize........

bizde artık 7. ayımıza girdik.
bu hafta izne ayrıldım.doktorumu dinlemeye ve daha fazla bebeğimi riske atmamaya karar verdim.havalarda çok soğudu,üşütüp hasta olmaktanda korktum.
artık bizde evdeyiz,daha sık yazarım sizlere.
herkesten güzel haberler almışız yine. inşllah bu hep böyle devam eder,yeni yıl hepimize yeni sevinçler,umutlar,mutluluklar getirsin.....

canım ,allah analı babalı büyütsün.darısı tüm melek annelerinin başına inşallah......
allah bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallah..hepimize........

kardanadam sen nasılsın??Herşey yolundamı??Çizelgen çok güzel ilerliyor..Allahın izniyle sağlıklı bebeğine kavuşmak ümmidiyle

kızlar listenin son durumu nedir??Bu hafta alacağımız haberler olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam??Liste kimdeyse yayınlıyabilirmi??Bu listeye eskilere gitmeden ulaşılabilecek kolay bir yolu yokmudur?

garantisi var mı hayatın??...yarına ne olacağının...Rabbim herkese nasip etmiyo bu acıları demek ki ALLAH ın sevgili kuluymuşun ki sana da evlat acısını vemiş bi de burdan bakk için ne kadar temizmişş belki arkadaşım dediğin o kişi bi sorun yaşamadan kucağına alacak bebeklerini isterim ki alsında ama senin gibi sevebilecek mi yürekten ...eğer sonunda vuslat varsa uğrunda çekilen çile kutsaldır....hiç bi acı yaşamadan kaybetmeden değeri bilinmiyor sevgilerin ...yarın belki hamile olduğunu öğreneceksin ve gerçekten mutlu olacaksın....inşallah güzel haberler duyarz o zaman da sen onu çağır hala mutlu umutlu dimdik ayakta olduğunu göster...eğer insanlara zayıf noktanı gösterirsen yardımcı olmazlar hep ordan vururlar...sabır...düşünme bile değmeyen birine ağlama değmiyo çünkü...sıkıldıkça rahatladığın şeyleri yap ...gir siteye iki satır yaz... müzik dinle...kitap oku.... dualar et...değmeyenleri düşünmemek için yapacak çok şey var....o anları düşünüpte kendini yıprattığınla kalrsn....hayat umutlarla hayallerle güzeldir....Rabbim bol sabır versin ve inşallah en kısa zmanda mutlu haberlerini alırız...kendine iyi bak...

gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün....nazar değmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…