ben temmuzun 21 de dogum yaptim.tub bebek yontemiyle hamile kaldim 3 denememde kaldim . benim sorunum doktorum bana bunyen kaldirmiyo diyodu onun icin hep dinlenmen gerekiyo diyodu .ve suan normal yoldan hamile kaldim doktorum ikizlerinde gorduk rahim yetmezligi dedi o yuzden onlemini alalim dedi serklaj yapti suan iyiym agrilar var daha amma bakalim ins sorunsuz gecer .suan 15 haftalik hamileyim herzaman korku olcak icimde dusunmemeye calisiyorum ama basimi yastiga koydugumda hep aklima geliyo bebislrim ve suanki durumum allahim kimseye yasatmasin .
özlemimsin bebişinin resmini facede paylaşmış 41 kere maşallahhhçok tatlı bayıldımm .Rabbim nazarlardan saklasınn .Allahım herkeslere tatırsın o duyguyu..
merhaba canım arkadaşlarım...allahıma şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım.inşallah yaşadığım bu güzel duyguları en yakın zamanda hepinize yaşamak nasip olur.inanın çok dua ettim hepimiz için.ev kalabalık anlarsınız seneler üzerine olunca.fırsat buldukça girecem hepinizi öpüyoruz cici teyzeler...
merhaba canım arkadaşlarım...allahıma şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım.inşallah yaşadığım bu güzel duyguları en yakın zamanda hepinize yaşamak nasip olur.inanın çok dua ettim hepimiz için.ev kalabalık anlarsınız seneler üzerine olunca.fırsat buldukça girecem hepinizi öpüyoruz cici teyzeler...
çok karmaşık duygular içerisindeyim ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum..Adet olmam lazımdı 15 inde olmadım ve son 3 aydır hep geçikiyor ve canımı sıkıyor hiç böyle olmuyordu anlamıyorum neden çok sıkıntı yapmıyormuş gibi az önce çok samimi olduğum arkadaşımdan yüzüme kapak gibi bir haber aldım...
Sanki ne yaşadıklarımı bilmiyormuş gibi beni az önce kahveye çağırdı işe gitmemiş...sonrada gözümün içine bakarak elimi alıp karnına koyarak 2 mm öpücük isterim dedi..Ne yapacağımı şaşırdım başımdan kaynar sular döküldü ve bende sessizce çıkan aa hamilemisin bu kadar ve yanapından öptüm.2 bebeği olacak.Onun adına tabiiki sevindim ve bana dediki ilk öğrenen sensin..Ben bunu hakkedicek ne yaptım?? Onun ilk hamileliğinde yanındaydım doğuma kadar herşeyin yaptın ev toplama temizlik vs..bebek odası süslleri vs..Ben hamile kaldığımda yanıma bile gelmemişti ara telefon açıp birşey lazım geleyim demedi..geçirdiğim zorlu süreçte yanımda olmada sadece hastaneye geldi o kadar...Şimdi ise bana bu haberi böylece veriyor..Nefes alamadım bir an önce eve gelmek istedim..Arabaya bindim ve çığlık çığlık ağladım..Tabiiki ona seviniyorum ama benim yanımda olmadığından o sevinç gösterişini yapamadım bundan sonraki 40 hafta sürecinde görüşeceğimi hiç zannetmiyorum...Allahım ona bebeğine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin...Allahım çok kötüyüm ne olur bana kızma buda benim sınavım biliyorum bende iyi olacağım onuda biliyorum ama şuan gerçekten kötüyüm..
Evlendiğim gece hamile kaldım. İki tane ikiz kızım oldu. Çalışıyordum. Onları büyütürken o kadar büyük sıkıntılar çektimki bir daha bebek istemedim. Hamile kaldım aldırdım. Eşim çok sıkıştırmaya başladı illahi bir çocuğumuz daha olsun diye. Neyse hamile kaldım. Kızlarım 8 yaşında idi. Doktorum bana bebeğimin hasta olduğunu söylemedi. Söyleseydi aldırırmıydım. Hayır. 8 ay 15 gün büyük sancılar çektim niye böyle diye çok düşündüm 8. nci ayında çocuğumda özür olduğunu söyledi. 15 sonrasında kanamam başladı. Apar topar yaşadığım şehirden Adana Balcalı Tıp Fakültesine havale ettiler. Rahmim patlama noktasına geldi. Karnım çok büyüktü karnımdaki suyu boşaltmaya karar verdiler. Suyu başaltırken iğne eğildi. Servise aldılar. Suyum geldi. 2 saat sedye üzerinde doğum sancısı çektim. Şoka girmek üzere olduğumu farkettiler ve sezeryana aldılar. Sezaryanda yarı baygın oksiyeni ağzıma koyduklarında ittim ve onda hemşirenin oksijeni çocuğa ver dediğini duydum. Burda çocuğun ne işi var diye düşündüm meğer benim bebeğimmiş.13 hastanede küvezda yaşadı hastaydı biliyorum ama benimdi sonunda kaybettim. 35 yaşınnda idim. Hemen ardından menepoza girdim. Bir daha bebeğim olmadı. Şu anda yaşasa 6 yaşında olacaktı. Her gün pişmanlık yaşıyorum keşke hamile kaldığımda aldırmasaydım. Keşke hemen bir tane daha yapsaydım. Keşke Keşke Keşke. Anti depresanlarla yaşıyorum. Keşkeleri içimden atamıyorum. Bunları niyemi yazdım. Biraz rahatlarmıyım diye çünkü halen oğlumun konusu açılsa ağlıyorum. . Allah hepimizin yardımcısı olsun
herkese selamlar kızlar baya genişlemişiz.yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.bebiş haberi veren arkadaşlar artar inşallah güzel haberler alırız .
premetecım çocu zaman senı ve bebegını merak ettııgm ııcn bakıyorum ınsallah hayırlıısıyla kucagına alacaksın ,sen bıızim umudumuzsun ,bıze orneksın canım.diğer kızlara da bakıyorum allahım herkesin sabrını bol versin.
ardatuana nicklı arkadasım tuana ismi ilgimi cekti bı mahzuru yoksa nıck ındekı tuana ne ıcın ?kızımızın adı da tuanaydı da artık tuana ısmını nerde gorsem gözum takılıyo
kızlar özlemimsinin bebğini fac te nasıl görebilirim merak ediyorum
Canım ben artık insanlardan incelik beklemeyi bıraktım. Bırak arkadaşlarımızı ailelerimiz, akrabalarımız bile yeri geliyor canımızı yakacak hareketler yapıyorlar. Maalesef başına gelmeyen çektiklerimizi anlamıyor. Ben eskiden böyle durumlarla karşılaşınca o kişilere kızar ve üzülürdüm ama artık yüreğim nasırlaştı şimdi bu inceliksiz davranışlar karşısında hiçbir şey hissetmiyorum. Dedikleri bir kulağımdan giriyor, bir kulağımdan çıkıyor. Böyle davranan insanları onlara kızacak kadar bile önemsemiyorum.
Bende öyle yapıyorum dün eşime artık 9 ay onlarla görüşmicez dedim.Çünkü arkadaşım beni hem kahve içmeye hem haberi vermeye hemde tezmilik yemek yapmaya çağırmış meğersem ama ben ne temizlik nede yemek yapacak kader artıkın alçalmadım.Eskiden ben ben olsaydım herşeyimle var gücümle herşeyini yapardım (ilk gebeliğinde olduğu gibi kardeşleri yakın olmasına rağmen)ama benim yanımda hiç olmadığı için artık bende onun yanında değilim.İçim acıyor ama benim için acırken hemde o kadar hasretle mücadeleden sonra oğlumu kaybetmişken benimde artık canım onlara karşı taş olmaya başladı.Allahım bana günah yazmasın ama gücüme yediremiyorum işte..Ne kadar acı insanoğlu arkadaşı hakkında böyle düşünmesi ama onlar bana bunu mecbur ettirdi..
Seral arkadaşım Allah sabırlar versin. Allah bağışlasın iki tane kızın varmış hiç olmazsa onların hatırına kendini keşkelerle yiyip bitirme. Oğlunun başına gelenlerde senin bir suçun yok ki. Kader kısmet diye birşey var, alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Sen böyle davrandıkça hem melek oğlunu hem de hayattaki kızlarını üzüyorsun unutma. Anne olmak güçlü olmayı, hayata karşı sağlam durmayı gerektiriyor ve sen bunu yapabilecek niteliklere sahipsin.
Canım Allah razı olsun. Sizler ne kadar güzel yürekli, melek gibi insanlarsınız. Ben de buradaki arkadaşlarımdan aldığım destekle bugünlere gelebildiğimi düşünüyorum. İnşallah size umut olabilirim ve sizden alacağım güzel haberlerle mutlu olabilirim.
Canım yazdığını görünce çok duygulandım. İnan kızkardeşimden haber almış kadar sevindim. Allah bu mutluluğunu hiç bozmasın; küçük prensese sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür nasip etsin.
Canım Özlemimsininin profiline girmen gerekiyor. Adını bilmiyorsan Melek anneleri grubunda Papatya adını yazmış oradan da bakıp girebilirsin.
Bu arada Angelhope da bebeğinin resmini koymuş daha doğrusu kendisinin değil de eşinin profilinde bebişin resmi var. Kendi profilinden eşinin profiline geçerek görebilirsiniz. Bu bebeklerin resmini görmek beni çok mutlu ediyor. Acaba bize de bebeklerimizin resmini paylaşmak kısmet olacak mı.
Hadibakem de dün Ocak anneleri sayfasına yazmış. Misafiri olduğu için nete giremiyormuş. Oğlu da kendi de iyiymiş.
canım ,allah analı babalı büyütsün.darısı tüm melek annelerinin başına inşallah......
allah bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallah..hepimize........
çok karmaşık duygular içerisindeyim ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum..Adet olmam lazımdı 15 inde olmadım ve son 3 aydır hep geçikiyor ve canımı sıkıyor hiç böyle olmuyordu anlamıyorum neden çok sıkıntı yapmıyormuş gibi az önce çok samimi olduğum arkadaşımdan yüzüme kapak gibi bir haber aldım...
Sanki ne yaşadıklarımı bilmiyormuş gibi beni az önce kahveye çağırdı işe gitmemiş...sonrada gözümün içine bakarak elimi alıp karnına koyarak 2 mm öpücük isterim dedi..Ne yapacağımı şaşırdım başımdan kaynar sular döküldü ve bende sessizce çıkan aa hamilemisin bu kadar ve yanapından öptüm.2 bebeği olacak.Onun adına tabiiki sevindim ve bana dediki ilk öğrenen sensin..Ben bunu hakkedicek ne yaptım?? Onun ilk hamileliğinde yanındaydım doğuma kadar herşeyin yaptın ev toplama temizlik vs..bebek odası süslleri vs..Ben hamile kaldığımda yanıma bile gelmemişti ara telefon açıp birşey lazım geleyim demedi..geçirdiğim zorlu süreçte yanımda olmada sadece hastaneye geldi o kadar...Şimdi ise bana bu haberi böylece veriyor..Nefes alamadım bir an önce eve gelmek istedim..Arabaya bindim ve çığlık çığlık ağladım..Tabiiki ona seviniyorum ama benim yanımda olmadığından o sevinç gösterişini yapamadım bundan sonraki 40 hafta sürecinde görüşeceğimi hiç zannetmiyorum...Allahım ona bebeğine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin...Allahım çok kötüyüm ne olur bana kızma buda benim sınavım biliyorum bende iyi olacağım onuda biliyorum ama şuan gerçekten kötüyüm..
Bu hafta Gamzeden haber bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin Gamze'cim bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?