merhaba canım arkadaşlarım...allahıma şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım.inşallah yaşadığım bu güzel duyguları en yakın zamanda hepinize yaşamak nasip olur.inanın çok dua ettim hepimiz için.ev kalabalık anlarsınız seneler üzerine olunca.fırsat buldukça girecem hepinizi öpüyoruz cici teyzeler...
ne olsun canım korkuyorum :26: bilmiyorum şuan gelen giden yok bakalım bazen 2-3 gün gecikir hayırlısı bakalım sen sorun ca heyecan yaptım :18:
Maytaap nerelerdesin bakim ??
ay bende heyecanlandım şimdi...inşallah hayırlı haberler bekliyoruz...varmı herhangi bir belirti???
çok karmaşık duygular içerisindeyim ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum..Adet olmam lazımdı 15 inde olmadım ve son 3 aydır hep geçikiyor ve canımı sıkıyor hiç böyle olmuyordu anlamıyorum neden çok sıkıntı yapmıyormuş gibi az önce çok samimi olduğum arkadaşımdan yüzüme kapak gibi bir haber aldım...
Sanki ne yaşadıklarımı bilmiyormuş gibi beni az önce kahveye çağırdı işe gitmemiş...sonrada gözümün içine bakarak elimi alıp karnına koyarak 2 mm öpücük isterim dedi..Ne yapacağımı şaşırdım başımdan kaynar sular döküldü ve bende sessizce çıkan aa hamilemisin bu kadar ve yanapından öptüm.2 bebeği olacak.Onun adına tabiiki sevindim ve bana dediki ilk öğrenen sensin..Ben bunu hakkedicek ne yaptım?? Onun ilk hamileliğinde yanındaydım doğuma kadar herşeyin yaptın ev toplama temizlik vs..bebek odası süslleri vs..Ben hamile kaldığımda yanıma bile gelmemişti ara telefon açıp birşey lazım geleyim demedi..geçirdiğim zorlu süreçte yanımda olmada sadece hastaneye geldi o kadar...Şimdi ise bana bu haberi böylece veriyor..Nefes alamadım bir an önce eve gelmek istedim..Arabaya bindim ve çığlık çığlık ağladım..Tabiiki ona seviniyorum ama benim yanımda olmadığından o sevinç gösterişini yapamadım bundan sonraki 40 hafta sürecinde görüşeceğimi hiç zannetmiyorum...Allahım ona bebeğine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin...Allahım çok kötüyüm ne olur bana kızma buda benim sınavım biliyorum bende iyi olacağım onuda biliyorum ama şuan gerçekten kötüyüm..
premeteciğim senden bir ricam var ben özlemimsinin fotolarını bulamadım rica etsem lingini atarmısın?[/QUO kızlar slm bende aranıza yenı katılanlardanım
canım iki kere hamile kaldım ama ikisindede gec gösterdi ve tam kestiremiyorum kasıklarım ağrı var biraz zaten uykucuyum o yüzden uykum var da diyemiyorum az kaldı canım dua edin benim için hayırlısı artık..... sen de belirtiler nelerdi??
premeteciğim senden bir ricam var ben özlemimsinin fotolarını bulamadım rica etsem lingini atarmısın?[/QUO kızlar slm bende aranıza yenı katılanlardanım
evet doğru yerdesin canım
hoşgeldiniz...............
kızlar bende sizin gibi dertlyım geçen ay 8 aylık yawrum karnımda öldü nedensız bişi bilınmıor. serzaynla oldum doğumumu daha 40m çıkmadı 1 hafta sonra çıkıcak çok acıymış ve hala ağlamaktayı m yawruma ne rabbım kımsyi evladıyla sınamasın çokacı bişi ağlamaktan yoruldum artk canım acıo geceleri yağmur soğuk olduğu zaman yawrumu toprakta kefende düşündükçe kahraloyurum bu acım nasıl dınıcek onuda bilmıorum. doktorum ocak ayında korunmayı bırakabilrisin dedi alşhımi inş sağlıklı saatlı meleğimi yollar bana kardeşini bebeğim kızdı inş yıne kızım olur
bende kasık ağrısı vardı...başkada hiç bişey yoktu:)ne zaman test yapacaksın?
pazartesi yapmayı planlıyorum :97:
merhaba canım arkadaşlarım...allahıma şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım.inşallah yaşadığım bu güzel duyguları en yakın zamanda hepinize yaşamak nasip olur.inanın çok dua ettim hepimiz için.ev kalabalık anlarsınız seneler üzerine olunca.fırsat buldukça girecem hepinizi öpüyoruz cici teyzeler...
merhaba arkadaslar bende bebeklerimi kaybettim ben ikize hamileydim benim hamileligim hep sorunlu gecti 10 haftalikken basladi 21 haftaya kadar surdu hep kanamam oldu 20 haftada hastaneye yatirdilar 1 hafta yattim malesef sancimi durduramadilar doktorum bana 4 cm acikligin var deyince cok kotu olmustum ilk sordugum soru yasamicaklar degilmi diye sordum aldigim cevap hayir oldu ve ben hickira hickira doguma gittim onlarin olecegine bile bile dogum etmek cok aci bisey.ilk olarak oglum dogdu kucagima aldigimda daha cok kucuktu ayni babasina benziyodu sonra kizim dogdu ama ters dogdugu icin cok zorlanmistim kizimi kucagima aldigimda gozleri kapaliydi acilmamisti daha ama kalbinin attigini goruyoduk bir kac dakika sonra oda durdu cok kotu birsey bu hastaneden cikana kadar hep gordum onlari, her defasindada cok agladim halende agliyorum fotolarina baktikca, onlari hic birzaman unutamayiz tabiki onlar bizim meleklerimiz .ve suan hamileyim yine herzamn icimizde bi korku var acaba yine yasarmiyiz diye allahim ins yasatmaz birdaha aci kucagimiza sag saglim almayi nasip eder hepimize.
fericiğim canım inşallah klomenle gebe kalırsın ne kadar çok istiyorsun nasıl yanıp tutuşuyorsun annelik için. Bebeğin seni daha fazla bekletmeden gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?