Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım Allah analı babalı büyütsün ömürlü hayırlı sağlıklı olsun arkadaşların da dediği gibi haberdar et kendinden kuzuyuda kokla bizler için Allaha emanet olun

ay bende heyecanlandım şimdi...inşallah hayırlı haberler bekliyoruz...varmı herhangi bir belirti???

canım iki kere hamile kaldım ama ikisindede gec gösterdi ve tam kestiremiyorum kasıklarım ağrı var biraz zaten uykucuyum o yüzden uykum var da diyemiyorum az kaldı canım dua edin benim için hayırlısı artık..... sen de belirtiler nelerdi??

boşver arkadaşım takma kafana..kimseden de anlayış bekleme...bu dünya geliip geçecek...ebedi çocuk sevgisini biz tadacağız......meleklerimiz bizi bekliyor....bi yerde okumuştum....''ölen küçük çocuklarınızı ahirette görünce iykide ölmüşler diyeceksiniz''biz nelere sabrettik ...böyle düşüncesizleremi sabredemeyeceğiz???

bende kasık ağrısı vardı...başkada hiç bişey yoktu:)ne zaman test yapacaksın?

özlemimsin Allah sana bebeğine ve eşine upuzuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin inşallah:))))duaların için çok teşekkür ediyoruz....bakın görün arkadaşlar bi haftaya kadar burda bissürü hamile haberleri okuyacağız:))

kızlar bende sizin gibi dertlyım geçen ay 8 aylık yawrum karnımda öldü nedensız bişi bilınmıor. serzaynla oldum doğumumu daha 40m çıkmadı 1 hafta sonra çıkıcak çok acıymış ve hala ağlamaktayı m yawruma ne rabbım kımsyi evladıyla sınamasın çokacı bişi ağlamaktan yoruldum artk canım acıo geceleri yağmur soğuk olduğu zaman yawrumu toprakta kefende düşündükçe kahraloyurum bu acım nasıl dınıcek onuda bilmıorum. doktorum ocak ayında korunmayı bırakabilrisin dedi alşhımi inş sağlıklı saatlı meleğimi yollar bana kardeşini bebeğim kızdı inş yıne kızım olur

acın çok yeni ama zaman geçtikce biraz daha hafifliyor...ama kesinlikle tamamen unutmuyorsun...bende ağustosta ikiz oğullarımı kaybettim...5gün yaşadılar...benimkide sebebsizz...hiç bişey bulunmadı..bende ilk yağmur yağdığında çok ağlamaıştım...seni çok iyi anlıyorum...ama onlar melek...hiç bir acıyı hissetmezlermiş.....için rahat olsun

Allah anali babali büyütsün,uzun,saglikli,mutlu ömürler nasip etsin Eylül bebege..Bol bol uyusun,büyüsün Masallahhhh

Basin sagolsun ve Yeni bebegin sag salim gelsin..Hep ayni kaderi yasayacak degiliz ya,Icini ferah tut..Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahh

fericiğim canım inşallah klomenle gebe kalırsın ne kadar çok istiyorsun nasıl yanıp tutuşuyorsun annelik için. Bebeğin seni daha fazla bekletmeden gelir inşallah.

Map cok tesekkür ederim insallah gelir ve sag salim benimle kalir..Artik umutlarim tükeniyor 2010 un bilancosu bana cok agir geldi..Sende bence artik kendini yavas yavas hazirla..Zaman alehimize isliyor canim benim..Sen cok bilgili ve güclüsün..Su korkularini atsan eminimki hicbir sorun kalmayacak..

Premete listeye adimi yazdigin icin cok tesekkürler canim benim..Insallah ugurlu gelir..cok öpüyorum seni ve o minik parcani..Allah nazarlardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…