ben burdayım ama şimdide sen yoksun.....buara ödevleri okuyorum...malum 15tatile az kaldı.....
seninde az kalmışşşş sonucu öğrenmene...bihaftaya kadar çok güzel şeyler olacak inşallah:)))
kızlar bende sizin gibi dertlyım geçen ay 8 aylık yawrum karnımda öldü nedensız bişi bilınmıor. serzaynla oldum doğumumu daha 40m çıkmadı 1 hafta sonra çıkıcak çok acıymış ve hala ağlamaktayı m yawruma ne rabbım kımsyi evladıyla sınamasın çokacı bişi ağlamaktan yoruldum artk canım acıo geceleri yağmur soğuk olduğu zaman yawrumu toprakta kefende düşündükçe kahraloyurum bu acım nasıl dınıcek onuda bilmıorum. doktorum ocak ayında korunmayı bırakabilrisin dedi alşhımi inş sağlıklı saatlı meleğimi yollar bana kardeşini bebeğim kızdı inş yıne kızım olur
kızlar bende sizin gibi dertlyım geçen ay 8 aylık yawrum karnımda öldü nedensız bişi bilınmıor. serzaynla oldum doğumumu daha 40m çıkmadı 1 hafta sonra çıkıcak çok acıymış ve hala ağlamaktayı m yawruma ne rabbım kımsyi evladıyla sınamasın çokacı bişi ağlamaktan yoruldum artk canım acıo geceleri yağmur soğuk olduğu zaman yawrumu toprakta kefende düşündükçe kahraloyurum bu acım nasıl dınıcek onuda bilmıorum. doktorum ocak ayında korunmayı bırakabilrisin dedi alşhımi inş sağlıklı saatlı meleğimi yollar bana kardeşini bebeğim kızdı inş yıne kızım olur
teşekkür ederim canım.inşalllah ben de sizlerin güzel haberlerini bekliyorum.benim hamileliğim hep problemli geçti,çok ciddi sıkıntılarım oldu .sonuçta ilk hamilelikler gibi olmuyor.siz de doktorunuz da daha temkinli oluyorsunuz.tabi bu da zaman zaman canınızı sıkabiliyor.şimdilik iyiyiz bakalım.kontrollerim daha sıklaştı,artık ayda bir değilde 10 güne bir kontrole gidiyorum....kardanadam sen nasılsın??Herşey yolundamı??Çizelgen çok güzel ilerliyor..Allahın izniyle sağlıklı bebeğine kavuşmak ümmidiyle
Allah sabır versin.Ben kaybedeli de 3 hafta oldu.En kötüsü geceleri,uyumaya gidip yalnız kalınca kafamın içindekileri durduramıyorum.
Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık zaman geçtikçe alışıyor insan ama asla unutamıyor..İnşallah hayırlı bi zamanda tekrar nasip ederde Allah acıların azda olsa hafifler..
yok canım doğru söylüyorsun hiç birşey garanti değil..ama garanti olan tek şey...meleklerimizle ebedide beraber olacağız diğerleri kavuşma günü olurmu beklerken bizler onlarla birarada olacağız..buda allahın bize verdiği en büyük hediye..Allahım birde sağlıklı kardeşlerini nasip ederde bu dünyada mutluluğumuzu yaşarız..allahım herkese 2011 de en güzel hediye tatlı mı tatlı cadı mıcadı yaramaz mı yaramaz bebekler versin sağlıklı..garantisi var mı hayatın??...yarına ne olacağının...Rabbim herkese nasip etmiyo bu acıları demek ki ALLAH ın sevgili kuluymuşun ki sana da evlat acısını vemiş bi de burdan bakk için ne kadar temizmişş belki arkadaşım dediğin o kişi bi sorun yaşamadan kucağına alacak bebeklerini isterim ki alsında ama senin gibi sevebilecek mi yürekten ...eğer sonunda vuslat varsa uğrunda çekilen çile kutsaldır....hiç bi acı yaşamadan kaybetmeden değeri bilinmiyor sevgilerin ...yarın belki hamile olduğunu öğreneceksin ve gerçekten mutlu olacaksın....inşallah güzel haberler duyarz o zaman da sen onu çağır hala mutlu umutlu dimdik ayakta olduğunu göster...eğer insanlara zayıf noktanı gösterirsen yardımcı olmazlar hep ordan vururlar...sabır...düşünme bile değmeyen birine ağlama değmiyo çünkü...sıkıldıkça rahatladığın şeyleri yap ...gir siteye iki satır yaz... müzik dinle...kitap oku.... dualar et...değmeyenleri düşünmemek için yapacak çok şey var....o anları düşünüpte kendini yıprattığınla kalrsn....hayat umutlarla hayallerle güzeldir....Rabbim bol sabır versin ve inşallah en kısa zmanda mutlu haberlerini alırız...kendine iyi bak...
çok güzel haber alacağız hepimiz senden umutluyuz umudumuz olacağından..inşallah canım... böyle dediğinde heyecanlanıyorum :18: inşallah allahın izniyle güzel haberlerle gelirim canım...
gelincik sen nasılsın seninde çizgelgen güzel gidiyor allahım hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin..Ay yeni yılda ocak ayında bir sürü bebekler gelecek şubata doğruda devam edecek yüzler hep gülecekCanım Allah analı babalı büyütsün ömürlü hayırlı sağlıklı olsun arkadaşların da dediği gibi haberdar et kendinden kuzuyuda kokla bizler için Allaha emanet olun
takmamaya çalışıyorum ama o an çıldırmak üzereydim ve kimseyle konuşamadığımdan burda yazdım kurtuldum.Şimdi ise olmamış gibi devam ediyorum..Onu ben allahıma havale ettim sağlıklı bebeğini alsın diye..boşver arkadaşım takma kafana..kimseden de anlayış bekleme...bu dünya geliip geçecek...ebedi çocuk sevgisini biz tadacağız......meleklerimiz bizi bekliyor....bi yerde okumuştum....''ölen küçük çocuklarınızı ahirette görünce iykide ölmüşler diyeceksiniz''biz nelere sabrettik ...böyle düşüncesizleremi sabredemeyeceğiz???
Canlarım yaa...allah sabrınızı bol eyles,in..gelin dertleşelim acınızı azda olsun hafifletelim...ama zaman herşeyin ilacı güzelim zamanla geçecek dinecek ama unutulmayacakAllah sabır versin.Ben kaybedeli de 3 hafta oldu.En kötüsü geceleri,uyumaya gidip yalnız kalınca kafamın içindekileri durduramıyorum.
teşekkür ederim canım.inşalllah ben de sizlerin güzel haberlerini bekliyorum.benim hamileliğim hep problemli geçti,çok ciddi sıkıntılarım oldu .sonuçta ilk hamilelikler gibi olmuyor.siz de doktorunuz da daha temkinli oluyorsunuz.tabi bu da zaman zaman canınızı sıkabiliyor.şimdilik iyiyiz bakalım.kontrollerim daha sıklaştı,artık ayda bir değilde 10 güne bir kontrole gidiyorum....
taze annecik canım yaa ah o evde bende olsaydım...:):)):ne mutlu sana güzelim duaların kabul olması ümidiyle sırasıyla burda senin gibi mutlu mutlu yazmak nasipler olsun bizlere..
Kızın kaç kilo , boyu kaç cm , sen nasılsın herşey yolunda mı , emzirmeler nasıl gidiyor..ara ara yazda yüreklerimiz hafiflesin..moral senin yazılarınla düzeldi..allaha emanet olun..özletme kendini
canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...iyiki varsınız.inşallah daha bol bol girecem idare edin şimdilik.herkese ayrı ayrı yazamıyorum anlayın büyükler yat diyolar ayağa pek kaldırmıyolar.yanlız kaldığımda daha sık girecem.inşallah çok güüzel haberler alacağım sizlerden...ayağımı sürterek geldim...öpüyoruz sizi...
cnım senınde başınsağosun çok acı gerçkten aynı duyguları bende yaşıorum herşey aklıma gelıo atamıorum kafamdan canım ya senın sorunun neydi bebeğin nekadardı
Çok teşekkür ederim.Canım kızlarım,Allah'ın bana armağanıydılar,oğlumdan seneler sonra doğal yolla olmuşlardı.28 haftalıkken kordon düğümlenmesinden kaybettim.Oksijensiz ve kansız kalmışlar.
xeynox sana da Allah sabırlar versin. Ne kadar çok melek annesi var, ne kadar üzücü.
Kızlar bugün benim doktor kontrolüm vardı ve maalesef haberler pek iyi değil. Tansiyonum zaten tansiyon hapına rağmen pek düşmüyor bir de kan değerlerim normal çıktı demiştim ama karaciğer enzimlerinden ikisi yükselmiş. Ayrıca bebeğin karın çevresi de bir hafta gerilemiş ve doppler akımlarındaki direnç artmış. Mete'de de gerilik karın çevresinden başlamıştı. Yani beni bekleyen bir preeklemsi ve İUGR tablosu var. Durum böyle olunca doktor beni tekrar hastaneye yatırmak istiyor ama ben yatmak istemiyorum. En azından iki hafta daha evde kalsam da ocakta yatsam benim için daha iyi olacak çünkü hastane ortamı beni daha çok strese sokuyor. Pazartesi testleri tekrarlayacağız ve duruma göre tekrar görüşeceğiz. Sanırım yine erken doğum yapacağım. Şu an 31. haftanın içindeyim ilk hedefimiz 32. haftayı bitirmek sonra da 34. Allah'ım inşallah bebeğim erken doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri kaldırabilecek gücüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?