Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben burdayım ama şimdide sen yoksun.....buara ödevleri okuyorum...malum 15tatile az kaldı.....

seninde az kalmışşşş sonucu öğrenmene...bihaftaya kadar çok güzel şeyler olacak inşallah:)))

Denk gelemedik son günlerde pek benimde öğrenmeme 1 hafta kaldı inşallah güzel şeyler olur yaa bilemiyorumki heyecanlandım bak şimdi :))

Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık zaman geçtikçe alışıyor insan ama asla unutamıyor..İnşallah hayırlı bi zamanda tekrar nasip ederde Allah acıların azda olsa hafifler..

Allah sabır versin.Ben kaybedeli de 3 hafta oldu.En kötüsü geceleri,uyumaya gidip yalnız kalınca kafamın içindekileri durduramıyorum.

kardanadam sen nasılsın??Herşey yolundamı??Çizelgen çok güzel ilerliyor..Allahın izniyle sağlıklı bebeğine kavuşmak ümmidiyle
teşekkür ederim canım.inşalllah ben de sizlerin güzel haberlerini bekliyorum.benim hamileliğim hep problemli geçti,çok ciddi sıkıntılarım oldu .sonuçta ilk hamilelikler gibi olmuyor.siz de doktorunuz da daha temkinli oluyorsunuz.tabi bu da zaman zaman canınızı sıkabiliyor.şimdilik iyiyiz bakalım.kontrollerim daha sıklaştı,artık ayda bir değilde 10 güne bir kontrole gidiyorum....

Allah sabır versin.Ben kaybedeli de 3 hafta oldu.En kötüsü geceleri,uyumaya gidip yalnız kalınca kafamın içindekileri durduramıyorum.

cnım senınde başınsağosun çok acı gerçkten aynı duyguları bende yaşıorum herşey aklıma gelıo atamıorum kafamdan canım ya senın sorunun neydi bebeğin nekadardı

Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık zaman geçtikçe alışıyor insan ama asla unutamıyor..İnşallah hayırlı bi zamanda tekrar nasip ederde Allah acıların azda olsa hafifler..

amin cnım amin hepımıze inş çok acı evlat acısı evet asla unutlmuoyır çıkmıo aklımdan yawrum

canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...iyiki varsınız.inşallah daha bol bol girecem idare edin şimdilik.herkese ayrı ayrı yazamıyorum anlayın büyükler yat diyolar ayağa pek kaldırmıyolar.yanlız kaldığımda daha sık girecem.inşallah çok güüzel haberler alacağım sizlerden...ayağımı sürterek geldim...öpüyoruz sizi...

yok canım doğru söylüyorsun hiç birşey garanti değil..ama garanti olan tek şey...meleklerimizle ebedide beraber olacağız diğerleri kavuşma günü olurmu beklerken bizler onlarla birarada olacağız..buda allahın bize verdiği en büyük hediye..Allahım birde sağlıklı kardeşlerini nasip ederde bu dünyada mutluluğumuzu yaşarız..allahım herkese 2011 de en güzel hediye tatlı mı tatlı cadı mıcadı yaramaz mı yaramaz bebekler versin sağlıklı..

inşallah canım... böyle dediğinde heyecanlanıyorum :18: inşallah allahın izniyle güzel haberlerle gelirim canım...
çok güzel haber alacağız hepimiz senden umutluyuz umudumuz olacağından..

Canım Allah analı babalı büyütsün ömürlü hayırlı sağlıklı olsun arkadaşların da dediği gibi haberdar et kendinden kuzuyuda kokla bizler için Allaha emanet olun
gelincik sen nasılsın seninde çizgelgen güzel gidiyor allahım hayırlısınla sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin..Ay yeni yılda ocak ayında bir sürü bebekler gelecek şubata doğruda devam edecek yüzler hep gülecek

takmamaya çalışıyorum ama o an çıldırmak üzereydim ve kimseyle konuşamadığımdan burda yazdım kurtuldum.Şimdi ise olmamış gibi devam ediyorum..Onu ben allahıma havale ettim sağlıklı bebeğini alsın diye..

canım başın sağolsun buraya yeni adayların bu şekilde gelmesini istemiyoruz ama aramıza üzülerek hoşgeldin canım..allah sabrını bol eylesin güzelim..Yeni acın ama geçecek bizler gibi olacaksın..Allah kızını şefaatçı kılsın...Ama sezeryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekir güzelim.Ancak sürüyor toparlanmak.Bende ocakta sezeryan ile doğum yaptım ve ekim ayında tekrar tedaviye başladım ama olmadı.Şimdi ise ocakta deniyeceğim

Canlarım yaa...allah sabrınızı bol eyles,in..gelin dertleşelim acınızı azda olsun hafifletelim...ama zaman herşeyin ilacı güzelim zamanla geçecek dinecek ama unutulmayacak

sık sık kontrole gitmek en doğru hareket bense bunu boşlamıştım ama herşey kader...sen kontrolü elden bırakma az zaman kaldı artık sabret sonu güzel olacak..İnşallah dualarınızla bizlerde mutlu çizelgeler vereceğiz hayırlısınla dualarınızla...

canım kızımın 3.550 kilosu boyuda 49 cm bende iyiyim canım çok saol emzirmeler başladı şükürler olsun ama mamayıda hemen kesme dediler...fırsat buldukça gireceğim öptük kocaman.

canım benim sen dinlen dinlen bu günleri ararsın..vakit buldukça gel ara ara gel..İnşallahhh ayağını sürtmüşsündür...ay ne güzel bizde katılalım..canım öp kızını eylülünü benim için canım mis mis gibi kokuyor geliyor buraya canım..yaa

cnım senınde başınsağosun çok acı gerçkten aynı duyguları bende yaşıorum herşey aklıma gelıo atamıorum kafamdan canım ya senın sorunun neydi bebeğin nekadardı

Çok teşekkür ederim.Canım kızlarım,Allah'ın bana armağanıydılar,oğlumdan seneler sonra doğal yolla olmuşlardı.28 haftalıkken kordon düğümlenmesinden kaybettim.Oksijensiz ve kansız kalmışlar.

Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah sabırlar versin. Bebeğini toprağın altında, kefenin içinde düşünme o şimdi en güzel Cennet bahçesinde ve çok mutlu. Belki böyle düşünürsen biraz olsun içn rahatlar aksini düşününce çıldırmamak mümkün değil. İnşallah en kısa zamanda meleğinin kardeşine kavuşursun.

xeynox sana da Allah sabırlar versin. Ne kadar çok melek annesi var, ne kadar üzücü.

premete canım sen nasılsın...bebiş büyüdü iyice...allahım inşallah seninde az kaldı alacaksın yakında kucağına mis kokulunu...

xeynox sana da Allah sabırlar versin. Ne kadar çok melek annesi var, ne kadar üzücü.

Çok teşekkür ederim.En kötü tarafı ben bebeklerimi kaybettikten sonra bu bölüme girmeye başladım.İnsan hiç kendi başına böyle yıkıcı bir şeyin gelebileceğini düşünmüyor.Bu bölüme daha önce baksaydım faydası olur muydu bilmiyorum ama şüphe hisettiğim ilk saniyede hastaneye koşardım.Daha bilinçli olmaya çalışırdım.Çok üzgünüm,çok pişmanım.

Kızlar bugün benim doktor kontrolüm vardı ve maalesef haberler pek iyi değil. Tansiyonum zaten tansiyon hapına rağmen pek düşmüyor bir de kan değerlerim normal çıktı demiştim ama karaciğer enzimlerinden ikisi yükselmiş. Ayrıca bebeğin karın çevresi de bir hafta gerilemiş ve doppler akımlarındaki direnç artmış. Mete'de de gerilik karın çevresinden başlamıştı. Yani beni bekleyen bir preeklemsi ve İUGR tablosu var. Durum böyle olunca doktor beni tekrar hastaneye yatırmak istiyor ama ben yatmak istemiyorum. En azından iki hafta daha evde kalsam da ocakta yatsam benim için daha iyi olacak çünkü hastane ortamı beni daha çok strese sokuyor. Pazartesi testleri tekrarlayacağız ve duruma göre tekrar görüşeceğiz. Sanırım yine erken doğum yapacağım. Şu an 31. haftanın içindeyim ilk hedefimiz 32. haftayı bitirmek sonra da 34. Allah'ım inşallah bebeğim erken doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri kaldırabilecek gücüm yok.

Kızlar ben çıkıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum. Rica etsem biriniz Nihsav'a Özlemimsin'in bebeğinin fotoğrafının linkini özelden gönderebilir mi. Öpüyorum.

Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıkla elinize alın,34. haftaya ulaşın.İnsan ortak üzüntüleri paylaşınca sevinçlere de aynı oranda seviniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…