Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben de ikiz oğlanlarımı 21 hft lık kaybettim. Daha önce de tek bebeğim cennete gitmişti. İlkinde de acım çoktu. Ama ikizlerden sonra umudumu da kaybettim. Seninkiler de tüp müydü?

Canım melek annesi olmak çok ayrı özel bir durum yaşamayan bilemez. İnşallah meleğinin kardeşi seni fazla bekletmeden gelir sağlıkla.

Geçmiş olsun Premete'cim inşallah sağlıkla kavuşucaksın bebeğine hastanede olman gerekiyorsada hiç üzülme eninde sonunda hemde kucağında bebeğinle evine dönüceksin senin ve bebişinin sağlığı için ne gerekiyorsa o olsun bizler sana dua ediyoruzz..

ben de ikiz oğlanlarımı 21 hft lık kaybettim. Daha önce de tek bebeğim cennete gitmişti. İlkinde de acım çoktu. Ama ikizlerden sonra umudumu da kaybettim. Seninkiler de tüp müydü?

Yok hayır,tüp bebek değildi.Seneler sonra Allah'ın bana armağanıydı kızlarım.Doğal yoldan olmuşlardı.Tek yumurta ikizleriydi.Sizin kaybetme sebebiniz neydi?

Kardanadam bence iyi etmişsin izin almakla. Bu soğukta dışarı çıkmak bile riskli bence gebeler için üşüme riski, buzda kayma düşme riski vs. Bu süreçte bebeğini karnında dinler hazırlıklarını tamamlarsın.

Ben de çok sıkıntılarla geçen bir gebelik sürecinden sonra 21. Haftada, sizinle aynı haftada yani, ikiz erkek meleklerimi cennete uğurladım. Ve tekrar tüp denemeye cesaret de edemiyorum. Ben bebeklerimle vedalaşacak cesareti bulamadım. Bir de sezeryan oldu. Hiç göremedim aslında isteseydim görürdüm ama yapamadım. Eşim görmek istedi onları ve servise getirmişler. Vedalaştı onlarla

Enfeksiyon ve suyumun gelmesi.

Yaşınızı bilmiyorum.Ben 35 olacağım. Umutsuzluk lafını benim kullanmam lazım sanırım (
Bir arkadaşım vardı.Tedavilerle 2 kez çocuk sahibi olup düşük yapmıştı.Son olarak doğal yoldan hamile kaldı.Ama onu da düşürmekten öyle çok korkuyordu ki kürtaj olmaya karar verdi.Doktor randevu saatini beklemek üzere 1 kaç arkadaşımızla benim evimde toplanmıştık.Onu kürtaj olmamaya ikna ettik.9 ayı çok büyük streslerle geçirdi ama bebeğini eline aldı.Kızı şimdi 12 yaşında.
Hayat mucizelerle dolu.Ben de bu mucizeye kızlarımla inanmıştım.Şimdi yine ihtiyacım var.

ben 35 olalı 3 ay oldu.((

ben 35 olalı 3 ay oldu.((

Ben en çok pişman olmaktan korkuyorum.Yaşım çok daha fazla ilerlediğinde ,bebek yapmanın imkansız olacağı zamanlara geldiğimde 'bebek sahibi olmak için keşke daha çok uğraşsaymışım' demekten çok korkuyorum.Yaşım beni korkutuyor çünkü polikistikoverim,düzensiz adetlerim,çok fazla kilolarım var.Ben şartları uygun hale getirene kadar seneler geçer diye düşünüyorum.

Hepimiz öyleydiki sanırım kimse kendine yakıştırmamıştı hatta bu bölümü görmezden gelirdi ama şimdi evimiz oldu ve daha iyi anlıyoruz ama ümidin kaybolmadığını ve birimiz bende bıraktım ümidimi kestiğim anda bir diğer arkadaşım hamile kaldığını sağlıklı gittiğini ve doğum yapıp kavuştuğunu okuyunca aramızda umudunu yeşertip tekrar bebek isteği hissedip başlayan ve hamile kalanlar var..Onun için pışman olma hiç birşeyden ve hiç birşey için geç değil yeterki ümidin yeşersin

canım benim sakın korkma ve hastaneye yatman gerekiyorsa lütfen yat ve gerilme orda sana daha iyi bakılıp herşey göz önünde olursun ve müdehale daha iyi olur sürekli bakılır.Evde 1 hafta 2 hafta kafanda kuracak düşünecek uykusuz kalacaksın daha kötü olacak.Merak etme herşey iyi olacak atlatacaksın ve sağlıklı bebeğine kavuşacaksın paşan seni üzmicek ama dr. dinle bizide dinle senin için dualarımız devam ediyor sende geçeceksin bunları.Bak 31 haftadasın canım herşey süper olacak..bencilik edip hastane beni geriyor demekten vazgeç ve yatışını yap güzelim

Kızlar ben çıkıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum. Rica etsem biriniz Nihsav'a Özlemimsin'in bebeğinin fotoğrafının linkini özelden gönderebilir mi. Öpüyorum.
tamam ben halletmeye çalışırım umarım başarırım

sakın kaybetme umudunu güzelim sakın seninde olacak merak etme

Lütfen yaşınız gayet normal insanlar kaç yaşlarında tedavi oluyorlar ve umutlarını yitirmiyorlar..sende yitirme lütfen

Yaşadıklarınla bir olup,
geleceğin genlerini bozmak gibi hayat.
Oynak bir türküyü ,hüzünle söylemek gibi,...
Belki biraz,bir ağıdı coşturmak gibi ..."

aynı korku ben de var ama gebelikten daha çok korkuyorum şu anda ki gidemiyorum dr. a.

map ..canim benim hangimiz korkmuyoruz ki..Daha yasin genc 35+3 inanki ben simdi 35 yasinda olmak icin neler vermezdim..zira ben 39+10..Bizim yasimizda artik aylar bile cok önemli..Topla gücünü git su doktora..bir adim atsan inanki arkasi gelecek..hep ayni aciyi yasayacak degiliz ya..Lütfen canim benim 2011 inanki cok güzel olacak..Yani umarimm

canim keske sende vedalassaydin .ben ilk dogduklarinda ilk gorunce biraz kokrkar gibi oldum sonra dedim kendi kendime o senin bi parcan dedim ve yanimda 45 dakika kadar kaldilar git gide alistim ve her gormek istedigimde yanima odaya getirdiler ikisini yan yana iyiki gormusum diyorum .

Biz niye bu aciyi yasadikki..hele bazimiz kac kez ayni aciyi yasdik..Hayat zaten acimasiz ve sevdigimiz onca insani kaybedecegiz..ölümü yasayacagiz,yasatacagiz...Ama neden Allahim bize o minklerin acisini yasattiki..Bazen diyorlar bana demekki hayirlisi böyleymis..3 bebebegim öldü,tam sebebp bulundu.kanda pihtilasma cikti..4. hamileligimde kimyasal cikti..iyice yikildim..Sonra yine o beni kahreden cümle...Demekki hayirlisi böyleymis....

Ne olacak ,ne olabilirdiki...yarin öbürgün esimden ayrilirimda,cocuklarim babasizmi kalacak,ben yada esim ölecekte,o cocuk yetimmi kalcak,yada allah korusun bebegim engelimmi olacakti,yada babasi cocugu sevmeyecekmiydi.,ac acik ortadami klacaktik....sanki dünyada bu ihtimaller sadece benim icin var gibi...Her beni gören ,demekki hayirlisi böyleymis diyor...Kendileri dört dörtlük ya..Allah onlara hayirliyi verdi...Neysee costu yine deli gönüll.

Böyle düşünme arkadaşım çok daha kötü şeyler var hayatta ben doğum yaptım ertesi günü eşimin kuzeni beni ziyarete geldi aynı anda hamile kalmıştık ve geliceğini duyduğum zaman sinir krizleri geçirdim bu güne kadar evime gelmemişti ilk kez bunun için hamile hamile karşıma çıkmasın demiştim çok ağlamıştım misafirin yanına çıkmadım bi süre sonra eşimin halasıda gelmiş onu duyunca gittim yanlarına çünkü eşimin halası o günden bi kaç ay önce 36 yaşındaki oğlunu kaybetmişti hemde intihar etmişti 2 çocuk bırakmıştı geride o an evet dedim bu kadın beni avutmaya geldiyse gidip elini öpmeliyim yanında kim olduğu hiç önemli değil..aynı gün bi akraba geldi ziyarete tam 12 tane bebeğini kaybetmiş üstelik 5-6 tanesini doğurmuş emzirmiş aylarca bakmış sonra kaybetmiş kim bilir ne acılar yaşamış..o yüzden hepimiz için hayırlısı böylemiş çok sonraları büyüttükten sonra kaybetmenin acısını ben tahmin bile edemiyorum...

merhaba arkadaşlarrrrr...
bende aranıza yeni katılıyorumm daha önce bu topiği hep görüyordum ama girip yazmak gelmiyordu içimden..ama papatya arkadaşım tüp bebek hakkında konuşurken o söyledi ben gelip yazmak istedim benide aranıza alırsanız cok sevinirim..
benim 5 kaybım var. ama asla umudumu yitirmedim elbet allahım cok büyük birgün sağlıklı nasip edecek..
en son kürtaj olalı 11 gün oldu vakit kaybetmeden çalışmak istiyorum ama artık tekrardan aynı acıları yaşamamak adına tüp bebeğe karar verdik yılbaşından sonra gidip görüşme yapıcaz..dr,umuz ne zaman başlayalım derse o zaman startı vericez nasipse..
1. 13 hafta
2. 20 hafta
3. 9 hafta
4. 5 hafta
5. 8 hafta
kayıplarım bu şekilde inşallah rabbim 6. sağlıklı kucağıma almak nasip olur..
3. gebelikten sonra gereken araştırmalarımız yapıldı ama hiçbir sorun yok şanssızlık dediler.

Selen_K haklisin vallahi..Allah hicbir Ana,babya evlat acisi vermesin...Benim Halamda 3 yetiskin cocugunun ölümünü yasadi su an yasi,75 ve hep diyorki neden cocuklarimdan önce ölmedim..Beterin beteri var..Allah korusun...Ama iste insan bazen isyan ediyor...kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…