Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mrb melek anneleri uzun zaman oldu nete giremedim
girsemde okudum çıktım.
beni bilen arkadaşlar vardır bilmeyenler için bende bir melek annesiyim
şuan yaşadığınız birçok şeyi bende yaşadım
hayata küsmek kocamdan nefret etmek
yorgunluk mutsuzluk bunların hepsini yaşadım
çok şükür yine hamile kaldım
inş. bu oğlumu kucagıma alıp öpüp koklamayı
emzirmek nasip olur.az kaldı hayırlısıyla

ben bugün sweetbay bir arkadaşımız vardı premete tanırsın
onla msn karşılaştık
doğum yapmış çok şükür
bebegide kendide sağlıklıymış.
haber vermek istedim
çok mutlu oldum.
obize melek76 gibi umut olsun istedim
oda melek annesiydi.
sizleri seviyorumm.

canımmm hadi cok az kalmışş rabbim sağlıklı acısız doğumlar nasip etsin..darısı bizlere olsunn inş. sizler bize umut oluyorsunuz inşallah bizlerde sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz..
ayrıca doğum yapan arkadaşımı tebrik ediyorumm sağlıkla büyütsün bebişini...

Gamzeli kız arkadaşım başın sağolsun tam 5 melek annesisin. İlk kez tüpe gideceksin anladığım kadarıyla. Dört kez bu yola girmiş biri olarak sana bir şey söylemek isterim. Bu yol çok çetrefelli ve sonucu da olumsuz olursa gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Benim bildiğim, seninki gibi defalarca düşük yapmış ve bir de bebekte kromozom bozukluğu çıkmışsa: Pre-implantasyon genetik tanı diye bir yöntem uygulanarak kromozomları normal olan embriyo transfer ediliyor tüp bebekte. Mutlaka bunu doktorun da sana anlatır. Ben yine de bilgilendirmek istedim çünkü biz melek anneleri o kadar farklı şeyler yaşadık ki her konuda birbirimizi destekliyerek yaşadığımız ya da yaşayabileceğimiz acıları hafifletmeye engellemeye çalışmak refleks oldu bizde.

Kendini durduramadan ağlama olayını ben de ikizlerimi kaybettikten sonra yaşamaya başladım. Hele ilk birkaç ay gözyaşlarım şelale gibiydi adeta. Bence sadece bu konula konuşuluyorsa hiç girme canım bu ortamlara.

Kızlar bugün eşim de 1 yıl sonra ilk kez tekrar deneyelim dedi. Bu son diyo, öyle işte...Ona o kada acıyorum ki böyle konuştuğunda. Evlatlık için başvurduk ama bu onu hiç kesmedi demek ki.:2:

Fericiğim cesaretimi toplarım giderim ama ya yine aynı şeyler olursa? O zaman bu acıyı yine ben ve eşim yaşayacağız. Tek bebeğimi kaybettikten sonra hayatta bundan daha kötüsü olamaz demiştim. Ama oldu. Hem de iki katı oldu. İkizlerimden ayrıldım. Artık bundan sonra risk alamk istemiyorum.
Eşim de kaderine razı olmak zorunda ona çok acıyorum ama yapamam...

Son düzenleme:
Ne kadar sevindim SWEETBABY'ye. Kendisi ile aynı zamanlarda kayıplarımızı yaşadık. Geçen sene aralık ayında oğlunu cennete yollamıştı. Ben de aynı ayda ikiz oğlanlarımı...
Şimdi o mini kızıyla teselli bulacak. Melek oğlu ona kardeşini yolladı. Çok acı çekti o da çok gözyaşı döktü. Ama artık acıları değil sevinçleri kucaklıyor arkadaşım. İnşallah güzel kızıyla mutlu ve sağlıklı uzun bir ömür geçirir.

HADİBAKEM ciğim çok sevindim canım. Seninle de paylaştık acıyı gözyaşını hayat öfke de duyduk yalnızlık da çektik ama işte senin yalnzılığın da çok kısa süre sonra son bulacak ve yavruna kavuşacaksın. Bizi habersiz bırakma. :80:

selam melek anneleri benimde sizin gibi yüregim yangin yeri acisiz tarifsiz malesef ve cok cok zor :-((
bende tam 6 kez kaybettim meleklerimi ,sonuncusu 8 aralikta kürtajla alindi cok aci rabbim kimseye yasatmasin sizlerinde benimde son acim olsun ins

merhaba melek anneleri aramıza malesefyeni arkadaşlar katılmış rabbimsabır versin özlemimsin iyi olmanıza sevindim facede gördüm maşşallah çok tatlı eylülümüz premete canım ne olur evde oturup kuruntu yapma kendine hastanede olman daha iyi inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına oğlunu kızlar kusura bakmayın geçmişi tam okuyamadım herkeze yazamadım kafam dolu biraz

allah razı olsun canımm eet dile kolay ama 5 melek allahım inş. 6. kucağıma almak nasip olur..
evet ilk kez tüpe gidicez diğerleri hep normal yolla oldu aslında ben yine normal yolla denemeyi istiyorum ama eşim artık benim cok yıprandığımı ve normal yolla düşünmediğini söyledi..aslında banada tüp uzun bir yolmuş gibi geliyor git gel yapıcam sürekli cünki ben çanakkaledeyim ve istanbula gidip gelmek beni yoracak ama ne yapalım bebiş katlanıcaz..ama dediğin gibi sonucu olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum.sanki tüp bebek daha iyi olucak ilk başta hamile kalıcam ve sağlıklı dünyaya gelicek diye gidiyorum zaten ama olumsuz olursa büyük hayal kırıklığı yaşarım heralde ama herşey allahtan allahım nasip ettiği sürece ben işin peşini bırakmıcam inş. birgün sağlıklı kucaklıyacağım bebeğimi..verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim böyle okuyunca daha rahat hissediyorum kendimi...
seninde yazını okudum galiba evlatlık için başvuru yapmışsınız ve bir kez daha deneme kalkışmışsınız dilerim rabbim meleğini sağlıklı annesine göndersinn senin için cok dua edicem canımmm...

canımmm cok gecmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inş. hepimizin yüreği yangın yeri ancak bu yangını yeni oğacak bebeklerimiz dindirebilir inş. diyorum en kısa zamanda hepimiz hamile kalıp sağlıklı kucaklarız evlatlarımızı..
benden birgün sonra olmuşsun kürtajını bende aralık 7,de oldum..
inşallah canımmmm tek temennim tek acılarımız olması artık..

evet canım yeni katıldık inanki katılmayı en son isticem yerlerden birisi ama allahım bunu böyle nasip etmiş yapacak birşey yok..

Evet canım evlatlık için başvurduk. Ama yeni bir tüp bebeğe girişmedik çünkü ben kendimi hazır hazır hissedemiyorum bir türlü. Sen ne kadar güçlüsün. Bu kadar yaşanmışlıklardan sonra hala bu işin peşini bırakmıyacağım diyorsun. Bense tam tersi ikizlerimi kaybettiğim gün yemin ettim bir daha yaptırmamaya.

cok sagol canim allah razi olsun hepimizin son acisi olsun ins ...rabbim sanada diger melek annelerinede bol bol sabir versin ins ....senle acimiz cok yeni rabbim biran önce hafifletsin ins

canım aslında bence en son care evlatlık acıkcası ben kendi adıma eğer şansım varsa bu şanslarımı son haddine kadar kullanıp en son evlatlık düşünürüm tabiki yaşını bilmiyorum belki yaşından dolayı haklı olabilirsin..evet kayıplarım cok oldu 3 kürtaj bir doğum birde düşük ama umudum taze sonucta umutlarım olmasa yeniden bir bebeği bende düşünemezdim..bana kalsa hiç korunmadan tekraradan başlıcam çalışmalara ama eşimi ikna olmuyor...
bencede sende bir kac kez daha şansını dene derim tabiki yaşadıkların hiç kolay değil ve bir bebek değil ikizlerini kaybetmişsin cok acı ama hayat bizim içim devam ediyor ben inanıyorumki ikizlerin annelerine kardeşlerini yollucak ve onlarla avunucaksın..yeminini boz ve allahıma sığın bak görüceksin olucak bu defa...

cok sagol canim allah razi olsun hepimizin son acisi olsun ins ...rabbim sanada diger melek annelerinede bol bol sabir versin ins ....senle acimiz cok yeni rabbim biran önce hafifletsin ins

canım acımız taze ama hayat devam ediyor ve ben yeniden çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorumm..allahım sabır versinn inşallah sağlıklı kucaklıyacağız evlatlarımı..

canim bende tekardan istiyorum ama inan okadar yiprandimki sonuncusunda zaten 3 ay bittigi icin kaldiramadi vücudum hastanede yattim iki gün ,simdi hemen düsünmüyorum rabbim diledigi zaman gelir ins hayirla

Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık seninki daha çok taze Allah hepimize sabır versin..

canim bende tekardan istiyorum ama inan okadar yiprandimki sonuncusunda zaten 3 ay bittigi icin kaldiramadi vücudum hastanede yattim iki gün ,simdi hemen düsünmüyorum rabbim diledigi zaman gelir ins hayirla

anladım canımm..zamanı gediğindee inşallah sağlıklı olur canım..

çok geçmiş olsun....inşallah herşey biran önce yoluna girer...Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

bendede oluyor aynı şeyler.....hastalık belirtisi diil..normal zamanda da oluyor...şaka gibi etrafımda bebekli insan kaynıyor...kayınvaliem var şuan bizde...oda şaka gibi hala olmayan bebeklere bişiler yaptryo..aynen benimde moral sıfır...

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz....bzi bizden başkası anlamaz....ama eminim allah boynumuzu bükük bırakmayacak

etraftaki bu düşüncesiz insanlara direkt cevap vermeli aslında ...ben asla içimde tutamam kesin bi cevap verirdim...ay çok sinir oldum...çocuk büyütmekle ne alakası var...allah hepimize bu insanlara katlanacak sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…