mrb melek anneleri uzun zaman oldu nete giremedim
girsemde okudum çıktım.
beni bilen arkadaşlar vardır bilmeyenler için bende bir melek annesiyim
şuan yaşadığınız birçok şeyi bende yaşadım
hayata küsmek kocamdan nefret etmek
yorgunluk mutsuzluk bunların hepsini yaşadım
çok şükür yine hamile kaldım
inş. bu oğlumu kucagıma alıp öpüp koklamayı
emzirmek nasip olur.az kaldı hayırlısıyla
ben bugün sweetbay bir arkadaşımız vardı premete tanırsın
onla msn karşılaştık
doğum yapmış çok şükürbebegide kendide sağlıklıymış.
haber vermek istedim
çok mutlu oldum.
obize melek76 gibi umut olsun istedim
oda melek annesiydi.
sizleri seviyorumm.
bebekte normal görünümde birşey yoktu bebek patolojiye gitti ordada bir sorun cıkmadı ve bize bebeğimizi vermediler ve bebeğimin bir mezarı bile yok..neyse sıvının sonunucunda herşey cıkar 1 aya kadar öğreniriz dediler neyse 6 ay gecti ve hala yoktu sonuclarımız meğersem hastane kaybetmiş sonucları artık ankaraya tlf actık ordan yeniden yolladılar..ama dr. bize söylediği hiçbir sorun yokmuş bebekte bu sadece şanssızlık yeniden hamile kalabilirisiniz olduu ama sonra başka bir dr. gösterdiğimizde bekete 69 triploidi cıkmış ve kromozon bozukluğu varmış bebekte....
aminn canım inş. girdiğim tüp bebek yolunda yine aynı acılarla sınanmam..
Kızlar bugün eski arkadaşlarımla görüştüm 10 kişi falandık hepsinin çocuğu var yada hamileler bi tek ben kaldım öyle ortamda sürekli hamilelik haftası ve çocukları konuşuldu bense öyle bakakaldım sohbete katılmaya çalıştım ama sanki konuştukça bana acıdılar çok kötü hissettim kendimi off geldim geleli sinirlerim bozuldu ağlıyorum ağladıkça daha çok sinirlerim bozuluyor hastalık belirtilerimdendir çünkü kendimi durduramadan ağlamam((
Mapcım sen nasılsın yazılarını okudum biraz benim bir arkadaşım kazara 40 yaşında hamile kaldı şimdi zıpır bir tekne kazıntısı var evde Biliyorum bu hiç kolay değil ama tekrar denemeye değecek arkadaşım
Gamzeli kız arkadaşım başın sağolsun tam 5 melek annesisin. İlk kez tüpe gideceksin anladığım kadarıyla. Dört kez bu yola girmiş biri olarak sana bir şey söylemek isterim. Bu yol çok çetrefelli ve sonucu da olumsuz olursa gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Benim bildiğim, seninki gibi defalarca düşük yapmış ve bir de bebekte kromozom bozukluğu çıkmışsa: Pre-implantasyon genetik tanı diye bir yöntem uygulanarak kromozomları normal olan embriyo transfer ediliyor tüp bebekte. Mutlaka bunu doktorun da sana anlatır. Ben yine de bilgilendirmek istedim çünkü biz melek anneleri o kadar farklı şeyler yaşadık ki her konuda birbirimizi destekliyerek yaşadığımız ya da yaşayabileceğimiz acıları hafifletmeye engellemeye çalışmak refleks oldu bizde.
canımmm cok gecmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inş. hepimizin yüreği yangın yeri ancak bu yangını yeni oğacak bebeklerimiz dindirebilir inş. diyorum en kısa zamanda hepimiz hamile kalıp sağlıklı kucaklarız evlatlarımızı..selam melek anneleri benimde sizin gibi yüregim yangin yeri acisiz tarifsiz malesef ve cok cok zor :-((
bende tam 6 kez kaybettim meleklerimi ,sonuncusu 8 aralikta kürtajla alindi cok aci rabbim kimseye yasatmasin sizlerinde benimde son acim olsun ins
merhaba melek anneleri aramıza malesefyeni arkadaşlar katılmış rabbimsabır versin özlemimsin iyi olmanıza sevindim facede gördüm maşşallah çok tatlı eylülümüz premete canım ne olur evde oturup kuruntu yapma kendine hastanede olman daha iyi inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına oğlunu kızlar kusura bakmayın geçmişi tam okuyamadım herkeze yazamadım kafam dolu biraz
. ..verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim böyle okuyunca daha rahat hissediyorum kendimi...
seninde yazını okudum galiba evlatlık için başvuru yapmışsınız ve bir kez daha deneme kalkışmışsınız dilerim rabbim meleğini sağlıklı annesine göndersinn senin için cok dua edicem canımmm...
cok sagol canim allah razi olsun hepimizin son acisi olsun ins ...rabbim sanada diger melek annelerinede bol bol sabir versin ins ....senle acimiz cok yeni rabbim biran önce hafifletsin inscanımmm cok gecmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inş. hepimizin yüreği yangın yeri ancak bu yangını yeni oğacak bebeklerimiz dindirebilir inş. diyorum en kısa zamanda hepimiz hamile kalıp sağlıklı kucaklarız evlatlarımızı..
benden birgün sonra olmuşsun kürtajını bende aralık 7,de oldum..
inşallah canımmmm tek temennim tek acılarımız olması artık..
canım aslında bence en son care evlatlık acıkcası ben kendi adıma eğer şansım varsa bu şanslarımı son haddine kadar kullanıp en son evlatlık düşünürüm tabiki yaşını bilmiyorum belki yaşından dolayı haklı olabilirsin..evet kayıplarım cok oldu 3 kürtaj bir doğum birde düşük ama umudum taze sonucta umutlarım olmasa yeniden bir bebeği bende düşünemezdim..bana kalsa hiç korunmadan tekraradan başlıcam çalışmalara ama eşimi ikna olmuyor...Evet canım evlatlık için başvurduk. Ama yeni bir tüp bebeğe girişmedik çünkü ben kendimi hazır hazır hissedemiyorum bir türlü. Sen ne kadar güçlüsün. Bu kadar yaşanmışlıklardan sonra hala bu işin peşini bırakmıyacağım diyorsun. Bense tam tersi ikizlerimi kaybettiğim gün yemin ettim bir daha yaptırmamaya.
cok sagol canim allah razi olsun hepimizin son acisi olsun ins ...rabbim sanada diger melek annelerinede bol bol sabir versin ins ....senle acimiz cok yeni rabbim biran önce hafifletsin ins
selam melek anneleri benimde sizin gibi yüregim yangin yeri acisiz tarifsiz malesef ve cok cok zor :-((
bende tam 6 kez kaybettim meleklerimi ,sonuncusu 8 aralikta kürtajla alindi cok aci rabbim kimseye yasatmasin sizlerinde benimde son acim olsun ins
canim bende tekardan istiyorum ama inan okadar yiprandimki sonuncusunda zaten 3 ay bittigi icin kaldiramadi vücudum hastanede yattim iki gün ,simdi hemen düsünmüyorum rabbim diledigi zaman gelir ins hayirla
Kızlar bugün benim doktor kontrolüm vardı ve maalesef haberler pek iyi değil. Tansiyonum zaten tansiyon hapına rağmen pek düşmüyor bir de kan değerlerim normal çıktı demiştim ama karaciğer enzimlerinden ikisi yükselmiş. Ayrıca bebeğin karın çevresi de bir hafta gerilemiş ve doppler akımlarındaki direnç artmış. Mete'de de gerilik karın çevresinden başlamıştı. Yani beni bekleyen bir preeklemsi ve İUGR tablosu var. Durum böyle olunca doktor beni tekrar hastaneye yatırmak istiyor ama ben yatmak istemiyorum. En azından iki hafta daha evde kalsam da ocakta yatsam benim için daha iyi olacak çünkü hastane ortamı beni daha çok strese sokuyor. Pazartesi testleri tekrarlayacağız ve duruma göre tekrar görüşeceğiz. Sanırım yine erken doğum yapacağım. Şu an 31. haftanın içindeyim ilk hedefimiz 32. haftayı bitirmek sonra da 34. Allah'ım inşallah bebeğim erken doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri kaldırabilecek gücüm yok.
Kızlar bugün eski arkadaşlarımla görüştüm 10 kişi falandık hepsinin çocuğu var yada hamileler bi tek ben kaldım öyle ortamda sürekli hamilelik haftası ve çocukları konuşuldu bense öyle bakakaldım sohbete katılmaya çalıştım ama sanki konuştukça bana acıdılar çok kötü hissettim kendimi off geldim geleli sinirlerim bozuldu ağlıyorum ağladıkça daha çok sinirlerim bozuluyor hastalık belirtilerimdendir çünkü kendimi durduramadan ağlamam((
Ahh Selen ahhh..neler yasiyoruz,ne kadar yipraniyoruz degilmi..Aglama diyecefim ama,elimizde olsa aglamayiz zaten.Yasadiklarimiz hepimizi cok güclü yapti..Ama bu cocuk konusundada bi o kadar hassass..
Beni eskiden arkadas,akraba davetlerine cagirirlardi,onlar oturup cocuk muhabetti yapar,cocuklari birbirleriyle oynar,2.3. cocuk zamanlarini konusurlar,bende gittigim her yerde cay,pasta .börek servisi yapar,bulasiklari yikardim..Hatta gitigim evlere elim,kolum dolu giderdim,onlarin cocuklari var,yapamazlar,ben birseyler yapimda,katki olsun diye....sonra baktimi beni aslinda servis elamani olarak cagirioyrlar,indir kaldir,yika,sil....Sonra gitmedim hicbir yere....artik onlarda zaten cagirmiyorlar ..Bu cocuksuzluktan dolayi,Almanyada yapa yalniz kaldim..Herkesin 2-3 cocugu var..onlar oynasi diye bulusuyorlar,dogum günlerine birbirlerini cagiriyorlar..Onlarda hakli beni ne yapsinlar ki...Hatta ben kimin cocuguna ne tatli desem hemen atilipp Masallah desene diyorlardi...OOFFF ne desem bos...
Hele bazi insanlarin konsmalari,davranislari,yaptiklari yaralayici yorumlari..O insanlari hic affedemiyorum..Sanki bu bizim,kusurumuz,sucumuz gibi yansitmaya calisanlara hakkimi helal etmiyorum..
Sende üzme kendini..Yüce Allahim bizim boynumuzu bükük birakmayacak insallahh
kızlarrrr yazınızı okurken sanki beni anlattınız..hepimizde aynı şeyleri yaşaıyoruzz ne kadar acı olduğunu anlayabiliyorum helede insanların size acıyarak ayy canımm yazık demeleri yokmu nasıl üzülüyorum anlatatmam..
hele en cok zoruma giden birşey oldu..
yazın memleketteyiz eşim yok eşimin ailesinin yanındayım yengesi var baya yaşlı eltiminde oğlu var bebekti cocuk durmadı kusuyo filan herkz bişey söylüyo bende dedimki cok yediği için galiba kusuyo yengede demezmi sen konuşma sanki kac tane cocuk büyüttün..ayyy nasıl kötü oldum içim parcalandı resmenn eridim bittim orda ağlamak istedim ama kendimi cok zor tuttum...
inşallah rabbim bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versinde artık şu insanların ağzı sussun..
çarşamba izne gidiyoruz memlekete annem ve kayınvaldem yanımda kürtaj olduğum için geldiler ve memlekette herkez durumumu biliyo şimdi gidince binbir acıma duygusuyla yaklaşıcaklar birsürü soru soracaklar aslında hiç gitmek istemiyorum ama sırf eşimin hatrına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?