Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün

İnşallahh bizlerde ard arda hamile kalır peş peşe doğum yaparızzz..

canımbende onların içindeydim ama tamamlamak nasip olmadı 4 yada 5 haftya sonra kızımıkucağıma alıcaktım hasretim oldular canım kızlarım siz ard arda kalıp inşallah alıcaksınız kucağınıza benim daha zamanım var ben dün gece kızımı doğunca giydirdikleri kıyafeti koynuma alıp uyudum sanki kollarım doluymuş gibi kucağımdaymış gibi hissettim çok güzeldi bi bebeğe ne kadar çokihtiyacımız var unutmak mümkün değil ama hasretlerini giderirdik

canımm bu yazdıklarınaaaaa kocamn bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum başkada birşey demiyorum..

canım benim allahım inş. tekrar hamile kaldığın zaman bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş...o gece bebeğinin kıyafetleriyle uyuduğun gibi inşallah birgün bebeğin kucağında uyuyacaksın..

Allah korusun arkadaşım, bu sefer başaracağım de azmet, inşallah herşey yolunda gidecek. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm hafta sonu eşimle cok kötü kavga ettik artık anneme söylemek zorunda kaldım annem bugün atla gel dedi yeter senin cektiklerin diyo eşimde aff diliyor ama değişmiyor gitsem mi annemlere sizce kafam cok karışık katlanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum

selam canımm...
bence sorun cok önemli birşey değilse hemen gitmei düşünme tabiki daha önce ne yaşadığın konusunda bir bilgim yok ama gittiğin zaman geri döndüğünde herşey daha farklı olur yani eskisi gibi saygı kalmazz..tabiki hereşyin en iyisini sen bilirisn canım...

Merhaba arkadaşlar. Haftasonu telefon hattımız koptu internete giremedim. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum, Allah'tan sabır diliyorum.

Hadibakemcim demek Sweetbaby doğum yapmış. Aslında onun sezeryan tarihi 24 Aralıktı demek bir hafta erken aldılar. Doğum ayın kaçında olmuş. Allah Sweetbaby'nin kızına sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Ne güzel bebeklerimiz sırayla gelmeye başladı. Darısı önce hamile arkadaşlarımızın, sonra da hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarımızın başına. Şu an 4. sıradayım inşallah sıram değişmez kimsenin önüne geçip erkenden doğum yapmam.

Gamzecim hepimiz zaman zaman eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz. Özellikle böyle travmatik günler yaşamışken sorun yaşamamak mümkün olmuyor. Bence sinirle ani kararlar verme canım. Köprüleri yıkmak kolay ama yeniden yapmak çok zor. İnşallah düzelmeyecek bir probleminiz yoktu. Biraz daha sabır diyorum. Hem belki hamilesindir. Bu güzel haber ikinize de çok iyi gelir.

Ben bugün gittim sabahtan kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorla konuşmaya gideceğim duruma göre yatış için karar verecek. Beni yanlış anlamayın oğluma sağlıkla kavuşmak için bırakın hastanede yatmayı doğuma kadar amuda kalkarak durmaya bile razıyım ama şu an doktor beni doğum aşamasında görmüyor, daha bozulma yeni başladı riskli seviyeye gelmedi. Şimdi daha sık kontrole gitmem, haftalık kan tahlilleri yaptırmam gerekiyor ve doktor bunları ayaktan yapmanın zor olacağını düşündüğü için beni yatırmak istiyor. Yine de gerekli görürse yatacağım tabi zaten haftasonu hastane çantalarımı hazırladım. Haftasonu özeldeki doktoruma gittim. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi ama daha pozitif yaklaştı. Doğum kararını 10. basamakta veriyorsak sen daha 1.-2. basamaktasın dedi. Tabi benim durumumda önemli olan bu basamakları hangi hızla ilerleyeceğim. İnşallah bu sefer umutluyum, moralimi bozmamaya kötü düşünmemeye çalışıyorum. Doktordan sonra tekrar yazarım. Öpüyorum.

Son düzenleme:
Canım kendine stres yapma. İnşallah herşey çok güzel olacak. Oğlunu sağ salim sağlıkla kucağına alcaksın. Bol bol dua et. Herşey güzel olcak inşallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün
Çok güzel bir haber bu. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine hamile kalır kucağına aldığın günleri görürsün.

doğru söylüyorsun bu zaman da bana dstek olmasını benim yanımda olmasını isterdim beni cok kırdı inşallah düzelirir her şey sağol canım daha adert olmadım sanki gelecek gibi :18: akşam test yapıcam ben elimden geleni yaptım takdir allahın.. teşekkür ederimmm

bilmiyorum anneme yansıttık bizimkilerde durmuyorlar eşimde pişman kafam cok karıştı ne yapıcağımı bilmiyorum ama bir şans daha vermeyi düşünüyorum seviyom kocamı bakalım hakkımda hayırlısı olsun .. sağol canım

İnşallah zamanında sağlıkla doğumunu yapıp bizlere yanında meleğinle yazıcaksın buna gerçekten inan ve stres yapma herşey çok güzel Olcak Allah'ın izniyle kendine dikkat et arkadaşım..

canım bencede en güzelini düşünmüşsün bir şans vermek adına...ailenin yanına dönsen bile artık eskisi gibi olmuyor insan bir gece bile kalsa ailesinde evini özlüyor hem kocanıda seviyormuşsun bak en güzelini düşünüşsünn..
ne demek canım seni cok tanımamış olsamda ayrılma kararı almadığın için cok mutlu oldum...

Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.

cok güzel yaa inşallah bu topik hepimize uğurlu gelecek allahın izniyle canım sende maşşallah 31 haftaya gelmişsin az kalmış biraz daha allahın izniyla bir bakmışsın oğluşun kucağında sana gülüyor allah sizi nazarlardan saklasın

canımm rabbim inş. sana ve diğer hamiş arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...
darısı bize inş...listeye girmeyi co isterdim ama ocakta tüpe başvurunca bende listeye adımı yazdırmak isterim..

iyi haberlerle dön inşallah...dualarımız seninle ve oğlunla....

öfke ile ani kararlar almak ne yazıkki böyle oluyor...sakin ol...biraz sakinleşince daha doğru karar verirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…