swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün
swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün
canımm bu yazdıklarınaaaaa kocamn bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum başkada birşey demiyorum..Maytap insaallahhhhh...20 kilo alir,sacimizin beyazini kapatamaz,göbüsümüz sisip yirtilmalar baslayinca panikler,dogum hanede bas bas bagirir o bebisi kucagimiza aliriz..geceleri uykusuzluktan mahvoluruz,gögüslerimiz süt vermekten yara olur,Bu kilolari nasil verecegiz diye dert yanariz,Bu cocouk hic uyumuyor hep emmek istiyor diye sikayet ederiz...Insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımbende onların içindeydim ama tamamlamak nasip olmadı 4 yada 5 haftya sonra kızımıkucağıma alıcaktım hasretim oldular canım kızlarım siz ard arda kalıp inşallah alıcaksınız kucağınıza benim daha zamanım var ben dün gece kızımı doğunca giydirdikleri kıyafeti koynuma alıp uyudum sanki kollarım doluymuş gibi kucağımdaymış gibi hissettim çok güzeldi bi bebeğe ne kadar çokihtiyacımız var unutmak mümkün değil ama hasretlerini giderirdik
Kızlar bugün benim doktor kontrolüm vardı ve maalesef haberler pek iyi değil. Tansiyonum zaten tansiyon hapına rağmen pek düşmüyor bir de kan değerlerim normal çıktı demiştim ama karaciğer enzimlerinden ikisi yükselmiş. Ayrıca bebeğin karın çevresi de bir hafta gerilemiş ve doppler akımlarındaki direnç artmış. Mete'de de gerilik karın çevresinden başlamıştı. Yani beni bekleyen bir preeklemsi ve İUGR tablosu var. Durum böyle olunca doktor beni tekrar hastaneye yatırmak istiyor ama ben yatmak istemiyorum. En azından iki hafta daha evde kalsam da ocakta yatsam benim için daha iyi olacak çünkü hastane ortamı beni daha çok strese sokuyor. Pazartesi testleri tekrarlayacağız ve duruma göre tekrar görüşeceğiz. Sanırım yine erken doğum yapacağım. Şu an 31. haftanın içindeyim ilk hedefimiz 32. haftayı bitirmek sonra da 34. Allah'ım inşallah bebeğim erken doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri kaldırabilecek gücüm yok.
slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm hafta sonu eşimle cok kötü kavga ettik artık anneme söylemek zorunda kaldım annem bugün atla gel dedi yeter senin cektiklerin diyo eşimde aff diliyor ama değişmiyorgitsem mi annemlere sizce kafam cok karışık katlanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
Canım kendine stres yapma. İnşallah herşey çok güzel olacak. Oğlunu sağ salim sağlıkla kucağına alcaksın. Bol bol dua et. Herşey güzel olcak inşallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Kızlar bugün benim doktor kontrolüm vardı ve maalesef haberler pek iyi değil. Tansiyonum zaten tansiyon hapına rağmen pek düşmüyor bir de kan değerlerim normal çıktı demiştim ama karaciğer enzimlerinden ikisi yükselmiş. Ayrıca bebeğin karın çevresi de bir hafta gerilemiş ve doppler akımlarındaki direnç artmış. Mete'de de gerilik karın çevresinden başlamıştı. Yani beni bekleyen bir preeklemsi ve İUGR tablosu var. Durum böyle olunca doktor beni tekrar hastaneye yatırmak istiyor ama ben yatmak istemiyorum. En azından iki hafta daha evde kalsam da ocakta yatsam benim için daha iyi olacak çünkü hastane ortamı beni daha çok strese sokuyor. Pazartesi testleri tekrarlayacağız ve duruma göre tekrar görüşeceğiz. Sanırım yine erken doğum yapacağım. Şu an 31. haftanın içindeyim ilk hedefimiz 32. haftayı bitirmek sonra da 34. Allah'ım inşallah bebeğim erken doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz tekrar aynı şeyleri kaldırabilecek gücüm yok.
Çok güzel bir haber bu. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine hamile kalır kucağına aldığın günleri görürsün.swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün
Merhaba arkadaşlar. Haftasonu telefon hattımız koptu internete giremedim. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum, Allah'tan sabır diliyorum.
Hadibakemcim demek Sweetbaby doğum yapmış. Aslında onun sezeryan tarihi 24 Aralıktı demek bir hafta erken aldılar. Doğum ayın kaçında olmuş. Allah Sweetbaby'nin kızına sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Ne güzel bebeklerimiz sırayla gelmeye başladı. Darısı önce hamile arkadaşlarımızın, sonra da hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarımızın başına. Şu an 4. sıradayım inşallah sıram değişmez kimsenin önüne geçip erkenden doğum yapmam.
Gamzecim hepimiz zaman zaman eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz. Özellikle böyle travmatik günler yaşamışken sorun yaşamamak mümkün olmuyor. Bence sinirle ani kararlar verme canım. Köprüleri yıkmak kolay ama yeniden yapmak çok zor. İnşallah düzelmeyecek bir probleminiz yoktu. Biraz daha sabır diyorum. Hem belki hamilesindir. Bu güzel haber ikinize de çok iyi gelir.
Ben bugün gittim sabahtan kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorla konuşmaya gideceğim duruma göre yatış için karar verecek. Beni yanlış anlamayın oğluma sağlıkla kavuşmak için bırakın hastanede yatmayı doğuma kadar amuda kalkarak durmaya bile razıyım ama şu an doktor beni doğum aşamasında görmüyor, daha bozulma yeni başladı riskli seviyeye gelmedi. Şimdi daha sık kontrole gitmem, haftalık kan tahlilleri yaptırmam gerekiyor ve doktor bunları ayaktan yapmanın zor olacağını düşündüğü için beni yatırmak istiyor. Yine de gerekli görürse yatacağım tabi zaten haftasonu hastane çantalarımı hazırladım. Haftasonu özeldeki doktoruma gittim. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi ama daha pozitif yaklaştı. Doğum kararını 10. basamakta veriyorsak sen daha 1.-2. basamaktasın dedi. Tabi benim durumumda önemli olan bu basamakları hangi hızla ilerleyeceğim. İnşallah bu sefer umutluyum, moralimi bozmamaya kötü düşünmemeye çalışıyorum. Doktordan sonra tekrar yazarım. Öpüyorum.
selam canımm...
bence sorun cok önemli birşey değilse hemen gitmei düşünme tabiki daha önce ne yaşadığın konusunda bir bilgim yok ama gittiğin zaman geri döndüğünde herşey daha farklı olur yani eskisi gibi saygı kalmazz..tabiki hereşyin en iyisini sen bilirisn canım...
Merhaba arkadaşlar. Haftasonu telefon hattımız koptu internete giremedim. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum, Allah'tan sabır diliyorum.
Hadibakemcim demek Sweetbaby doğum yapmış. Aslında onun sezeryan tarihi 24 Aralıktı demek bir hafta erken aldılar. Doğum ayın kaçında olmuş. Allah Sweetbaby'nin kızına sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Ne güzel bebeklerimiz sırayla gelmeye başladı. Darısı önce hamile arkadaşlarımızın, sonra da hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarımızın başına. Şu an 4. sıradayım inşallah sıram değişmez kimsenin önüne geçip erkenden doğum yapmam.
Gamzecim hepimiz zaman zaman eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz. Özellikle böyle travmatik günler yaşamışken sorun yaşamamak mümkün olmuyor. Bence sinirle ani kararlar verme canım. Köprüleri yıkmak kolay ama yeniden yapmak çok zor. İnşallah düzelmeyecek bir probleminiz yoktu. Biraz daha sabır diyorum. Hem belki hamilesindir. Bu güzel haber ikinize de çok iyi gelir.
Ben bugün gittim sabahtan kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorla konuşmaya gideceğim duruma göre yatış için karar verecek. Beni yanlış anlamayın oğluma sağlıkla kavuşmak için bırakın hastanede yatmayı doğuma kadar amuda kalkarak durmaya bile razıyım ama şu an doktor beni doğum aşamasında görmüyor, daha bozulma yeni başladı riskli seviyeye gelmedi. Şimdi daha sık kontrole gitmem, haftalık kan tahlilleri yaptırmam gerekiyor ve doktor bunları ayaktan yapmanın zor olacağını düşündüğü için beni yatırmak istiyor. Yine de gerekli görürse yatacağım tabi zaten haftasonu hastane çantalarımı hazırladım. Haftasonu özeldeki doktoruma gittim. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi ama daha pozitif yaklaştı. Doğum kararını 10. basamakta veriyorsak sen daha 1.-2. basamaktasın dedi. Tabi benim durumumda önemli olan bu basamakları hangi hızla ilerleyeceğim. İnşallah bu sefer umutluyum, moralimi bozmamaya kötü düşünmemeye çalışıyorum. Doktordan sonra tekrar yazarım. Öpüyorum.
bilmiyorum anneme yansıttık bizimkilerde durmuyorlar eşimde pişman kafam cok karıştı ne yapıcağımı bilmiyorum ama bir şans daha vermeyi düşünüyorum seviyom kocamı bakalım hakkımda hayırlısı olsun .. sağol canım
Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.
Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.
slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm hafta sonu eşimle cok kötü kavga ettik artık anneme söylemek zorunda kaldım annem bugün atla gel dedi yeter senin cektiklerin diyo eşimde aff diliyor ama değişmiyorgitsem mi annemlere sizce kafam cok karışık katlanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?