Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

selen gamze merhaba...bakın denk geldik:))dn eşimin telinden foruma girmeye çalıştım ama başaramadım...evdede yoktuk...dışarda bile burayı arıyorum...aceba ne yaptı arkadaşlar die??varmı bir gelişme??

Bu insanlardan uzaklaşsak keşke bi müddet çok uzaklaşasım var her yerden herkesten..sen nerelerdesin kaç gündür??

Ben kaçıyorum şimdilik pazar günü yapıcak bi sürü işim oluyor gidip halledeyim kendine iyi bak kimseyide kafana takmamaya çalış..

tamam aynı şeyler senin içinde geçerli...kimseyi takma...kimseden anlayış bekleme...benim felsefem bu artık...herkes kendinşi düşünür olmuş....sana kolay gelsin...yarın grşz inşallah

evet canım aslında direk cevap vermek gerekiyo ama işte kırmak istemiyorum kimseyi kırmak istemedikcede ben kırılıyor ve üzülüyorum..
aminn canımm inş...

merhabalar canlar...
kızlar geçmişi pek okuyamıyorum ama premete haberler kötü diye yazmış.canım 31. haftandasın moralini yüksek tut bence 32 yide aşarsın 34 düde ama güzel sonuç için bazı şeyleri göze alacaksın en azından yaşadığın şehirde çözümünü arıcaksın canım ben oğlumda ankarada herkesten uzak 1 ay yattım hastanede oğlum yeterki iyi olsun diye yine olsa yine yatardım...allahım çok büyük güldürecek canım senide bütün melek annelerinide canım dualarım seninle ve bütün melek anneleriyle.inşallah kucağına aldığında herşey bitecek mutlu olacaksın.

eeee başka önemli haberler varmı? kızlar gündüz misafirler basıyo haliyle gecede sabahlıyoruz kızımla...uykusuz geceler başladı anlayacağını ama istediğimizde buydu zaten katlanacağız artık....
şimdilik hoşçakalın sizleri seviyorum...kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi....

maaşallh size.....çok özeniyoruz sana:))))...inşallah Allah bizlerde nasip eder....inşallah bizde görürüz o günleri....uykusuz geceleri....

Map canim benim...Bak yukardaki yazinda ne güzel seylerden bahsetmisin..melek annesi olupta,sonra yavrularini kucagina alanlarin sevincini paylasmisin..Biz neden o mutlu sona ulasmayalim..bende cok korkuyorum,hemde cokkk ..Ama cesaret etmezsek,cesur davranmazsak,isteklerimize zaten kavusma ihtimalimiz olmayacakki..Bir gün gelecek ki istesekte,ne yapsakta zaten menepoz illetini yasayacagiz ve cok gec olmus olacak...Ben kendi adima elimden geleni yapiyorum ki imkanlarim cok kistli..Tek carem dogal yolla hamile kalmak,esim istemedigi icin ovülasyon zamanini kacirdigim bile oluyor,O günlerde calisma yapabilmek bile benim icin büyük basari oluyor..Offf offffff..Diyorum ki CESARETT.Sonrasi zaten Allaha kalmis

canim benim acin cok taze...Allah sabir versin birdaha yasatmasin..Hepimize sag,salimk kucagimiza evlat nasip etsin..

maaşallh size.....çok özeniyoruz sana:))))...inşallah Allah bizlerde nasip eder....inşallah bizde görürüz o günleri....uykusuz geceleri....

Maytap insaallahhhhh...20 kilo alir,sacimizin beyazini kapatamaz,göbüsümüz sisip yirtilmalar baslayinca panikler,dogum hanede bas bas bagirir o bebisi kucagimiza aliriz..geceleri uykusuzluktan mahvoluruz,gögüslerimiz süt vermekten yara olur,Bu kilolari nasil verecegiz diye dert yanariz,Bu cocouk hic uyumuyor hep emmek istiyor diye sikayet ederiz...Insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

swetbeyde doğumyapmış demek hamileler hep yakındı zamanlar zaten bundan sonra bebekler arda arda gelecek ne güzel rabbim bizede hamileliğimizi tamamlayıp kucağımıza almayınasip eder inşallah birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…