bendede oluyor aynı şeyler.....hastalık belirtisi diil..normal zamanda da oluyor...şaka gibi etrafımda bebekli insan kaynıyor...kayınvaliem var şuan bizde...oda şaka gibi hala olmayan bebeklere bişiler yaptryo..aynen benimde moral sıfır...
Bu insanlardan uzaklaşsak keşke bi müddet çok uzaklaşasım var her yerden herkesten..sen nerelerdesin kaç gündür??
dün bende eşime dedim selen.....çoook uzaklara gtsek diye?
ya yine yazdıklarınız görrünmüyormu...sitede problemmi var???
Bende tatsız bi hafta sonu geçirdim halada geçirmekteyim sanki..buraya gelin uzaklara :))
ben anteb,i ço seviyorum..hep diyorum antebe tayin iste die eşime..ama antep kolay kolay çıkmazmışşş:))
eşindemi öğretmen??bazen tanısık kimsenin olmadığı bir yere gitmek benimde çok içimden geliyor
yok o başbakanlıkta....zaten onun yüzünden tayin olmuyoruz
Ben kaçıyorum şimdilik pazar günü yapıcak bi sürü işim oluyor gidip halledeyim kendine iyi bak kimseyide kafana takmamaya çalış..
etraftaki bu düşüncesiz insanlara direkt cevap vermeli aslında ...ben asla içimde tutamam kesin bi cevap verirdim...ay çok sinir oldum...çocuk büyütmekle ne alakası var...allah hepimize bu insanlara katlanacak sabır versin
sagol canim ..rabbim hicbirimize tekrarini yasatmasin ins .....Başın saolsun arkadaşım hepimiz aynı acıları yaşadık seninki daha çok taze Allah hepimize sabır versin..
şimdilik hoşçakalın sizleri seviyorum...kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi....
merhabalar canlar...
kızlar geçmişi pek okuyamıyorum ama premete haberler kötü diye yazmış.canım 31. haftandasın moralini yüksek tut bence 32 yide aşarsın 34 düde ama güzel sonuç için bazı şeyleri göze alacaksın en azından yaşadığın şehirde çözümünü arıcaksın canım ben oğlumda ankarada herkesten uzak 1 ay yattım hastanede oğlum yeterki iyi olsun diye yine olsa yine yatardım...allahım çok büyük güldürecek canım senide bütün melek annelerinide canım dualarım seninle ve bütün melek anneleriyle.inşallah kucağına aldığında herşey bitecek mutlu olacaksın.
eeee başka önemli haberler varmı? kızlar gündüz misafirler basıyo haliyle gecede sabahlıyoruz kızımla...uykusuz geceler başladı anlayacağını ama istediğimizde buydu zaten katlanacağız artık....
şimdilik hoşçakalın sizleri seviyorum...kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi....
Ne kadar sevindim SWEETBABY'ye. Kendisi ile aynı zamanlarda kayıplarımızı yaşadık. Geçen sene aralık ayında oğlunu cennete yollamıştı. Ben de aynı ayda ikiz oğlanlarımı...
Şimdi o mini kızıyla teselli bulacak. Melek oğlu ona kardeşini yolladı. Çok acı çekti o da çok gözyaşı döktü. Ama artık acıları değil sevinçleri kucaklıyor arkadaşım. İnşallah güzel kızıyla mutlu ve sağlıklı uzun bir ömür geçirir.
HADİBAKEM ciğim çok sevindim canım. Seninle de paylaştık acıyı gözyaşını hayat öfke de duyduk yalnızlık da çektik ama işte senin yalnzılığın da çok kısa süre sonra son bulacak ve yavruna kavuşacaksın. Bizi habersiz bırakma. :80:
selam melek anneleri benimde sizin gibi yüregim yangin yeri acisiz tarifsiz malesef ve cok cok zor :-((
bende tam 6 kez kaybettim meleklerimi ,sonuncusu 8 aralikta kürtajla alindi cok aci rabbim kimseye yasatmasin sizlerinde benimde son acim olsun ins
maaşallh size.....çok özeniyoruz sana:))))...inşallah Allah bizlerde nasip eder....inşallah bizde görürüz o günleri....uykusuz geceleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?