selencim nasılsın???...test tarihi yaklaşıyor...kendini nasıl hissediyorsun??
Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.
premete sana adet tarihimi bildirmek için son regl tarihime bakayım dedim....bide baktımki tam 3gün geçmiş....son adet 19 kasım ...bugün 20aralık ben 29 günde bir adet olurum... ..tam 32 gün olmuş...bu son ilaçlar bende kist yapmış olabilir kızlar..en iysi en kısa zamanda dr a gtmek.....
İyiyim arkadaşım evet tarih yaklaştıkça beni heyecan basıyor kasıklarımda ve belimde ağrılar var dünden beri biraz inşallah yine test bile yapamadan regl i olmam :18:
ya ben artık herşey psikolojik diyorum...bu ağrılar cidden psikolojik....ben az önce premeteye son adeti yazacaktım...bide baktımki 3gün geçmiş...hiç bi ağrım yoktu...ama 2dk önce kasık ağrılarım başladı
Acabaa doktora gitmeden sende bi test yapsanmı hiç mi ihtimal yokk??
Haklısın aslında geçenlerdede Gamze bana hiç ağrın sızın olyormu diye sordu bende hiç farkında değilim dur bi kendimi dinliym dedim ve bi kaç dakka sonra karnımın ağrıdığını hissettimgerçi şimdiki ağrı gibi değil daha çok batma gibi uyuşma gibi bende anlamadım hakkımızda hayırlısı artık akşam Gamze test yapcakmış bizde yapsakmı ki yalnız bırakmasakmı arkadaşımızı
Allahım çok şükür onlar bebeklerine sağlıklı kavuştular şimdi de diğer doğuma doğru giden arkadaşlarımızın başına.Allahım sizlerde sağlıklı bebeklerini kucağına almasını nasip etsin...Sonrada tedavi sırasında bekleyen bizlere allahım müjdeli haberleri nasip eder ve sağlıklı hamilelik süreci ve sonrada sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..Bunlar siz hamilelerin dualarıyla.Bizler size sizler bize hepimiz hepmizi için dualarla hayırlısınla..Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.
Canım benim sende sağlıklı bebeğini 2011 de alacaksn.Senin son durumların ne oldu güzelim Hastanelerde neler yaptın..canımbende onların içindeydim ama tamamlamak nasip olmadı 4 yada 5 haftya sonra kızımıkucağıma alıcaktım hasretim oldular canım kızlarım siz ard arda kalıp inşallah alıcaksınız kucağınıza benim daha zamanım var ben dün gece kızımı doğunca giydirdikleri kıyafeti koynuma alıp uyudum sanki kollarım doluymuş gibi kucağımdaymış gibi hissettim çok güzeldi bi bebeğe ne kadar çokihtiyacımız var unutmak mümkün değil ama hasretlerini giderirdik
Canım benim hepşmizin zaman zaman canı sıkılıyor hiç sebepsiz yerlere kavga ediyoruz.Çoğu kocalarımız neler yaşadığımızı bilemez bizlerin yüreği ana yüreği...ama herşeyi iyi düşünmek lazım gamzecim..İyi düşünüp iyi karar vermek gerekir.Önemli olan problemin aşılamiyacak birşeyse onu bilemem konunun ne olduğıunu da bilmediğim için yanlış yorum yapmaktan korkuyorum ama önemli olan eşine olan sevgin saygının ne durumda oldupunu? Onunda sana karşı? Geri kalan konular hep eften püften şeyler bunlarda bu çocuk meselesinde çok git geller yaratır.Hele belkide bu tepkilerin hamile olmandan da kaynaklanır..Yani bebek düşüncesi sevdası yaşanırken böyle zorlu süreçler normaldir diye düşğünüyorum.Ama tabiiki sen en doğru kararı vereceksin.Yek önerebildiğim şey herşeyi ailenle paylaşmadan önce kendin karar ver sonrası ailenle birlikte..öpüyorumslm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm hafta sonu eşimle cok kötü kavga ettik artık anneme söylemek zorunda kaldım annem bugün atla gel dedi yeter senin cektiklerin diyo eşimde aff diliyor ama değişmiyorgitsem mi annemlere sizce kafam cok karışık katlanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
Canım benim gerçekten senin için çok seviniyorum..Sen benim aldığım örneğimsin.Seninle tanıştığımda aynı kaderi paylaştığımızı konuşurken birden baktım ki 10 haftalık gebe çizelgesi gördüm şimdi de maşallah 31 lerin içindesin..O kadar umutlanıyorumki premetecim allahım sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip eder ve oğluşuna kavulursun..Canım bencede rsike atma ve hastaneye yat kontollerin daha göz altında olacak.Ben inanıyorum güzelim 38 haftaya kadar gelip bebeğini doğruacaksın ...Sende öyle düşün..bak papatya dediğdi dersin...Çok öpüyorumMerhaba arkadaşlar. Haftasonu telefon hattımız koptu internete giremedim. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum, Allah'tan sabır diliyorum.
Hadibakemcim demek Sweetbaby doğum yapmış. Aslında onun sezeryan tarihi 24 Aralıktı demek bir hafta erken aldılar. Doğum ayın kaçında olmuş. Allah Sweetbaby'nin kızına sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Ne güzel bebeklerimiz sırayla gelmeye başladı. Darısı önce hamile arkadaşlarımızın, sonra da hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarımızın başına. Şu an 4. sıradayım inşallah sıram değişmez kimsenin önüne geçip erkenden doğum yapmam.
Gamzecim hepimiz zaman zaman eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz. Özellikle böyle travmatik günler yaşamışken sorun yaşamamak mümkün olmuyor. Bence sinirle ani kararlar verme canım. Köprüleri yıkmak kolay ama yeniden yapmak çok zor. İnşallah düzelmeyecek bir probleminiz yoktu. Biraz daha sabır diyorum. Hem belki hamilesindir. Bu güzel haber ikinize de çok iyi gelir.
Ben bugün gittim sabahtan kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorla konuşmaya gideceğim duruma göre yatış için karar verecek. Beni yanlış anlamayın oğluma sağlıkla kavuşmak için bırakın hastanede yatmayı doğuma kadar amuda kalkarak durmaya bile razıyım ama şu an doktor beni doğum aşamasında görmüyor, daha bozulma yeni başladı riskli seviyeye gelmedi. Şimdi daha sık kontrole gitmem, haftalık kan tahlilleri yaptırmam gerekiyor ve doktor bunları ayaktan yapmanın zor olacağını düşündüğü için beni yatırmak istiyor. Yine de gerekli görürse yatacağım tabi zaten haftasonu hastane çantalarımı hazırladım. Haftasonu özeldeki doktoruma gittim. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi ama daha pozitif yaklaştı. Doğum kararını 10. basamakta veriyorsak sen daha 1.-2. basamaktasın dedi. Tabi benim durumumda önemli olan bu basamakları hangi hızla ilerleyeceğim. İnşallah bu sefer umutluyum, moralimi bozmamaya kötü düşünmemeye çalışıyorum. Doktordan sonra tekrar yazarım. Öpüyorum.
Canım sende durumlar nasıl umarım herşey yolundadır..Canım kendine stres yapma. İnşallah herşey çok güzel olacak. Oğlunu sağ salim sağlıkla kucağına alcaksın. Bol bol dua et. Herşey güzel olcak inşallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Çok güzel bir haber bu. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine hamile kalır kucağına aldığın günleri görürsün.
merhabalar canlar...
kızlar geçmişi pek okuyamıyorum ama premete haberler kötü diye yazmış.canım 31. haftandasın moralini yüksek tut bence 32 yide aşarsın 34 düde ama güzel sonuç için bazı şeyleri göze alacaksın en azından yaşadığın şehirde çözümünü arıcaksın canım ben oğlumda ankarada herkesten uzak 1 ay yattım hastanede oğlum yeterki iyi olsun diye yine olsa yine yatardım...allahım çok büyük güldürecek canım senide bütün melek annelerinide canım dualarım seninle ve bütün melek anneleriyle.inşallah kucağına aldığında herşey bitecek mutlu olacaksın.
eeee başka önemli haberler varmı? kızlar gündüz misafirler basıyo haliyle gecede sabahlıyoruz kızımla...uykusuz geceler başladı anlayacağını ama istediğimizde buydu zaten katlanacağız artık....
şimdilik hoşçakalın sizleri seviyorum...kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi....
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sende bu kervana katılmana az kaldı azcık daha sabır..mrb melek anneleri uzun zaman oldu nete giremedim
girsemde okudum çıktım.
beni bilen arkadaşlar vardır bilmeyenler için bende bir melek annesiyim
şuan yaşadığınız birçok şeyi bende yaşadım
hayata küsmek kocamdan nefret etmek
yorgunluk mutsuzluk bunların hepsini yaşadım
çok şükür yine hamile kaldım
inş. bu oğlumu kucagıma alıp öpüp koklamayı
emzirmek nasip olur.az kaldı hayırlısıyla
ben bugün sweetbay bir arkadaşımız vardı premete tanırsın
onla msn karşılaştık
doğum yapmış çok şükürbebegide kendide sağlıklıymış.
haber vermek istedim
çok mutlu oldum.
obize melek76 gibi umut olsun istedim
oda melek annesiydi.
sizleri seviyorumm.
Bende arkadaşımıza onu tavsiye ettim ki mutlaka gideceği doktorda ona söyler..inşallah bu sefer daha iyi olacak ve sağlıklı bebeğini kucağına alacakGamzeli kız arkadaşım başın sağolsun tam 5 melek annesisin. İlk kez tüpe gideceksin anladığım kadarıyla. Dört kez bu yola girmiş biri olarak sana bir şey söylemek isterim. Bu yol çok çetrefelli ve sonucu da olumsuz olursa gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Benim bildiğim, seninki gibi defalarca düşük yapmış ve bir de bebekte kromozom bozukluğu çıkmışsa: Pre-implantasyon genetik tanı diye bir yöntem uygulanarak kromozomları normal olan embriyo transfer ediliyor tüp bebekte. Mutlaka bunu doktorun da sana anlatır. Ben yine de bilgilendirmek istedim çünkü biz melek anneleri o kadar farklı şeyler yaşadık ki her konuda birbirimizi destekliyerek yaşadığımız ya da yaşayabileceğimiz acıları hafifletmeye engellemeye çalışmak refleks oldu bizde.
Maocim buna çok sevindim..Lütfen önceden negatif düşünüp evrenden negatif çekme..Bu korkularla hayat yaşanmaz ve geçmez..Bende yılmadım devam ediyorum yeni yeni yöntemler var birsürü deniye deniye bizde bebeklerimize kavuşacağız.Sende hadi git dr. son gündemde neler var neler yok nasıl neler yapılabilir araştırıp o ilk kocaman adımı atmanı diliyorum.2011 hepimize iyi gelecek.Herkese 2010 kötü geçti 2011 daha güzel olacakKızlar bugün eşim de 1 yıl sonra ilk kez tekrar deneyelim dedi. Bu son diyo, öyle işte...Ona o kada acıyorum ki böyle konuştuğunda. Evlatlık için başvurduk ama bu onu hiç kesmedi demek ki.:2:
Fericiğim cesaretimi toplarım giderim ama ya yine aynı şeyler olursa? O zaman bu acıyı yine ben ve eşim yaşayacağız. Tek bebeğimi kaybettikten sonra hayatta bundan daha kötüsü olamaz demiştim. Ama oldu. Hem de iki katı oldu. İkizlerimden ayrıldım. Artık bundan sonra risk alamk istemiyorum.
Eşim de kaderine razı olmak zorunda ona çok acıyorum ama yapamam...
Sende kavuşacaksın arkadaşım sendeNe kadar sevindim SWEETBABY'ye. Kendisi ile aynı zamanlarda kayıplarımızı yaşadık. Geçen sene aralık ayında oğlunu cennete yollamıştı. Ben de aynı ayda ikiz oğlanlarımı...
Şimdi o mini kızıyla teselli bulacak. Melek oğlu ona kardeşini yolladı. Çok acı çekti o da çok gözyaşı döktü. Ama artık acıları değil sevinçleri kucaklıyor arkadaşım. İnşallah güzel kızıyla mutlu ve sağlıklı uzun bir ömür geçirir.
HADİBAKEM ciğim çok sevindim canım. Seninle de paylaştık acıyı gözyaşını hayat öfke de duyduk yalnızlık da çektik ama işte senin yalnzılığın da çok kısa süre sonra son bulacak ve yavruna kavuşacaksın. Bizi habersiz bırakma. :80:
Arkadaşım başın sağolsun..Çok zor bunu hepimiz biliyoruz.Acını tazelemek istemiyorum sendeki sorunlar neydi?selam melek anneleri benimde sizin gibi yüregim yangin yeri acisiz tarifsiz malesef ve cok cok zor :-((
bende tam 6 kez kaybettim meleklerimi ,sonuncusu 8 aralikta kürtajla alindi cok aci rabbim kimseye yasatmasin sizlerinde benimde son acim olsun ins
Canım Benim Sen neler yapıyorsun?merhaba melek anneleri aramıza malesefyeni arkadaşlar katılmış rabbimsabır versin özlemimsin iyi olmanıza sevindim facede gördüm maşşallah çok tatlı eylülümüz premete canım ne olur evde oturup kuruntu yapma kendine hastanede olman daha iyi inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına oğlunu kızlar kusura bakmayın geçmişi tam okuyamadım herkeze yazamadım kafam dolu biraz
Hepsi dursun öyle sen bebeğine konsantre ol ve tektar yolları katetmeye bak arkadaşım..Bende öyle yapıyorum..Benim için hayatta bebeğimden daha önemlisi yok..Sırada o varHepimiz öyleydiki sanırım kimse kendine yakıştırmamıştı hatta bu bölümü görmezden gelirdi ama şimdi evimiz oldu ve daha iyi anlıyoruz ama ümidin kaybolmadığını ve birimiz bende bıraktım ümidimi kestiğim anda bir diğer arkadaşım hamile kaldığını sağlıklı gittiğini ve doğum yapıp kavuştuğunu okuyunca aramızda umudunu yeşertip tekrar bebek isteği hissedip başlayan ve hamile kalanlar var..Onun için pışman olma hiç birşeyden ve hiç birşey için geç değil yeterki ümidin yeşersin
Haklısınız,umudu kaybetmemek gerek.Hayat mucizelerle dolu.Ben bir mucize daha bekliyorum Allah'tan.Benim bu acı tecrübeden öğrendiğim tek bir şey var.O da istediğin şeye sahip olunca ona dört elle sarılacaksın.Ben bebeklerimi kaybettiğimde en çok onlara özen göstermediğimi düşündüğüm için ağladım.Ev işleri de duruyor,işim de duruyor,kendimi gereksiz yere yorduğum işler de duruyor ama bebeklerim yok.Allah bana bir fırsat daha verse pamuklara sararım bebeğimi.
Hoşgeldin arkadaşım..İyiki burdasın herşey güzel olacak..Burda kafan daha çok dağılacak ve yaşanılanlarda fikirler edinip pozitif energi toplayıp 2011 mucizene kavuşacaksın..merhaba arkadaşlarrrrr...
bende aranıza yeni katılıyorumm daha önce bu topiği hep görüyordum ama girip yazmak gelmiyordu içimden..ama papatya arkadaşım tüp bebek hakkında konuşurken o söyledi ben gelip yazmak istedim benide aranıza alırsanız cok sevinirim..
benim 5 kaybım var. ama asla umudumu yitirmedim elbet allahım cok büyük birgün sağlıklı nasip edecek..
en son kürtaj olalı 11 gün oldu vakit kaybetmeden çalışmak istiyorum ama artık tekrardan aynı acıları yaşamamak adına tüp bebeğe karar verdik yılbaşından sonra gidip görüşme yapıcaz..dr,umuz ne zaman başlayalım derse o zaman startı vericez nasipse..
1. 13 hafta
2. 20 hafta
3. 9 hafta
4. 5 hafta
5. 8 hafta
kayıplarım bu şekilde inşallah rabbim 6. sağlıklı kucağıma almak nasip olur..
3. gebelikten sonra gereken araştırmalarımız yapıldı ama hiçbir sorun yok şanssızlık dediler.
Arkadaşlar ben biraz hasta gibiyim..boğazlarım falan fena birazdan dr. gidicem.Bu arada bu ayki adetimide oldum 2 gün geçikmeli çok şükür artık Ocağın 3 ünde yada 4 ünde dr. gidip uzun mu kısa protokol diye karar verip başlıyacağız.Ben 13 ocakta adet olmam lazım buna göre yol izlenecek hayırlısınla.Daha önceden yazmıştım..Zor bir ay olacak.Oğlum Keremimin 14 ocak melek ölüm yıl dönümü umarım tedavime moralimin bozukluğu yansımaz...Kendimi şimdiden hazırlamay çalışıyorum umarımda başarırıım ama tecrübelerden bunun pek mümkün olamiyacağını biliyorum ama allahım bana sabır versin diyorum..öff( 43:
tıbben yokhem ben idrar testi yapamıyorum...kanda da baktırmak istemiyorum...biraz daha geçsin bakalım.. doğumdan sonra düzensizleşir demişlerdi..belki ondandır.....yada kist var gibi geliyor...35 günü geçsin dr a giderim....
tıbben yokhem ben idrar testi yapamıyorum...kanda da baktırmak istemiyorum...biraz daha geçsin bakalım.. doğumdan sonra düzensizleşir demişlerdi..belki ondandır.....yada kist var gibi geliyor...35 günü geçsin dr a giderim....
İyi bekle bakalım kist fln varsada doğum kontrol haplarıyla geçiyor benimkide öyle olmuştu ben bide soğan kürü yapmıştım gerçi :)
hiç belli olmaz maytapcım herşeyde bir hayır bir mucize var derler..Bak bir süpriz olur hadi inşallah güzelim iyi haber olur..
selencim çok tşk ederim ..amin güzelim inşallah hayırlı olur..Senin testin ne zaman az kaldı sanırım varmı değişiklikler güzelim umarım sende bize bugün yarın süpriz haberleri verirsin
gamzeee bugün test yapacaktın???
bakalım belki bende soğan kürü yaparım....kistin tek belirtisi adet düzensizliğimi??ağrı filan oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?