evet canım akşam yapmayı düşünüyorum :18: bana dua edin inşallah bebişim benimledir hayırlısı artık canım senin günün hiç gecermiydi belki hamilesindir bence test yap canım tüp bebekten sonra hamiş kalan cok kişi car
evet canım akşam yapmayı düşünüyorum :18: bana dua edin inşallah bebişim benimledir hayırlısı artık canım senin günün hiç gecermiydi belki hamilesindir bence test yap canım tüp bebekten sonra hamiş kalan cok kişi car
Allahım çok şükür onlar bebeklerine sağlıklı kavuştular şimdi de diğer doğuma doğru giden arkadaşlarımızın başına.Allahım sizlerde sağlıklı bebeklerini kucağına almasını nasip etsin...Sonrada tedavi sırasında bekleyen bizlere allahım müjdeli haberleri nasip eder ve sağlıklı hamilelik süreci ve sonrada sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..Bunlar siz hamilelerin dualarıyla.Bizler size sizler bize hepimiz hepmizi için dualarla hayırlısınla..
Canım benim sende sağlıklı bebeğini 2011 de alacaksn.Senin son durumların ne oldu güzelim Hastanelerde neler yaptın..
Canım benim hepşmizin zaman zaman canı sıkılıyor hiç sebepsiz yerlere kavga ediyoruz.Çoğu kocalarımız neler yaşadığımızı bilemez bizlerin yüreği ana yüreği...ama herşeyi iyi düşünmek lazım gamzecim..İyi düşünüp iyi karar vermek gerekir.Önemli olan problemin aşılamiyacak birşeyse onu bilemem konunun ne olduğıunu da bilmediğim için yanlış yorum yapmaktan korkuyorum ama önemli olan eşine olan sevgin saygının ne durumda oldupunu? Onunda sana karşı? Geri kalan konular hep eften püften şeyler bunlarda bu çocuk meselesinde çok git geller yaratır.Hele belkide bu tepkilerin hamile olmandan da kaynaklanır..Yani bebek düşüncesi sevdası yaşanırken böyle zorlu süreçler normaldir diye düşğünüyorum.Ama tabiiki sen en doğru kararı vereceksin.Yek önerebildiğim şey herşeyi ailenle paylaşmadan önce kendin karar ver sonrası ailenle birlikte..öpüyorum
Canım benim gerçekten senin için çok seviniyorum..Sen benim aldığım örneğimsin.Seninle tanıştığımda aynı kaderi paylaştığımızı konuşurken birden baktım ki 10 haftalık gebe çizelgesi gördüm şimdi de maşallah 31 lerin içindesin..O kadar umutlanıyorumki premetecim allahım sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip eder ve oğluşuna kavulursun..Canım bencede rsike atma ve hastaneye yat kontollerin daha göz altında olacak.Ben inanıyorum güzelim 38 haftaya kadar gelip bebeğini doğruacaksın ...Sende öyle düşün..bak papatya dediğdi dersin...Çok öpüyorum
Canım sende durumlar nasıl umarım herşey yolundadır..
ohhh ohhh tadını çıkar güzelim...buna hepimiz hasretiniz yeterki bebişlerimiz için uykusuz kalalım...öp öp öp çok bizim için
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sende bu kervana katılmana az kaldı azcık daha sabır..
Bende arkadaşımıza onu tavsiye ettim ki mutlaka gideceği doktorda ona söyler..inşallah bu sefer daha iyi olacak ve sağlıklı bebeğini kucağına alacak
Maocim buna çok sevindim..Lütfen önceden negatif düşünüp evrenden negatif çekme..Bu korkularla hayat yaşanmaz ve geçmez..Bende yılmadım devam ediyorum yeni yeni yöntemler var birsürü deniye deniye bizde bebeklerimize kavuşacağız.Sende hadi git dr. son gündemde neler var neler yok nasıl neler yapılabilir araştırıp o ilk kocaman adımı atmanı diliyorum.2011 hepimize iyi gelecek.Herkese 2010 kötü geçti 2011 daha güzel olacak
Sende kavuşacaksın arkadaşım sende
Arkadaşım başın sağolsun..Çok zor bunu hepimiz biliyoruz.Acını tazelemek istemiyorum sendeki sorunlar neydi?
Canım Benim Sen neler yapıyorsun?
doğru söylüyorsun bu sürecte ikimizde cok yıprakdık bide ailesi karışınca işin içinden cıkamadım biz severek evlendik bunları yaşıyacağım aklıma bile gelmezdi hayırlısı olsun artık oda bende cok stresliyiz o üzüntüsü kendi içinde yaşıyor ben kendi halimde bundan da olabilir inşallah bundan sonra yaşanmaz canım sende kendine ii bakk gecmiş olsun keremin gittiği ayda rabbim sana evlat verecek inşallah her şey güzel olacak ben buna inanıyorum sadace sabır allahın izniyle ...Hepsi dursun öyle sen bebeğine konsantre ol ve tektar yolları katetmeye bak arkadaşım..Bende öyle yapıyorum..Benim için hayatta bebeğimden daha önemlisi yok..Sırada o var
Hoşgeldin arkadaşım..İyiki burdasın herşey güzel olacak..Burda kafan daha çok dağılacak ve yaşanılanlarda fikirler edinip pozitif energi toplayıp 2011 mucizene kavuşacaksın..
Arkadaşlar ben biraz hasta gibiyim..boğazlarım falan fena birazdan dr. gidicem.Bu arada bu ayki adetimide oldum 2 gün geçikmeli çok şükür artık Ocağın 3 ünde yada 4 ünde dr. gidip uzun mu kısa protokol diye karar verip başlıyacağız.Ben 13 ocakta adet olmam lazım buna göre yol izlenecek hayırlısınla.Daha önceden yazmıştım..Zor bir ay olacak.Oğlum Keremimin 14 ocak melek ölüm yıl dönümü umarım tedavime moralimin bozukluğu yansımaz...Kendimi şimdiden hazırlamay çalışıyorum umarımda başarırıım ama tecrübelerden bunun pek mümkün olamiyacağını biliyorum ama allahım bana sabır versin diyorum..öff( 43:
Ayy kızlar şöle peş peşe hamilelik haberleri versek ne süper olurdu yaaa:118:
içimden test yapmak gelmiyorkii...biraz daha bekleyelim bakalım....sen idrar yapacaksan sabah yap..daha ii sonuç verirmiş
Canım sende durumlar nasıl umarım herşey yolundadır..
Şimdilerde gelen giden birşey yok. Sürekli dua ediyorum. Şuan da midem kötü. Olsun ben buna razıyım. Sağlıkla bebeğim gelsin de ben çekerim.Perşembe günü gece 10 na kadar çalıştım işyerinde. Mecbur kaldım o saate kadar. Sinirlerim çok bozuldu. Çok yoruldum. Doktoru aradım ben sana söylemedim mi yormayacan kendini diye kızdı. Cuma günü de işe gitmedim. Cumadan beri sürekli yatttım. Bugün herkes elin yüzün şişmiş dediler. İşyerindekilere hiçbirşey demedim hamileliğim konusunda.
Canım inşallah OCAK ayı hayırlı geçecek senin için. Rabbim meleğinin kardeşini yollar bir an önce. Çok pozitifsin. Hep böyle ol. Moralini yüksek tut. Dualarımdasın.
Ayy kızlar şöle peş peşe hamilelik haberleri versek ne süper olurdu yaaa:118:
cnm bneım sakın öyle düşünme güzel düşün güzel olsun herşey bende öyleydım hep düşünürdüm bişi olcak dıe dıe 33 haftada öldü bebeğim allhım tamamına erdırsın 30 hafta sonra neden korkuyosun onu anlamdım bu ilk bebişinmi
mrb melek anneleri uzun zaman oldu nete giremedim
girsemde okudum çıktım.
beni bilen arkadaşlar vardır bilmeyenler için bende bir melek annesiyim
şuan yaşadığınız birçok şeyi bende yaşadım
hayata küsmek kocamdan nefret etmek
yorgunluk mutsuzluk bunların hepsini yaşadım
çok şükür yine hamile kaldım
inş. bu oğlumu kucagıma alıp öpüp koklamayı
emzirmek nasip olur.az kaldı hayırlısıyla
ben bugün sweetbay bir arkadaşımız vardı premete tanırsın
onla msn karşılaştık
doğum yapmış çok şükürbebegide kendide sağlıklıymış.
haber vermek istedim
çok mutlu oldum.
obize melek76 gibi umut olsun istedim
oda melek annesiydi.
sizleri seviyorumm.
Merhaba arkadaşlar. Haftasonu telefon hattımız koptu internete giremedim. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum, Allah'tan sabır diliyorum.
Hadibakemcim demek Sweetbaby doğum yapmış. Aslında onun sezeryan tarihi 24 Aralıktı demek bir hafta erken aldılar. Doğum ayın kaçında olmuş. Allah Sweetbaby'nin kızına sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Ne güzel bebeklerimiz sırayla gelmeye başladı. Darısı önce hamile arkadaşlarımızın, sonra da hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarımızın başına. Şu an 4. sıradayım inşallah sıram değişmez kimsenin önüne geçip erkenden doğum yapmam.
Gamzecim hepimiz zaman zaman eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz. Özellikle böyle travmatik günler yaşamışken sorun yaşamamak mümkün olmuyor. Bence sinirle ani kararlar verme canım. Köprüleri yıkmak kolay ama yeniden yapmak çok zor. İnşallah düzelmeyecek bir probleminiz yoktu. Biraz daha sabır diyorum. Hem belki hamilesindir. Bu güzel haber ikinize de çok iyi gelir.
Ben bugün gittim sabahtan kan verdim. Öğleden sonra sonuçları alıp doktorla konuşmaya gideceğim duruma göre yatış için karar verecek. Beni yanlış anlamayın oğluma sağlıkla kavuşmak için bırakın hastanede yatmayı doğuma kadar amuda kalkarak durmaya bile razıyım ama şu an doktor beni doğum aşamasında görmüyor, daha bozulma yeni başladı riskli seviyeye gelmedi. Şimdi daha sık kontrole gitmem, haftalık kan tahlilleri yaptırmam gerekiyor ve doktor bunları ayaktan yapmanın zor olacağını düşündüğü için beni yatırmak istiyor. Yine de gerekli görürse yatacağım tabi zaten haftasonu hastane çantalarımı hazırladım. Haftasonu özeldeki doktoruma gittim. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi ama daha pozitif yaklaştı. Doğum kararını 10. basamakta veriyorsak sen daha 1.-2. basamaktasın dedi. Tabi benim durumumda önemli olan bu basamakları hangi hızla ilerleyeceğim. İnşallah bu sefer umutluyum, moralimi bozmamaya kötü düşünmemeye çalışıyorum. Doktordan sonra tekrar yazarım. Öpüyorum.
tüm dualarımız seninle hadi iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzevet canım akşam yapmayı düşünüyorum :18: bana dua edin inşallah bebişim benimledir hayırlısı artık canım senin günün hiç gecermiydi belki hamilesindir bence test yap canım tüp bebekten sonra hamiş kalan cok kişi car
çok süper olur hadi bakalım görelim sizeAyy kızlar şöle peş peşe hamilelik haberleri versek ne süper olurdu yaaa:118:
sen eşini eşinde seni düşünmeli geride kalan anne babalar sadece figuran..bu zorlu süreçleri annelerimizi babalarımızı bilmediğinden farklı düşünüyorlar o yüzden sen ve eşin iyi olun sakin düşünün bunuda eşine bu şekilde yansıt canımcım..İnşallah güzelim iyi dileklerini çok tşk ederim ..
İnşallah canım zorda olması mecburun bunu çok istiyorum...inşallah hepimiz için iyi olurŞimdilerde gelen giden birşey yok. Sürekli dua ediyorum. Şuan da midem kötü. Olsun ben buna razıyım. Sağlıkla bebeğim gelsin de ben çekerim.Perşembe günü gece 10 na kadar çalıştım işyerinde. Mecbur kaldım o saate kadar. Sinirlerim çok bozuldu. Çok yoruldum. Doktoru aradım ben sana söylemedim mi yormayacan kendini diye kızdı. Cuma günü de işe gitmedim. Cumadan beri sürekli yatttım. Bugün herkes elin yüzün şişmiş dediler. İşyerindekilere hiçbirşey demedim hamileliğim konusunda.
aman maaşallah böylede devam etsin ama sen kendine hiç bakmıyorsun bu böyle olmaz.Biran önce çıtlat ve kendine iyi bak hatta mümkünse de rapor almaya bak bak bunlar zorlu süreçler sonrada başımıza birşey gelincede ah vah keşke yapmasaydık falan diyoruz..Lütfen bu sefer kendine bak gerekierse işte ayrıl..bebek daha öenmli..bunu bizden daha bilen yok
Canım inşallah OCAK ayı hayırlı geçecek senin için. Rabbim meleğinin kardeşini yollar bir an önce. Çok pozitifsin. Hep böyle ol. Moralini yüksek tut. Dualarımdasın.
Hadi bakalım günün kaçıydı senin?İnşallah güzel haberler verirsin canım benimAminn inşallah bi değişiklik yok şimdilik kasık ve bel ağrım var hastalık belirtisimiki acaba??2-3 güne kadar regl olmazsam test yaparım heralde hayırlısı olsun hakkımızda..
Doktordan geldin akut faranjit olmuşum ilaçlar vs..ama çok şükür ilerlememiş o yüzden 2-3 güne kadar toparlarsın dedi dr.Eh faranjit ile tanışıyoruz o yüzden öncesinden ne yapmam gerektiğini bildiğimden önlem almıştım..Neyse ilerlememişi iyidir.Herkesi öpüyorum
kızlar test yaptım hamile değilim hakkımda hayırlısı böylemişinşallah siz güzel haberler verirsiniz....
canım benim üzülme ne olur bak 2011 de bekliyor bizi yumoşlar ocak ayında olacak güzelim...Gamzecim sen daha önce tüp bebek denemişmiydin? Bu yöntemi denemeyi düşünürmüüsn?
gamzeee ne oldu???
canım benim ilk bebeğim normal olmuştu 2. tüp bebek dr olmazsa yolucam demişti bilmiyorum kafam cok karışık bakalım dr ne söyliyecekolmayınca olmuyor
Kızlar biraz önce Aralık annelerinin sayfasına bakarken Denizim16 arkadaşımızın da doğum yaptığını gördüm. Sweetbaby gibi onun da sezeryan tarihi 24 Aralıktı ayın 15.'de doğum yapmış. Bebişler çoğaldı çarşamba günü listeyi güncellemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada Hadibakemcim Top 10'da ilk sıraya oturdun ben de 3. sıradayım. Bak şimdi keyfim de moralim de yerine geldi. Hadi oğluş biraz daha sık dişini.
Bu arada yeni gelen arkadaşlardan hamilelik için uğraşanlar listeye yazılmak isterlerse lütfen beklenen adet tarihlerini bildirsinler.
gamze adet olmadın dimi??
idrar herzaman kesin doğruyu vermezmiş...adetin geciktyse hala ümit var demektr
hem sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı buymuş diyoruz....bazı şeyler bizim elimizde değilki.....hem donmuşların var...onlarlada denersin...sıkma canını....biz yanındayız....bizimle paylaş...içinden ne geliyorsa burdan bize yaz
kızlar test yaptım hamile değilim hakkımda hayırlısı böylemişinşallah siz güzel haberler verirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?