Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ayy kızlar şöle peş peşe hamilelik haberleri versek ne süper olurdu yaaa:118:

içimden test yapmak gelmiyorkii...biraz daha bekleyelim bakalım....sen idrar yapacaksan sabah yap..daha ii sonuç verirmiş

Canım benim 4 ocakta 35.haftamda oğlumu kaybettim kalbi durdu anlamadık takdir ilahi.Bu yüzden 30.hafta ve sonrası hep tedirginlik veriyo şimdi senesi dolacak ocak ayında ama Rabbim çok büyük umutluyum Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Hadibakem şükür kavuşturana özlettin kendini iyi olana çok sevindim sweetbaby doğum yapmış demek ALLAhım bizlerede hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inşallah.Hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun sen stres yapma inşallah mutlu olacağız hepimiz yürekten inanıyorum sweet ve denizi güzel haberleri geldi bizlerde paylaşıcaz inşallah hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah

kızlar test yaptım hamile değilim hakkımda hayırlısı böylemiş inşallah siz güzel haberler verirsiniz....

tüm dualarımız seninle hadi iyi haberlerini bekliyoruzzzzzz

Ayy kızlar şöle peş peşe hamilelik haberleri versek ne süper olurdu yaaa:118:
çok süper olur hadi bakalım görelim size

canım benim üzülme ne olur bak 2011 de bekliyor bizi yumoşlar ocak ayında olacak güzelim...Gamzecim sen daha önce tüp bebek denemişmiydin? Bu yöntemi denemeyi düşünürmüüsn?

canım benim ilk bebeğim normal olmuştu 2. tüp bebek dr olmazsa yolucam demişti bilmiyorum kafam cok karışık bakalım dr ne söyliyecek olmayınca olmuyor

gamze adet olmadın dimi??
idrar herzaman kesin doğruyu vermezmiş...adetin geciktyse hala ümit var demektr
hem sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı buymuş diyoruz....bazı şeyler bizim elimizde değilki.....hem donmuşların var...onlarlada denersin...sıkma canını....biz yanındayız....bizimle paylaş...içinden ne geliyorsa burdan bize yaz

canım benim ilk bebeğim normal olmuştu 2. tüp bebek dr olmazsa yolucam demişti bilmiyorum kafam cok karışık bakalım dr ne söyliyecek olmayınca olmuyor

dr unla konuş bakalım ona göre de bir yol çizilir ama herşeyden önce moralini yüksek tut en önemlisi bu çünkü bizler burdayız ama şuna inanıyorum ocak ayında iyi haber kendiliğinden gelecek

Premete Moralinin düzelmesine cok ama cok sevindim..Canim benim,doktorlar sadece önlem aliyorlar ve bebgini sana sag salim kavusturmak istiyorlar..Bakildiginda cok sükürki bir sorun yok..hersey güzel olacak ve mutlu sona yaklastim..Allahin izniyle seninde dogum yapti ve hersey yolundaymis haberini okuyacagiz burdan..Sen cok güclü birisin ve bize güc,umut veriyorsun..Kocaman öptüm ,seni ve o minik yarvusunu

idrar tahlili yaptım cıkmadı erken gebelik testi hayırlısı canım evet dua etmekten başka yok belkide hakkımda hayırlısı böyleymiş

kızlar test yaptım hamile değilim hakkımda hayırlısı böylemiş inşallah siz güzel haberler verirsiniz....

Gamze canim benim cok üzülgüm..Öglen girmistim topige simdide bir bakim dedim,snin test yapip yapmadiginida merak ettim acikcasi..Reglin gecikmediyse sonuc kesin degildir..2. hamileligimde ben regl gününde yapmistim,cikmamisti,yine aglama komalarina girmistim,sonra gelmeyince 2 gün sonra yaptim ve cok silik cikmisti..Bilgin olsun canim...

Allahim 2011de bize kirmiziyi sadece test cizgisinde ve giyim,kusamda göstersin insallahh

Papatyacım ben oğlumu kaybettiğim ay hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah Kerem'in melek olduğu ay sana da bebişin gelecek. Ben bunu olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Gamzecim ben idrar testlerine pek inanmıyorum.Sanırım sen geç yumurtluyorsun özellikle geç döllenme olanlarda ancak 1 haftalık gecikmeden sonra test pozitif çıkıyor. Adet olmadıkça umut var inşallah yanılan biz değilizdir de testtir. Hamile olmasan bile arkadaşların da dediği gibi asla umutsuzluğa düşmek yok. Hepimiz birbirimize söz verelim tekrar anne oluncaya kadar kanımızın son damlasına kadar savaşacağız.

Ben doktordan geldim. Maalesef karaciğer enzimlerim yine yüksek çıktı. Çarşamba günü hastaneye yatıyorum. Şu an için acil doğum gerektiren bir durumum yok bebeğin durumu iyi bakalım nereye kadar dayanabilirsek oraya kadar götürmeye çalışacağız. Preeklemsi olduğum kesinleşti bu yüzden doktorun korkusu ani bir tansiyon atağı yaşanırsa plesantanın yerinde ayrılabileceği ve bu durumda bebeğin ve benim hayatımızın tehlikeye gireceği. Beni göz önünde tutarak riski en aza indirmek istiyor. Tedirginim ama korkmuyorum, içimde kötü bir his yok. Allah'ın izniyle en az 34. haftaya kadar götürebileceğimi umut ediyorum. Yine erken doğum yapacağım ama bu sefer umutluyum. 31. haftada erken doğum yapan bir arkadaş bana özelden mesaj atmış. Onun kızı solunum sıkıntısı olmadan doğmuş ve sadece 14 gün küvezde kalmış. Onun yazdıkları bana moral verdi. Gözümü kulağımı kötü örneklere, olumsuzluklara kapadım umut ve başarı hikayelerine odaklanıyorum. Lütfen dualarınızı benden ve oğlumdan esirgemeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…