Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Maytap..Seninde 2 gün gecikmis insallah pozitif bir gecikmadir..ben mucizelere inanirim..sende inan canim...ne olamayacak ,imkansiz denen gebeliklere sayit olduk degilmi..Allahim bizede nasip etsin

herşey inşallah allahın izniyle çok güzel olacak...olumsuz düşünecek bişi yokki....taaa 31.haftadadsın....sonu güzel olacak inşallah......dualarımız seninle...

Maytap..Seninde 2 gün gecikmis insallah pozitif bir gecikmadir..ben mucizelere inanirim..sende inan canim...ne olamayacak ,imkansiz denen gebeliklere sayit olduk degilmi..Allahim bizede nasip etsin

amin inşallah................Allah ol dedikten sonra hiç bişi engel olamaz tabii..ama benim sanki kistim varmış gibi geliyor(

Premetecigim,bilgili,isinin ehli ve tüm riskleri göz önünde bulundurarak hareket eden doktorlara emanetsin.tabi önce Allaha..O yüzden moralini yüksek tut ki öylede yapiyorsun azten..Benim görümcemin kizi 30. haftada 1kilo 350 giram ile dogum yapti..simdi cocuk masallah toraman gibi..Dualarimiz seninle ve tatli yigenimizle...cok öpptüm seni...

amin inşallah................Allah ol dedikten sonra hiç bişi engel olamaz tabii..ama benim sanki kistim varmış gibi geliyor(

Kist sanci ve agri yapar..bende 2 kez oldu ,oturup kalkarken sanki nefesim kesiliyordu,bicak saplamislar gibi canim aciyordu..cok agri sanci yapmisti.Insallah bebisin habercisidirr

sağol canım 2 gün sonra adet olmasam tekrar denicem bana umut verdin allah senden razı olsun ne olursa olsun meleğimin kardeşine kavuşucam allahın izniyle elimden geleni yapıcam benim arkadaşımda 32 haftalık doğum yaptı allaha şükür 2 gün küvezde kaldı benim doğumuma cok üzüldü beraber hamileydik maşallah şuan oğlu cok iyi inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini... canım bence de dr kontrolünde kalssan daha iyi az kaldı biraz daha sık dişinizi bebişinizle :)) allahın izniyle her şey güzel olacak...

Canım çok geçmiş olsun, bende herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum. İnşallah alacaksın minnoşunu kucağına sağ-salim. Dualarım seninle. Senin için mahsuru yoksa bana özelden iletişim bilgini verirmisin ? Alllah senin ve bebişnin yardımcısı olsun.

merba kızlar.
gelip sizede haber vermek ve umutalrınızı taze tutmanızı sağlamak istedim
çünkü bende burdaki mesajalrda her hamilelik haberinde ,doğum haberinde umut aradığımı iyi bilirim.
ben yavruma kavuştum. doğum yaptım
bebeğim de bende sağlıklıyız.
cennete uğurladığım meleğim kardeşini gönderdi.
şimdi kollarımda
Allah çok büyük
umudu kaybetmek yokkk
dua etmekten vazgeçmek yok
emin oun sesimiz duyuluyo
ve yine mutlu oluyoruz.
kızımla hepinizi çok öpüyoruz.
bebiş yolu bekleyenelre en yakın zamanda gzüel hebrler almayı
doğum yapmayı bekelyenelre de hayırlı doğumlar diliyorum
bebişlerinzie sağlıkla kavuşmanız dileğiyle

ohh ne güzel tadını çıkar güzelim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Dualarını bizden esirgeme bizlerde 2011 de hamileler olarak devam edelim..

Kist sanci ve agri yapar..bende 2 kez oldu ,oturup kalkarken sanki nefesim kesiliyordu,bicak saplamislar gibi canim aciyordu..cok agri sanci yapmisti.Insallah bebisin habercisidirr
maytapcim feriye katılıyorum.Bende kist sorunu yaşamıştım ve dr. belki dış gebelik olur şüphesiyle ilaç vermediler ve kasık ağrısından bel ağrısından yerlerde süründüğümü hatırlıyorum ve adet olunca düşer demişlerdi ve daha sonra adet oldum geçti.Yani çok fena sancı yapar güzelim..Kız bize sen süpriz yapacaksın bak gör hayırlısınla inşallah

Canım sakın üzülme stres yapma..ben bu sefer herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum hastanede yatmak herşeyden daha iyidir gözetim altında olacaksın..onlar son ana kadar hamileliğini yürütüp ve sağlıklı bebeğini kucağına alacaksın..bak busede oğlunu 10 hafta erken doğurdu ve bugün daha yeni resimlerini yükledi oğlu kiloda almış ve kendince nefes alabiliyormuş..dolaysıyla sende 31 haftadasın ve sağlıklı bir şekilde 34 lere kadar gelecek bebişini sağlıklı doğuracaksın..Hiç korkma hiç merak etme canım..Hastanede ani tansiyon çıkışıda olmicak güzelim merak etme herşey çooookkkk güzel geçecek...yeterki dinlenerek geçir..tüm dularımız seninle..senin güzel doğum haberlerini alacağız burdan...

Merhaba Arkadaşlar,
Sık yazamasamda sürekli girip okuyorum,herkes için dua ediyorum...
Yeni gelen arkadaşlarım,inşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Özlemimsin,swetbaby,denizim16 bebişleriniz sağlıkla doğmuş çok şükür,çok ama çok mutlu oldum :) Allah sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah...
Hadibakem,canım senin de az kalmış,listenin başına geçmişsin,senin de güzel haberlerini yakında alacağız inşallah...
Premete canım benim,benimde içimde seninle ve bebişinle ilgili hep olumlu şeyler geçiyor...34 değil 36. haftaya kadar bebişin gelecek inşallah...Biliyorsun ben 36+2 de doğum yaptım,bebişim 3340 gram doğdu ve küveze de girmedi...Senin bebişin sıkı sıkı tutundu annesine , yakında senden de güzel haberler gelecek...
Hepinizi öpüyorum...Hepiniz dualarımdasınız...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Premete inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına stres yapmamaya çalış en kısa sürede güzel haberler vermen dileğiyle..

merhaba arkadaşlar..umarım herkes iyidir herkesin keyfi yerindedir..ben ilaçlarımı alıyorum biraz daha iyi gibiyim ama burnumdan rahat nefes alamadığımdan çok sinirleniyorum ama geçecek...
Bu arada yeni listemizin durumu kim yayınlayacak?? O güzel listeyi görsek hepimize iyi gelecek..Kimdeyse koysaya ne güzel olur...Sevgiler

merhaba arkadaşlar umarım herkes iidir geçmişi fazla okuyamadım ama bebişler gelmeye başlamış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda dedi ,arada sancılar yokluyor ama ıstırahatle ve ilaçlarla idare ediyorum ,10 gün sonra gel dedi , maşallah kızım bu kadar dayandı sonuna kadarda dayanır inş. zamanında sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inş. Rabbim bütün yüreği evlat hasretiyle çarpanlarada nasip etsin her zaman dualrımdasınız arkadaşlar,9 senedir evlat hasreti çeken biri olarak söylüyorum ,Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın inş.

herşeyin yolunda olması süper...tüm duaların içinde kocaman bir amin diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…