evet canım az önce hayırlısı böyleymiş
evet canım az önce hayırlısı böyleymiş
merhaba arkadaşlar umarım herkes iidir geçmişi fazla okuyamadım ama bebişler gelmeye başlamış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda dedi ,arada sancılar yokluyor ama ıstırahatle ve ilaçlarla idare ediyorum ,10 gün sonra gel dedi , maşallah kızım bu kadar dayandı sonuna kadarda dayanır inş. zamanında sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inş. Rabbim bütün yüreği evlat hasretiyle çarpanlarada nasip etsin her zaman dualrımdasınız arkadaşlar,9 senedir evlat hasreti çeken biri olarak söylüyorum ,Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın inş.
Hayırlısı olsun Gamze'cim bi dahaki ay güzel haberler vericeksin inşallah..
idrar testi negatif olup hamile olan çok...bende onlara bakıyordum..sende bi bak..link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...gatif-cikan-hamile-olan-arkadaslar-varmi.html
inşallah canım hayırlısı artık sen nasıl oldun 6test yaptın mı?? hiç günün gecermiydi??
Bende bugün sabah kan tahlili verdim biraz erken davrandım 11. günüm bugün ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım ve sonra sürekli koşuşturdum 15-20 dakka sonra banyoya testin yanına döndüm 2. çizgi yoktu sonra gün ışığında aydınlıkta bakim dedim sanki çok hafif bi çizgi vardı testin üstünü okudumki ilk 10 dakka içinde sonuçlar geçerlidir yazıyor( bende kafayı bunla bozuağıma kan tahlili yaptırıym dedim akşam üstü alıcam sonucu :18:
idrar testlerine güvenmiyorum..kan testi iyi olmuş...bugün kaçıncı gün?????
benim hiç günüm geçmez 1-2 gün öne gelir tarihim ama şu anda daha günüme var biraz zaten..geçen sefer aşılamanın 13.günü regli olmuştum bugünde aşılamanın 11. günü yani 2 günüm var günüme ben erken tahlil yaptırdım sabırsızlandım..
11günde olsa çıkar dimi???ay akşama çok var daha...şimdi hiç geçmez zaman
canımk inşallah senden güzel haberler alırız inşallah hamişsindir dualarımız seninle canım... bide 2. cizgi pembelik varsa hamilesindir
merba kızlar.
gelip sizede haber vermek ve umutalrınızı taze tutmanızı sağlamak istedim
çünkü bende burdaki mesajalrda her hamilelik haberinde ,doğum haberinde umut aradığımı iyi bilirim.
ben yavruma kavuştum. doğum yaptım
bebeğim de bende sağlıklıyız.
cennete uğurladığım meleğim kardeşini gönderdi.
şimdi kollarımda
Allah çok büyük
umudu kaybetmek yokkk
dua etmekten vazgeçmek yok
emin oun sesimiz duyuluyo
ve yine mutlu oluyoruz.
kızımla hepinizi çok öpüyoruz.
bebiş yolu bekleyenelre en yakın zamanda gzüel hebrler almayı
doğum yapmayı bekelyenelre de hayırlı doğumlar diliyorum
bebişlerinzie sağlıkla kavuşmanız dileğiyle
Merhaba Arkadaşlar,
Sık yazamasamda sürekli girip okuyorum,herkes için dua ediyorum...
Yeni gelen arkadaşlarım,inşallah en kısa zamanda hamile kalır ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Özlemimsin,swetbaby,denizim16 bebişleriniz sağlıkla doğmuş çok şükür,çok ama çok mutlu oldum :) Allah sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah...
Hadibakem,canım senin de az kalmış,listenin başına geçmişsin,senin de güzel haberlerini yakında alacağız inşallah...
Premete canım benim,benimde içimde seninle ve bebişinle ilgili hep olumlu şeyler geçiyor...34 değil 36. haftaya kadar bebişin gelecek inşallah...Biliyorsun ben 36+2 de doğum yaptım,bebişim 3340 gram doğdu ve küveze de girmedi...Senin bebişin sıkı sıkı tutundu annesine , yakında senden de güzel haberler gelecek...
Hepinizi öpüyorum...Hepiniz dualarımdasınız...
merhaba arkadaşlar umarım herkes iidir geçmişi fazla okuyamadım ama bebişler gelmeye başlamış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
Dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda dedi ,arada sancılar yokluyor ama ıstırahatle ve ilaçlarla idare ediyorum ,10 gün sonra gel dedi , maşallah kızım bu kadar dayandı sonuna kadarda dayanır inş. zamanında sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inş. Rabbim bütün yüreği evlat hasretiyle çarpanlarada nasip etsin her zaman dualrımdasınız arkadaşlar,9 senedir evlat hasreti çeken biri olarak söylüyorum ,Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın inş.
yaa hiç söleme saat 2de çıkar sonuç dediler ama ben işte olduğum için gidipte alamıyorum heyecanlandım..
telefonla öğreniliyor..ben hep telfnla öğrendim.......
Ya aradım bilgi veremeyiz sonuç kartınızla gelip sonucunuzu alabilirsiniz ancak dediler devlet sırrı sanki..
canım pembelik varsa inşallah hamilesindir şimdi bende merak ettimmm :18:
ya ama diyorum ya normal ışıkta bişi yok gibiydi göremedim balkona çıkim gün ışığında bakim dedim ancak o zaman gördüm oda çok hafifti bilmiyen birine versem tek çizgi diyip elime verirdi büyük ihtimalle ışıkta inceledimde gördüm bide bu çatlatma iğneside hcg içeriyomuş onunda etkisi olabilir o çok çok hafif pembelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?