Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inaşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağına alıcaksın allah emeklerin karşılığını alıcaksın 9 sene bende 4 yıl oldu bunu duyunca kendime kızdım bu kadar cabuk pes ettiğim için inşallah hayırlısıyla bebişlermizi biz de alıcaz allah emeklerin mufakatını verecektir...

idrar testi negatif olup hamile olan çok...bende onlara bakıyordum..sende bi bak..link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...gatif-cikan-hamile-olan-arkadaslar-varmi.html

Bende bugün sabah kan tahlili verdim biraz erken davrandım 11. günüm bugün ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım ve sonra sürekli koşuşturdum 15-20 dakka sonra banyoya testin yanına döndüm 2. çizgi yoktu sonra gün ışığında aydınlıkta bakim dedim sanki çok hafif bi çizgi vardı testin üstünü okudumki ilk 10 dakka içinde sonuçlar geçerlidir yazıyor ( bende kafayı bunla bozuağıma kan tahlili yaptırıym dedim akşam üstü alıcam sonucu :18:

yeni yıl yeni ümitler...inşallah yeni yılda güzel haberler vereceğiz....bakın ne buldum önceki sayfalardan:

Hz.MUSA döneminde bir çiftin çocuğu olmuyomuş ve çok istiyolarmış.Hz.Musa da Allah.ın elçisi olduğu için onun yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuyo diye.HZ.MUSA da Allah a sormuş bunların çocuğu olacakmı diye Allah da onların çocuğu olmayacak hiç bir zaman demiş.HZ MUSA sizin çocuğunuz olmayacak demiş ve çok üzülmüşler ve gitmişler.aradan zaman geçmiş ve yolda görmüş HZ.MUSA yanında da çocuk varmış.gidip sormuş bizim çocuğumuz demişler.HZ.MUSA Allah.a sormuş hani çocukları olmayacaktı diye Allah da demiş onlar hiç umudunu kaybetmedi öyle dememe rağmen bana dua ettiler bende verdim demiş

inşallah canım hayırlısı artık sen nasıl oldun 6test yaptın mı?? hiç günün gecermiydi??

benim hiç günüm geçmez 1-2 gün öne gelir tarihim ama şu anda daha günüme var biraz zaten..geçen sefer aşılamanın 13.günü regli olmuştum bugünde aşılamanın 11. günü yani 2 günüm var günüme ben erken tahlil yaptırdım sabırsızlandım..

idrar testlerine güvenmiyorum..kan testi iyi olmuş...bugün kaçıncı gün?????

canımk inşallah senden güzel haberler alırız inşallah hamişsindir dualarımız seninle canım... bide 2. cizgi pembelik varsa hamilesindir

canımk inşallah senden güzel haberler alırız inşallah hamişsindir dualarımız seninle canım... bide 2. cizgi pembelik varsa hamilesindir

pembelik gibiydi ama bayaa açıktı bide zaman geçtiği içinde öyle çıkmış olabilir diye düşünüyorum idrar testine çok güvenemedim yani hayırlısı olsun hepimiz için..

Ben doktordan geldim. Maalesef karaciğer enzimlerim yine yüksek çıktı. Çarşamba günü hastaneye yatıyorum. Şu an için acil doğum gerektiren bir durumum yok bebeğin durumu iyi bakalım nereye kadar dayanabilirsek oraya kadar götürmeye çalışacağız. Preeklemsi olduğum kesinleşti bu yüzden doktorun korkusu ani bir tansiyon atağı yaşanırsa plesantanın yerinde ayrılabileceği ve bu durumda bebeğin ve benim hayatımızın tehlikeye gireceği. Beni göz önünde tutarak riski en aza indirmek istiyor. Tedirginim ama korkmuyorum, içimde kötü bir his yok. Allah'ın izniyle en az 34. haftaya kadar götürebileceğimi umut ediyorum. Yine erken doğum yapacağım ama bu sefer umutluyum. 31. haftada erken doğum yapan bir arkadaş bana özelden mesaj atmış. Onun kızı solunum sıkıntısı olmadan doğmuş ve sadece 14 gün küvezde kalmış. Onun yazdıkları bana moral verdi. Gözümü kulağımı kötü örneklere, olumsuzluklara kapadım umut ve başarı hikayelerine odaklanıyorum. Lütfen dualarınızı benden ve oğlumdan esirgemeyin.[/QUOTE]

Premetecim içini ferah tut inşallah hayırlısıyla kavuşacağız belki korkulan durum hiç yaşanmadan istenilen haftaya ulaşılır yürakten inanıyorum ben dualarımızdasın

Gamze hakkında hayırlısı olsun adet olmadığın sürece hala hamiş olma durumun sözkonusu geç döllenme olabilir umutsuzluk yok arkadaşlar.

Canım güzel haberini arkadaşlardan aldık hayırlı sağlıklı ömürlü olsun Rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah Bizler içinde dua et hayırlısıyla zamanında kavuşalım inşallah

Melekcim özledik seni güzel haberlerini almak mutlu ediyor bizleride dualarını eksik etme seni ve bebişi öpüyorum Allaha emanet ol.

Amin canım inşallah zamanında hayırlısıyla gelecek minnoşun Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

canım pembelik varsa inşallah hamilesindir şimdi bende merak ettimmm :18:

ya ama diyorum ya normal ışıkta bişi yok gibiydi göremedim balkona çıkim gün ışığında bakim dedim ancak o zaman gördüm oda çok hafifti bilmiyen birine versem tek çizgi diyip elime verirdi büyük ihtimalle ışıkta inceledimde gördüm bide bu çatlatma iğneside hcg içeriyomuş onunda etkisi olabilir o çok çok hafif pembelik..

doğru catlatma iğnesinde var kanda kesin belli olur cok erken yapmışsın testi canım inşallah güzel haberler verirsin bize moral olur bizede inşallah habişsindir canım

selen burda akşam oldu:)ya nie teefonla vermezlerki...ne saçma....neyse sabredelim bakalım...akşama ne kaldıki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…