selen burda akşam oldu:)ya nie teefonla vermezlerki...ne saçma....neyse sabredelim bakalım...akşama ne kaldıki??
zaman geçmiyor son 10 dakkadır 10 kere saate baktım heralde :)) sende hala regl olmadın dimi bu arada??
yok ya olmadım...galiba olamıyorum....hormonlarım yedi kafayı....hamilelik aklımın ucundan dahi geçmiyor....bugün 33.gün .....35 olsun dra gtcem....direkt adet söktrücü içeyim dedim...eşim izin vermedi....o sanki biraz ümitli...ama ben eminim ...:)yoksa çoktaaan test yaptrmıştım....işin tuhaf yanı buay gün filan saymadım..adetimn geçtiinin farkında bile değilim..farkına vardığımdan beri kasık ağrım var:))
sen işten erken izin alamazmısın??bende abarttım dimi??:))
yook sakın içme nolur nolmaz bi doktora git bakalım o ne diyecek sende iyice unutmuşsun tarihin bile farkında değilsin stresten gecikmiştir dicem ama geciktiğinin farkında bile değilsin :))
saat 4te eşime beni al dedim 5te çıkıyorum normalde 1 saat daha dayanamıcam:18: eve gitmem biraz vakit alabilir ama gider gitmez haber vericem sizede olumlu :) yada olumsuz
Selen-K insallah hamilesindir..Insallahhhhhhhhhhhhhhh
Maytap bence sende bekleme,bir test al yap..Allahim ne mucizeler yaratiyor degilmi
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)[/QUOT
hadii canımmmmsüpersin yaaaa allahım sen büyüksün yarabbim cok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim eşine söyledin mi?
bu arada bebişlerimiz artmış ohhhh maşşallah allahım bitmesin bu güzel haberler...hergün bir yenisi gelsin inşallah...
amin diyorum....bende şimdi karar verdim şubat tatilinda tüp bebek yaptıracağım inşallah
yanımda olsan sarılıp tebrik etmek isterdim...çok duygulandım...sonuçta aynı tarihlerde hemen hemn aynı şeyleri yaşadık...ağlayabilirim..çok moral oldun bize..ümit oldun...yeni yılın ilk güzel haberi
evet canım sonuca göre hamilesin gözün aydın tatlım...benimde oğluma hamileliğimde aşılamaydı ben aşılamadan 1 hafta sonra hergün yapmıştım hepsindede sonradan ikinci silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim...allahım tamamını yaşamanı nasip etsin inşallah...canım doktora göstermedinmi sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?