Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

zaman geçmiyor son 10 dakkadır 10 kere saate baktım heralde :)) sende hala regl olmadın dimi bu arada??

yok ya olmadım...galiba olamıyorum....hormonlarım yedi kafayı....hamilelik aklımın ucundan dahi geçmiyor....bugün 33.gün .....35 olsun dra gtcem....direkt adet söktrücü içeyim dedim...eşim izin vermedi....o sanki biraz ümitli...ama ben eminim ...:)yoksa çoktaaan test yaptrmıştım....işin tuhaf yanı buay gün filan saymadım..adetimn geçtiinin farkında bile değilim..farkına vardığımdan beri kasık ağrım var:))

sen işten erken izin alamazmısın??bende abarttım dimi??:))

yook sakın içme nolur nolmaz bi doktora git bakalım o ne diyecek sende iyice unutmuşsun tarihin bile farkında değilsin stresten gecikmiştir dicem ama geciktiğinin farkında bile değilsin :))

saat 4te eşime beni al dedim 5te çıkıyorum normalde 1 saat daha dayanamıcam:18: eve gitmem biraz vakit alabilir ama gider gitmez haber vericem sizede olumlu :) yada olumsuz

Selen-K insallah hamilesindir..Insallahhhhhhhhhhhhhhh
Maytap bence sende bekleme,bir test al yap..Allahim ne mucizeler yaratiyor degilmi

sonuç ne olursa olsun üzülmeyelim artık....bazı şeyler bizim elimizde değil...Allah ne isterse o oluyor....Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...bizi habersiz bırakma...

bana gelince içimdeki ses boşuna ümitlenme diyor...şimdide stresten olamıyorum gibi geliyor..evet önceleri farkında diildim ama ne bileyim artık geleceği varsada stresten gelemez bundan sonra:))....bence geçen ayki ilaçlardan kist oldu...lucrin yaparmış...inşallah yokturda..

Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)

evet canım sonuca göre hamilesin gözün aydın tatlım...benimde oğluma hamileliğimde aşılamaydı ben aşılamadan 1 hafta sonra hergün yapmıştım hepsindede sonradan ikinci silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim...allahım tamamını yaşamanı nasip etsin inşallah...canım doktora göstermedinmi sonucu?

Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)

aaaaaaa süperrrrr...tabiki pozitif
.ay elim ayağım titredi...çok sevindim...allah tamamına erdirsin...süper bir haber oldu...daha çok erken 39 süper bir sonuç....maşallah

PREMETE canım daha iyi olmana çok sevindim dayan güzelim bak zaten 3. sıradasın hiçbişey olmayacak olumsuz sağlıkla kavuşacaksın canım inanki herşey çok güzel olacak...

yanımda olsan sarılıp tebrik etmek isterdim...çok duygulandım...sonuçta aynı tarihlerde hemen hemn aynı şeyleri yaşadık...ağlayabilirim..çok moral oldun bize..ümit oldun...yeni yılın ilk güzel haberi

amin diyorum....bende şimdi karar verdim şubat tatilinda tüp bebek yaptıracağım inşallah

canım bizleri kimse tutamaz artık pesetmek yokkk umutsuzluk yok kavuşana kadar...allahım mutlu günleri çok yakın zamanda tattırsın inşallah...
banada hayal gibi geliyodu ama şuan yaşıyorum güzellikleri allahım herkese tattırsın kimsenin boynunu bükük bırakmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yanımda olsan sarılıp tebrik etmek isterdim...çok duygulandım...sonuçta aynı tarihlerde hemen hemn aynı şeyleri yaşadık...ağlayabilirim..çok moral oldun bize..ümit oldun...yeni yılın ilk güzel haberi

Yaa bende sizin yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu resmen bende sarılıp ağlardım kesiin sizlere hep dua edicem inşallah en kısa sürede sizlerde hamile olucaksınız beraber geçiricez hamileliğimizide Allh hepimize hayırlısını versin...

Teşekkür ederim arkadaşım doktora göstermedim çünkü erken yaptırdım 2 gün sonra tekrarlayıp o tahlille doktora gidicem inşallah değerlerin katlandığınıda görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…