Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)[/QUOT
hadii canımmmmsüpersin yaaaa allahım sen büyüksün yarabbim cok sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim eşine söyledin mi?
Gamze'cimm teşekkür ederim hep dua edicem sizlerede en kısa zamanda hamile kalıp sizlerinde mutluluğunu paylaşcam inşallahh..eşim tahlili aldığımda yanımdaydı çok sevindi hala şokta diyebilirim :)
Yaa bende sizin yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım gözlerim doldu resmen bende sarılıp ağlardım kesiin sizlere hep dua edicem inşallah en kısa sürede sizlerde hamile olucaksınız beraber geçiricez hamileliğimizide Allh hepimize hayırlısını versin...
bence sen hemn netten çık ve eşinle bunu kutlayın...ee artık bizede dua edersin...hamilesin ya:))ben hamilelerin duasına çok inanırım..yat kalk bize dua et lütfen:)inşallah arkadaşım allh hepimize hayırlısını versin.verende Allah...vermeyende.......[/QUOTEE
Etmez olurmuyum sürekli edicem sizler benim kötü günümde yanımdaydınız üzüntülerimi paylaştınız şimdi ise sevincimi paylaşıyorsunuz çok teşekkürler..bu arada tüp bebek kararına çook sevindimm hemen o zamanlar gelsiin :))
Gamze'cimm teşekkür ederim hep dua edicem sizlerede en kısa zamanda hamile kalıp sizlerinde mutluluğunu paylaşcam inşallahh..eşim tahlili aldığımda yanımdaydı çok sevindi hala şokta diyebilirim :)
cok sevindim canım şuan kendimi tutamıyorum cok duygulandım rabbim emeklerinin karşılığını verdi kendim hamile haberini almışım gibi elim ayağım titriyor yanımda olsan sarılıp ağlardım inşallah bizde arkandan geliriz hayırlısı artık bizim için hayırlısı böyleymiş canım eşinle sımsıkı kilitlenin bebeğiniz için ..
cok sevindim canım şuan kendimi tutamıyorum cok duygulandım rabbim emeklerinin karşılığını verdi kendim hamile haberini almışım gibi elim ayağım titriyor yanımda olsan sarılıp ağlardım inşallah bizde arkandan geliriz hayırlısı artık bizim için hayırlısı böyleymiş canım eşinle sımsıkı kilitlenin bebeğiniz için ..
çook saol arkadaşım sizler böyle güzel şeyler söledikçe ben iyice duygulandım çok teşekkürler yaa..Gamze'cim sen nasılsın bu arada evdeki durumları düzelttinizmi biraz??
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Yupiiiiiii tebrikler Selen gözün aydin....39,83 cok ama cok iyi bir deger..saglikli bir gebeligin degeri...Allahim tatamina erdirsin...Darisi biz bekleyenlerin basina...Bu topk gercekten artik hamillelerle dolacak...Eminimki hapimize acilarini,göz yaslarini paylastigimiz günler geride kalcak...Tekrar tebriklerrrr
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
çook saol arkadaşım sizler böyle güzel şeyler söledikçe ben iyice duygulandım çok teşekkürler yaa..Gamze'cim sen nasılsın bu arada evdeki durumları düzelttinizmi biraz??
inşallah her şey cok güzel olucak ben buna inanıyorum düzeldi canım allaha şükür iyiyim teşekkür ederim...
gamzecim hakkında hayırkısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın şimdi hamileler sırayla başlar bengisu sonra selen sonrada sıradakiler tek tek gelir
Canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ben demiştim hamilelik haberi hiçbir zaman yalnız gelmez diye bak Bengisu'nun ardından sen geldin. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hiç üzülmesinler özellikle Gamze adet olduğunu gördüm lütfen üzülme bak Sinannuray'ın da dediği gibi biz bu furyayı daha önce de yaşadık hamilelik haberleri bir başladı mı artık arkası kesilmez.İnşallah burada bebeğini kucağına almayan hiçkimse kalmayacak.
selencim çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla bebğini kucağına alırsın rabbim çok büyük inşallah senide mükafatlandıracak
Canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ben demiştim hamilelik haberi hiçbir zaman yalnız gelmez diye bak Bengisu'nun ardından sen geldin. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hiç üzülmesinler özellikle Gamze adet olduğunu gördüm lütfen üzülme bak Sinannuray'ın da dediği gibi biz bu furyayı daha önce de yaşadık hamilelik haberleri bir başladı mı artık arkası kesilmez.İnşallah burada bebeğini kucağına almayan hiçkimse kalmayacak.
selencim tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza demeden yapamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?