Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bence sen hemn netten çık ve eşinle bunu kutlayın...ee artık bizede dua edersin...hamilesin ya:))ben hamilelerin duasına çok inanırım..yat kalk bize dua et lütfen:)inşallah arkadaşım allh hepimize hayırlısını versin.verende Allah...vermeyende.......

Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)

Yupiiiiiii tebrikler Selen gözün aydin....39,83 cok ama cok iyi bir deger..saglikli bir gebeligin degeri...Allahim tatamina erdirsin...Darisi biz bekleyenlerin basina...Bu topk gercekten artik hamillelerle dolacak...Eminimki hapimize acilarini,göz yaslarini paylastigimiz günler geride kalcak...Tekrar tebriklerrrr

Çook teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik olur dediğin gibi ve inşallah hepimiz teker teker arka arkaya böyle güzel haberler veririz burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediceğim çook saol tekrar:)

selencim çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla bebğini kucağına alırsın rabbim çok büyük inşallah senide mükafatlandıracak

gamzecim hakkında hayırkısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın şimdi hamileler sırayla başlar bengisu sonra selen sonrada sıradakiler tek tek gelir

papatya geçniş olsun ilaçlarını ihmal etme çabucak iyileş kendini toplaki bebeğe hazır ol ocakta senin içinde değişiklikler olacak benim için ocak pek güzel geçmez ben artık gitmiyorum doktora marta erteledim gerçi eşim hemen istiyo ama ben martta korunmayı bırakıcam tabi herşey bizim istediğimiz gibi olmayabilir artık hayırlısı diyorum bu arada annem trabzona gitti ben babamlarla kalıyorum keyfim yerinde kardeşlerimle olunca daha mutluyum

premete hep böyle güçlü ol canım biliyosun inanarak başaramıyacağımız hiç bişey yok sende farkındasın 36. haftaya kadar dayanacak bebeğin hastanede kalman çok iyi olucak stres yapma kafanda kurup durma

Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)

Canım çok mutlu oldum. Allah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ben demiştim hamilelik haberi hiçbir zaman yalnız gelmez diye bak Bengisu'nun ardından sen geldin. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hiç üzülmesinler özellikle Gamze adet olduğunu gördüm lütfen üzülme bak Sinannuray'ın da dediği gibi biz bu furyayı daha önce de yaşadık hamilelik haberleri bir başladı mı artık arkası kesilmez.İnşallah burada bebeğini kucağına almayan hiçkimse kalmayacak.

Son düzenleme:
gamzecim hakkında hayırkısı böyleymiş inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın şimdi hamileler sırayla başlar bengisu sonra selen sonrada sıradakiler tek tek gelir

evet hep hayırlısını içn dua ettim hayırlısı böyleymiş.inşallah dediğin gibi olur...... sağol canım...

her şey insan içinmiş bebeğimi kaybettikten sonra anladım her şey boş geliyor tabi zamanla her şey düzelicek biliyorum allah kimseyi bebeksiz eli boş lohusa bırakmasın.. bebeğime 5 gün emzirdim helal olsun kızıma ama ama o şekilde beni bırakması bir yandan sütüm geliyor bir yandan kızım yoktu canm yavrum annesi onu cok özledi.... inşallah allah bidaha hiç kimseye yaşatmasın ciğerini yakmasın.. boynu bükük bırakmasın... inşallah burda ki her kez sağlıkla kucağına bebişlerini alırsınız inşallah bende sağlıkla alırım meleğimin kardeşini...

selan arkadaşımmmmmm cokk ama cokkk tebrik ederimmm..rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş.. darısı bütün isteyenlere olsun..

Teşekkür ederim premete'cim inşallah sağlıkla geçiririz bu sayılı günleri..Herkesin teker teker güzel haberler vermesi için dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…