selan arkadaşımmmmmm cokk ama cokkk tebrik ederimmm..rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş.. darısı bütün isteyenlere olsun..
her şey insan içinmiş bebeğimi kaybettikten sonra anladım her şey boş geliyor tabi zamanla her şey düzelicek biliyorum allah kimseyi bebeksiz eli boş lohusa bırakmasın.. bebeğime 5 gün emzirdim helal olsun kızıma ama ama o şekilde beni bırakması bir yandan sütüm geliyor bir yandan kızım yoktu canm yavrum annesi onu cok özledi.... inşallah allah bidaha hiç kimseye yaşatmasın ciğerini yakmasın.. boynu bükük bırakmasın... inşallah burda ki her kez sağlıkla kucağına bebişlerini alırsınız inşallah bende sağlıkla alırım meleğimin kardeşini...
premete canım hangi hastanede kalacaksın ? ciğer geliştiricileri oldun mu ?
ben de 32+4 de doğum yaptım,şimdiki durumu biliyorsun,Allahım sana da tüm arkadaşlara da nasib etsin inşallah...
selen tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
Canım arkadaşlarım yarın aranızda olamayacağım için listeyi bugünden yayınlıyorum. Listenin son halini Eburcu'ya yolladım ben yokken güncellemeleri o yapar ama olur da foruma giremezse ya da listeyle ilgilenemezse lütfen her çarşamba listeyi güncelleyin ki umudumuz hep canlı kalsın. Hastanede internete girebileceğim bir bilgisayar bulabilirsem sizi durumumuzdan haberdar ederim. Bugün çok işim vardı bana cevap yazıp beni yüreklendiren arkadaşlarıma tek tek cevap yazma fırsatı bulamadım hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hakkımızda en hayırlısı, en iyisi neyse o olur, geriye mutlu haberlerle dönebilirim. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin.
Yaşasın. Bir bebiş haberi daha. Selencim tebrik ederim. İnşallah bebğini kucağına aldığın günleri de görcen. Beni yalnız bırakmıyacağınızı biliyordum. Bu ay senden veya gamzeden bu haberi alcağım içime doğmuştu.
slm kızlar ben de yaklaış bir ayn önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim
zor günler gecirdim vesveselerle dolu acabalarla dolu
şimdi bunları sildim attım
kızımın üzüntüsü kaldı sadece dileğim yeniden anne olmak melek kızıma kardeş
dr ilk reglini gör sonra korunmayı bırak dedi
nasipse ben de öyle düşünüyorum
beni de aranıza alın beni de listeye ekleyin
annelik duygusunu tekrar tatmak istiyom
Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Selencim tebrikler hayırlı uğurlu ömürlü olsun inşallah hayırlısıyla kavuştursun Mevlam
Tebrik ederim canım. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bir haber inşallah devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?