Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

5 gün yaşadı yani bebeğin neden kaynetmiştin

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|37|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|35|KIZ|14.01.2011
|Premete|32|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|30|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|23|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|22|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|17||06.06.2011
|Seblev|17||06.06.2011
|Bengisu82|7||13.08.2011
|Selen_k|4||02.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|05.01.2011
Aabeyazmelek|17.01.2011
Gamze81|21.01.2011 [/table]

Canım arkadaşlarım yarın aranızda olamayacağım için listeyi bugünden yayınlıyorum. Listenin son halini Eburcu'ya yolladım ben yokken güncellemeleri o yapar ama olur da foruma giremezse ya da listeyle ilgilenemezse lütfen her çarşamba listeyi güncelleyin ki umudumuz hep canlı kalsın. Hastanede internete girebileceğim bir bilgisayar bulabilirsem sizi durumumuzdan haberdar ederim. Bugün çok işim vardı bana cevap yazıp beni yüreklendiren arkadaşlarıma tek tek cevap yazma fırsatı bulamadım hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hakkımızda en hayırlısı, en iyisi neyse o olur, geriye mutlu haberlerle dönebilirim. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin.

premete canım hangi hastanede kalacaksın ? ciğer geliştiricileri oldun mu ?

ben de 32+4 de doğum yaptım,şimdiki durumu biliyorsun,Allahım sana da tüm arkadaşlara da nasib etsin inşallah...

izmir de oturan arkadaşlar,ssk kent hastanesinde küvezde kalan bebişleri için ödenen paranın hepsini veya yarısını size geri ödüyor..Eğer izmir de devlet ve üniversite hastanelerinde hiç boş küvez olmadığına dair acil sevk yazısı alırsanız..bilginiz olsun..tabi bebeklere kimlik çıkartıp hemen sigortaya bağlatmanız gerekiyor..

Son düzenleme:
premete canım hangi hastanede kalacaksın ? ciğer geliştiricileri oldun mu ?

ben de 32+4 de doğum yaptım,şimdiki durumu biliyorsun,Allahım sana da tüm arkadaşlara da nasib etsin inşallah...

Canım Ege Üniversitesinde kalacağım. Doktorum Fuat Akercan. Sen en son Namık Demir'i bırakıp Mert Kazandı'ya gitmiştin sanırım. Doğumu Ege'de mi yapmıştın yoksa Dokuz Eylül'de mi. Nerede küvez bulabilmiştiniz? Küvezi doktorunuz mu ayarladı yoksa siz mi?

Yaşasın. Bir bebiş haberi daha. Selencim tebrik ederim. İnşallah bebğini kucağına aldığın günleri de görcen. Beni yalnız bırakmıyacağınızı biliyordum. Bu ay senden veya gamzeden bu haberi alcağım içime doğmuştu.

Helal olsun canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Güzel haberlerini alcaz inşallah

slm kızlar ben de yaklaış bir ayn önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim
zor günler gecirdim vesveselerle dolu acabalarla dolu
şimdi bunları sildim attım
kızımın üzüntüsü kaldı sadece dileğim yeniden anne olmak melek kızıma kardeş
dr ilk reglini gör sonra korunmayı bırak dedi
nasipse ben de öyle düşünüyorum
beni de aranıza alın beni de listeye ekleyin
annelik duygusunu tekrar tatmak istiyom

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah bu sefer o güzel günleri görürüz..Allah diğer arkadaşlarımada tez zamanda nasip etsin inşallah...

Başın saolasun arkadaşım inşallah en kısa sürede tekrar tadarsın annelik duygusunu Allah sabır versin hepimize...

Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabırlar versin bende 35 haftalıktı kaybettiğimde oğlumu senemiz dolacak ve şimdi kızıma hamileyim Rabbim çok büyük inşallah kardeşlerine uzun hayırlı ömürler nasip eder Allah

Başın sağolsun. Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun inşallah.

çok tesekkür ederim kızlar
gerçekten zor ama hamdolsun Rabim dayanma gücünü veriyor
sizlere de gecmiş olsun
hamile olan arkadaşlara sağlıcakla ve uzunömürlü olması dileğiyle kucaklarına almalarını diiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…