Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım başın sağolsun allah sabrını bol eylesin...zaman herşeyin ilacı bunu göreceksin ama bizler yılmadık ve devam ediyoruz herşey sağlıklı bebeklerimize kavuşmak için çaba veriyoruz sırasıyladan sağlıklı bebeklerimi geliyor hayırlısı hepimiz için..Sizdeki sorun neydi?Birde normal mı sezeryan mı ? Normalden sonra 3 ay korunma ve sezeryandan sonra 6 ay korunma veriyorlar

canım arkadaşım hakkımız sonuna kadar helal olsun sende helal et..Dualarımız seninle herşey güzel olacak çok sağlıklı haftalar geçireceksin güzelim ve sende sağlıklı bebeğini doğurup kucağına alacaksın.Hiç stres yok en doğru karar bu güzelim..mümkün oldukça lütfen bizi haberdar et güzelim merakte bırakma allaha emanet ol ve güzel haberlerle geri dön canım benim...

Bu arada eburcum adet tarihim 13 Ocak 2011 ve tüpe başlıyacağız...sevgiler

premete canım hangi hastanede kalacaksın ? ciğer geliştiricileri oldun mu ?

ben de 32+4 de doğum yaptım,şimdiki durumu biliyorsun,Allahım sana da tüm arkadaşlara da nasib etsin inşallah...
almınacım bebeğinde bir sorun kaldı mı?Umarım herşey iyidir..

Canım benim biraz daha iyim ilaçlarımı alıyorum bir an önce toparlanmaya çalışyıorum..Canım sen kendine iyi bir doktor buldun mu?Universite Hastanede hiç Prof.Dr.Ahmet Büyüköreni duydun mu?Riskli gebelik doktoruymuş.Ist Tıp Fak. sindeymiş..Marta bıraktın kendini demekki hakkında hayırlısı olsun topla kendini ondan sonra herşey iyi olacak..İlk baharla birlikte geleceksin sen..İnşallah Ocak hayırlı uğurlu olur..

Kızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Canım benim çoookkkk çoookkkk sevindim allahım tamamını hayırlısıyla sağlıklı erdirsin..Kaçırmışım dünki sevinci girmedim özür dilerim..Canım normalde ne zaman yapacaktın??Bu sonuç hamilelik güzelim hadi bol bol bizler için dua et güzelim..canım gözün aydın olsun

amin diyorum....bende şimdi karar verdim şubat tatilinda tüp bebek yaptıracağım inşallah
Çok sevindim maytapcım kararına.Hadi bakalım şubat senin için uğurlu olsun güzelim..

Gamzecim üzülme herşey hayırlısı olsun ...ama üzülme ocak ayı süprizlerle dolu göreceksin sende güzel haberler vereceksin..yılmak yok dimdik devam ediyoruz..Bu arada okurken gözüme çarptı.Bebeğin 5 gün yaşamış emzirmişsin demişsin sorun neydi güzelim?Acını tazelemek istemiyorum ama paylaşırsan sevinirim..

çok haklısın zaman herşeyn ilacı tabiki yılmamak yok
doğumum normal oldu dr um ilk regl dan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi
şimdi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorm kendimi
sorun kordon dolanması cnm
beni de listeye ekleyin olur mu

canım ben 6.5 aylık erken doğum yaptım enfeksiyon ve suyum bitmişti.. kızım ilk günleri cok iyiydi.hareketliydi.. sadece ciğerlerinin solunum yetersizliğinden yardım alıyordu sütümü kabul etmişti ciğer gelişmesi için ilac veriyolardı galiba ilaçlar ağır gedi 4. gün hareketleri azaldı yavrumun 5. günü beyin kanaması gecirmiş öldüğünü söylediler ayrıntıları eşime konuştular öldüğünü söyleyince zaten ben bayılmıştım hatırlamıyorum ondan sonra hiç soramadım eşime ama senin için sorucam kaçış yok ne anlatmışlar bakalım ...

Papatya'com çok teşekkür ederim arkadaşım sizlerin bu kadar sevindiğini görünce bende çok seviniyorum inan..bana adetin geçince test yaptır demişlerdi geçen seferde aşılamanın 13. günü adet olmuştum..yarın bu aşılamamın 13.günü yani adet günüm yarın oluyor ama ben dayanamayıp yaptırdım testi yarın bi kez daha yaptıracağım..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh

Allah bol sabır versin...başın sağolsun..inşallah en kısa zamanda anneliği tadarız.....

İyiyim Maytap tam anlamış değilim daha doktora gittikten sonra biraz daha adapte olabilirim sanırım bel ve kasık ağrılarım var bayaa...sen nasılsın regl oldunmu bakim??

zaten belli bir süre bişi anlaşılmıyorki...ya hep bana bida annelik hayalmi,ş gibi geliyordu oyüzden böyle bişi olursa hislerim nasıl olur kestiremiyorum...o yüzden sormuştum.))ben hala olmadım...aceba daha önceki (geçen ayki)ilaçlar estrofem ve lucrinden olabilirmi die düşünüyorum...bugün 34 oldu..yarına kadarda olmazsam dr a gtcem...inşallh kötü bişi yoktur...

iyim gamzecim..kayınvalideler burda...anneme davetliyiz...onları anneme götüreceğim..sen nasılsın????

yaa aile gezmeleri cok güzel annenle kayınvalden beraber olmaları güzel biz de olmuyor ikisi anlaşamyolar ben iyiyim canım yarın dr kontrolüm var bakalım hayırlısı artık senin adet hiç gecikirmiydi??

yaa aile gezmeleri cok güzel annenle kayınvalden beraber olmaları güzel biz de olmuyor ikisi anlaşamyolar ben iyiyim canım yarın dr kontrolüm var bakalım hayırlısı artık senin adet hiç gecikirmiydi??

doğumdan sonra hiç gecikme olmadı....ondan önce ilk evlendiğimde 3-4gün geciktiği olmuştu...yine ara ara 1-2 gün oldu...29 günde bir olurum..4-5 gün gecikti...içimdeki ses heveslenme hamile diilsin diyor....o yüzden test yapmak içimden gelmiyor...dr a gidince kesin test yap diecek...testi yapacağım...kafam rahatlayacak ve adet gelecek....kesin böyle olur...o yüzden hiçbişi yaptırmak istemiyorum

almazmıyız arkadaşlar mesajını göreceklerdir sen adet tarihini yaz tatlım

daha kırkımın çıkmasına bir haftam var
neyse ilk adetimi göreyim ona göre söyerim arkadaşa
ilgin için tesekkürler
bu aradakırk içinde de adet olabiliyormuş kimisi 15 gün sonra görüyormuş bakalım hayırlısı

canım benmce öyle düşünme inşallah hamileisndir iyi düşün her şey ii olsun bence test yaptır zaten varsa cıkar yoksa pes etmek yok sevam edicez

Yoktur inşallah ama ihmal etme mutlaka git hemen doktora estrofem geçen ay bende kullandım bende gecikme yapmadı ama herkesin bünyesi aynı olmuyor doktor söyleyecektir nedenini..Tekrar anne olmak hayal gibi gelmesin inşallah olucak ben dua ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…