canım başın sağolsun allah sabrını bol eylesin...zaman herşeyin ilacı bunu göreceksin ama bizler yılmadık ve devam ediyoruz herşey sağlıklı bebeklerimize kavuşmak için çaba veriyoruz sırasıyladan sağlıklı bebeklerimi geliyor hayırlısı hepimiz için..Sizdeki sorun neydi?Birde normal mı sezeryan mı ? Normalden sonra 3 ay korunma ve sezeryandan sonra 6 ay korunma veriyorlarslm kızlar ben de yaklaış bir ayn önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim
zor günler gecirdim vesveselerle dolu acabalarla dolu
şimdi bunları sildim attım
kızımın üzüntüsü kaldı sadece dileğim yeniden anne olmak melek kızıma kardeş
dr ilk reglini gör sonra korunmayı bırak dedi
nasipse ben de öyle düşünüyorum
beni de aranıza alın beni de listeye ekleyin
annelik duygusunu tekrar tatmak istiyom
canım arkadaşım hakkımız sonuna kadar helal olsun sende helal et..Dualarımız seninle herşey güzel olacak çok sağlıklı haftalar geçireceksin güzelim ve sende sağlıklı bebeğini doğurup kucağına alacaksın.Hiç stres yok en doğru karar bu güzelim..mümkün oldukça lütfen bizi haberdar et güzelim merakte bırakma allaha emanet ol ve güzel haberlerle geri dön canım benim...BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|37|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|35|KIZ|14.01.2011
|Premete|32|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|30|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|23|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|22|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|17||06.06.2011
|Seblev|17||06.06.2011
|Bengisu82|7||13.08.2011
|Selen_k|4||02.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|05.01.2011
Aabeyazmelek|17.01.2011
Gamze81|21.01.2011 [/table]
Canım arkadaşlarım yarın aranızda olamayacağım için listeyi bugünden yayınlıyorum. Listenin son halini Eburcu'ya yolladım ben yokken güncellemeleri o yapar ama olur da foruma giremezse ya da listeyle ilgilenemezse lütfen her çarşamba listeyi güncelleyin ki umudumuz hep canlı kalsın. Hastanede internete girebileceğim bir bilgisayar bulabilirsem sizi durumumuzdan haberdar ederim. Bugün çok işim vardı bana cevap yazıp beni yüreklendiren arkadaşlarıma tek tek cevap yazma fırsatı bulamadım hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hakkımızda en hayırlısı, en iyisi neyse o olur, geriye mutlu haberlerle dönebilirim. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin.
Bu arada eburcum adet tarihim 13 Ocak 2011 ve tüpe başlıyacağız...sevgiler
almınacım bebeğinde bir sorun kaldı mı?Umarım herşey iyidir..premete canım hangi hastanede kalacaksın ? ciğer geliştiricileri oldun mu ?
ben de 32+4 de doğum yaptım,şimdiki durumu biliyorsun,Allahım sana da tüm arkadaşlara da nasib etsin inşallah...
Canım benim biraz daha iyim ilaçlarımı alıyorum bir an önce toparlanmaya çalışyıorum..Canım sen kendine iyi bir doktor buldun mu?Universite Hastanede hiç Prof.Dr.Ahmet Büyüköreni duydun mu?Riskli gebelik doktoruymuş.Ist Tıp Fak. sindeymiş..Marta bıraktın kendini demekki hakkında hayırlısı olsun topla kendini ondan sonra herşey iyi olacak..İlk baharla birlikte geleceksin sen..İnşallah Ocak hayırlı uğurlu olur..papatya geçniş olsun ilaçlarını ihmal etme çabucak iyileş kendini toplaki bebeğe hazır ol ocakta senin içinde değişiklikler olacak benim için ocak pek güzel geçmez ben artık gitmiyorum doktora marta erteledim gerçi eşim hemen istiyo ama ben martta korunmayı bırakıcam tabi herşey bizim istediğimiz gibi olmayabilir artık hayırlısı diyorum bu arada annem trabzona gitti ben babamlarla kalıyorum keyfim yerinde kardeşlerimle olunca daha mutluyum
Canım benim çoookkkk çoookkkk sevindim allahım tamamını hayırlısıyla sağlıklı erdirsin..Kaçırmışım dünki sevinci girmedim özür dilerim..Canım normalde ne zaman yapacaktın??Bu sonuç hamilelik güzelim hadi bol bol bizler için dua et güzelim..canım gözün aydın olsunKızlar sonucum 39.83 erken yaptırdığımıda göz önünde bulundurursak pozitifmi diyoruz şimdi :)
Çok sevindim maytapcım kararına.Hadi bakalım şubat senin için uğurlu olsun güzelim..amin diyorum....bende şimdi karar verdim şubat tatilinda tüp bebek yaptıracağım inşallah
Gamzecim üzülme herşey hayırlısı olsun ...ama üzülme ocak ayı süprizlerle dolu göreceksin sende güzel haberler vereceksin..yılmak yok dimdik devam ediyoruz..Bu arada okurken gözüme çarptı.Bebeğin 5 gün yaşamış emzirmişsin demişsin sorun neydi güzelim?Acını tazelemek istemiyorum ama paylaşırsan sevinirim..