amin maytap cım inşallah
selen arkadaşım hayırlı ugurluolsun cok sevindim
Yoktur inşallah ama ihmal etme mutlaka git hemen doktora estrofem geçen ay bende kullandım bende gecikme yapmadı ama herkesin bünyesi aynı olmuyor doktor söyleyecektir nedenini..Tekrar anne olmak hayal gibi gelmesin inşallah olucak ben dua ediyorumm
aslında bidahaki adetin 2.günü bende dr a gtmek istiyorum...ama adetlerim düzensizleşti galibabakalım dr ne diecek??donmuşlarlamı deneyeceksin?
evet bizlerin duaya çok ihtiyacı var...kulun kula duası makbul derler....:)estrofem yapmazmış ama lucrin yaparmış...ah bu lucrin varya .....hormanlarımı mahvetti...zaten araştırıken erken menopoz çıktı karşıma...korktum walla
canım benmce öyle düşünme inşallah hamileisndir iyi düşün her şey ii olsun bence test yaptır zaten varsa cıkar yoksa pes etmek yok sevam edicez
hormon tahlillerin mi kötü çıktı?? erken menopozda nerden çıktı yaa?
:))ben koydum kendi teşhisimi....tahlil yaptırmadımki:))))
bende yeni yeni düşünmye başladım 15 tatilde yaptrayım diyorum...okadar ilaç aldımki, artık ilaçlardan gözüm korkuyor...bazen çok karamsar oluyorum...sonra tekrar ümitleniyorum...buarada bebeğin 5 gün yaşamış benimkilerde 5 gün yaşadı...üstelik sadece birine süt verdim diğeri alamadı bile...aklıma gelince kötü oluyorum.....:2:
bende canım daha biizm bünyemiz toparlanmadı selen onu konuştuk bizden 1 ay önce doğum yapmıştı bide biz süt verdik hormonlar altüst oldu onların düzelmesini de beklememiz lazım 5 gün yaşadı ama bana 1 ömür sığdırdı yavrum bende cok kötü oluyorum ama bu duyguyu yaşayamayanlar da var allaha şükür biz hissettik yavrumuzu uzaktan da olsa gördük inşallah bidaha olucak her şey zaman canım inşallah art art da hamiş kalırız cok güzel olurdu her şeyin hayırlısı mevlam ın hikmetleri coktur mücizeleride biz tek vazgecmeyelim olmazsa yine allaha şükürlr olsun ellebt ondada hayır vardır ama ben üümidimi kesmicem yarın dr gidiorum dr tahlil alıcak belki beni tüp için gönderir hayırlısı artık allahım sen bizi boynu bükük bırakma yarabbim insanların yanında utandırtma sen kullarından bizi koru verecek olan sensin alacak alanda sen bizi merhametimizle sına
Teşekkür ederim arkadaşım çok saol..
bende canım daha biizm bünyemiz toparlanmadı selen onu konuştuk bizden 1 ay önce doğum yapmıştı bide biz süt verdik hormonlar altüst oldu onların düzelmesini de beklememiz lazım 5 gün yaşadı ama bana 1 ömür sığdırdı yavrum bende cok kötü oluyorum ama bu duyguyu yaşayamayanlar da var allaha şükür biz hissettik yavrumuzu uzaktan da olsa gördük inşallah bidaha olucak her şey zaman canım inşallah art art da hamiş kalırız cok güzel olurdu her şeyin hayırlısı mevlam ın hikmetleri coktur mücizeleride biz tek vazgecmeyelim olmazsa yine allaha şükürlr olsun ellebt ondada hayır vardır ama ben üümidimi kesmicem yarın dr gidiorum dr tahlil alıcak belki beni tüp için gönderir hayırlısı artık allahım sen bizi boynu bükük bırakma yarabbim insanların yanında utandırtma sen kullarından bizi koru verecek olan sensin alacak alanda sen bizi merhametimizle sına
bişey değil canım
inan hamile oldugunu duyunca kendim yaşıyormuşum gibi sevindim
umut oldun canım
gamzecim se kaçıncı haftanda kaybettin bebeni...
Banada hep en üzgün olduğum zamanda burdaki hamile arkadaşlarım umut oluyordu ne güzel şimdi bende umut olabiliyorsam inşallah en kısa sürede Allah hepimize güzel şeyler yaşamayı nasip etsin..
amin cnm neler hissettiğimi bir bilsen nasıl anlatsam bilemiyorum
inan senin yerinde olmak istedim
eşinle nasıl paylaştın acaba bu mutlu haberi
içindeki mutluluk kıpırtılarını filan hep merak ettim
bebeğim 27 haftalıktı kızım
seninde kızmış canım benim
melek kızlarımıza kardeşlerini Rabbim hayırlısyla tez zamnda göndersin inşallah uzunömürlü olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?