Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bebeğimi 36 haftallıken kordon dolanmaso sonucu kaybettim
doğumum normal oldu
peki sen neden kaybettin cnm

ben suyum azaldı bide efeksiyon.... normal olması iyi canım bebeğin büyükmüş yaa allah sabır versin ... tedaviyle mi olmuştu?? senin adet kırkına yakın gelir merak etme canım belkide da yakın zamanda normal yani stres yapma bu zamanda kendini toparlamalısın meleğinin kardeşi için nşallah allah bidaha yaşatmaz kimseye..

evet büyüktü canım nasibi oraya kadarmış
tedavi değil canım normal yolla hamile kalmıştım
stres yapmıyorum canım zaten toparlanmaya calışıyom elimden geldiğince
eşim bikaç ay korunalım diyor hatta
hayırlısı bakalım
ama ilk haftalar içimi hep vesvesler kemirdi durdu acaba şunu yedim ondanmı acaba şunu yemedim ondan mı ağırmı kaldırdım çok mu hareket ettim
nazar mı değdi tekrar sonraki hamileliklerinde kaybedersem
ama çok şükür geçti şu an o vesveselerden kurtulduguma seviniyorum
geçmiş geride kaldı geleceği düşünüyorum artık

bencede canım gecmiş gemişte kaldı yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti

bencede canım gecmiş gemişte kaldı yaşanması gerekiyordu yaşandı ve bitti

ama kızımın üzüntüsü kaldı sadece:) kalsın zaten kaybolmasını istemiyorm o benim meleğim unutrusun diyorlar ama ben unutmak istemiyorum
zaman herşeyin ilacı acın hafifliyor acımın hafiflemesini istiyorm neden meleğimin kardeşlerinin sağlıklı olabilmesi için
sen ne kadar oldu kaybedeli
ayy sana da amma soru sordum kusura bakma

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım olur mu bizde cok soru sorıyorduk ben 4 ay oldu artık korunmayı bıraktık hayırlısı..

hayırlısıyla canım inşallah hayırlı haberlerini alırız mutlu oluruz bizde
eşimle tanıştıgımda hayırlısı olsun demiştim eşime ilk tanıştıgımda hayırlı olacaksa evlenelim demiştim
demşti ki birşeyi çok istiyorsan hayırlısıyla de demişti o zaman hayırsızsa hayırlıya döner demişti ve hep öyle dua eetim çok şükür evlendik
o yüzden şimdi diyorm ki hayırlısıyla sağlıklısıylauzunömürlüsüyle tez zamanda diyorum
Rabbim bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…