Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet cnm bugun kırkılandım bitti artık ohh kurtuldum ben kasımın 11 de sezaryan oldum

canım başın sağolsun üzülme allah büyüktür başınsağolsun burda hepimiz aynı şeyleri yaşadık inşallah da son olur keşke hiç kimse yaşamasa en kıza zamanda kendini toparla canım elbet ağlıyacaksın ama her şer de bir her hayırda bir şer vardır biz bilemeyiz allah sabır versin..

amın cnm hepımıze inş meleklerımızı yollar bize rabbım çok istıyorum

Kızlar geçmişi okudum ve güzel bir haber var. Selen arkadaşımız gebeymiş tebrikler arkadaşım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder ve bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Maytap ve papatya yakın zamanda tüpe başlayacakmışsınız. O sıkıntıları yaşamış ve iyi bilen biri olarak kolaylık diliyorum sizlere inşallah bebişleriniz sizi bekletmeden üzmeden hemencecik geliverirler.
Aramıza yeni katılan arkadaşımız esmeray sana da başsağlığı diliyorum. Rabbim sabırlar versin.
Normal doğum sonrası en az 3 ay korunma öneriliyor bence öncelikle kendini toparla.

Gamze arkadaşım, senin de aşılamanın tutmadığını okudum. Birşey söylemek istiyorum. Öncelikle kısa bir ara ver bence tedavine peşpeşe tedaviler çok yıpratır insanı. Ama yine de sen bilirsin. Bir de doktor balki tüpe gönderir demişsin mesajında. Tüp ve aşılama arasında 1 tek işlem (yumurta toplama) fark ediyor. Ve tüp bebeğin tutma ihtimali aşılamaya göre çok yüksek. Sen aşılama ile olumsuz sonuç alıp hayal kırıklığına uğrayacaksan, tüp yaptırıp tutması daha iyi.

sağolasın map cim
eşim de bekleyelim diyor bakalım şubat ayında başlamayı düşünüyoruz o zamanda zaten bi üç ay gecmiş oluyor
bu arada senin de başınsağolsun...

canım ben aşılama yapmadım catlatma iğnesi oldum bu ay başladım tedaviye de sadece korunmayalı 2 ay oldu canım dr um belki tüpe gönderir belkide kendiliğinden hamile kalırım hayırlısı bunu zaman göstericek biliyorum benim 2. bebeğim tüp bebekti korkuyorum bide adanada yaptırıyorum ben ise van dayım sen neler yapıyorsun ne karar verdiniz ??

Teşekkür ederim Map'cim bakalım yarın tekrar test yaptırcam..sizlerdende böyle haberler alırız inşallah arkadaşım sende birgün tekrar cesaretlenirsin umarım..

almınacım bebeğinde bir sorun kaldı mı?Umarım herşey iyidir..
iki bebeğim de şu an gayet iyiler canım,darısı başınıza inşallah..dualarım sizlerle...

canım çocuk dr ları boş küvez aradılar.deü de ege de yer yoktu..ispartaya götürelim dediler...izmirde sadece kent hastanesinde yer var dediler..doğumdan sonra kızımı götürmüşler hemen.oğlumu da 1 gün sonra götürdüler..çok memnun kaldık..2 hafta için 10 milyar civarı ödedik..daha sonra paranın yarısını geri aldık.. doğumu egede yaptım canım..

bugün bebeğimi kaybedeli tam bir sene oldu 2 gün yaşadı tabi kuvezde ciğerleri gelişmemişti çünkü çok küçüktü hastaneden çıktım tam eve giderken yolda haberi geldi o günden beri benim için hayat bitti işte biraz oyalanıyorum ama eve gidince çok kötü oluyorum hergünüm ağlamaklı geçiyo şimdide işe gelmeden önce hemen mezarlığa gittim melek oğlumu orda görmek içimi daha çok acıtıyor 1 sene sonra geriye bakıyorumda acım ilk günkü gibi taze çok yoruldum umutlarım tükendi hala bu psikolojiyi atlatamadım belki bir kardeşi olunca acılarım hafifleyecek burda arkadaşları görünce çok mutlu oluyorum bebeklerini kucaklarına alıyolar sırayla ama benim hala cesaretim yok allahım hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…