amin cümlemize
cnm sen nezaman kaybettın bebeğini inş en yakın zaman da alrısın meleğini kucağına
cnm bir ay önce kaybettim sanırım senle aynı zamanlarda
inşllah sen de alırsın:)
cnm sen nezaman kaybettın bebeğini inş en yakın zaman da alrısın meleğini kucağına
evet cnm bugun kırkılandımbitti artık ohh kurtuldum ben kasımın 11 de sezaryan oldum
sennkinin sebebi neydi
canım başın sağolsun üzülme allah büyüktür başınsağolsun burda hepimiz aynı şeyleri yaşadık inşallah da son olur keşke hiç kimse yaşamasa en kıza zamanda kendini toparla canım elbet ağlıyacaksın ama her şer de bir her hayırda bir şer vardır biz bilemeyiz allah sabır versin..
amın cnm hepımıze inş meleklerımızı yollar bize rabbım çok istıyorum
amın cnm hepımıze inş meleklerımızı yollar bize rabbım çok istıyorum
Kızlar geçmişi okudum ve güzel bir haber var. Selen arkadaşımız gebeymiştebrikler arkadaşım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder ve bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Maytap ve papatya yakın zamanda tüpe başlayacakmışsınız. O sıkıntıları yaşamış ve iyi bilen biri olarak kolaylık diliyorum sizlere inşallah bebişleriniz sizi bekletmeden üzmeden hemencecik geliverirler.
Aramıza yeni katılan arkadaşımız esmeray sana da başsağlığı diliyorum. Rabbim sabırlar versin.
Normal doğum sonrası en az 3 ay korunma öneriliyor bence öncelikle kendini toparla.
Gamze arkadaşım, senin de aşılamanın tutmadığını okudum. Birşey söylemek istiyorum. Öncelikle kısa bir ara ver bence tedavine peşpeşe tedaviler çok yıpratır insanı. Ama yine de sen bilirsin. Bir de doktor balki tüpe gönderir demişsin mesajında. Tüp ve aşılama arasında 1 tek işlem (yumurta toplama) fark ediyor. Ve tüp bebeğin tutma ihtimali aşılamaya göre çok yüksek. Sen aşılama ile olumsuz sonuç alıp hayal kırıklığına uğrayacaksan, tüp yaptırıp tutması daha iyi.
Kızlar geçmişi okudum ve güzel bir haber var. Selen arkadaşımız gebeymiştebrikler arkadaşım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder ve bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Maytap ve papatya yakın zamanda tüpe başlayacakmışsınız. O sıkıntıları yaşamış ve iyi bilen biri olarak kolaylık diliyorum sizlere inşallah bebişleriniz sizi bekletmeden üzmeden hemencecik geliverirler.
Aramıza yeni katılan arkadaşımız esmeray sana da başsağlığı diliyorum. Rabbim sabırlar versin.
Normal doğum sonrası en az 3 ay korunma öneriliyor bence öncelikle kendini toparla.
iki bebeğim de şu an gayet iyiler canım,darısı başınıza inşallah..dualarım sizlerle...almınacım bebeğinde bir sorun kaldı mı?Umarım herşey iyidir..
Canım Ege Üniversitesinde kalacağım. Doktorum Fuat Akercan. Sen en son Namık Demir'i bırakıp Mert Kazandı'ya gitmiştin sanırım. Doğumu Ege'de mi yapmıştın yoksa Dokuz Eylül'de mi. Nerede küvez bulabilmiştiniz? Küvezi doktorunuz mu ayarladı yoksa siz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?