Nihayet adet oldum...aama kafam karisik......adetllerm duzensizken tup bebege baslamak nekadar mantikli???
tatlım bnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
hayrolsun diyelim hayıra çıksın
rüyalarımız inş. gerçekleşecek bir gün bende gecen hafta rüyamda dr a gitmişim dr a bundan sonraki hamileliklerimde aynı şeyi yaşamaktan korktugumu söyledimvo da korkmamam gerektiğini söyemişti sanırım bilinç altına atıgımız şeyler bunlar
ne kontrolu cnm
ben de haftaya gideceğim rahim toparlanmış mı diye bir de kan ve idrar tahlili de yaptıracağım inş.
dr un 6 hafta snra mı gel dedi
kimine 8 hafta süre veriyorlarmış
ozamna gittiğimde en son adetını ol bit öyle gel dedi bende adet oldum e bitti yarın gıdıcem işte cnm öylee bişi demedi bana korunmyıda bırakıcam bu ay doktorum ocak ayından sonra dedi ama ben bu ay bırakıcam bakalım tahllıerımıde yaptırm ne çıkıck ona göre tabiii
tahlillerin inşallah temiz çıkar
bana da ilk adetinden sonra korunmayı bırakabilirsin demişti ama şubata kadar korunalım diyourz
hem psikolojik olarak hem bedenen iyice toparlanmam için
cnm hiç sabrım yok nedense rabbım bilir işini ol dedği zaman olur bakalım hemende kalabilicekmyım senın normal olmuş ben sezaryanla oldum doktorum 3 ay korun dedi ocağıda beklemem lazım biliorum ama ben kolay hamış kalamıorum tioid var bende bakalık nasip kısmet
sen bilirsin cnm... rRabbim içimizdeki evlat hasretini tez zamanda dindirsin
4 ay korunup da hamile kalan var sezaryenle yalnız sıkı kontrol oluyorlar
ama psikolojik olarak toparlansak nşallah herşey yoluna gide
rben cıkıyorm cnm
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. yarıniçin
tatlım bnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
hayrolsun diyelim hayıra çıksın
rüyalarımız inş. gerçekleşecek bir gün bende gecen hafta rüyamda dr a gitmişim dr a bundan sonraki hamileliklerimde aynı şeyi yaşamaktan korktugumu söyledimvo da korkmamam gerektiğini söyemişti sanırım bilinç altına atıgımız şeyler bunlar
ne kontrolu cnm
ben de haftaya gideceğim rahim toparlanmış mı diye bir de kan ve idrar tahlili de yaptıracağım inş.
Doktorun en iyisini bilir Maytap'cım benimde hormonlarım dengesizken fshım biraz yüksekken tüp bebeğe başlamıştım..bende 2. testimi yaptırdım 159 çıktı sonucum doktora gittim haftaya cuma gel ultrasonla bakalım dedi benide ya ikiz olursa ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu sardı:18: hep bişilerden endişelenicez bizler sanırım
slm kızlar nasılınız
maytap cım hayırlısı olsun be
selen cim sen de içini ferah tut inşallah bu sefer ki çok sağlıklı olacak strese girme olur mu o sana tutunmaya çalışıyor
sağol arkadaşım ama ben artık hayırlısı ne onu kestiremiyorum...kendime bir yol çizmem gerek diyorum sonra vazgeçiyorumm...yani ufaktan kafayı yedim geliba..::::::)
kızlar nasılsınız yarın doktora gidiıroum dualrınızı eksık etmeyın benden ne olur bakalım nedıcek merak içindeyım yanii size dün akşamkı ruyamı anlatmak istıyorum
yawrumu gördum dun akşam ruyamda kucağımdaydı emzırmye yer bulamadım çocuğuma dışardayım eşimle yer arıyoruz yawrum oakdar güzel kokuyordukı annemm benımm çocuğumun rüyamda kafasını tutamııo eşim dıorkı nıe bu çocuk kaç aylık oldu hala kafasını tutamıo dıor bana çocuğum kucağımda bana bi gülücukler atıoo allahım gerçek gibiydi sonra kucağımda kusu verdı ağzını sildim temızledım yawrumun böyle rüyam gerisini hatılrmaıorum hiç bitsin istemedım rüya hiçç ama gerçekten o benım meleğimdi ....
cnm lütfen ümidini yitirme
tedavilere devam ediyormusun ara mı verdin ben yeni oldugum için aramızda pek bilmiyorm
cnm ben bir arkadaşa sordum vajinal muayene yani alttan bnm için de kabus ama
kırk günde rahim toparlıyormuş kendini ama bünyeye bağlı tabi daha gec toparlanan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?