- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
yavv o zaman ben 38 olucam yaa..73 lüyüm..inanamıyorummm...kendimi 27-28 gibi hissediyorum..
:)) Yaşın önemi yok,inanın resminizden çok genç gözüküyorsunuz :)
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.Ergenlikten beri de polikistik overim var.Hayatımda 2 kez ciddi kilo verdim.27 kilo verdim ilk çocuğuma hamile kaldım 27 yaşımda.Yıllar sonra 36 kilo verdim ikizlerime hamile kaldım doğal yoldan onları da kaybettim maalesef.
Şimdi kilom yime maaşallah( Hamile kalabilmek için en az 20 kilo vermem gerekiyor.
Ağrı eşiğim çok düşük.Canımın acımasından çok korkuyorum.Bir de kadın doğum doktorlarının çatal muayenesi beni hem utandırıyor hem korkutuyor.
kızlar sedimatasyon enfeksiyonun olduğu anlamına gelyor üst sınırı 20 benim ise 40 aşırı enfeksiyonum var tekrar antibiyotik tedavisine başladık yarın intaniye(enfeksiyon) dr gidicez hakkımda hayırlsı olsun artıkk inşallah sizin her şey yolunda gider..
yavv o zaman ben 38 olucam yaa..73 lüyüm..inanamıyorummm...kendimi 27-28 gibi hissediyorum..
selen cim çok şükür ben iyiyim ama
bugün komşular kızdırdı beni neden bu hastaneye gitmedin nedne şu dr a gitmedin birdahakine şuna git
ben de dedim onlara gidenlerin bebekleri sağsalimmi doğuyormuş dedim sustular
bir de doğumdan önceki kontrolde nst den sonra alttan muayene ettilerdi sancı cıkınca
neden ettirmişim
Allah ın takdiri ya benim bebeğime kordon dolandı dışardan müdahale yokki
anlatamıyorm insanlara
canım iyi olmanıza sevindim int. iyi oluyor oyun felan kafa dağıtırsın doktor kontrolünde kalman bencede cok iyi bebeşin için bol bol su iç zaten yapıyorsun eminim az kaldı canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah....
kızlar ben dün dr gittim hormon değerlerim iyi cıktı rahim toparlanıyormuş ancak bir sorun cıktı sedimantasyon değerim cok yüksek cıktı dr bu kadar antibiyotiğe karşı gecmemesine şaşırdı benle eşim enfeksiyon dr gönderiyor yarın gidicez bakalım bu aybebiş için ara veriyoruz dr bu şekilde hamile kalmamın iyi olmadığını söyledi hayırlısı artık ....
selam...ben bugün hiç bakmadım şimdi girdim.ama herşey normal...evet kimse yazmamaış....senden nbr??ben iyiyim...bugün yılbaşı hediyeleri almaya gittim..her yer ışıl ışıl..çok güzel....
Ben 35 im ama en az 55 hissediyorum yaşama enerjim bebeklerimi kaybettikten sonra sıfırlandı. Blki ilk bebeğimi kaybettikten sonra ikizlerimi de kaybetmeseydim ve kavuşsaydım onlara ben de 25 gibi hissedebilirdim. Keşke...
Hormonlarının iyi çıkmasına sevindim Gamze'cim enfeksiyon içinde geçmiş olsun öğrenmen iyi olmuş tedbirini alır tedavini yaparsın ondan sonra yola devam hızla inşallah sonrası çook güzel olcakk..
evet iyi oldu canım hayırlısı artık sen nasılsın bebeş nasılbelirtiler başladı mı??
Süperr ne güzel yapmışsın yeni yıl hepimize ışıl ışıl gelsin inşallah..benimde yılbaşında misafirim olcak 5 aile kura çektik ve ben çıktım bizim evde kutlancak yani bakalım nasıl olcak yorulcam bayaa
ben de ilk bebeklerimi,ikizlerimi hiç olmadık şekilde rahim ağzı yetmezliğinden evde doğurup kaybetmiştim...Acısını çok çok iyi bilirim...iki bebeğimi toprağa kendi ellerimle gömmüştüm...Hayatımın en büyük acısı...
Ama şimdi kardeşleri için ayakta duruyorum.......
Süperr ne güzel yapmışsın yeni yıl hepimize ışıl ışıl gelsin inşallah..benimde yılbaşında misafirim olcak 5 aile kura çektik ve ben çıktım bizim evde kutlancak yani bakalım nasıl olcak yorulcam bayaa
mrb.arkadaşlar. siteye yeni yazmaya başladım. bende 78 gün önce 32 haftalık kızımı kaybettim içimdeki acının tarifi imkansız((( doğumu sezeryanla yapmak zorunda kaldım. sezeryandan kaç ay sora hamile kalınmalı konusunda çok yazılar okudum ama kafam çok karıştı... 3 4 ay erken midir ? aranızda erken hamile kalanlar var mı acaba yada yakınları falan çok sabırsızlanıyorum. tekrarlanır diye de çok korkuyorum ne yapıcamı bilmiyorum... yardım edin lütfen.
Çok teşekkür ederim.Ben 1 aydır evde raporluyum.Sizinle ilgili ve burada yazan diğer annelerin acı tecrübelerini okudu.Şimdi her hamile kişi bana ümit veriyor.İnanın ben de dört gözle bebeğinizi kucağınıza almanızı bekliyorum.Hastane ortamları sıkıcıdır,umarım çok bunalmazsınız.Çok az bir zamanınız kaldı.Allah yardımcınız olsun.Geçmiş olsun :)
canım benim iyi olmanıza sevindim.oh vın almışsın ne güzel senin için zaman daha iyi geçer canım.aspirini bendede doktorum 32 haftamdayken kesmişti.inan kontrol altında olman senin için daha iyi olacak ve bu sefer alacaksın bebişini kucağına allahım hepimizin yardımcısı olsun.öptük seni kocaman kızımla birlikte...
İyi olmanıza sevindim bilgisayar ve internette varmış zaman biraz daha kolay geçer sana güzel haberler verirsin inşallah bize Arkadaşım kendine çok dikkat et..
Şükür inşallah herşey yolunda gidecek, Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah 38 sağlıkla görürsün.
canım iyi olmanıza sevindim int. iyi oluyor oyun felan kafa dağıtırsın doktor kontrolünde kalman bencede cok iyi bebeşin için bol bol su iç zaten yapıyorsun eminim az kaldı canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah....
kızlar ben dün dr gittim hormon değerlerim iyi cıktı rahim toparlanıyormuş ancak bir sorun cıktı sedimantasyon değerim cok yüksek cıktı dr bu kadar antibiyotiğe karşı gecmemesine şaşırdı benle eşim enfeksiyon dr gönderiyor yarın gidicez bakalım bu aybebiş için ara veriyoruz dr bu şekilde hamile kalmamın iyi olmadığını söyledi hayırlısı artık ....
mrb.arkadaşlar. siteye yeni yazmaya başladım. bende 78 gün önce 32 haftalık kızımı kaybettim içimdeki acının tarifi imkansız((( doğumu sezeryanla yapmak zorunda kaldım. sezeryandan kaç ay sora hamile kalınmalı konusunda çok yazılar okudum ama kafam çok karıştı... 3 4 ay erken midir ? aranızda erken hamile kalanlar var mı acaba yada yakınları falan çok sabırsızlanıyorum. tekrarlanır diye de çok korkuyorum ne yapıcamı bilmiyorum... yardım edin lütfen.
premete
seni yazılarından atkip ediyorum
şu an kontrol altındasın sanırım yanlış hatırlamıyorsam
inşallah bu sefer sağslim kucağına alacaksın ve güzel haberlerle döneceksin
hiç stres yapma arkadaşım
güzel haberlerle gel e mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?