Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yavv o zaman ben 38 olucam yaa..73 lüyüm..inanamıyorummm... kendimi 27-28 gibi hissediyorum..

yavv o zaman ben 38 olucam yaa..73 lüyüm..inanamıyorummm... kendimi 27-28 gibi hissediyorum..

:)) Yaşın önemi yok,inanın resminizden çok genç gözüküyorsunuz :)
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.Ergenlikten beri de polikistik overim var.Hayatımda 2 kez ciddi kilo verdim.27 kilo verdim ilk çocuğuma hamile kaldım 27 yaşımda.Yıllar sonra 36 kilo verdim ikizlerime hamile kaldım doğal yoldan onları da kaybettim maalesef.
Şimdi kilom yime maaşallah ( Hamile kalabilmek için en az 20 kilo vermem gerekiyor.
Ağrı eşiğim çok düşük.Canımın acımasından çok korkuyorum.Bir de kadın doğum doktorlarının çatal muayenesi beni hem utandırıyor hem korkutuyor.

kızlar sedimatasyon enfeksiyonun olduğu anlamına gelyor üst sınırı 20 benim ise 40 aşırı enfeksiyonum var tekrar antibiyotik tedavisine başladık yarın intaniye(enfeksiyon) dr gidicez hakkımda hayırlsı olsun artıkk inşallah sizin her şey yolunda gider..

ben de çok utanıyordum ama bebeklere kavuşmak uğruna muayne oldum..günde 3 ayrı dr a muayne olduğum oluyordu..yani iyice edepsizleştim herşey onlara kavuşmak için..değilse aylarca hastanede yatmayı,wc haricinde kalkmamayı,hergün göbeğimden popomdan onlarca iğne yemeyi başka hangi güç yaptırabilirdi ki bana..nelerden nelerden korkuyordum daha...hepsini bebeklere kavuşmak uğruna egale ettim kafamda..
benim de ağrı eşiğim çok düşük..muayne olurken çığlık çığlığa ortayı inletiyordum..
polikistik overlilerin çoğul hamile kalma olasılığı çok fazla diye biliyorum..çok fazla folikul olduğu için...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Gamzeciğim inşallah sedimantasyon yüksekliğinin nedeni tespit edilebilir haman ve tedavini olup bebeğin için çalışmalara başlarsın.

Ben 35 im ama en az 55 hissediyorum yaşama enerjim bebeklerimi kaybettikten sonra sıfırlandı. Blki ilk bebeğimi kaybettikten sonra ikizlerimi de kaybetmeseydim ve kavuşsaydım onlara ben de 25 gibi hissedebilirdim. Keşke...

Akıl veren çok olur bu zamanlarda malesef sanki geri dönüşü varmış gibi sen herkese kulağını kapat iyi yapmışsın kestirip atmakla tepkini bilsinler bir dahakine yorum yapmasınlar üzme kendini böyle insanlar için sakın..

Hormonlarının iyi çıkmasına sevindim Gamze'cim enfeksiyon içinde geçmiş olsun öğrenmen iyi olmuş tedbirini alır tedavini yaparsın ondan sonra yola devam hızla inşallah sonrası çook güzel olcakk..

selam...ben bugün hiç bakmadım şimdi girdim.ama herşey normal...evet kimse yazmamaış....senden nbr??ben iyiyim...bugün yılbaşı hediyeleri almaya gittim..her yer ışıl ışıl..çok güzel....

Süperr ne güzel yapmışsın yeni yıl hepimize ışıl ışıl gelsin inşallah..benimde yılbaşında misafirim olcak 5 aile kura çektik ve ben çıktım bizim evde kutlancak yani bakalım nasıl olcak yorulcam bayaa

Ben 35 im ama en az 55 hissediyorum yaşama enerjim bebeklerimi kaybettikten sonra sıfırlandı. Blki ilk bebeğimi kaybettikten sonra ikizlerimi de kaybetmeseydim ve kavuşsaydım onlara ben de 25 gibi hissedebilirdim. Keşke...

ben de ilk bebeklerimi,ikizlerimi hiç olmadık şekilde rahim ağzı yetmezliğinden evde doğurup kaybetmiştim...Acısını çok çok iyi bilirim...iki bebeğimi toprağa kendi ellerimle gömmüştüm...Hayatımın en büyük acısı...
Ama şimdi kardeşleri için ayakta duruyorum.......

Hormonlarının iyi çıkmasına sevindim Gamze'cim enfeksiyon içinde geçmiş olsun öğrenmen iyi olmuş tedbirini alır tedavini yaparsın ondan sonra yola devam hızla inşallah sonrası çook güzel olcakk..

evet iyi oldu canım hayırlısı artık sen nasılsın bebeş nasıl belirtiler başladı mı??

sen yorma kendini çok fazla......bizde öyle bişi olunca herkes bişiler hazırlar...sizde öyle yapın....dikkat et kendine...keşke başkasına çıksaydı kura....bizde okulda hediye çekilişi yaptık..çok heyecanlı oluyor:)))

bende bebeklerimi kendim ellerimle toprağa verdim...bazen nasıl dayandım diyorum..ama allah gerçekten sabır veriyor....inşallah bizlerde kardeşleri için ayakta duracağımız günleri görürürüz..biran önce kardeşlerini göndeririler inşallah....

Selenciğim doğru mu okudum? Yılbaşı gecesi 5 aileyi doyuracak kadr yemekler hazırlayacaksın onları ikram edip ağırlaması da cabası temizlik olayından hiç bahsetmiyrum bile.
Kız sen ne diyorsun??? Daha bebişin doğru dürüst yerleşmeden bu kadar kendini yorma derim arkadaşım. Ben de maytapa katılıyorum bu konuda.
Ben o arkadaşlarının yerinde olsam asla istemezdim sana bu kadar zahmet vermeyi. Tabii gebe olduğunu bilmiyorlarsa o başka.

mrb.arkadaşlar. siteye yeni yazmaya başladım. bende 78 gün önce 32 haftalık kızımı kaybettim içimdeki acının tarifi imkansız((( doğumu sezeryanla yapmak zorunda kaldım. sezeryandan kaç ay sora hamile kalınmalı konusunda çok yazılar okudum ama kafam çok karıştı... 3 4 ay erken midir ? aranızda erken hamile kalanlar var mı acaba yada yakınları falan çok sabırsızlanıyorum. tekrarlanır diye de çok korkuyorum ne yapıcamı bilmiyorum... yardım edin lütfen.

canım bnm ya
başın sağolsun ben de 36 haftallıkken kaybettim kızımı seni çok iyi anlıyorm
sezaryen için genellikle 6 ay öneriliyor sen dr unla konuş istersen gerek gördüğünde 4 ay sonrasında da izin veriyor
tekrarlanma korkusu hepimizde var ama dua etmekten başka çaremiz yok
Rabbim birdahaki bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak nasip etsin
amin

İyi olmanıza sevindim bilgisayar ve internette varmış zaman biraz daha kolay geçer sana güzel haberler verirsin inşallah bize Arkadaşım kendine çok dikkat et..

Şükür inşallah herşey yolunda gidecek, Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah 38 sağlıkla görürsün.

Sağolun canım arkadaşlarım. İnşallah sizlerin duasıyla daha ileri haftaları görebileceğime ve oğlumu küveze ihtiyaç kalmadan kucağıma alabileceğime inanıyorum. Özlemimsin beni kocaman öpen o minnoş kızını ben de kocaman öpüyorum.

Sunar arkadaşım Allah sabır versin. Sezeryandan sonra doktorlar genelde en az 6 ay beklemeyi önerse de aramızda 4-4,5 ay sonra hamile kalan arkadaşlarımız oldu hatta bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Yalnız her insanın bünyesi ve psikolojisi çok farklı. Senin için en doğru zamanın ne olacağı konusunda doktorundan da görüş alarak ancak sen karar verebilirsin. Hamileliklerimiz çok zor ve stresli geçiyor ama madem tekrar bu yola çıkmaya karar verdin öncelikle kafandan olumsuz düşünceleri at ve herşeyin bu sefer farklı ve çok güzel olacağı konusunda kendini sürekli telkin et.

Son düzenleme:
premete
seni yazılarından atkip ediyorum
şu an kontrol altındasın sanırım yanlış hatırlamıyorsam
inşallah bu sefer sağslim kucağına alacaksın ve güzel haberlerle döneceksin
hiç stres yapma arkadaşım
güzel haberlerle gel e mi:)

Evet canım bugün hastanede 5. günümüz. Oğlum sağ salim zamanında ya da en azından zamanına yakın gelsin de ne kadar gerekirse yatmaya razıyım. Şu an için durumlar fena değil inşallah acil doğum gerektirecek bir durum ortaya çıkmaz. Sen adet oldun mu? Adet oluca topiğe yaz seni listeye ekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…