amın cnmalırsın allahın ıznıyle bizlerede dua etmyı eksık etme cnm bende anne olmak istıorum hemen allahın iznıyle oda olur inş canını sıkma sen hiç stres yapma
Selenciğim doğru mu okudum? Yılbaşı gecesi 5 aileyi doyuracak kadr yemekler hazırlayacaksın onları ikram edip ağırlaması da cabası temizlik olayından hiç bahsetmiyrum bile.
Kız sen ne diyorsun??? Daha bebişin doğru dürüst yerleşmeden bu kadar kendini yorma derim arkadaşım. Ben de maytapa katılıyorum bu konuda.
Ben o arkadaşlarının yerinde olsam asla istemezdim sana bu kadar zahmet vermeyi. Tabii gebe olduğunu bilmiyorlarsa o başka.
Allah razı olsun map. plesenta dekolman dedikleri şeyi yaşadım. normal doğum gibi plesenta bebeğimden erken ayrılmaya başlamış. farkedim hastaneye gitmeseydim beni zehirleyip öldürecekmiş. çok ağır ve zor günler geçirdim. dr o zamanlar 6 ay demşti, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve çok sabırsızlanıyorum. şimdi korkuyorum dr gitmekten bide bu durum var. napıcaz biz yaaaa!!!
tesekkürler cicikızmerhba arkadaşlar...
nasılsınz?
beb gayet iyiyim bu aralar.... yakında buraya daha sık girebilirim inşallah işten ayrılcam yılbaşından sonra o yüzden daha fazla girebilcem hep evde olcm çünkü.
yeni gelen arkadaşlar başınız sağolsun burda hepimizin acısı aynı hep evlatsız kaldık büyük bir mutluluğun ardından ama inanın ki evlatlarımızn yeri dolmıcaksada hayatımızda büyük boşluk kapanması için tekrar anne olacağız inanıyorum buna ben [/COLOR][/COLOR][/COLOR]
premete canım ne oldu geçmiş olsun okuyamadım ne olduğunu ama hastanede yatıyormuşsun inşallah bebeğini alırsın sağ salim kucağına vakti ve zamanı gelince sonrada evinize gidersiniz inşallah.....kendinede oğluşunada iyi bak arkadaşım...
selen arkadaşımız ve bengisuda hamileymiş galiba sizide tebrik ederim Rabbim sonunda mutluluk versin sizede dikkat edin yalnız kendinize...
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere inşallah....
merhba arkadaşlar...
nasılsınz?
beb gayet iyiyim bu aralar.... yakında buraya daha sık girebilirim inşallah işten ayrılcam yılbaşından sonra o yüzden daha fazla girebilcem hep evde olcm çünkü.
yeni gelen arkadaşlar başınız sağolsun burda hepimizin acısı aynı hep evlatsız kaldık büyük bir mutluluğun ardından ama inanın ki evlatlarımızn yeri dolmıcaksada hayatımızda büyük boşluk kapanması için tekrar anne olacağız inanıyorum buna ben
premete canım ne oldu geçmiş olsun okuyamadım ne olduğunu ama hastanede yatıyormuşsun inşallah bebeğini alırsın sağ salim kucağına vakti ve zamanı gelince sonrada evinize gidersiniz inşallah.....kendinede oğluşunada iyi bak arkadaşım...
selen arkadaşımız ve bengisuda hamileymiş galiba sizide tebrik ederim Rabbim sonunda mutluluk versin sizede dikkat edin yalnız kendinize...
Merhaba arkadaşlar. Bugün hastanede 3. günümüz. Eşim vınn aldı artık hastaneden de internete rahatça girebilirim. Doktorlar durumumuzla ilgili net birşey söylemiyorlar onlar da bu işin nereye kadar süreceğini kestiremiyorlar sanırım, şu an için izle ve gör mantığıyla yaklaşıyorlar. Yattığım gün ultrason ve NST'ye girdim. NST normal çıktı, ultrasonda da sadece bebeğin karın çevresinde bir hafta gerilik var bu da haftasıyla uyumlu kabul ediliyormuş, sadece suyum biraz azalmış. Tansiyonum normal sınırlarda seyrediyor ama karaciğer enzimlerim biraz daha yükselmiş. Sanırım hemen acil bir doğum düşünmüyorlar çünkü ciğer geliştirici iğnemi bile daha bugün yaptılar, asprini bugün kestik ki doğumdan en az bir hafta önce kesilmesi gerekiyor. Şimdilik en azından 32. haftayı tamamlayacakmışız gibi görünüyor.
Premetecim iyi olmana sevindim. Ciğer geliştiriciyide yapmış doktorun. Allahın iziniyle sağlıkla gelcek inşallah bebişin. Kuzucuğuna kavuşcaksın inşallah.
mrb melek anneleri
premete geçmiş olsun canım hastanedeymişin
inş. sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın oğluşunu
biz çok şükür iyiyiz 10 günde bir konturola gidiyoruz
bende hayırlısıyla kucagıma alırım inş. oğluşumu.
Allahım hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını
her an her yerde kaybbettiğim oğlum aklıma geliyor.:43:
Hadibakem maşallah barekallah, 36. haftaya gelmişsin. Doğuma az kalmış. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Cici çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başına inşallah en kısa zamanda bebişinin kardeşi konuverir göbişine.merhba arkadaşlar...
nasılsınz?
yeni gelen arkadaşlar başınız sağolsun burda hepimizin acısı aynı hep evlatsız kaldık büyük bir mutluluğun ardından ama inanın ki evlatlarımızn yeri dolmıcaksada hayatımızda büyük boşluk kapanması için tekrar anne olacağız inanıyorum buna ben
map sende durmlar nasıl geçmişi okudum kötü günler geçirmişsin son durum nedir???
Kizlar hepinize merhabalar,umarim herkes iyidir..Burda havalar cok ama cok soguk..-8,9 derece..geceleri söylemiyorum bile..2010 bitmesine az kaldi..hemen bitsede 2011 e girsem..2010 beni cok üzdü,bizi cok üzdü,insallah son üzüntülerimiz olur...hepinizi cok öptüm...
mrb melek anneleri
premete geçmiş olsun canım hastanedeymişin
inş. sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın oğluşunu
biz çok şükür iyiyiz 10 günde bir konturola gidiyoruz
bende hayırlısıyla kucagıma alırım inş. oğluşumu.
Allahım hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını
her an her yerde kaybbettiğim oğlum aklıma geliyor.:43:
merhba arkadaşlar...
nasılsınz?
Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...
Premetecim iyi olmana sevindim. Ciğer geliştiriciyide yapmış doktorun. Allahın iziniyle sağlıkla gelcek inşallah bebişin. Kuzucuğuna kavuşcaksın inşallah.
Kizlar hepinize merhabalar,umarim herkes iyidir..Burda havalar cok ama cok soguk..-8,9 derece..geceleri söylemiyorum bile..2010 bitmesine az kaldi..hemen bitsede 2011 e girsem..2010 beni cok üzdü,bizi cok üzdü,insallah son üzüntülerimiz olur...hepinizi cok öptüm...
Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...
sunar cım nasılsın
dün korkularım var demiştim dr a gitmeye korkuyorum ynı korku bend de var ama Allahın iznyle tekrar bebiş istediğim için korkumu yenip gitmeye karar verdim
dr un sana ne kadar korunma süresi verdi
Sağol canım inşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz. Sende durumlar nasıl. Normal doğum yapacaksın değil mi? Bakalım ufaklık ne zaman gelecek. İsim konusunda karar verdiniz mi?
Cici canım hoşgeldin özledik seni. İyi olmana çok sevindim hep böyle iyi ol. Ben preeklemsi nedeniyle hastaneye yattım, doğuma kadar kalacağım, yine erken doğum yapma riskim var ama ben herşeyin yoluma gireceğine inanıyorum.
Canım çok dikkat et kendine. Lütfen lütfen hiç kendini yorma, mümkünse hep yat. Progesteron kullanıyor musun?
Sağol canım benim. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız. Sen ne yaptın, tekrar kontrole gittin mi?
İnşallah Fericim 2011 bütün melek annelerinin mutluluk yılı olsun.
canım kendine cok dikkat et bol bol yat dinlen dr gittin mi?? o nediyor misafirlerin gelecekmiş bence ii zamanlama değil bu aralar dinlenmen lazım bebeğin tutulma haftaları canım kendine iyi bak mümkünse ertele canım[/QUO
Evet erteledim canım misafirleri doğru bi zamanlama olmicak..Doktora gittim tahlil yaptırdım hcgde düşme vardı diye neyseki yükselmiş çok şükür 700 olmuş doktorda kanama şeklinde olmadığı kahverengi olduğu için çok endişelenme tutunmalekelenmesiolabilir ama çok dikkat et bol bol dinlen falan dedi..sen nasılsınn doktora gidicektin??
korkum geçmiyo benim yaaa! 6 ay demişti dr. ama beklemeye tahammülüm yok. gidicemde biraz daha belke dicek kilo ver dicek muayene falan hepsi bana stres. eski yazıları okudum ama o kadar çok var ki yazan aynı sorundan malesef((( aklımda tutamadım senin başına neler geldi. nasılsın üzmek istemem seni ama biraz bahseder misin ??
cnm ben 36 haftallıken kordon dolanması sonucu kaybettim bebeğimi
iyi olmaya calışıym çok şükür ama
bugün hiç beklemediğim biri bana son haftalara sık kontrole gitmedinmi dedi
sanki bnm suçummiş gibi
ha diyeceksin ki dedim ultrasonda görülebiliyrmuş ama bnm ki görülmedi napim dedim
sinirlerim bozuldu ya seren serengil profesör gözetiminde olmasına ragmen 9 aylık bebeğini kordon dolanmasından kaybetti
hey Allah ım acım yetmezmiş gibi insanlara laf anlatmaya calışıyım ya
kardeşim nasip değilmiş sebebi de bu anlayın artık anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?