Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amın cnm alırsın allahın ıznıyle bizlerede dua etmyı eksık etme cnm bende anne olmak istıorum hemen allahın iznıyle oda olur inş canını sıkma sen hiç stres yapma

teşekürler canım
dualrımdasınız herzaman
Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın

esmeray 3 iyi dileklerin için teşekürlr.

Evet doğru okudun arkadaşım :))üstelikte yılbaşı cuma günü iş günü yani işten gelip yetiştirmem lazım herşeyi ama yemek olmicak aperatif şeyler olcak yinede yorucu olcak hamile olduğumu bilmiyorlar ailelerimiz bile bilmiyorlar daha,cuma günü doktora gidicez kese görmeye o gün sölicez..

Bu topikte geçen yıl aralık ayında bebeğini ablatio plasenta (plasenta dekolmanı) nedeni ile senin gibi 32 hgf. da kaybeden bir arkadaşımız oldu. Şu anda kendisi tekrar anne oldu ve hiçbir sorun yaşamadan gebeliğini sağlıklı geçirerek yaptı bunu. Plasenta dekolmanı tekrarlama riski çok çok az hatta hemen hemen hiç yok. Ama tabii bu herşey çok iyi gidecek anlamına gelmiyor. Bir önceki gebelik çok sağlıkla geçse de ikincide üçüncüde hiç akla gelmeyen bir sorun yaşanabiliyor.

merhba arkadaşlar...
nasılsınz?
beb gayet iyiyim bu aralar.... yakında buraya daha sık girebilirim inşallah işten ayrılcam yılbaşından sonra o yüzden daha fazla girebilcem hep evde olcm çünkü.

yeni gelen arkadaşlar başınız sağolsun burda hepimizin acısı aynı hep evlatsız kaldık büyük bir mutluluğun ardından ama inanın ki evlatlarımızn yeri dolmıcaksada hayatımızda büyük boşluk kapanması için tekrar anne olacağız inanıyorum buna ben

premete canım ne oldu geçmiş olsun okuyamadım ne olduğunu ama hastanede yatıyormuşsun inşallah bebeğini alırsın sağ salim kucağına vakti ve zamanı gelince sonrada evinize gidersiniz inşallah.....kendinede oğluşunada iyi bak arkadaşım...

selen arkadaşımız ve bengisuda hamileymiş galiba sizide tebrik ederim Rabbim sonunda mutluluk versin sizede dikkat edin yalnız kendinize...
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere inşallah....

tesekkürler cicikız
dediğin gibi evlatlarımızın yerini hçbişi doldurmayacak ama Rabbim kardeşlerini hayırlııyla tez zamanda gönderir
bu sefer de sevincimizi paylamşak nasip olur inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah Allah herkese sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip eder..

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...

map sende durmlar nasıl geçmişi okudum kötü günler geçirmişsin son durum nedir???

sunar cım nasılsın
dün korkularım var demiştim dr a gitmeye korkuyorum ynı korku bend de var ama Allahın iznyle tekrar bebiş istediğim için korkumu yenip gitmeye karar verdim
dr un sana ne kadar korunma süresi verdi

Kizlar hepinize merhabalar,umarim herkes iyidir..Burda havalar cok ama cok soguk..-8,9 derece..geceleri söylemiyorum bile..2010 bitmesine az kaldi..hemen bitsede 2011 e girsem..2010 beni cok üzdü,bizi cok üzdü,insallah son üzüntülerimiz olur...hepinizi cok öptüm...

inşallah feri cim
son üzüntümüz olur...

Sağol canım inşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz. Sende durumlar nasıl. Normal doğum yapacaksın değil mi? Bakalım ufaklık ne zaman gelecek. İsim konusunda karar verdiniz mi?

Cici canım hoşgeldin özledik seni. İyi olmana çok sevindim hep böyle iyi ol. Ben preeklemsi nedeniyle hastaneye yattım, doğuma kadar kalacağım, yine erken doğum yapma riskim var ama ben herşeyin yoluma gireceğine inanıyorum.

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...

Canım çok dikkat et kendine. Lütfen lütfen hiç kendini yorma, mümkünse hep yat. Progesteron kullanıyor musun?

Premetecim iyi olmana sevindim. Ciğer geliştiriciyide yapmış doktorun. Allahın iziniyle sağlıkla gelcek inşallah bebişin. Kuzucuğuna kavuşcaksın inşallah.

Sağol canım benim. İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız. Sen ne yaptın, tekrar kontrole gittin mi?

İnşallah Fericim 2011 bütün melek annelerinin mutluluk yılı olsun.

canım kendine cok dikkat et bol bol yat dinlen dr gittin mi?? o nediyor misafirlerin gelecekmiş bence ii zamanlama değil bu aralar dinlenmen lazım bebeğin tutulma haftaları canım kendine iyi bak mümkünse ertele canım

korkum geçmiyo benim yaaa! 6 ay demişti dr. ama beklemeye tahammülüm yok. gidicemde biraz daha belke dicek kilo ver dicek muayene falan hepsi bana stres. eski yazıları okudum ama o kadar çok var ki yazan aynı sorundan malesef((( aklımda tutamadım senin başına neler geldi. nasılsın üzmek istemem seni ama biraz bahseder misin ??

Bugün hiç kalkmadım nerdeyse dinlendim bol bol daha iyi gibiyim progesteron kullanıyorum evet günde 3 kere inşallah sağlıkla atlatırız bugünleri..senin nasıl geçiyor hastane günleri inşallah herşey yolundadır

cnm ben 36 haftallıken kordon dolanması sonucu kaybettim bebeğimi
iyi olmaya calışıym çok şükür ama
bugün hiç beklemediğim biri bana son haftalara sık kontrole gitmedinmi dedi
sanki bnm suçummiş gibi
ha diyeceksin ki dedim ultrasonda görülebiliyrmuş ama bnm ki görülmedi napim dedim
sinirlerim bozuldu ya seren serengil profesör gözetiminde olmasına ragmen 9 aylık bebeğini kordon dolanmasından kaybetti
hey Allah ım acım yetmezmiş gibi insanlara laf anlatmaya calışıyım ya
kardeşim nasip değilmiş sebebi de bu anlayın artık anlayın

slm canım arkaaşlarım cimcime uyuyo fırsat bu fırsat bakim dedim ne var ne yok...
premete canım herşey iyi gidiyo ha gayret cicim sabredin biraz daha sağlıkla gelsin metemizin güzel kardeşi...

selenciğim bencede en iyisini yapmışsın şimdi gördüm lekelenme varmış bendede olmuştu değerin yükselmişse iyi canım aman iyi bak bebişimize allahım nazarlardan korusun sizi...

varmı başka hamiş haberi? 2011 HERKESE MUTLULUK GETİRSİN İNŞALLAHHHH...

Son düzenleme:

kıyamam ya üzülme canım elden bişi gelmez. Allaha inanan insanlarız allah böyle dilemiş böyle oldu. dr. a gitmeye korkuyorum diyorum ya bu nedenler işte canımız sıkılıcak işte üzüzntü stres. ama takma kafana artık ileriye bakmamız gerekiyo. bnada aynı tip sorular hissetmedin mi belirti olurmuş falan , hasteneye gitmekte mi geciktin falan ... acım zaten bana çok fazla geliyo((( canını sıkma arkadaşım. kaç ay oldu??? çalışmalara başladın mı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…