dün üşütmekten dolayı acile gittim boğazlarım şişti ve başım agrıyordu komşumuzun ısraryla acile gittik kocişimle
dr kan idrar tahlili baş ve ciğer filmimin çekilmeini istedi
kan alınırken tutamadım kendimi başlaım aglamaya çünkü hep bebişim için kontola geldiğimizde kan veriyorduk eşim ne oldu dedi elimi tuttu yok bişi dedim gülümsedim ama anladı
sonra röntgen odasına girdik derken sonuçları bekliyoruz
eşim dedi ki ben de üzülüyorm ama bir yandan seviniyorum çünkü o bir melek ahiret için bir yatırım yaptık daha ne istiyorsun dedi haklısın dedim
tekrar hamile kalmazsammı diye mi korkuyrsun dedi yooo Allah ın izniyle yine olur sadece o günler geldi aklıma dedim
dedi ki tamam artık gecti herşey
işte öyle kan değerlerim iyi çıktı idrarımda iltihap cıktı
uzun zamandır moral bozukluğundan ev işi yapamıyordum bugün artık şöyle dip köşe temzilik yapacağım:)
mrb melek anneleri
premete geçmiş olsun canım hastanedeymişin
inş. sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın oğluşunu
biz çok şükür iyiyiz 10 günde bir konturola gidiyoruz
bende hayırlısıyla kucagıma alırım inş. oğluşumu.
Allahım hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını
her an her yerde kaybbettiğim oğlum aklıma geliyor.:43:
cnm bneım bende kontrole gittiğimde aynı duyguyu yaşamaştım en son dedim hast yawrum karnımdayken geldım dedim gülümsedım çok acı çokkk yenıden anne olucaz inş cnm benım
inşallah cnm inşallah
eşim etkilenmesinden diye zor tuttum kendimi ama dayanamadım muslukları açtım
eve geldiğimizde de eşim sağolsun baya teselli etti
sen nasılsın peki
bugün ilk kez çok şükür diyorum Rabbime moralim bozuk olmadan uyandım
kan değerleriminin iyi olması da sevindirdi beni kanın çok düşer demişlerdi bana ama çok şükür normal seviyede cktı
ben iyiyim cnm aynı valla ne güzel düzgün çıkmış kan dğerlerın morelını yuksek tut bende aynı şekılde en yakında yıneallahın iznyle böyle olucaz cnm benım
inşallah tatlım
beyaz küremidir nedir azıcık fazla çıktı o da sinüzit ve bademciklerimin şiş olmasından kaynaklanırmış
sen almadın heralde daha tahlil sonuçlarını
msn yi de acamadın yarım saattir
mrb melek anneleri
premete geçmiş olsun canım hastanedeymişin
inş. sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın oğluşunu
ayy acamadım diyecektim cnm
acamadın yazmışım yanlışlıkla seni suçlar gibi kusura bakma :))
bnm msn sorunlu zaten
mrb.arkadaşlar. siteye yeni yazmaya başladım. bende 78 gün önce 32 haftalık kızımı kaybettim içimdeki acının tarifi imkansız((( doğumu sezeryanla yapmak zorunda kaldım. sezeryandan kaç ay sora hamile kalınmalı konusunda çok yazılar okudum ama kafam çok karıştı... 3 4 ay erken midir ? aranızda erken hamile kalanlar var mı acaba yada yakınları falan çok sabırsızlanıyorum. tekrarlanır diye de çok korkuyorum ne yapıcamı bilmiyorum... yardım edin lütfen.
] cnm ya bende geçen ay sezaryan oldum inş ocak ayında yenıden denıcm yenıden anne olurum inş sağlıklı saatlı 33 haftalık kaybettım meleğimi
] cnm ya bende geçen ay sezaryan oldum inş ocak ayında yenıden denıcm yenıden anne olurum inş sağlıklı saatlı 33 haftalık kaybettım meleğimi
dr un 3 ay yeterli dediyse
sen bilirsin cnm:)
dr un 3 ay yeterli dediyse
sen bilirsin cnm:)
cnm ben şu evi bi temızlım gelırım yıne okk grşz sonra öptüm
Allah razı olsun map. plesenta dekolman dedikleri şeyi yaşadım. normal doğum gibi plesenta bebeğimden erken ayrılmaya başlamış. farkedim hastaneye gitmeseydim beni zehirleyip öldürecekmiş. çok ağır ve zor günler geçirdim. dr o zamanlar 6 ay demşti, şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve çok sabırsızlanıyorum. şimdi korkuyorum dr gitmekten bide bu durum var. napıcaz biz yaaaa!!!Sunar arkadaşım, öncelikle sana başsağlığı ve sonsuz sabırlar diliyorum. Çok ileri haftada kaybetmişsin gerçekten bebeğini. Sebebi belli miydi? Tekrar gebe kalma zamanı sezeryan sonrası 3-6 ay arası önernler var. Biraz da senin kendini tam olarak hazır hissetmen ve vüsudunun toparlaması ile ilgili. Tekrarlanır diye korkman çok doğal. Ben de 3 melek annesiyim ve tekrarlanır korkusu bende de çok fazla bu nedenle tekrar deneyemiyorum. Tekrarlama riski bebeğini neden kaybettiğinle ilgili. Efeksiyon mu?
Canım inan çok seviniyorum senin için yavrunu ne güzel taşıdın en son haftalara getirdin ve sağlıkla kucağına almana az kaldı. Bebeğin geldiğinde de onu çok iyi bir moralle ve sevinçle karşılayaacağına inanıyorum. Onun bu olanlardan hiç etkilenmemesi gerek. Onu gördükten sonra acıların da bir nebze olsun azalacak hadibakem bugüne kadar olduğun gibi bundan sonra da güçlü olacaksın hem artık yalnızlık da bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?