Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

alıştım artık
klasik sorulara veriyorum cvbımı neden şu hastaneye gitmedin cevap o hastanenin azraille anlaşması mı var
neden bu dr a gitmedin o dr a gidenlerin bebekleri sapasağlammı doğuyor
hissetmedinmi hissetmesem neden dr a gitmeyeyim
çocuk zayıf mı kalmış zayıf olsa 36 haftalık çocuk 2600 gram mı olur
alıştım artık
sonra da derler amaaan üzülme bizim de öldü kızımın öldü bilmem ne
35 gün oldu cnm
şubat yada mart gibi Allah ın izniyle düşünüyoruz ben hemen olsun istiyordum tabi ama biraz daha vücudum dinlense iyi olur diye düşündük

ayyy çok sevindim ya bende şubatta hamile olmayı düşünüyorum allah nasip ederse :))) beraber hamiş oluruz inşallllllllllllllllaaaaaaaahhhhhhhhhhh... Allahım duy sesimizi heycanlandım. nerde oturuyosun esmeray ist. mu?

ayyy çok sevindim ya bende şubatta hamile olmayı düşünüyorum allah nasip ederse :))) beraber hamiş oluruz inşallllllllllllllllaaaaaaaahhhhhhhhhhh... Allahım duy sesimizi heycanlandım. nerde oturuyosun esmeray ist. mu?

canım ben inşallah benden önce bir arkadaşımmda 35 haftalıkken bebesini kaybetmişti dr u 6 ay korun demişti şubatta düşünüyor o da hayırlısyla hep diyoruz inşallah beraber oluruz acımızı paylaşıyourz sevincimiizi de paylaşalım diye
inşallah cnm hep beraber müjdeli haberi veririz birbirimize
ben afyonluyum cnm sen nerelisin

istanbuldayım ben. canım dışarı çıkmam gerekiyo(( daha sonra müsait olursan sohbet etmek isterim seninle . hoşçakal ii akşamlar..

Dinleniyorum elimden geldiğince hayırlısı artık cuma günü doktora gidiceğim tekrar..sen nasılsınn??cimcimeni öp yerimee :)

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...

yerleşme kanamasıdır canım hafif ve kahverengi kanmadan birşey olmaz ama lütfen dinlen.

yerleşme kanamasıdır canım hafif ve kahverengi kanmadan birşey olmaz ama lütfen dinlen.

Hafif ve kahverengiydi şimdilik geçti gibi inşallah tekrarlamaz dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince misafirleride iptal ettim ne kadarda yardım eden olsa ev sahibi olmak yorucu olur diye düşündüm..Sen nasılsın inşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu korktum biraz yarında işe gitmeyip dinleneceğim inşallah artmaz...

arkadaşım dikkat et kendine....bence misafirleri iptal at....aklına kötü şeyler de getirme...yerleşme kanaması die bişey varmış....odur muhtemelen...

zaten iptal etmişin:)iyide yapmışın...ev sahibi gerçekten çok yoruluyor...

2011 çok güzel geliyor kulağa söylendiğinde. İnşallah bütün melek annelerine uğurlu gelecek.
Ben bir mucize bekliyorum hayattan. Bütün şartlar uygun olsa. Karşıma bir dr. çıksa. Elimden tutsa. Bak sen de anne olabilirsin dese ve beni öyle bir tedavi ve takip etse ki hiçbir sorunum olmadan gebeliğimi son haftalara getirsem ve bebeğimi kucağıma alabilsem. İşe gitmek zorunda olmasam. Çevremde gebeliğim boyunca beni üzebilecek hiçbirşey olmasa. Enfeksiyon olmasa. Ve bütün bunlar için öncelikle psikolojikman hazır olsam.
2011 bana bunları verebilecek mi????

zaten iptal etmişin:)iyide yapmışın...ev sahibi gerçekten çok yoruluyor...

Biraz ayıp oldu ama iptal ettim napalım kimse durumumu bilmediği için daha zor oldu bilseler problem değildi ama ailelere bile söyleyemedik daha kaybetmekten ne kadar korkar olmuşuz..sen nasılsın Maytap'cım nerelerdesin

arkadaşlar bende çarşamba günü dr a gitcem..sadece konuşmaya...bu ayki adetim çok az oldu...ben hala kist oluştuğunu düşünüyorum....gidip muayene olmak en iyisi galiba....

Birilerine yeni günler aylar yıllar güzellikler getirdiyse bizlere neden olmasınki eminim bu istediklerinin hepsi teker teker gerçekleşicek ama ilk önce psikolojinin hazır olması gerek ve bu senin elinde toparlamak sana kalmış ondan sonra güç hissediceksin en iyi doktoruda arayıp bulucaksın tedaviyide umutla yaptırcaksın seni üzebilcek herşeyi ya hayatından çıkarıcaksın yada görmezlikten geliceksin yeni yılın bize getirecekleri birazcıkta olsa bizim elimizde yani Map'cim sen o gücü bulduğunda inan çok seviniceğim..

Biraz ayıp oldu ama iptal ettim napalım kimse durumumu bilmediği için daha zor oldu bilseler problem değildi ama ailelere bile söyleyemedik daha kaybetmekten ne kadar korkar olmuşuz..sen nasılsın Maytap'cım nerelerdesin

en iyisini yapmışın...sonra pişman olmaktansa ...ben hala keşke söyle yapmasaydım diyorum..çok kötü biir duygu...bizimm durumumuz özel...kimse ye ayıp olmaz.....:)ben bugün eşimle gezdim...oda izinliydii.benimde ders erken bitti..gezdik hep...haftasonuda aile kahvaltısı vardı....yarında evdeyim..bol bol grşz inşallh...buarada işe gtmiyormusun??izinlimisin??

arkadaşlar bende çarşamba günü dr a gitcem..sadece konuşmaya...bu ayki adetim çok az oldu...ben hala kist oluştuğunu düşünüyorum....gidip muayene olmak en iyisi galiba....

Belkide kist değildir stresten yada mevsimsel böyle olmuştur en iyisi doktora gitmen iyi düşünmüşsün git bide ön görüşme olsun hadii artık senden bi atılım bekliyorum dört gözle hadii :)

İşe bugün gitmedim ama yarın gidiceğim yıl sonu işim çok olur gitmemezlik yapamıyorum neyseki hep oturuyorum işte ayakta değilim oturduğum yerde ayağımıda uzatırım yorulmam yani..çok güzel yapmışsınız gezmekle özendim valla :)

Belkide kist değildir stresten yada mevsimsel böyle olmuştur en iyisi doktora gitmen iyi düşünmüşsün git bide ön görüşme olsun hadii artık senden bi atılım bekliyorum dört gözle hadii :)

ben maalesef kocaman bir boşluktayım....ne yapacağımı hiç bilmiyorum..tedavi beni çok yıpratıyor...strese giriyorum tedavi olurken...yok yumurta olacakmı??büyüyecekmi??döllenecekmi??blast aşamasına gelecekmi.??vs vs....daha vajinal muayenelrde yaşadığım sıkıntıları hiç söylemeyim....Allah bir yol gösterir inşallah diye dua ediyorum...ama senden çok heveslendim...bakarsın pat die başalrım:)

Haklısın evet zor yorucu bi süreç ama inşallah sonuç olumlu olunca yorgunlukları yaşamaya değer dimi inşallah kararını verip yola çıktığında herşey olumlu gidicek bende hevesleniyorum sizlerden güzel haberler alıcağım günler için şu anda kendimden bahsetmeyi bile pek istemiyor canım üzüntülerimizi beraber paylaştık mutluluğumuzda öyle olsun istiyorum..

inşallah verecek....Allah diyorki vermeyi istemseydim,istemeyi vermezdim....biz isteyelim elimşzden geleni yapalım....ya arkadaşım aslında hep beraber tüpe başlasak belki birbirimize destek oluruz...bende karmakarışığım...biyerlerden destek ve cesaret bekliyorum..ama busefer enyakınlarım dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum...yani desteği netten bulmaya çalışıyorum...ne tuhaf dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…