benim drum 3 ay yeterki dedi..bende meleklerimi ağustosta kaybettim kasımda donmuşlarla denedim ama olmadı...yani tam 3ay sonra tekrar denedim..3 dra sordum 3üde yeterli bir zaman dedi...şimdi adetim yeni bitti ..birdahaki adetle başlayalım diyorum...geçen seferde şubatta başlamıştım..martta traansfer olmuştu...biraz korkuyorum hamilelik aynı zaman dilimine geliyor..aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum....Allah yardımcımız olsun
amin maytap cım
aklına kötüyü getirme ne olur benim de geliyor ama herkesin dediğini diyeceğim ben de korkunun ecele fydası yok
herkes aynı korkuları yaşıyor doğal olarak bir de şu avr sağlıklı bir doğum yapsaydık gelmeyecekti aklımıza halbuki garantisi yokki ilk bebeğini sağlıklı doğurup ikinci veüçüncüyü kaybedenler de var
inşallah yaşadıklarımız son olur Allah daha büyüğünü verip bugünleri aratmasın
amin ....inşallah yüzümüz güler birgün.....arkadaşlar çevrem bana hep iyi görünüyorsun diyorlar....evet yüzüm gülüyor ama içten gülemiyorum...inşallah birgün bizde canı gönülden gülebiliriz
amin ....inşallah yüzümüz güler birgün.....arkadaşlar çevrem bana hep iyi görünüyorsun diyorlar....evet yüzüm gülüyor ama içten gülemiyorum...inşallah birgün bizde canı gönülden gülebiliriz
Çok yorucu bişi bende hep aynısını yaptım çevremdekiler hep çok iyi sandı beni çok güçlüsün aferin dedi hep kayınvalidem kayınbabam bilmediler yalnız kaldığımda ne kadar güçsüzüm ne kadar çok ağlıyorum ne kadar çok özlüyorum...
Çok yorucu bişi bende hep aynısını yaptım çevremdekiler hep çok iyi sandı beni çok güçlüsün aferin dedi hep kayınvalidem kayınbabam bilmediler yalnız kaldığımda ne kadar güçsüzüm ne kadar çok ağlıyorum ne kadar çok özlüyorum...
bana da diyorlar toparlanmışsın maşallah
ama içimde ne fırtınalar kopuyor kimse bilmiyor
eskiden türlü türlü espriler yapardım bir konuştun pir konuştun koydun lafı derlerdi
ve öyle taklitler yapardım ki birden herkesi güldürürdüm
evim hep derli toplu olsun yeni yeni yemekler öğreneyim
en ufak bişeyde bile mutlu olmasını bilen ben
şimdi eser yok onlardan
inşallah o eski günlerime tekrar geri dnerim
aynen ben işte((
sen nezama haber etceksin ailelere...herkes çok şaşıracak...sevinecek....:))buarada artık sen hamilesin..yeni bebeğini düşün ve mutluluk hormonu salgıla ona...bizim kadar karamsar olma..hem bizde arkandan geleceğiz inşallah...ozaman yeni bir topik açarız..ne dersin??
maytap cım nasıl bir topic
merak ettim
selen cim başladı mı bulanılar
buraya ilk misafir olarak takılıyordum o zamanlar senin hamilelik haberini duyunca içimde bir umut yeşerdi biliyormusun ve üye olmaya karar verdim o anda:)
aynen ben işte((
sen nezama haber etceksin ailelere...herkes çok şaşıracak...sevinecek....:))buarada artık sen hamilesin..yeni bebeğini düşün ve mutluluk hormonu salgıla ona...bizim kadar karamsar olma..hem bizde arkandan geleceğiz inşallah...ozaman yeni bir topik açarız..ne dersin??
çok sevindim sölediklerine birilerine umut olabilmek ne güzel kızlar bilirler bende çok üzüldüm banada başkaları hep umut oldu sizlere azcık güç verebildiysem inanılmaz mutlu olurum hepinize dua ediyorum unutmayın..
selleeeeeeen çok garip bişi oldu.....drum aradı..beni çağırıyor şimdi..şaka gibi dimi...3te gel bi grşelim diyor.................
selleeeeeeen çok garip bişi oldu.....drum aradı..beni çağırıyor şimdi..şaka gibi dimi...3te gel bi grşelim diyor.................
tabi tabi gercekten bana umut oldun
hatta demişsin ya sizleri üzmekten korkuyorum diye diğer arkadaşların da bana katılacağını düşünüyorum öle düşünme lütfen ne hissettiklerini yaz ki daha da umutlu olalım lütfen
Ben doğum yaptıktan sonra aynı zamanda hamile olduğum bi arkadaşımla konuşuyoduk ne var ne yok diye sormuştum nolsuun bende eşimde çok heyecanlıyız ben anne olma o baba olma heyecanından ne yapacağımızı şaşırdık demişti o kadar üzülmüştümki çok ağlamıştım bu konuşmanın üstüne kimseye böyle bişi hissettirmek istemem.gerçi burdaki hamile arkadaşlarımız anlatınca çok seviniyodum aynı şeyleri yaşamış olmak bizleri yakınlaştırıyor bu bi gerçek..
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön :)
selen cim ama durum farklı ki
sen bizim gibi evladını yitirmiş bir annesin bizimle aynı duyguları yaşadın
o yüzden senin duygularını anlatmanla hiç yaşamamış birinin gelip de anlatması bir olmaz
ne bileyim sen anlatrsan demekki acılar hafifleyebiliyormuş hüzün yerini sevince bırakabiliyor diyebileceğiz
ama evlat acısını yaşamamış bir insan gelip de anlatsa ben de üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?