Evet haklısın tabi arada öyle bi fark var inşallah hepimiz için çok güzel şeyler olur hepimiz bunu hakettik mutlu olmayı gerçekten hakettik..
Ben doğum yaptıktan sonra aynı zamanda hamile olduğum bi arkadaşımla konuşuyoduk ne var ne yok diye sormuştum nolsuun bende eşimde çok heyecanlıyız ben anne olma o baba olma heyecanından ne yapacağımızı şaşırdık demişti o kadar üzülmüştümki çok ağlamıştım bu konuşmanın üstüne kimseye böyle bişi hissettirmek istemem.gerçi burdaki hamile arkadaşlarımız anlatınca çok seviniyodum aynı şeyleri yaşamış olmak bizleri yakınlaştırıyor bu bi gerçek..
başka hamilelri görünce belli etmesemde içimi hüzün kaplıyor..ama benimle aynı şeyleri yaşamış birini görünce bambaşka seviniyorsun..sanki ben hamileymişim gibi(biraz abartılı oldu ama....:)))ona yakın bişi işte...demekki bende hamile kalabilirim die düşünüyorsun...mesala ebrucu vardı buaralar pek fazla girmiyor..ikimizde erkek ikizlerimizi kaybettik ..ikimşizde donmuşlarla negatif sonuç aldık..o şimdi tüp bebekle yeniden hamile...ve bende onda kendimi görüyorumç..yani burdaki hamile haberleri bizi bambaşka sevindiriyor
Ayy çok şaşırdımmm maytaap bu kadar denk gelir bu bi işaretmi acaba :)) ayy gidicen dimii
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Selen iyi olmana sevindim. Ama dikkat et kendine. Yorma kendini. İnşallah yeni yılda güzel haberler sırayla gelir. Geçmişi pek okuyamadım umarım peremete iyidir.
Benimde sağlığım iyi ama evde oturmaktan bunalıma girmeye başladım çok dinliyorum kendimi. Uyku düzenim bozuldu. Minnoşu sağ salim kucağıma alayımda hiç şikayet etmiyorum. Allahımın gücüne gitmesin ben yatmaya razıyım yeterki sağlıkla zamanında kucağıma alayım.
Bugün 28 Aralık İkizlerimden Egemenin 1. ölüm yıl dönümü. Hep aklımda küçük kuzum. Hastanedeki video kayıtları var bilgisayarımda ama bakamıyorum. Zaten yüreğim yanıyor, bakamıyorum. Hiç aklımda gitmiyor ki kuzularım. Egemennimin 1,5 aylık mücadelesinin bugün son günü. Kuzum, pamuk oğluşum herkez unuttu seni kuzum. Ben-baban unutmadık seni oğlum. Kardeşine yaptığım gibi bugun senin içinde helva dağıtacağım.
Bu dünyada kavuşamadık, ahireti bekliyorum kuzularım sizinle orada hiç bir anne babanın yaşadığı mutluluğu yaşayacağız. Bu dünyada çektiklerimize inat.
ya arkadaşlar bugün bende bi şey var..selene drumu anlattım..drum aradı...ebrucudan bahsettim..ebrucumu foruma geldi:)))nasılsın ebrucu nasıl gidiyor hamilelik??
İyiyim şükür. Şimdilik tek sıkıntım hareketsiz kalmak. İnşallah doktorundan güzel heberler alırsın. Neden aramış doktorun?
selen hala şoktayım..yani bu bir işaret galiba..gdecem tabiki..ne gariip dimi????
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Selen iyi olmana sevindim. Ama dikkat et kendine. Yorma kendini. İnşallah yeni yılda güzel haberler sırayla gelir. Geçmişi pek okuyamadım umarım peremete iyidir.
Benimde sağlığım iyi ama evde oturmaktan bunalıma girmeye başladım çok dinliyorum kendimi. Uyku düzenim bozuldu. Minnoşu sağ salim kucağıma alayımda hiç şikayet etmiyorum. Allahımın gücüne gitmesin ben yatmaya razıyım yeterki sağlıkla zamanında kucağıma alayım.
Bugün 28 Aralık İkizlerimden Egemenin 1. ölüm yıl dönümü. Hep aklımda küçük kuzum. Hastanedeki video kayıtları var bilgisayarımda ama bakamıyorum. Zaten yüreğim yanıyor, bakamıyorum. Hiç aklımda gitmiyor ki kuzularım. Egemennimin 1,5 aylık mücadelesinin bugün son günü. Kuzum, pamuk oğluşum herkez unuttu seni kuzum. Ben-baban unutmadık seni oğlum. Kardeşine yaptığım gibi bugun senin içinde helva dağıtacağım.
Bu dünyada kavuşamadık, ahireti bekliyorum kuzularım sizinle orada hiç bir anne babanın yaşamadığı mutluluğu yaşayacağız, birbirimize doyacağız kuzucuklarım. Bu dünyada çektiklerimize inat.
Bende çok şaşırdım çok denk geldi git bakalım doktorun neler diyecek bu arada ne kadar ilgili bi doktorun vaar özendim valla :)))
Kızlar ben izin aldım gidip dinleneyim biraz o şekilde içim daha rahat ediyor..eve gidince görüşürüzzMaytap'cım doktora kadar denk gelemezsek iyi haberlerini bekliyorum gelince hemen topiğe gir ve bizi bilgilendir :)
evet bende hep öteki dünyada kavuşacağız diyorum....tesellim bu....azönce video kayıtları çekmeceleri karışırırken geçti elime..ultrason resimleri filan...bakamadım bile hemen kapattım çekmeceyi...allah sabır versin arakadaşım...yeni bebeğinede sana ve eşine uzuuun sağlıklı ömür versin
İyiyim çok şükür arkadaşım biraz lekelenmem oldu korktuk ama şimdi daha iyiyim geçti gibi tutunma sırasında kahverengi leke olabiliyomuş..sen nasılsınn herşey yolundamı??
Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç çocuğum yok. benim hikayem ise bu yaz 34 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. sezeryanla doğum yaptım. çok acı tabiki insan yaşayana kadar böyle şeylerin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor. ama malefes geliyor.
ama güzel haber şuan tekrar hamileyim 8 haftalık, kanımda pıhtılaşma varmış şuan hergün iğne oluyorum. çok zorlu bir süreç sürekli bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum, ama bir taraftanda geleceğe daha umutla bakıyorum yani iki zıt duygu yanyana.
Hepinize geçmiş olsun, geçmişteki acılarla yaşamak sadece bizi ve çevremizdekileri yıpratır. bu yeni yıl arifesinde gelecekten umut etmek sanırım hepimizin hakkı
Amin sağol. Yeni bebişi üzmek istemsemde elimde değil, ister istemez ağlıyorum canım yanıyor. Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın. Bu oğluşumu inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah Allahım en kısa zamanda sizlerede naip etsin, sağ sağlim zamanında kucağımıza alalım.
Maytap inşallah olacak, herşey nasip kısmet. Biz ne yapsak boş nasibimizde bebişlerimizi kucağımıza almak varsa alırız kucağımıza.
Anlatmışımdır doğumdan sonra hemen tekrar hamile kalmak istedi, hatta bana biraz bekle dinlen, yaz sonu denersin diyenler sanki bana küfrediyomuş gibi geldi aynı şeyleri söylemesinler diye görüşmedim bile. Ama baharda denedik olmadı yazın denedik olmadı nasip yaz sonuymuş artık olacağı ile ilgili ümidim bile azken oldu işte. İnşallah seninde olacak. Ama işte olması tek başına yetmiyor ki Allahım sağlıkla zamanında da kucağıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?