Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç çocuğum yok. benim hikayem ise bu yaz 34 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. sezeryanla doğum yaptım. çok acı tabiki insan yaşayana kadar böyle şeylerin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor. ama malefes geliyor.
ama güzel haber şuan tekrar hamileyim 8 haftalık, kanımda pıhtılaşma varmış şuan hergün iğne oluyorum. çok zorlu bir süreç sürekli bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum, ama bir taraftanda geleceğe daha umutla bakıyorum yani iki zıt duygu yanyana.
Hepinize geçmiş olsun, geçmişteki acılarla yaşamak sadece bizi ve çevremizdekileri yıpratır. bu yeni yıl arifesinde gelecekten umut etmek sanırım hepimizin hakkı
Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç çocuğum yok. benim hikayem ise bu yaz 34 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. sezeryanla doğum yaptım. çok acı tabiki insan yaşayana kadar böyle şeylerin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor. ama malefes geliyor.
ama güzel haber şuan tekrar hamileyim 8 haftalık, kanımda pıhtılaşma varmış şuan hergün iğne oluyorum. çok zorlu bir süreç sürekli bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum, ama bir taraftanda geleceğe daha umutla bakıyorum yani iki zıt duygu yanyana.
Hepinize geçmiş olsun, geçmişteki acılarla yaşamak sadece bizi ve çevremizdekileri yıpratır. bu yeni yıl arifesinde gelecekten umut etmek sanırım hepimizin hakkı
aaa hayırlı olsun cnm bnm
çok çok çok sevindim
ben de 36 gün önce 36 haftalık kızımı kaybettim melek oldu yavrum
sebebini de paylaşırsanız sevinirim
inanın nasıl mutlu oldum
ilk bebeğiniz için de başınız sağolsun cenette buluşursunuz inşallah
kardeşiyle birlikte:)
24 haftaya kadar herşey normaldi, sadece doktor damarlarında direnç var dedi senin ilerde tansiyon problemin olacak dedi ve bebek giderek haftasından küçük kalmaya başladı apar topar beni izne çıkartılar. aşırı ödem oluştu, preklemsi çıktı, tansiyon hapı kullanmaya başladım her 3 günde bir kontrole gittim. ama bir sabah kahvaltıdan önce çok fazla sancılanmaya başladım (o an bebek kordonunu koparmış) doktora gittim ama doktor bir şeyin yok diye beni eve gönderdi. ertesi gün ise hareket etmediğini farkettim doktora gittiğimizde kalbi zaten durmuştu ve beni abar topar ameliyata aldılar.
sebebi hakkında net bir şey yok ama şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum umarım işe yarar.
senin nasıl oldu?
Merhaba,
selencim bu lekenlenmelere takılma sakın onlar yerleşme kanaması benim iki hamilelpğimde de olmuştu doktorlar ilk haftalarda normal olduğunu söylüyo kahveringi olduğu sürece
peki demel cim korunmayı bıraktıkan ne zaman sonra hamile kaldın
hayırlısyla sağsalim kucağına alırsın bu sefer
biz 4 ay sonra korunmayı bıraktım hemen o ay hamile kaldım. doğumdan sonra hormanlar daha iyi çalışıyormuş ben evlendikten ancak 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ama bu sefer büyük bir süpriz oldu.
biz 4 ay sonra korunmayı bıraktım hemen o ay hamile kaldım. doğumdan sonra hormanlar daha iyi çalışıyormuş ben evlendikten ancak 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ama bu sefer büyük bir süpriz oldu.
cnm bende senın gıbı album oldum doktorum bebeğinin hareketlrını dinle süreklı dedi ama ben anlamdım bebeğimi 33 haftalık kaybettım geçen ay kasımın11 de inş yenıden anne olurum bebeğimin ölüm sebebi bellı değil 3ay korunun dedi inş hayırlsıyla hamiş kaılrım adetlerın düzenşmıydı
esmeray03..Seninde basin sagolsun ve en kisa zamanda bebgin sag,salim sana gelsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?