Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

aaa hayırlı olsun cnm bnm
çok çok çok sevindim
ben de 36 gün önce 36 haftalık kızımı kaybettim melek oldu yavrum
sebebini de paylaşırsanız sevinirim
inanın nasıl mutlu oldum
ilk bebeğiniz için de başınız sağolsun cenette buluşursunuz inşallah
kardeşiyle birlikte:)

Son düzenleyen: Moderatör:

başın saolsun arkadaşım..allah sabır versin..yalnız değilsin arkadaşım..hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz....

24 haftaya kadar herşey normaldi, sadece doktor damarlarında direnç var dedi senin ilerde tansiyon problemin olacak dedi ve bebek giderek haftasından küçük kalmaya başladı apar topar beni izne çıkartılar. aşırı ödem oluştu, preklemsi çıktı, tansiyon hapı kullanmaya başladım her 3 günde bir kontrole gittim. ama bir sabah kahvaltıdan önce çok fazla sancılanmaya başladım (o an bebek kordonunu koparmış) doktora gittim ama doktor bir şeyin yok diye beni eve gönderdi. ertesi gün ise hareket etmediğini farkettim doktora gittiğimizde kalbi zaten durmuştu ve beni abar topar ameliyata aldılar.
sebebi hakkında net bir şey yok ama şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum umarım işe yarar.
senin nasıl oldu?

benim bebeğime kordon dolandı
son kontrolden geldim ikigün sonra hareketlerinde azalma hissettim ve malesef kaybettim
Rabbimden dileğim meleğime kardeşini göndermesi uzunömürlü ve sğlıklı
hayırlısıyla nasip eder inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki demel cim korunmayı bıraktıkan ne zaman sonra hamile kaldın
hayırlısyla sağsalim kucağına alırsın bu sefer

Başın saolsun arkadaşım hepimiz acı şeyler yaşadık inşallah yeni bebeğin sağlıkla doğar acın birazcıkta olsa diner..

eburcu ne kadar bi zor gün geçirdiğini tahmin edebiliyorum herşeyin farklı olması gerekirken bu dayanamıyacağımız acıların içine düştük ama sabret canım meleklerinni kardeşi için daha güçlü ol o sana teselli olacak hayırlısıyla kucağına alınca acıların hafifliycek böyle bbi günde allah sana kolaylık versin

selencim bu lekenlenmelere takılma sakın onlar yerleşme kanaması benim iki hamilelpğimde de olmuştu doktorlar ilk haftalarda normal olduğunu söylüyo kahveringi olduğu sürece

papatya kolay gelsin bayağı uğraştırmışlar seni bende annemlerde kalıyodum bazanın altında bişey arıyodum baktım kızıma aldığı kıyafetler hemen kapattım bakamadım ne kadar kötü bişey dimi ne heveslerle alınıyo ama

premete sen nasılsın metenin kardeşi nasıl umarım herşey yolundadır az bi zaman kaldı biraz sabretsin bebiş inşallah herşey çok güzel olcak

selencim bu lekenlenmelere takılma sakın onlar yerleşme kanaması benim iki hamilelpğimde de olmuştu doktorlar ilk haftalarda normal olduğunu söylüyo kahveringi olduğu sürece

İnşallah öyledir şimdi pek kalmadı lekelenme neyseki kahverengi bende o yüzden biraz daha soğuk kanlıyım..sen nasılsın

peki demel cim korunmayı bıraktıkan ne zaman sonra hamile kaldın
hayırlısyla sağsalim kucağına alırsın bu sefer

biz 4 ay sonra korunmayı bıraktım hemen o ay hamile kaldım. doğumdan sonra hormanlar daha iyi çalışıyormuş ben evlendikten ancak 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ama bu sefer büyük bir süpriz oldu.

biz 4 ay sonra korunmayı bıraktım hemen o ay hamile kaldım. doğumdan sonra hormanlar daha iyi çalışıyormuş ben evlendikten ancak 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ama bu sefer büyük bir süpriz oldu.

onu ben de duymuştum rahim tazelendiği için
hatta kırkından sonra bu sebeple korunma diyenler bile oldu bana artık
tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inş.

cnm bende senın gıbı album oldum doktorum bebeğinin hareketlrını dinle süreklı dedi ama ben anlamdım bebeğimi 33 haftalık kaybettım geçen ay kasımın11 de inş yenıden anne olurum bebeğimin ölüm sebebi bellı değil 3ay korunun dedi inş hayırlsıyla hamiş kaılrım adetlerın düzenşmıydı

demel gözün aydın bu arada hamılesın negüzel acın azda olsa hafiflemiştir allahım sağlıklı saatlı kcğına almayı nasip etsın yawrunu

kaybin cok yeni,Allah sabir versin,Basin sagolsun..Insallah en kisa zamand,sag,salim alirsin bebgini kucagina..

esmeray03..Seninde basin sagolsun ve en kisa zamanda bebgin sag,salim sana gelsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…