kaybin cok yeni,Allah sabir versin,Basin sagolsun..Insallah en kisa zamand,sag,salim alirsin bebgini kucagina..
canm benım çok sağol amın inş yenıden tattrırı rabbım hepımıze
tahlil yaptıracağım diyıordun aldınmı sonuçlarını
cnm bende senın gıbı album oldum doktorum bebeğinin hareketlrını dinle süreklı dedi ama ben anlamdım bebeğimi 33 haftalık kaybettım geçen ay kasımın11 de inş yenıden anne olurum bebeğimin ölüm sebebi bellı değil 3ay korunun dedi inş hayırlsıyla hamiş kaılrım adetlerın düzenşmıydı
geçmiş olsun ilk zamanlar günler ağır geçiyor ama inan zamanla acılar azalıyor. insan birisini kaybedince 40 tane mum yanarmış ve hergün 1 tanesi sönermiş ama sonuncu mum bir ömür boyu yanarmış hiç sönmezmiş.
umarım en kısa zamanda yeni bir bebeğin olur.
cnm benım evet çok acı çok doktorum 3ay dedi korunmayı bırakıcm inş olur yenıden adetlerın nasıldı düzenlimydi ben 40m çıkmadan tam gunumde adet oldum
evet çok düzenli ben doğumdan yaklaşık 30 gün sonra adet oldum daha sonrada 28 günde oldum ama ilk adet çok fazla idi.
Selen-K Lütfen kendine dikkat et,yorma kendini,regl zamani ,az kanama oluyor hamilleliklerde..Misafirlerin gelmeyecek olmasinada ayrica cok sevindim..Ev sahibi ne kadar yardim eden olursa olsun,yinede cok yoruluyor neticede..Icinde Kasikci elmasi kadar kiymetli bebis var degilmi
aynı bende canım öyle inş yenıden hamış olurum doktorun sezaryan için bişi dıomu zorluk olur fln bana bişi olmaz dedi sen kendınmı korundun hep yoksa doktorunmu dedii
sezeryan için birşey demedi. ben kendim korumdum hem kendimi toparlamak için hemde biraz kilo vermem gerekiyordu. ama bence hamile kalmak için acele etme 3-4 ay bekle, çünkü biliyorsun hamilelik zor bir süreç biraz dinlen isteklerini gerçekleştir gez dolaş.
bu mum hikayesini ben de duymuştum ama doğrugeçmiş olsun ilk zamanlar günler ağır geçiyor ama inan zamanla acılar azalıyor. insan birisini kaybedince 40 tane mum yanarmış ve hergün 1 tanesi sönermiş ama sonuncu mum bir ömür boyu yanarmış hiç sönmezmiş.
umarım en kısa zamanda yeni bir bebeğin olur.
sezeryan için birşey demedi. ben kendim korumdum hem kendimi toparlamak için hemde biraz kilo vermem gerekiyordu. ama bence hamile kalmak için acele etme 3-4 ay bekle, çünkü biliyorsun hamilelik zor bir süreç biraz dinlen isteklerini gerçekleştir gez dolaş.
bu mum hikayesini ben de duymuştum ama doğru
isteklerini gercekleştir gez dolaş diyorsun ama bilmiyorum bnm içimden hiçbirini yapmak gelmiyor tek hayalim
yeniden annelik duygusunu tatmak ve kucağıma almak sağsalim
hiçbişi beni mutlu edemez gibi geliyor
acaba acımın taze olmasından mı
yaşadıklarımız kolay şeyler değil, biranda tüm umutlarımız yok oluyor. Ama sürekli bununla yaşamak kendimizi ve çevremizdekileri mutsuz eder.
ben doğum yaptıktan sonra 3 hafta bekledim ve hemen tatile çıktık (tabi benimkisi temmuzda idi) ve 1 ay boyunca gezdik, türkiyede görmediğim şehirlere gittik ailerimizi ziyaret ettik falan ama 1 ay hiç istanbula ugramadık çok iyi geldi. istanbuldada konser olur, arkadaş toplantısı olur sinema olur veya sahilde bir yürüyüş bu tür eylemler insanı rahatlatıyor. tabiki özellikle geceleri eşimle yanlız kaldımızda çok ağladım ama hayattan zevk almaktanda hiç vazgeçmedim. örneğin kitap okumaya başladım seni başka dünyalara götürüyor.
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Selen iyi olmana sevindim. Ama dikkat et kendine. Yorma kendini. İnşallah yeni yılda güzel haberler sırayla gelir. Geçmişi pek okuyamadım umarım peremete iyidir.
Benimde sağlığım iyi ama evde oturmaktan bunalıma girmeye başladım çok dinliyorum kendimi. Uyku düzenim bozuldu. Minnoşu sağ salim kucağıma alayımda hiç şikayet etmiyorum. Allahımın gücüne gitmesin ben yatmaya razıyım yeterki sağlıkla zamanında kucağıma alayım.
Bugün 28 Aralık İkizlerimden Egemenin 1. ölüm yıl dönümü. Hep aklımda küçük kuzum. Hastanedeki video kayıtları var bilgisayarımda ama bakamıyorum. Zaten yüreğim yanıyor, bakamıyorum. Hiç aklımda gitmiyor ki kuzularım. Egemennimin 1,5 aylık mücadelesinin bugün son günü. Kuzum, pamuk oğluşum herkez unuttu seni kuzum. Ben-baban unutmadık seni oğlum. Kardeşine yaptığım gibi bugun senin içinde helva dağıtacağım.
Bu dünyada kavuşamadık, ahireti bekliyorum kuzularım sizinle orada hiç bir anne babanın yaşamadığı mutluluğu yaşayacağız, birbirimize doyacağız kuzucuklarım. Bu dünyada çektiklerimize inat.
Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç çocuğum yok. benim hikayem ise bu yaz 34 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. sezeryanla doğum yaptım. çok acı tabiki insan yaşayana kadar böyle şeylerin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor. ama malefes geliyor.
ama güzel haber şuan tekrar hamileyim 8 haftalık, kanımda pıhtılaşma varmış şuan hergün iğne oluyorum. çok zorlu bir süreç sürekli bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum, ama bir taraftanda geleceğe daha umutla bakıyorum yani iki zıt duygu yanyana.
Hepinize geçmiş olsun, geçmişteki acılarla yaşamak sadece bizi ve çevremizdekileri yıpratır. bu yeni yıl arifesinde gelecekten umut etmek sanırım hepimizin hakkı
premete sen nasılsın metenin kardeşi nasıl umarım herşey yolundadır az bi zaman kaldı biraz sabretsin bebiş inşallah herşey çok güzel olcak
canım yak. 1 hafta girmediğimi gördüm ve en çokta seni merak ediyordum ama nete girebiliyormuşsun bu güzel.Herşeyin iyi gittiğine çok sevindim.1 hafta karın çevresi çok önemli değil ama suyun azalıyormuş artık hastanede dr. kontrolünde olduğundan sonuna kadar izleyip sağlıklı bebeğini doğurup kucağına verecekler bunun için çaba verdiklerini düşünüyorum ve öylede olacak.Bir gün açacağım burayı ve senin oğlum sağlıklı kucağımda yazdığını okuyacağım ve o gün sen benim umudumun zirvesi olacaksın canım arkadaşım..iyiki seni tanıdım isterdim tabii burda değil ama kader burasıymış ve senden sonra bakış açım değişti senden güç kuvvet aldım ve burdayım..canım benim..inan hep premete diye adın dilimde canım..allahın izniyle oğluşuna kavuşacaksın.İsmi belli oldumu paşanın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?