Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Selen-K Lütfen kendine dikkat et,yorma kendini,regl zamani ,az kanama oluyor hamilleliklerde..Misafirlerin gelmeyecek olmasinada ayrica cok sevindim..Ev sahibi ne kadar yardim eden olursa olsun,yinede cok yoruluyor neticede..Icinde Kasikci elmasi kadar kiymetli bebis var degilmi

Map canim benim,sanki yavas,yavas arkadaslar sayesinded isinmaya basladin yeniden deneme fikrine..Cok yiprandik,üzüldük ama denemedende basariya ulasma sansimiz hic yok..2011 de cok umutluyum ben..insallah güzel bir yil olacak..

geçmiş olsun ilk zamanlar günler ağır geçiyor ama inan zamanla acılar azalıyor. insan birisini kaybedince 40 tane mum yanarmış ve hergün 1 tanesi sönermiş ama sonuncu mum bir ömür boyu yanarmış hiç sönmezmiş.
umarım en kısa zamanda yeni bir bebeğin olur.

cnm benım evet çok acı çok doktorum 3ay dedi korunmayı bırakıcm inş olur yenıden adetlerın nasıldı düzenlimydi ben 40m çıkmadan tam gunumde adet oldum

evet çok düzenli ben doğumdan yaklaşık 30 gün sonra adet oldum daha sonrada 28 günde oldum ama ilk adet çok fazla idi.

aynı bende canım öyle inş yenıden hamış olurum doktorun sezaryan için bişi dıomu zorluk olur fln bana bişi olmaz dedi sen kendınmı korundun hep yoksa doktorunmu dedii

Elimden geldiğince dikkat ediyorum feri'cim..bu arada seninde bu fikre yavaş yavaş alıştığını okuyunca çok sevindim inşallah teker teker güzel haberler gelicekk

aynı bende canım öyle inş yenıden hamış olurum doktorun sezaryan için bişi dıomu zorluk olur fln bana bişi olmaz dedi sen kendınmı korundun hep yoksa doktorunmu dedii

sezeryan için birşey demedi. ben kendim korumdum hem kendimi toparlamak için hemde biraz kilo vermem gerekiyordu. ama bence hamile kalmak için acele etme 3-4 ay bekle, çünkü biliyorsun hamilelik zor bir süreç biraz dinlen isteklerini gerçekleştir gez dolaş.

sen naasıl yaptın bu dediklerini ben yapamıorum içim gidıo karnımın boşluğuna dayaanamıorum bende tiroidde var geç hamıle kalıyorum zaten o yuzden korunmıcam doktorum ocak ayından sonra bırak dedi hayırlsı artık

bu mum hikayesini ben de duymuştum ama doğru

isteklerini gercekleştir gez dolaş diyorsun ama bilmiyorum bnm içimden hiçbirini yapmak gelmiyor tek hayalim
yeniden annelik duygusunu tatmak ve kucağıma almak sağsalim
hiçbişi beni mutlu edemez gibi geliyor
acaba acımın taze olmasından mı

yaşadıklarımız kolay şeyler değil, biranda tüm umutlarımız yok oluyor. Ama sürekli bununla yaşamak kendimizi ve çevremizdekileri mutsuz eder.
ben doğum yaptıktan sonra 3 hafta bekledim ve hemen tatile çıktık (tabi benimkisi temmuzda idi) ve 1 ay boyunca gezdik, türkiyede görmediğim şehirlere gittik ailerimizi ziyaret ettik falan ama 1 ay hiç istanbula ugramadık çok iyi geldi. istanbuldada konser olur, arkadaş toplantısı olur sinema olur veya sahilde bir yürüyüş bu tür eylemler insanı rahatlatıyor. tabiki özellikle geceleri eşimle yanlız kaldımızda çok ağladım ama hayattan zevk almaktanda hiç vazgeçmedim. örneğin kitap okumaya başladım seni başka dünyalara götürüyor.

birazdan komşular gelecekler
klasik sorular ve acımaklı bakışlar aman Allah ım
şimdiden hazırlıyorm kendimi

çok haklısın ama şu an izindeyim
eşim de çalışıyor eşim beni istanbula götürmeyi düşünüyor ama
belki kayınvalidemlere antalyayay gidebilirim
hem kafa dağıtırız hem de kayganayı ziyaret etmiş oluruz
cnm kaynanam ne zaman geleceksiniz deyip duruyor :)

amaaaan komşulara sadece çay koyacam
kusura bakmasınlar
şimdi sorarda soralar aynı soruları geriliyorum
çok duygusal oldugum için çok etkileniyorum yaw

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım meleklerimizi unutmak ne mümkün ama onlar da anne babalarının onları ne kadar çok sevdiklerini ve özlediklerini biliyorlar ve özlemle bizi bekliyorlar. İnşallah birgün kavuşacağız ve ebedi mutluluğu tadacağız. Allah Egemen'le Erdem'in ömrünü kardeşlerine versin, bu dünyada onlarda tadamadığın mutluluğu kardeşleriyle yaşamayı nasip etsin.

Demelcim kaybettiğin bebeğin için Allah sabırlar versin, yeni bebişin de hayırlı olsun Allah sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin.

premete sen nasılsın metenin kardeşi nasıl umarım herşey yolundadır az bi zaman kaldı biraz sabretsin bebiş inşallah herşey çok güzel olcak

Canım bizde olumlu gelişmeler var. Karaciğer enzimlerimden 3'ü yüksekti ilaç tedavisiyle birisi normal sınırlarına dönmüş, diğer ikisi de düşmeye başlamış. Bugün ultrasona girdim bebek bir hafta geriden gelerek de olsa büyümeye devam ediyor ve sağlığı yerinde, doppler bakıldı dirençler zaten artmıştı ama geçen haftakiyle aynı çıktı yeni bir artış yok. Doktorlar yine de ne zaman ne olur kestiremeyiz diyorlar ve erken doğuma kesin gözüyle bakıyorlar ama inan benim içimde hiç öyle bir his yok. En az 36haftayı görecekmişim ve bebeğimi küveze ihtiyaç duymadan alıp hastaneden çıkacakmışım gibi geliyor. Allah içime bir ferahlık verdi, garip bir dinginlik içindeyim.

Canım biz seninle aynı problemler yüzünden oğullarımızı kaybettik şimdi ben yine sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama sonunun güzel olacağına inanıyorum. Oğlumu kaybettikten sonra internette dolaşıp ikinci bebeğini sorunsuz kucağına alan insanlar aradım. İnşallah ben senin karşında canlı bir örnek olacağım. Ne kadar stresli,zorlu, sıkıntılı bir yol olsa da sonunda alacağımız mükafatı düşününce bu yolda çekilen her çile kutsaldır diye düşünüyorum. Keşke Kerem karnımda ölmeseydi doğma şansı olsaydı diye yazmışsın ,biliyor musun ben Mete öldüğünde keşke yaşayıp bu kadar acı çekeceğine karnımda ölseydi diye düşünmüştüm. Yeniden annelik arefesindeyken böyle düşüncelerle kendini üzme. İnanıyorum ki Kerem senesi geldiğinde sana kardeşini yollayacak, tıpkı Mete'nin senesinde bana kardeşini yolladığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…