Canım meleklerimizi unutmak ne mümkün ama onlar da anne babalarının onları ne kadar çok sevdiklerini ve özlediklerini biliyorlar ve özlemle bizi bekliyorlar. İnşallah birgün kavuşacağız ve ebedi mutluluğu tadacağız. Allah Egemen'le Erdem'in ömrünü kardeşlerine versin, bu dünyada onlarda tadamadığın mutluluğu kardeşleriyle yaşamayı nasip etsin.
Demelcim kaybettiğin bebeğin için Allah sabırlar versin, yeni bebişin de hayırlı olsun Allah sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin.
Canım bizde olumlu gelişmeler var. Karaciğer enzimlerimden 3'ü yüksekti ilaç tedavisiyle birisi normal sınırlarına dönmüş, diğer ikisi de düşmeye başlamış. Bugün ultrasona girdim bebek bir hafta geriden gelerek de olsa büyümeye devam ediyor ve sağlığı yerinde, doppler bakıldı dirençler zaten artmıştı ama geçen haftakiyle aynı çıktı yeni bir artış yok. Doktorlar yine de ne zaman ne olur kestiremeyiz diyorlar ve erken doğuma kesin gözüyle bakıyorlar ama inan benim içimde hiç öyle bir his yok. En az 36haftayı görecekmişim ve bebeğimi küveze ihtiyaç duymadan alıp hastaneden çıkacakmışım gibi geliyor. Allah içime bir ferahlık verdi, garip bir dinginlik içindeyim.
Canım biz seninle aynı problemler yüzünden oğullarımızı kaybettik şimdi ben yine sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama sonunun güzel olacağına inanıyorum. Oğlumu kaybettikten sonra internette dolaşıp ikinci bebeğini sorunsuz kucağına alan insanlar aradım. İnşallah ben senin karşında canlı bir örnek olacağım. Ne kadar stresli,zorlu, sıkıntılı bir yol olsa da sonunda alacağımız mükafatı düşününce bu yolda çekilen her çile kutsaldır diye düşünüyorum. Keşke Kerem karnımda ölmeseydi doğma şansı olsaydı diye yazmışsın ,biliyor musun ben Mete öldüğünde keşke yaşayıp bu kadar acı çekeceğine karnımda ölseydi diye düşünmüştüm. Yeniden annelik arefesindeyken böyle düşüncelerle kendini üzme. İnanıyorum ki Kerem senesi geldiğinde sana kardeşini yollayacak, tıpkı Mete'nin senesinde bana kardeşini yolladığı gibi.
bu mum hikayesini ben de duymuştum ama doğru
isteklerini gercekleştir gez dolaş diyorsun ama bilmiyorum bnm içimden hiçbirini yapmak gelmiyor tek hayalim
yeniden annelik duygusunu tatmak ve kucağıma almak sağsalim
hiçbişi beni mutlu edemez gibi geliyor
acaba acımın taze olmasından mı
kızlar gamze uzun zamandır yokmu? benmi görmüyorum?
maytap gerçekten ne kadar ilgili doktorun varmış inşallah güzel kararlarla güzel sonuçlar alırsın
maytap inşallah bu sefer olacak arkadaşım
çok sevindim senin adına
24 haftaya kadar herşey normaldi, sadece doktor damarlarında direnç var dedi senin ilerde tansiyon problemin olacak dedi ve bebek giderek haftasından küçük kalmaya başladı apar topar beni izne çıkartılar. aşırı ödem oluştu, preklemsi çıktı, tansiyon hapı kullanmaya başladım her 3 günde bir kontrole gittim. ama bir sabah kahvaltıdan önce çok fazla sancılanmaya başladım (o an bebek kordonunu koparmış) doktora gittim ama doktor bir şeyin yok diye beni eve gönderdi. ertesi gün ise hareket etmediğini farkettim doktora gittiğimizde kalbi zaten durmuştu ve beni abar topar ameliyata aldılar.
sebebi hakkında net bir şey yok ama şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum umarım işe yarar.
senin nasıl oldu?
sen naasıl yaptın bu dediklerini ben yapamıorum içim gidıo karnımın boşluğuna dayaanamıorum bende tiroidde var geç hamıle kalıyorum zaten o yuzden korunmıcam doktorum ocak ayından sonra bırak dedi hayırlsı artık
cibelcim sen meleğini ne zaman kaybettin. başın sağolsun. Allah yardımcımız olsun. nedeni neydi? ne zamandır korunuyosun kaç ay geçti??
cibel arkadaşımız 11 kasımda sanırım tansiyon nedeniyşe kaybetmiş
dr u 3 ay korun demiş sunarcım
sağol cnm. onunkide yeni dha Allah sabrını versin... sen nasılsın
içgüveysinden hallice derler ya öyleyim işte cnm
komşular gelecek onları bekliyorum
ohhh ii keyifler canım
keyif mi ne keyfi cnm ya
gerginim yine sorgulayıp duracaklar acır gibi bakacaklar diye bana
meşhur klasik soruları soracaklar diye çok geriliyorum grecekten
şu nasip işini neden anlamazlar bilmem
arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...
komşularım gittiler ama hiç de sorgulamadılar sadece sebebini sordular o kadar
iyi dileklerde bulundular o kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?