Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah premete
sağsalim al kucağına bizlere umut ol
ben de hep etrafımda ilk bebeği ölüp de ikincisini sağsalim kucağına alan insanları görmek isityorum inş.
sende onlardan olacaksin
ve hayırlısyla biz de:)

arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...

Son düzenleme:

premete ne güzel olumlu gelişmeler varmış...inşallah herşey daha da güzel olacak...dualarımız seninle

aynen arkadaşım...banada bebekten başka bişi beni mutlu edemez gibi geliyor....bugün dr bana çivi çiviyi söker..seni mutlu edecek tek şey yeni bebeğin olacak dedi...

eğer hamile olursam bende hergün kan sulandırıcı iğne kullanckmışım...düüşük düzey pıhtılaşma var bende....

cibelcim sen meleğini ne zaman kaybettin. başın sağolsun. Allah yardımcımız olsun. nedeni neydi? ne zamandır korunuyosun kaç ay geçti??

keyif mi ne keyfi cnm ya
gerginim yine sorgulayıp duracaklar acır gibi bakacaklar diye bana
meşhur klasik soruları soracaklar diye çok geriliyorum grecekten
şu nasip işini neden anlamazlar bilmem

biliyorum canım ya öyle olmasını istediğimden öle yazdım.Allah kimsenin başına getirmesin ama başagelmeyince anlaşılması çok zorrrr hatta ihtimal bile yok... bende aynıeşim kendini parçalıyo biraz daha ii olmam için ama yok olmuyo. numara yapmaktan çok acayip sıkıldım. bi an once hamile olmak istiyorum kimse anlamıyo. bizde davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ama yakınlaşıncca can yakarrrr. seni çok ii anlıyorum. çabuk giderler inşallah.

arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...

Maytap güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim bi problem olmamasına kistte yokmuş süper ee plan nedir şimdi??

komşularım gittiler ama hiç de sorgulamadılar sadece sebebini sordular o kadar
iyi dileklerde bulundular o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…