ii bari sevindim. canın sıkılmadı demek.
arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...
yok yok çok şükür
sen ne yapıyrsun
Canım meleklerimizi unutmak ne mümkün ama onlar da anne babalarının onları ne kadar çok sevdiklerini ve özlediklerini biliyorlar ve özlemle bizi bekliyorlar. İnşallah birgün kavuşacağız ve ebedi mutluluğu tadacağız. Allah Egemen'le Erdem'in ömrünü kardeşlerine versin, bu dünyada onlarda tadamadığın mutluluğu kardeşleriyle yaşamayı nasip etsin.
Amin canım. Allah yavrularımızın şefaatinden mahrum bırakmasın. Kaybettiğimiz yavrularımızın ömrünü kardeşine versin. Senin ve oğlışunun iyi olmasına çok sevindim. Maşallah, Allah nazardan saklasın. Hergece dua ediyorum. İnşallah 32. haftadasın (Allah nazradan saklasın) 38. haftayıda görürsünüz. Oğluşuna sağlıcakla kavuşursun. Az kaldı mutlu son yakın Allah sabır dayanma gücü versin.
arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...
eburcu ne kadar bi zor gün geçirdiğini tahmin edebiliyorum herşeyin farklı olması gerekirken bu dayanamıyacağımız acıların içine düştük ama sabret canım meleklerinni kardeşi için daha güçlü ol o sana teselli olacak hayırlısıyla kucağına alınca acıların hafifliycek böyle bbi günde allah sana kolaylık versin
evet arkadaşım haklısın bakalım zamana bıraktım..hayırlısı bakalım..dualarınızı esirgemeyin..buarada cinsiyet bellimi..erkekmi??
eburcu ne kadar bi zor gün geçirdiğini tahmin edebiliyorum herşeyin farklı olması gerekirken bu dayanamıyacağımız acıların içine düştük ama sabret canım meleklerinni kardeşi için daha güçlü ol o sana teselli olacak hayırlısıyla kucağına alınca acıların hafifliycek böyle bbi günde allah sana kolaylık versin
evet arkadaşım haklısın bakalım zamana bıraktım..hayırlısı bakalım..dualarınızı esirgemeyin..buarada cinsiyet bellimi..erkekmi??
günaydın tuana sen ne zaman kaybettin meleğini
günaydın 1 sene oldu canım ben kaybedeli meleğimi ama acım hep taze ve daha yeni bir bebeğe hala cesaretim yok
>>>>>bundan emin olabilirsin burası çok umutlu ve huzur verici kafandaki soruları bir bir çözebiliyor ve hayata bakış açın değişiyor..Ve burda eninde sonunda sende bebeğini kucağına alacaksın..evet canım haklısın yıllar geçsede meleklerimiz hep aklımızda olacak inş birdaha aynı acıları yaşamayız.burdaki arkadaşlar bana çok umut oldu inş.birgün hepimiz sağsalim bebğimizi kucağımıza alırız.
>>>>Canım benim adet tarihim 13.01.2011 olacak..Bu liste süper olmuş..Eburcum oğluşun oluyormuş ve premetecim ne güzel 33 olmuş az kaldı arkadaşım az kaldı..oğluşun seni üzmicek ve 3 hafta daha dayanacak ve kucağına alacaksın..canım benim..BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|38|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|36|KIZ|14.01.2011
|Premete|33|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|31|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|24|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|21|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|18|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|18||06.06.2011
|Bengisu82|8||13.08.2011
|Selen_k|5||02.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|05.01.2011
Aabeyazmelek|17.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Gamze81|21.02.2011[/table]
>>>> maytapcım çok sevindim ben buna..hadi arkadaşım benim bana bu yolda can yoldaşı ol beraber tedaviye başlayıp aynı gün müjdeli haberi beraber verelim..arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...
>>>evet biran insan beyninden vuruluyor ama sonrasını düşünmek lazım nuraycım sonrası hepimiz için iyi olacak...Senin son dr. lardan sonraki durum nedir? Neler yapabildin?papatya kolay gelsin bayağı uğraştırmışlar seni bende annemlerde kalıyodum bazanın altında bişey arıyodum baktım kızıma aldığı kıyafetler hemen kapattım bakamadım ne kadar kötü bişey dimi ne heveslerle alınıyo ama
>>>demelcim önce başın sağolsun ama sonrada gözün aydın..Allahım ne güzel seni fazla bekletmeden meleğinin kardeşini göndermiş..Allahım hayırlısınla sağ sağlım tamamlansın ve kucağına alırısn güzelim..Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve hiç çocuğum yok. benim hikayem ise bu yaz 34 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. sezeryanla doğum yaptım. çok acı tabiki insan yaşayana kadar böyle şeylerin kendi başına gelebileceğini hiç düşünmüyor. ama malefes geliyor.
ama güzel haber şuan tekrar hamileyim 8 haftalık, kanımda pıhtılaşma varmış şuan hergün iğne oluyorum. çok zorlu bir süreç sürekli bebeğimin kalbinin durmasından korkuyorum, ama bir taraftanda geleceğe daha umutla bakıyorum yani iki zıt duygu yanyana.
Hepinize geçmiş olsun, geçmişteki acılarla yaşamak sadece bizi ve çevremizdekileri yıpratır. bu yeni yıl arifesinde gelecekten umut etmek sanırım hepimizin hakkı
Canım eburcum zor bir durumdasın ama karnındaki oğlunu düşün güzelim..onu üzme biliyorum elinde değil ama çaba göster onu sağ sağlım kucağına alacaksın annesi hiç üzülme..Kuzucukların kardeşlerine iyi bakacak..Sen yeterki üzülme annesi..Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Selen iyi olmana sevindim. Ama dikkat et kendine. Yorma kendini. İnşallah yeni yılda güzel haberler sırayla gelir. Geçmişi pek okuyamadım umarım peremete iyidir.
Benimde sağlığım iyi ama evde oturmaktan bunalıma girmeye başladım çok dinliyorum kendimi. Uyku düzenim bozuldu. Minnoşu sağ salim kucağıma alayımda hiç şikayet etmiyorum. Allahımın gücüne gitmesin ben yatmaya razıyım yeterki sağlıkla zamanında kucağıma alayım.
Bugün 28 Aralık İkizlerimden Egemenin 1. ölüm yıl dönümü. Hep aklımda küçük kuzum. Hastanedeki video kayıtları var bilgisayarımda ama bakamıyorum. Zaten yüreğim yanıyor, bakamıyorum. Hiç aklımda gitmiyor ki kuzularım. Egemennimin 1,5 aylık mücadelesinin bugün son günü. Kuzum, pamuk oğluşum herkez unuttu seni kuzum. Ben-baban unutmadık seni oğlum. Kardeşine yaptığım gibi bugun senin içinde helva dağıtacağım.
Bu dünyada kavuşamadık, ahireti bekliyorum kuzularım sizinle orada hiç bir anne babanın yaşamadığı mutluluğu yaşayacağız, birbirimize doyacağız kuzucuklarım. Bu dünyada çektiklerimize inat.
başın sağolsun tuana cım
bnm de 37.günüm
her sabah moralim bozuk uyanıyurm cnm eşiminde bozuk ama belli etmemeye calışıyor
tuana cım sen bilirsin cnm belki bana kızabilirsin ama acımızı hafifletmenin en iyi yolu yeni bir bebek hayırlısıyla
gecmişi okdum cnm bnm bir ark ımın bebeği de 6 aylık doğmuştu 1 hafta küvezde durdu yasamadı
ve onun nasıl hallerde hep düşünceli düşünceli sokaklarda gezdiini bilirim
bir sene sonra hamile kaldı ve oğlu şu an 2 aylık
acım bitmedi ama en azından hafifledi diyor tuana cım
seninde başın saolsun canım yaşadıklarımız çok zor inş. hepimiz yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alırız burda diğer arkadaşları görünce umutlanıyorum ama biraz daha zaman geçsin istiyorum
sağol cnm benim tabi sen kendini ne zaman hazır hissedersen olur Allah ın izniyle
ben arkadaşımı örnek vermek istedim sana umut olsun diye:)
acısı gecmiyor ama en azından hafifledi diyor
evet haklısın arkadaşım ama korkularımı yenemiyorum sen nezaman düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?