Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premete iyi olmana,kendimi,iyi ve ,umutlu,mutlu hissetmene cok sevindim..Hersey yolunda ve güzel bebegin sag,salim gelecek kollarrina..Alla herkese nasip etsin

arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...

Doktoruna cani gönülden katiliyorum..Tamda bizim anlayacagimiz dilden özetlemis olayi..Civi civiyi söker..yola devam..Sen kendini ne zaman hazir hissedersen basla hemen,biliyorsun her regl azalan yumurta demek..Hersey güzel olacak

yok yok çok şükür
sen ne yapıyrsun

Komsu ziyaretini iyi atlatmana sevindim..Bende kimi görsem konuyu acacklar diye ödüm kopuyor,uzaklastim insalardan..bir sekilde nedense sohpet gelip,neden benim 4 bebek kaybetigime geliyor..Neyse bozmiyim simdi moralleri..iyi bak kendine

arkadaşlar geldim dr.dan....kist yokmuş...rahim iyi görünüyor dedi...başlamaman için sebep yok diyor..çivi çiviyi söker diyor..nezaman istersen başlayalım diyor...

Hadi bakalım, inşallah 2011 güzel haberlerinden biride ilk senden gelir. Moralini yüksek tut, bencede fazla beklemene gerek yok, hemen girersin inşallah hamiş listesine.

Evet canım, ama dediğin gibi Allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok. Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın, başka acılarda vermesin. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir aile kurmayı nasip etsin inşallah. Cümlemize yarabbim. Amin.

Sen nasılsın canım, keyfin yerinde mi? Hayatında varmı değişiklikler aktiviteler? Birazda sen bahset kendinden.

evet arkadaşım haklısın bakalım zamana bıraktım..hayırlısı bakalım..dualarınızı esirgemeyin..buarada cinsiyet bellimi..erkekmi??

Dularımdansın canım. Allah yardımcın olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem kendim için hem buradaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. Allahım kabul etsin inşallah.

Evet canım, ama dediğin gibi Allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok. Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın, başka acılarda vermesin. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir aile kurmayı nasip etsin inşallah. Cümlemize yarabbim. Amin.

Sen nasılsın canım, keyfin yerinde mi? Hayatında varmı değişiklikler aktiviteler? Birazda sen bahset kendinden.

evet arkadaşım haklısın bakalım zamana bıraktım..hayırlısı bakalım..dualarınızı esirgemeyin..buarada cinsiyet bellimi..erkekmi??

Dularımdansın canım. Allah yardımcın olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem kendim için hem buradaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum. Allahım kabul etsin inşallah.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Hadibakem|38|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|36|KIZ|14.01.2011
|Premete|33|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|31|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|24|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|21|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|18|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|18||06.06.2011
|Bengisu82|8||13.08.2011
|Selen_k|5||02.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|05.01.2011
Aabeyazmelek|17.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Gamze81|21.02.2011[/table]

papatya Canım benim allah sabrını bol eylesin.Acılar hep taze olacak o gün geldiğinde 10 sene sonrada taze olacak.Ama ona indekslenmemeliyiz.Hayat herşeye rağmen devam ediyor önemli olan bu sınavdan geçtik ve yeni ümitlere yelken açmaktır.Hayat böyle acısıyla tatlıysıyla ama acı olunca hepimiz o acıya gömülüyoruz ama tatlıların üzerinden bir gün geçtip uçuoyruz.İşte bunların üzerinden üstesinden gelmek için savaş vermek zorundayız

evet canım haklısın yıllar geçsede meleklerimiz hep aklımızda olacak inş birdaha aynı acıları yaşamayız.burdaki arkadaşlar bana çok umut oldu inş.birgün hepimiz sağsalim bebğimizi kucağımıza alırız.

premete bu listeleri yayınladığında gerçekten çok mutlu oluyorum yaşadığımız acılardan sonra inş.hepimiz mutlu oluruz. sen nasılsın canım hastanede günler nasıl geçiyor

günaydın 1 sene oldu canım ben kaybedeli meleğimi ama acım hep taze ve daha yeni bir bebeğe hala cesaretim yok

başın sağolsun tuana cım
bnm de 37.günüm
her sabah moralim bozuk uyanıyurm cnm eşiminde bozuk ama belli etmemeye calışıyor
tuana cım sen bilirsin cnm belki bana kızabilirsin ama acımızı hafifletmenin en iyi yolu yeni bir bebek hayırlısıyla
gecmişi okdum cnm bnm bir ark ımın bebeği de 6 aylık doğmuştu 1 hafta küvezde durdu yasamadı
ve onun nasıl hallerde hep düşünceli düşünceli sokaklarda gezdiini bilirim
bir sene sonra hamile kaldı ve oğlu şu an 2 aylık
acım bitmedi ama en azından hafifledi diyor tuana cım

>>>>>bundan emin olabilirsin burası çok umutlu ve huzur verici kafandaki soruları bir bir çözebiliyor ve hayata bakış açın değişiyor..Ve burda eninde sonunda sende bebeğini kucağına alacaksın..

>>>>Canım benim adet tarihim 13.01.2011 olacak..Bu liste süper olmuş..Eburcum oğluşun oluyormuş ve premetecim ne güzel 33 olmuş az kaldı arkadaşım az kaldı..oğluşun seni üzmicek ve 3 hafta daha dayanacak ve kucağına alacaksın..canım benim..

canım bizde olumlu gelişmeler var. Karaciğer enzimlerimden 3'ü yüksekti ilaç tedavisiyle birisi normal sınırlarına dönmüş, diğer ikisi de düşmeye başlamış. Bugün ultrasona girdim bebek bir hafta geriden gelerek de olsa büyümeye devam ediyor ve sağlığı yerinde, doppler bakıldı dirençler zaten artmıştı ama geçen haftakiyle aynı çıktı yeni bir artış yok. Doktorlar yine de ne zaman ne olur kestiremeyiz diyorlar ve erken doğuma kesin gözüyle bakıyorlar ama inan benim içimde hiç öyle bir his yok. En az 36haftayı görecekmişim ve bebeğimi küveze ihtiyaç duymadan alıp hastaneden çıkacakmışım gibi geliyor. Allah içime bir ferahlık verdi, garip bir dinginlik içindeyim.

>>>>>buna çok sevindim premetecim çoookkk..içindeki sesi dinle o senin gerçek sesin..36nci haftada kucağına alacaksın güzelim oğluşunu ...canım az kaldı sabır güzelim sabır..

Canım biz seninle aynı problemler yüzünden oğullarımızı kaybettik şimdi ben yine sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama sonunun güzel olacağına inanıyorum. Oğlumu kaybettikten sonra internette dolaşıp ikinci bebeğini sorunsuz kucağına alan insanlar aradım. İnşallah ben senin karşında canlı bir örnek olacağım. Ne kadar stresli,zorlu, sıkıntılı bir yol olsa da sonunda alacağımız mükafatı düşününce bu yolda çekilen her çile kutsaldır diye düşünüyorum. Keşke Kerem karnımda ölmeseydi doğma şansı olsaydı diye yazmışsın ,biliyor musun ben Mete öldüğünde keşke yaşayıp bu kadar acı çekeceğine karnımda ölseydi diye düşünmüştüm. Yeniden annelik arefesindeyken böyle düşüncelerle kendini üzme. İnanıyorum ki Kerem senesi geldiğinde sana kardeşini yollayacak, tıpkı Mete'nin senesinde bana kardeşini yolladığı gibi.[/QUOTE]
>>>>>canım bende senin gibi ararken seni buldum.Şimdi de gözümün önünde senin zorlu bir süreçin olacağına inanıyorum ama ben buna herşeye rağmen hazırım tıpkı senin gibi..sen oğlunu kucağına aldığında herşey mutlu son olacak bende bunu dört gözle bekliyorum ve bol bol dua ediyorum güzelim..Sen bebeğini kucağına aldığında bende inşallah tedavime başlayıp sana sizlere güzel haberler veririm..benim için doğuma girerken bol bol dua et premetecim..seni çok öpüyorum..oğluşun ismi belli mi??

>>>> maytapcım çok sevindim ben buna..hadi arkadaşım benim bana bu yolda can yoldaşı ol beraber tedaviye başlayıp aynı gün müjdeli haberi beraber verelim..

>>>evet biran insan beyninden vuruluyor ama sonrasını düşünmek lazım nuraycım sonrası hepimiz için iyi olacak...Senin son dr. lardan sonraki durum nedir? Neler yapabildin?

>>>demelcim önce başın sağolsun ama sonrada gözün aydın..Allahım ne güzel seni fazla bekletmeden meleğinin kardeşini göndermiş..Allahım hayırlısınla sağ sağlım tamamlansın ve kucağına alırısn güzelim..

Canım eburcum zor bir durumdasın ama karnındaki oğlunu düşün güzelim..onu üzme biliyorum elinde değil ama çaba göster onu sağ sağlım kucağına alacaksın annesi hiç üzülme..Kuzucukların kardeşlerine iyi bakacak..Sen yeterki üzülme annesi..

seninde başın saolsun canım yaşadıklarımız çok zor inş. hepimiz yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alırız burda diğer arkadaşları görünce umutlanıyorum ama biraz daha zaman geçsin istiyorum

sağol cnm benim tabi sen kendini ne zaman hazır hissedersen olur Allah ın izniyle
ben arkadaşımı örnek vermek istedim sana umut olsun diye:)
acısı gecmiyor ama en azından hafifledi diyor

sağol cnm benim tabi sen kendini ne zaman hazır hissedersen olur Allah ın izniyle
ben arkadaşımı örnek vermek istedim sana umut olsun diye:)
acısı gecmiyor ama en azından hafifledi diyor

evet haklısın arkadaşım ama korkularımı yenemiyorum sen nezaman düşünüyorsun

>>>>Canım benim adet tarihim 13.01.2011 olacak..Bu liste süper olmuş..Eburcum oğluşun oluyormuş ve premetecim ne güzel 33 olmuş az kaldı arkadaşım az kaldı..oğluşun seni üzmicek ve 3 hafta daha dayanacak ve kucağına alacaksın..canım benim..

Canım eburcum zor bir durumdasın ama karnındaki oğlunu düşün güzelim..onu üzme biliyorum elinde değil ama çaba göster onu sağ sağlım kucağına alacaksın annesi hiç üzülme..Kuzucukların kardeşlerine iyi bakacak..Sen yeterki üzülme annesi..[/QUOTE]

Canım iyi olmana sevindim. Uzun zamandır yoktun meraklandık. Benim minnoşum Erkek inşallah vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olur, sağılcakla kucağıma almayı nasin Allahım. İnşallah en kısa zamanda seninde yzün güler, hep beraber sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Allahım bütün melek annelerine sabır versin. Hepimiz için zor. Gerçekten tabi hamile olmak bir umut, mutluluk hayat sanki yeniden başlıyor, ama kaybettiğimiz evlatların acısını dindiremiyor. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, Allahım aynı acıları yaşatnasın, başka acılar vermesin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…